Anaalstekker

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Anaalstekker

De beste Anaalplug 2022 in vergelijking

Een Anaalplug is een seksspeeltje dat veilig anaal kan worden ingebracht omdat het een uitlopende basis heeft. Anaalpluggen maken vaak deel uit van seksuele fantasieën in bed. Eenmaal ingebracht kunnen ze zich goed voelen omdat de spieren van de sluitspier vaak op natuurlijke wijze samentrekken tijdens de opwinding en het orgasme.

Net als dildo’s, vibrators en andere seksspeeltjes worden ook anaalpluggen geïntroduceerd, maar dan in de anus. Anaalpluggen kunnen ook door vrouwen en mannen worden gebruikt.

Of het nu gaat om pure stimulatie, om stimulatie of als voorbereiding op anale seks, Anaalpluggen kunnen een veelzijdige toepassing vinden in de slaapkamer.

Vooral mannen hebben baat bij anaalpluggen, omdat ze de prostaat in de juiste maat kunnen stimuleren, wat leidt tot een orgasme. Vrouwen hebben ze niet, maar een Anaalplug kan nog steeds zorgen voor een hoog niveau van welzijn en speciale stimulatie. Vooral geïntroduceerd en met gelijktijdige vaginale geslachtsgemeenschap kan dit leiden tot een speciale stimulatie.

Anaalpluggen zijn er in verschillende soorten. De meeste modellen zijn echter korter en hebben een dunne punt die aan het einde iets breder wordt. Aan het einde is er een brede basis, die wordt gebruikt om te voorkomen dat de stekker volledig wordt ingestoken en vast komt te zitten. Anaalpluggen zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals glas, siliconen of zelfs hout. Silicone heeft de Het voordeel is dat het kan worden gesteriliseerd in kokend water.

Koop onze Top 10 – Anaalstekker

Anaalpluggen kunnen worden gebruikt tijdens geslachtsgemeenschap, masturbatie en gewoon voor de lol.

Een goede anaalplug moet zeker voldoen aan de normen voor seksspeeltjes. Dit betekent dat een dergelijke stekker van hoge kwaliteit moet zijn om breuk tijdens het gebruik te voorkomen. Bovendien is niet elk materiaal geschikt. Een zeer goede anaalplug kan in de test niet alleen overtuigen door een robuust en zacht materiaal, weerstand en reukloosheid, maar ook door een algemene huidvriendelijkheid.

Voordelen
Er is een wijdverbreid misverstand dat een anaalplug alleen wordt gebruikt als hulpmiddel om zich voor te bereiden op anale seks. Anaalpluggen zijn echter een fantastisch seksspeeltje omdat je je kunt richten op andere genotscentra terwijl ze gewoon in ze blijven. In feite moet een comfortabel geplaatste stekker niet worden ingeduwd of uitgetrokken totdat de seks voorbij is.

Anaalpluggen laten ook de handen van beide partners vrij. Het dragen van een anaalplug is een fantastische manier om de ervaring te verbeteren tijdens het geven en ontvangen van orale seks of het genieten van een sensuele massage. Ze kunnen ook worden gecombineerd met alle soorten genitaliën, inclusief vaginale geslachtsgemeenschap. Anaalpluggen vergemakkelijken ook het seksueel genot door druk uit te oefenen op erogene zones en een gevoel van „volheid“ te creëren. Als het om seks gaat, wordt de druk van de „heen-en-weer-beweging“ sterk onderschat en overschaduwd. In feite is het de druk die stelt veel mensen in staat om het hoogtepunt te bereiken, zowel vaginaal als anaal, en om veel plezier te beleven.

Nadelen
Er zijn enkele problemen voor gebruikers van Anaalpluggen. Zo zullen defecte materialen van welk merk dan ook na verloop van tijd huidproblemen veroorzaken. Anders zijn er geen bijzondere tekortkomingen.

Allereerst moet je er zeker van zijn dat het echt een anaalplug is. Veel fabrikanten verkopen seksspeeltjes die er gelijkaardig uitzien maar niet geschikt zijn voor rectale inbrenging. De grootte is ook belangrijk. Om deze reden worden anaalpluggen vaak verkocht in sets van verschillende maten, zodat u de grootte kunt vergroten. Het materiaal is ook belangrijk bij de keuze. Voor algemeen gebruik zijn de stekkers gemaakt van siliconen. Maar er zijn mensen die er allergisch voor zijn. Daarom is het belangrijk om aandacht te hebben voor de aankoop.

Nieuwkomers kunnen ook klantenreviews raadplegen op het internet voordat ze een beslissing nemen over een bepaald product. Zo weten ze wat ze er in de praktijk van kunnen verwachten.

Er komen voortdurend nieuwe modellen in verschillende designs, vormen en kleuren op de markt. Vooral fetisjpluggen worden tegenwoordig steeds populairder, zodat fabrikanten zich concentreren op verdere innovaties op dit gebied.

Lumunu, Belmalia, Allmay, Nabini, Raycity, Tula-Toys en Enlove zijn enkele van de heetste fabrikanten van anaalpluggen en andere, seksspeeltjes.

Lumunu
Lumunu heeft een breed scala aan verschillende seksspeeltjes, waaronder anaalpluggen, dildo’s en vibrators. Deze fabrikant biedt een verscheidenheid aan verschillende stekkers, die verschillen in grootte, kleur en materiaal. De kwaliteit van de producten is over het geheel genomen zeer goed en ze zijn allemaal huidverdraaglijk mits er geen specifieke allergie voor een bepaald materiaal is.

Nabini
Deze fabrikant heeft anaalpluggen in vele verschillende uitvoeringen op de markt, zodat er voor elke smaak wat wils is. Daarnaast worden ook sets met meerdere stekkers aangeboden.

Als het gaat om anaalpluggen zijn er een aantal voordelen verbonden aan het kopen via het internet. Naast een grotere selectie in ontwerp, materiaal en prijs, is de online aankoop ook discreter dan naar een winkel gaan.

Het verhaal
De rectale dilatatoren van Dr. Young uit 1893 zijn de eerste gedocumenteerde anaalpluggen. Ze werden duidelijk niet op de markt gebracht als seksspeeltjes – in plaats daarvan moesten ze door een arts worden voorgeschreven om een aantal ziekten te genezen. Dr. Young verkocht zijn medische anaalpluggen tot de jaren 1940, toen een zending ervan door de Food & Drug Administration in beslag werd genomen en werd vernietigd voor frauduleuze reclame. Volgens het rapport zou de verpakking niet alleen verstopping genezen, maar ook acne en slapeloosheid voor een aantal andere aandoeningen.

Young was niet de enige man op de markt voor anaalpluggen. George Starr White verkocht een rectale dilator voor de behandeling van prostaatproblemen tot 1931 en de fabrikanten van de Recto Rotor kondigden aan dat ze ook effectief waren voor constipatie en aambeien. Deze had ook een kamer die smeermiddel door de ontluchtingsgaten in de punt duwde om de penetratie te vergemakkelijken.

Cijfers, gegevens, feiten
De De commerciële industrie begon in de jaren negentig met de introductie van siliconen als productiemateriaal. Het was duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en uiteindelijk goedkoop, en al snel verschenen er anaalpluggen op de markt in een verbazingwekkende verscheidenheid aan stijlen en maten.

Prijzen: hoeveel kosten Anaalpluggen?
Anaalpluggen liggen over het algemeen in de lagere en middelste prijsklasse en zijn verkrijgbaar voor minder dan 20 €. Er zijn echter ook modellen die bijvoorbeeld trillen of die gemaakt zijn van goud of ander hoogwaardig materiaal. Deze zijn navenant duurder en kunnen meer dan 50 of zelfs meer dan 100 € kosten.

Voor de introductie van een anaalplug is het aan te raden om een glijmiddel te gebruiken. U kunt kiezen tussen een product op waterbasis of een product op siliconenbasis.

Als alternatief kunnen over het algemeen ook dildo’s worden gebruikt. Je moet er echter op letten dat ze geen brede basis hebben, in tegenstelling tot stekkers, en dus in de anus kunnen blijven steken als ze te diep worden ingebracht.