Aardappelschiller

dunschiller - set van 2 - aardappelschiller - aspergeschiller - dunschilmes
Linkdunschiller - set van 2 - aardappelschiller - aspergeschiller - dunschilmes*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 18,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
dunschiller - set van 2 - aardappelschiller - aspergeschiller - dunschilmes
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 18,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Aardappelschiller

De beste aardappelschillers 2022 in vergelijking

Wat is een aardappelschiller?

De aardappelschiller wordt voornamelijk gebruikt voor het schillen van aardappelen. Ze zijn geschikt voor iedereen en worden aangeboden voor links- of rechtshandigen. Het gebruik van de aardappelschiller draagt ertoe bij dat eigenlijk alleen de schil wordt verwijderd en dus een hoog percentage van de eigenlijke aardappel behouden blijft. De producten kunnen snel van de huid worden verwijderd en er wordt weinig afval geproduceerd. Aardappelschillers kunnen gelijkmatig over grote oppervlakten worden getrokken zonder dat ze bezinken.

Eisen voor een goede aardappelschiller

Aardappelschillers moeten bijzonder gemakkelijk te reinigen zijn. Een ander punt is de eenvoudige bediening. Een ergonomisch gevormd handvat is belangrijk, want de aardappelschiller moet goed in de hand liggen. Dit is de enige manier om te garanderen dat de schiller onder de juiste hoek over het product glijdt. Een goede hantering voorkomt uitglijden en overmatige druk. Het mes moet robuust en scherp zijn. Ook het ontwerp speelt een belangrijke rol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Een bijkomend voordeel is het blad in de lengterichting en de vaak aanwezige en blootliggende punten. Vaak is er een verwijdering voor het aardappeloog.

Onze Top 10 – Aardappelschilleraanbeveling

Nr. 1
dunschiller - set van 2 - aardappelschiller - aspergeschiller - dunschilmes
Kundenbewertungen
dunschiller - set van 2 - aardappelschiller - aspergeschiller - dunschilmes*

dunschiller - set van 2 - aardappelschiller - aspergeschiller - dunschilmes

Met deze universele dunschillers kun je de meest uiteenlopende soorten groente en fruit makkelijk en snel schillen. De schillers hebben een flexibel lemmet van rvs zodat het zich aan kan passen aan de te schillen groente. Bovendien zorgen ze ervoor dat de sc...

 Preis: € 18,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Toepassingsgebieden van de aardappelschiller

Met de aardappelschiller kunt u niet alleen aardappelen, maar ook groenten, appels of peren schillen. Een aardappelschiller wordt echter alleen gebruikt als de groenten hun ruwe staat behouden. Gekookte producten zijn geschikt voor een Aardappelschiller te zwak.

Door het lange en platte proces van schillen kunnen wortelen, komkommers en dergelijke uitstekend worden verwerkt met deze aardappelschiller. Transversies zijn geschikt voor alle lange producten, lengteschilfers worden gebruikt voor ronde verwerking en kleinere producten.

Wat zijn de alternatieven voor een aardappelschiller?

Een alternatief is het gebruik van het klassieke keukenmes.

Welke fabrikanten van aardappelschillers zijn er?

Westmark

Turboproducten

Licok

Lurch

WMF

Zenker

ICONICO

Tupperware

Zaklantaarn man

Tweelingen

Innovaties op het gebied van aardappelschillers

Voor harde groenten en zacht fruit worden gedifferentieerde lemmetstructuren aangeboden. Vlakke messen zijn bijzonder geschikt voor het schillen van harde groenten en fruit. Gekartelde en gekartelde messen maken het mogelijk om zachtfruit, tomaten of kiwi’s probleemloos te schillen. Sommige modellen hebben een flexibel dubbel blad met lagers. Het wordt vooral gebruikt voor het schillen van asperges. Als het fruit of de groente doorloopt, wordt het van beide kanten tegelijk geschild. Door de flexibele messen kan het schilmateriaal in verschillende diktes worden geschild om erdoorheen te trekken.

Voordelen bij aankoop van een aardappelschiller op het internet

Onlinewinkels bieden flexibelere openingstijden dan speciaalzaken

Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats en wachttijden bij de kassa.

Levering aan de voordeur

Breed scala aan opties

Goedkopere prijzen zijn bijna uitsluitend te vinden op het internet

Het internet biedt direct een passend aanbod en voor bijna elk product een aardappelschillertest.

Winkels uit heel Duitsland bieden hun producten aan. Als een bepaald product niet beschikbaar is in een onlineshop, kunt u overstappen naar een andere winkel.

Beveiligde betaling via verschillende betalingssystemen.

Grote kortingen

Retourzendingen van gekochte artikelen volgens de Wet op de verkoop op afstand binnen twee weken zonder rechtvaardiging

Waar moet je op letten als je een aardappelschiller koopt?

De eenvoudige aardappelschiller heeft een kunststof handvat en een roestvrijstalen schiller voor het verwijderen van de schil. De materialen zijn gemakkelijk te reinigen en worden als hygiënisch beschouwd. Gebruikers die voornamelijk met de vaatwasser werken, moeten ervoor zorgen dat de aardappelschiller vaatwasserbestendig is. Anders zal het metaal vervormen of roesten. Edele modellen hebben een plastic deksel en het binnenste gedeelte heeft een roestvrijstalen handvat om de schiller te versterken.

Aardappelschiller van roestvrij staal zorgt voor een edele uitstraling en een herwaardering van de keuken. Vergeleken met kunststof heeft roestvast staal een uitstekend voordeel in duurzaamheid. Een handvat van plastic verslijt veel sneller en breekt eerder. Dit kan in een aardappelschillertest alleen gebeuren bij breekpunten met een slechte samenstelling.

Welke aardappelschillerfabrikant is erg populair en hoe komt dit label op de markt?

Hoe zijn de aardappelschilproducten in een aardappelschilproef geëindigd en is er een testwinnaar en een prijs-kwaliteitswinnaar?

Zijn er beoordelingen van klanten of meningen van experts over het product?

Wat zijn de verschillen tussen de aardappelschillers op het gebied van prijs, kwaliteit en klantenwaardering?

Wat is de ondersteuning van de fabrikant na de aankoop van het product?

Zijn er voor het product geschikte accessoires beschikbaar die later kunnen worden aangeschaft?

Nuttige accessoires voor aardappelschillers

Voor plotselinge veranderingen van de messen moeten er altijd reservemessen beschikbaar zijn. Sommige aardappelschillers hebben keramische messen. Deze speciale messen slijten zeer langzaam en zijn zeer scherp. Bovendien bevatten ze geen nikkel of andere metalen onderdelen en zijn ze geschikt voor op zijn minst voor allergiepatiënten.