Creditcarddekking

Link
Availability
Price
Additional offers

Test & vergelijk Creditcarddekking

Een RFID-chip is een klein en zeer goedkoop technisch apparaat dat een radiosignaal kan verzenden zonder eigen voeding. Het moet dus door een lezer worden gestart. De RFID-chip gebruikt de uitgestraalde elektromagnetische energie voor een echosignaal. Dit echosignaal kan heel anders zijn. Creditcards zijn gemaakt van een fragiel en krasbestendig materiaal.

Als de creditcard opnieuw bij de bank moet worden aangevraagd, wordt de kaart helaas enkele dagen geannuleerd. Om u dit verlies te besparen, moet u de apparatuur ook meenemen.

Veilige bescherming van persoonlijke informatie is het gemakkelijkst te bereiken met deze beschermhoesjes. Naast bescherming tegen krassen of breuk zijn creditcardbedekkingen bijzonder belangrijk voor de bescherming van privé-informatie. Zo’n kaarthoes kan naast creditcards ook andere kaarten bevatten. Steek de chequekaarten of andere kaarten in de vakken. De magneetstrips van de kaarten zijn beveiligd tegen onbevoegd lezen, zoals deze Rfid Schutzhuelle-test ook aantoont.

Wanneer ze de kaarten in een van deze hulzen steken, worden de RFID-signalen uitgeschakeld, zodat de chips in de kaarten niet door vreemden kunnen worden gelezen.

RFID is de methode om gegevens ter grootte van een chip op een creditcard op te slaan en op te vragen.

Onze Top 10 – Creditcardhuls

Het materiaal van de creditcardcases kan per model sterk verschillen. Bij de keuze van het juiste geval is het belangrijk dat u aandacht besteedt aan de sterkte van de bescherming en de veiligheid van de kaart. Harde kunststof biedt bijvoorbeeld een perfecte bescherming tegen krassen en is nog steeds zeer robuust.

Roestvrijstalen behuizingen zijn zwaarder dan harde kunststof en toch veel beter geschikt voor het blokkeren van RFID-signalen.

Om extra creditcards in de kaartsleuven te kunnen plaatsen, mag de behuizing niet te groot zijn, maar moet deze stabiel zijn.

De meeste creditcardmouwen zijn slechts enkele millimeters breed en kunnen gemakkelijk in elke zak worden opgeborgen. Bovendien mag het gewicht van de kaarthouder niet te groot zijn. De verschillende kaarten kunnen bijvoorbeeld met verschillende kleuren worden gemarkeerd, zodat u altijd de talrijke kaarten kunt bijhouden. Zo kunnen ze de kaarten al aan hun kleur herkennen en hoeven ze niet telkens van de kaarthouder te worden verwijderd.

Wanneer u bij een supermarktkassa betaalt met een contactloze RFID-creditcard, moet u de kaart vaak uit uw portemonnee halen en bij de kassa-scanner houden, zodat de lezer de kaart kan lezen. Om dit probleemloos te laten verlopen, moet de kaart gemakkelijk uit de behuizing te verwijderen zijn. Kaarten met RFID-chips worden tegenwoordig veel gebruikt. Als er echter twee vergelijkbare RFID-kaarten in het compartiment van de portemonnee zitten, worden beide kaarten gelezen. De lezer kan echter niets doen met deze dubbele informatie en stopt de actie.

Het enige wat u hoeft te doen is elke kaart voor de lezer te houden, zodat alleen de juiste kaart wordt gelezen. Met een RFID-beschermhoes, die u voor een paar dollar in bijna elke supermarkt kunt kopen, is het gemakkelijk. Want met de komst van nieuwe RFID-kaarten zijn veel gebruikers bang geworden voor een onbedoelde ineenstorting van hun account.

Zo kwamen er portefeuilles op de markt die volledig beschermd zijn tegen RFID-lezers.

In de portemonnee kan de beschermhoes het beste worden gebruikt met een kleine afstand tot de kaart en moet u Vergeet niet welke kant van de beschermhoes in de portemonnee zit. Omdat je de portemonnee met de andere kant van de lezer moet vasthouden. De meeste beschermkoffers zijn voorzien van eenvoudige aluminiumfolie

Dit is voldoende om de radiogolven van de lezer zodanig te dempen dat de RFID-chip van de passieve kaart niet meer kan reageren.

Zoals bevestigd door Stiftung Warentest zijn slechts enkele lagen aluminiumfolie voldoende om hetzelfde beschermende effect te bereiken. Je kunt gewoon zelf je eigen beschermhoes maken. Trouwens, als je een nieuwe identiteitskaart hebt, hoef je je geen zorgen te maken over RFID-spionage. Want om de gegevens van de nieuwe ID-kaart via RFID te kunnen lezen, heb je een pincode nodig. Voor het lezen van de gegevens is ten eerste een code op het paspoort nodig en ten tweede een speciaal certificaat.

De goede oude barcode, die al tientallen jaren in gebruik is, is nog lang niet ten einde. Het is nog steeds in gebruik, bijvoorbeeld wanneer verbruiksgoederen worden geëtiketteerd. Bovendien is de barcode veel goedkoper dan een draadloze chip.

Extra kosten zoals tijdens de productie van een draadloze chip worden gewoonweg niet gemaakt met de barcode. Hoewel de radiochips niet erg duur zijn met ongeveer 1 procent per stuk. De kosten voor het gebruik van de radio-chips tellen echter op en zijn hoog voor een groot aantal chips. Toch is de draadloze chip veel krachtiger dan de barcode. De hoeveelheid informatie die kan worden opgeslagen is groter en de functies die zij met de draadloze chip zullen leveren zijn veel belangrijker.

Het grootste voordeel is echter dat voor de uitlezing geen optisch contact meer nodig is. De barcodes werken alleen met speciale laserscanners. Om een radio-chip te lezen, alleen een smartphone met een app noodzakelijk.

Het enige wat je hoeft te doen is een nieuw kledingstuk te kopen en je hebt meestal een radio-chip bij je. Aan de andere kant worden de radio-chips nu bewust gebruikt voor toepassingen waar voorheen alleen mechanische of analoge systemen beschikbaar waren. Tijdsregistratie door radio-chips vervangt nu bijvoorbeeld de klokken die worden gebruikt voor tijdregistratie in bedrijven en de klassieke schakelklokken die in de sport worden gebruikt. De toepassing van de chip kan naar behoefte worden uitgebreid. Bijna elk vakblad bevat tegenwoordig een Rfid-beschermende case test, die laat zien in hoeveel situaties een soclhes case belangrijk is.

Zelfs vandaag de dag kan één en dezelfde chip worden gebruikt voor tijdregistratie, netwerkactivering of zelfs voor de koffiemachine. Je ziet dus dat de toepassing van zo’n chip vandaag de dag veel meer functies heeft overgenomen. De chips zijn ook praktisch op stickers van luchtvaartmaatschappijen. Bagage gemarkeerd met de radio-chips gaat gewoon niet meer verloren. De mogelijkheden van deze technologie zijn enorm en zijn nog niet volledig onderzocht.

RFID-chips spuwen hardnekkig op alle andere frequenties en proberen ze te blokkeren. Leder of plastic laten de signalen vrijwel ongehinderd door. Hoewel aluminium de radiosnippers dempt, kan het lichtmetaal de zenders niet blokkeren. Het enige wat een RFID-chip echt kan afschermen is een loden plaat van enkele millimeters dik. En dat brengt u bij praktische oplossingen voor het probleem van een RFID-chip.

Wie wil er nu echt een portemonnee van enkele kilo’s meenemen zodat er geen gegevens worden verstuurd? Niemand!

Er is echter een oplossing: Cryptalloy. Cryptalloy, echter, is een ultra-harde maar robuuste plastic film in termen van behandeling, die elke RFIC kan weerstaan. Chip 100% afgeschermd. Dit aluminium combineert alle functies die van een RFID-blokker worden verwacht. Cryptalloy is:

– Licht
– uitermate effectief
– tegen een zeer lage prijs

Dit maakt het materiaal zeer interessant voor vele toepassingen, zoals de meeste Rfid-schedeproeven aantonen.

The product display was implemented using the affiliate-toolkit WordPress plugin.