39 inch televisie

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk 39 inch televisie

De beste 39 inch TV’s 2020 vergeleken

Een 39 inch TV is de optimale grootte voor een slaapkamer TV in de test.
Intussen zijn 39 inch-tv’s niet langer een zeldzaamheid en in tijden van tv’s met een beeldschermdiagonaal van meer dan 70 inch zijn ze eerder het instapmodel.

De eisen van een goede 39 inch televisie zouden zijn:
Een scherm met een hoge resolutie en een goede kleurweergave. Bij voorkeur 4k maar in ieder geval Full-HD, zodat video’s scherp kunnen worden weergegeven.
Maar het scherm moet ook stabiel zijn in de kijkhoek, zodat er bij het tv-kijken in bed geen noodzaak is om recht vooruit te kijken voor een scherpe en waarheidsgetrouwe weergave van foto’s en video’s.
Bovendien moet de geluidskwaliteit van de geïntegreerde luidsprekers goed zijn. Zeer dunne 39 inch TV’s hebben vaak een wat slechtere geluidskwaliteit in de test door het ontwerp. Externe geluidsboxen worden daarom aanbevolen.
Over het algemeen moet het ontwerp aantrekkelijk, dun en luxueus zijn, omdat de buis-tv tot de geschiedenis behoort.

Zoals hierboven vermeld, is het toepassingsgebied de slaapkamer of zelfs de keuken. Door de 39 inch past de TV in kleinere kamers, maar zou hij te klein zijn voor een woonkamer, omdat de banken of stoelen veel verder van de TV af staan dan bijvoorbeeld het bed.

Onze Top 10 – 39 inch TV aanbeveling

De alternatieven zouden duidelijk grotere televisies zijn. Ondertussen zijn televisies met ten minste 39 inch altijd populairder, omdat een groter scherm gewoonweg aangenamer is voor het oog. Vooral omdat grotere tv’s vanaf 39 inch steeds betaalbaarder worden. Kleinere televisies zoals een 32-inch TV worden vaak alleen nog als PC-monitor gebruikt en zijn niet meer zo populair.

De meest populaire fabrikanten zouden dat zijn: Samsung, Toshiba, LG, Grundig, Sony, Panasonic, Philips of zelfs Hisense.
Tegenwoordig is het aanbod van fabrikanten groot en vindt u tv’s in alle prijscategorieën.
Het is vaak de moeite waard om te kijken naar goedkopere fabrikanten, aangezien zij componenten van vergelijkbare kwaliteit hebben en dus een even goede televisie-ervaring bieden.

Terwijl in het verleden het LCD-model concurreerde met het plasmamodel, is er nu een nieuwe duidelijke winnaar ontwikkeld -> OLED. Deze schermtechniek maakt het mogelijk om de LED’s individueel uit te schakelen. Dit levert een briljant zwart niveau op en bespaart ook elektriciteit.
Een andere innovatie zou zijn dat er nu 39 inch TV’s met 4k of zelfs 8k worden ontwikkeld. Hierdoor neemt de pixeldichtheid steeds meer toe en wordt het beeld nog scherper.
De laatste vernieuwing is de verfijning achter het ontwerp. 39 inch TV’s of TV’s in het algemeen worden steeds dunner. Dit gaat zelfs zo ver dat tv’s zo dun worden als een notitieboekje en kunnen worden opgehangen als een schilderij.

Het eerste voordeel zou de gratis teruggave zijn. Fabrikanten of postorderbedrijven zijn wettelijk verplicht om goederen die online zijn besteld binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden te retourneren. Als blijkt dat de 39 inch TV het thuis niet zo goed deed in de test, kan het zijn om terug te keren.
Een ander voordeel is dat de huidige prijzen kunnen worden vergeleken op prijsportalen en dat er geen dure verrassingen zijn.
Het laatste voordeel is dat de TV comfortabel bij u thuis wordt afgeleverd, meestal al na één dag bestellen bij een online postorderbedrijf.

De prijzen moeten eerst worden vergeleken. Vaak bieden minder bekende fabrikanten een vergelijkbare kwaliteit tegen lagere prijzen.
Klantenreviews moeten ook worden geraadpleegd, omdat deze vaak kleine fouten of voordelen van de televisie kunnen laten zien.
Het is ook raadzaam om een 39 inch TV met 4k resolutie te kopen, omdat de resolutie de komende jaren scherper zal worden (8k).
Als er geen externe luidsprekers beschikbaar zijn, moet u ook speciale aandacht besteden aan de geluidskwaliteit van de tv, die vaak erg slecht is, zoals hierboven vermeld.

Een muurbeugel wordt aanbevolen. Vooral in de slaapkamer is het voordelig om de TV aan de muur te hangen, zodat er bijvoorbeeld geen plank voor de TV hoeft te worden opgehangen. Door de verschillende verstelmogelijkheden van een muurbevestiging kan de TV ook zo gepositioneerd worden dat u ontspannen vanuit uw bed naar de TV kunt kijken.
Voor een speciale thuisbioscoopervaring moeten ook externe dozen worden overwogen. Dit kan een 5.1 of zelfs een 7.1 Dolby Surround geluidsbeleving opleveren, waardoor je je kunt onderdompelen in de film.
Als de 39 inch TV geen Smart TV is, wat betekent dat hij geen internetverbinding heeft, moet er een internetverbinding worden aangeschaft. Dit zijn kleine stokken van Amazon, Google of zelfs een Apple TV die slimme TV mogelijk maken. Apps zoals Youtube, Netflix of ook Amazonepremium video kan nu gemakkelijk worden bediend vanaf de TV.