Alcoholtester

Alcohol Breath Tester Breathalizer Profesional Device LCD Screen Detector TestAlcohol Tester High Accuracy Mini Roadway Diagnostic Tool Alcotest Remind DriverBreath Alcohol Tester Digital Portable Test Blowing Drunk Driving Tester
LinkAlcohol Breath Tester Breathalizer Profesional Device LCD Screen Detector Test*Alcohol Tester High Accuracy Mini Roadway Diagnostic Tool Alcotest Remind Driver*Breath Alcohol Tester Digital Portable Test Blowing Drunk Driving Tester*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 10,75
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 16,67
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 27,54
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Alcohol Breath Tester Breathalizer Profesional Device LCD Screen Detector Test
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 10,75
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Alcohol Tester High Accuracy Mini Roadway Diagnostic Tool Alcotest Remind Driver
VerfügbarkeitLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 16,67
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Breath Alcohol Tester Digital Portable Test Blowing Drunk Driving Tester
VerfügbarkeitLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 27,54
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Alcoholtester

Met behulp van een blaastest, ook wel bekend als een alcoholtester, kan de gebruiker de ademalcohol bepalen. De consumptie van alcoholische dranken of zelfs van voedsel dat alcohol bevat, kan worden opgespoord.
Na het consumeren van dergelijke dingen vindt er een zogenaamde gasuitwisseling plaats tussen alcohol en de lucht die je inademt in de alveolen. Dit resulteert in de stof ethanol. Dit komt op zijn beurt weer vrij in de omgeving als je uitademt. Dit is de enige manier om überhaupt een meting te doen. De resulterende waarden kunnen informatie geven over de alcoholconcentratie in het bloed.

1. type sensor
In de regel werken alcoholtesters door middel van een halfgeleidersensor of een elektrochemische sensor.
De eerste absorbeert zuurstofmoleculen. Zodra er gassen zoals ethanol zijn, wordt het geleidingsvermogen gemaximaliseerd. Een blaastest toont echter aan dat de apparaten ook bewijs leveren voor roken of diabetes.

Een elektrochemische sensor oxideert de zuurstof of de te analyseren stof in het algemeen. De elektrolyten in het apparaat zorgen voor de mogelijke detectie van ethanolresten in de uitgeademde lucht van de gebruiker.

2. weergave- en bedieningsmodus
Het LED-display is beschikbaar in rode, zwarte of blauwe kleurtinten naar keuze. De meeste ademanalysetoestellen van bekende fabrikanten kunnen worden gebruikt met standaard batterijen.

3. meetbereik en nauwkeurigheid
In het beste geval bereikt een alcoholtester een meetnauwkeurigheid tot 0,05 per mille. Politieagenten gebruiken een dergelijk model ook tijdens verkeerscontroles. Eigenlijk alleen maar bloedtesten.

Let op: zelfs 0,2 per mille leidt tot noemenswaardige lichamelijke beperkingen. Achter het stuur heb je niets meer te doen. Op dit punt is het zicht al verminderd, treden er concentratieproblemen op, wordt de aandacht verminderd, worden de reactiepaden langer.

Alcoholtesten toonden aan dat sommige apparaten tot 5 per mille analyseren. Maar de meeste van hen hebben allang het bewustzijn verloren en de eerste hulp heeft de hoogste prioriteit!

Onze Top 10 – ademanalysetoestellen

Nr. 1
Alcohol Breath Tester Breathalizer Profesional Device LCD Screen Detector Test
Kundenbewertungen
Alcohol Breath Tester Breathalizer Profesional Device LCD Screen Detector Test*
von Alcohol Tester China

Alcohol Breath Tester Breathalizer Profesional Device LCD Screen Detector Test Features This is a digital breath alcohol analyzer tester.Digital alcohol test with audible alert.Auto power off, quick response and resume.The digital alcohol breath tester has a key chain, very portable to carry out.Promptly and conveniently design for measuring BAC.A simple method to analysis Blood Alcohol Concentra...

 Preis: € 10,75 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Alcohol Tester High Accuracy Mini Roadway Diagnostic Tool Alcotest Remind Driver
Kundenbewertungen
Alcohol Tester High Accuracy Mini Roadway Diagnostic Tool Alcotest Remind Driver*
von Alcohol Tester China

Alcohol Tester High Accuracy Mini Roadway Diagnostic Tool Alcotest Remind DriverSpecification:Advanced flat surfaced alcohol sensorQuick response and resumeSMD assembling, stable performanceMCU controlDirect testing process LCD indication,BAC 0.000%,0.00 %0,mg/lOne key operatingDigital LCD display with Red backlight360 degree rotating mouthpiecePortable and fashion designAudio warning beyond pre-s...

 Preis: € 16,67 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Breath Alcohol Tester Digital Portable Test Blowing Drunk Driving Tester
Kundenbewertungen
Breath Alcohol Tester Digital Portable Test Blowing Drunk Driving Tester*
von Breath Alcohol China

Breath Alcohol Tester Digital Portable Test Blowing Drunk Driving TesterProduct Features:Smart MCU controlAdvanced flat surfaced alcohol sensorQuick response and resumeSMD assembling, stable performanceDirect testing process LCD indication, BAC 0.000%, 0.00 %0, mg/lOne key operatingDigital LCD display with light blue backupPortable and fashion designAudio warning beyond pre-set limit  Te...

 Preis: € 27,54 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Ademalcoholtesters behoren tot de categorie van de medische producten. Daarom zijn zij onderworpen aan de desbetreffende verordeningen van de EU.
Het belangrijkste doel van deze apparaten is de analyse van ademalcohol tijdens politiecontrolemaatregelen. In dergelijke gevallen zijn echter alleen bloedtests van juridisch belang. Hoewel vooral de door de autoriteiten gebruikte testers echt accuraat zijn, geven alleen deze een exacte waarde aan.

Toch is het soms ook in het belang van particulieren om zichzelf te testen op geschiktheid om te rijden na de toename van alcoholische dranken.
Vooral op feesten wordt een blaastest steeds populairder als een leuke gadget.

Als alternatief voor het gangbare testapparaat hebben de ontwikkelaars nu ook apps uitgebracht waarmee het alcoholgehalte kan worden berekend. De gebruiker moet verschillende vragen beantwoorden. Zo spelen bijvoorbeeld geslacht, gewicht, lengte en de hoeveelheid gedronken drank een rol. Alcoholtesten hebben aangetoond dat dergelijke apps kunnen worden gebruikt om ten minste het huidige alcoholgehalte te schatten Niet meer, niet minder. Immers, elk lichaam verwerkt alcohol anders.
Daarom is het niet raadzaam om een app te gebruiken als u bijvoorbeeld wilt zien of u nog volledig in staat bent om een auto te bedienen.

1. drager
Dräger brengt al tientallen jaren met succes zijn alcohol- en drugsdetectieproducten op de markt. De apparaten worden vooral gekenmerkt door een hoge mate van kwaliteit en een zeer hoge mate van hygiëne. De fabrikant kan echter ook worden beloond met hogere prijzen.

2.ACE
ALCO-CONTROL-EUROPE, opgericht in 2002, is een van de gespecialiseerde distributeurs van ademalcoholmeettechniek binnen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het bedrijf produceert voor de handel, de apotheken, de politie, de geneeskunde en de gewone consument.

Andere fabrikanten van alcoholtesters zijn bijvoorbeeld Trendmedic en de online distributeur Patuxon.

Waar in 1953 verkleurende blaaspijpen werden gebruikt, werkt men tegenwoordig vooral met elektronische meetinstrumenten. De per mille waarde wordt handig weergegeven op een LCD-scherm.
Naast eenvoudig op te slaan handmeetapparatuur zijn er sinds enige tijd ook permanent geïnstalleerde alcoholtesters. Zo is er het zogenaamde Alcolok, dat van tijd tot tijd in Franse auto’s wordt geïnstalleerd.
Dit is te wijten aan het feit dat een dergelijk meetinstrument sinds 2012 wettelijk verplicht is in Frankrijk. Je moet voor de auto blazen als je hem start. Als de ademalcohol boven de geprogrammeerde waarde ligt, wordt onmiddellijk een startonderbreker geactiveerd. Rijden onder invloed van alcohol behoort nu tot het verleden.

Het internet biedt in de eerste plaats het voordeel dat talloze producten te vinden zijn op de officiële website van kunnen met elkaar worden vergeleken, zelfs in vrij onafhankelijke portalen. Met behulp van prijsvergelijkingen en uitgebreide productbeschrijvingen kan de juiste ademautomaat snel en eenvoudig worden gevonden. Soms is er zelfs precies één productvariant die niet in de speciaalzaak verkrijgbaar is.

Maar ook in het bedrijfsleven kom je vaak een uitgebreid gepresenteerd assortiment tegen en raak je snel het overzicht kwijt. Dit gebeurt niet zo snel bij online aankopen. Bovendien bent u niet zo afhankelijk van één advies en/of aanbeveling van de retailer. Op het web kunt u het beste gewoon de beoordelingen van andere gebruikers lezen en dan uw eigen mening vormen.
Dit betekent dat in directe vergelijking met het winkelen in een winkel, het kopen op het internet vooral veel relaxter is. De aankoop hoeft niet vooraf groot en breed te worden gemarkeerd in de kalender; de openings- en sluitingstijden hoeven niet in acht te worden genomen. U kunt op basis van tijd en stemming door de site bladeren.

U moet er altijd op letten hoe klein de afwijkingen van de gemeten waarde van de ademautomaat zijn. Als de aangegeven waarde echt laag is, spreekt dit volgens een blaastest voor een betrouwbaar apparaat. Desalniettemin dient men zich te realiseren dat exacte waarden uiteindelijk alleen kunnen worden verkregen door het nemen en analyseren van het bloed.

Nuttige accessoires voor alcoholtesters zijn er in de eerste plaats om te voldoen aan één criterium in het bijzonder: hygiënisch zijn. Daarom moet van tijd tot tijd worden gecontroleerd of verwisselbare mondstukken tot de leveringsomvang behoren. Deze kunnen met een paar handbewegingen heel eenvoudig worden bevestigd.

In veel gevallen wordt ook een transporttas met draagriem meegeleverd, die de bruikbaarheid van de van de testerbeloften. Klein en onopvallend kunnen de apparaten tijdens een feestje snel omvallen en in het ergste geval kapot gaan als ze onbeschermd worden achtergelaten.

De blaastest voor de zelftest?

Ademhalingstoestellen voor de zelftest zijn een grote feestelijke grap. De kleine apparaten geven het huidige alcoholgehalte weer en doen menig feestgast zich afvragen wat voor alcohol er al in zijn bloed zit.

Er zijn nu ontelbare kleine per mille testers op de markt. De goedkoopste zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer 4 euro, en een professioneel digitaal apparaat is beschikbaar voor ongeveer 15-20 euro.

De resultaten van alcoholtesten tonen aan dat er serieuze verschillen zijn met de werkelijke waarde met een gekalibreerd apparaat.
De test geeft dus een duidelijke aanbeveling. Deze apparaten zijn een mooie grap, maar mogen nooit gebruikt worden om op betrouwbare wijze je eigen conditie te controleren om te rijden. Een benaderende waarde kan met veel apparaten worden gemeten, maar je moet nooit op dit resultaat vertrouwen.

Als u op een laat tijdstip in de auto wilt stappen, dient u vooraf te controleren of uw eigen toestand met eerder alcoholgebruik acceptabel is voor het wegverkeer. In geval van twijfel moet men natuurlijk altijd de auto laten staan en terugvallen op passende alternatieven, maar er is ook de mogelijkheid van de zogenaamde alcoholtesters. Niet alleen de politie kan dus over deze technische apparaten beschikken, wat zeer praktisch kan zijn.

Ademhalingstoestellen bij de politie

De reis naar huis na een leuk feestje kan een zenuwslopend en duur avontuur zijn. Als men achter het stuur van een auto of fiets gaat zitten ondanks de alcoholconsumptie en de blauw-witte auto waarvan we allemaal weten dat die er een stopt, beginnen veel mensen te zweten. Maar hoe werkt zo’n blaastest precies en wat zijn de gevolgen daarvan? zijn?

Ademhalingsapparaat Politie – Hoe werkt het?
Als de politie iemand heeft tegengehouden waarvan ze denken dat die ongeschikt is om te rijden, kunnen ze hem in een buis laten blazen. Als uit het resultaat blijkt dat het alcoholgehalte boven de toegestane alcoholgrens ligt, wordt de dronken persoon naar het politiebureau gebracht. Dit is de gebruikelijke procedure, omdat het blazen niet 100% accuraat is. Daarom wordt achteraf een exacte bloedalcoholtest uitgevoerd. De nauwkeurigheid van deze tests kan worden beïnvloed door het geconsumeerde voedsel, het tabaksgebruik, de luchtvochtigheid, de tabletten, enz. Soms zijn er al nieuwe apparaten in gebruik, die een nauwkeuriger resultaat zouden moeten opleveren. Deze bevinden zich echter nog in de testfase.

Ademhalingsapparaat Politie – Wat zijn de alcohollimieten en de gevolgen? (Gegevens zonder garantie)
De blaastest kan de politie tot 0,5 promille aangeven, zodat u niet naar het politiebureau hoeft te gaan. Voor nieuwe bestuurders jonger dan 21 jaar of tijdens de proeftijd van twee jaar geldt de 0 promille-grens. De relatieve ongeschiktheid om te rijden begint bij 0,3 per mille. Dit wordt alleen een probleem als je betrokken bent bij een ongeval. Als de politieman je maar één waarde in mg geeft, verdubbel die dan en je hebt je waarde in per mille. Als eerste overtreder van een overtreding van meer dan 0,5 per mille (overtreding), wordt u onderworpen aan een rijverbod voor een maand, een boete van 250 € en een inschrijving van 4 punten in het centrale verkeersregister. Voor recidivisten wordt de boete verhoogd tot 500 euro en de intrekking van het rijbewijs tot drie maanden. Voor de derde overtreding wordt de boete opnieuw verhoogd met 250 €. Wie meer dan 1,1 promille in het bloed heeft, begaat een overtreding (1,6 promille voor fietsers). Vanaf 2,0 per mille begint de zelfbeperkte strafrechtelijke aansprakelijkheid, in het geval van moorddelicten slechts bij 2,2 per mille. Het onvermogen om een misdrijf te plegen wordt bereikt op 3,0 per mille, 3,3 per mille voor Moordzaken.

Alcoholtesterpolitie – Conclusie
Ademhalingstoestellen politie dienen uiteindelijk voor hun eigen veiligheid. Ze beschermen ook onschuldige mensen die betrokken kunnen zijn bij een ongeval. Voor de straf die je te wachten staat, had een taxi goedkoper kunnen worden besteld.