Anaal Douche

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Anaal Douche

De beste anale douche 2022 in vergelijking

Uitgebreide hygiëne draagt aanzienlijk bij aan ons algemene welzijn en kan ons beschermen tegen ziekten. Daarom gebruiken veel mensen een anale douche voor de reiniging na of voor de anale seks. Een anale douche reinigt het lichaam van binnenuit en bevrijdt het rectum van bacteriën en vuil. De douches zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en variaties, zodat een anaaldouchetest, met informatie over de afzonderlijke modellen en hun functies, nuttig kan zijn voordat u ze koopt. We hebben alle basisinformatie over anale douches en hun functies voor u verzameld.

Een anale douche wordt gebruikt om het rectum te reinigen en is zowel een hygiëneproduct als een stimuleringsspeeltje. Het verwijdert ontlasting en spermaresten en beschermt tegen schadelijke bacteriën en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen voor het reinigen van de darm. Het belangrijkste gebruik van de anale douche is voor het reinigen voor en na de anale seks, maar de douche wordt ook gebruikt in de geneeskunde. Er zijn veel verschillende soorten anale douches, zodat een keuze kan worden gemaakt op basis van de individuele behoeften. Heel gebruikelijk is de vorm van het klysma, want deze anale douche is zeer eenvoudig te gebruiken en geeft een schoon resultaat. Naast klysma zijn ook modellen met een directe verbinding met de douchekop populair. Voor deze anaaldouches moeten de instructies van de fabrikant precies voor gebruik worden opgevolgd om verwondingen door overmatige waterdruk te voorkomen.

Alle modellen en varianten van de anaaldouche werken met helder water. Het water wordt door de anus en de darmen gespoeld met behulp van de anale douche. Het water dat in de darm wordt gepompt, wordt op natuurlijke wijze door het lichaam uitgescheiden en onzuiverheden worden verwijderd. Normaal gesproken duurt het twee tot drie keer voordat alle onzuiverheden in de darmen zijn uitgespoeld. Het water wordt dan helder en zonder ontlasting of spermaresten uitgescheiden. Om het inbrengen van de anaaldouche en het schoonmaken aangenamer te maken, is het aan te raden om handwarm water te gebruiken. Dit maakt de spieren in het darmgebied los. De toepassing is eenvoudig en kan door elke gebruiker worden uitgevoerd, zelfs onder de douche. De anale douches verschillen in hun toepassing, afhankelijk van het model dat u kiest. Met het klysma, bijvoorbeeld, is de rubberen bal aan de achterkant
warm water en steek de spuit voorzichtig in de anus. Als de tip goed past, wordt het water met een beetje druk op de bal in de darm gespoeld.

Koop onze Top 10 – anaaldouche

Anaal douches worden gebruikt voor anale spoeling. De redenen voor het anaalspoelen kunnen zeer verschillend zijn. Een van de belangrijkste gebruikersgroepen van anale douches zijn homoseksuele paren die hun darmen willen reinigen voor of na de anale seks. Maar ook veel heteroseksuele koppels die genieten van anale seks maken gebruik van de hygiënische voordelen van een anale douche. Naast de algemene hygiëne voor het seksuele leven wordt de anale douche ook gebruikt in de geneeskunde. Hier is de anale douche essentieel voor het behoud van de darmgezondheid. Hieronder hebben we de belangrijkste toepassingsgebieden nog eens op een rijtje gezet.

1. hygiënische aspecten van anale seks
Alle mensen die geïnteresseerd zijn in anale seks zouden van tevoren het onderwerp anaal douchen moeten overwegen. Als praktisch Verzorgingsproduct houdt het lichaam schoon en voorkomt onaangename verrassingen tijdens het vrijen. De gebruiker voelt zich schoon en goed voorbereid, remmingen vallen sneller en ontspannen experimenteren met seksualiteit is mogelijk.

2. anale douches tegen constipatie
Een anale douche is een effectief middel tegen hardnekkige constipatie. Handwarm water ontspant de spieren en stimuleert de darmen, waardoor de constipatie wordt verlicht. In het geval van een zeer sterke verstopping is het belangrijk om langzaam te werken en met kleine hoeveelheden water is het beter om de procedure vaker te herhalen.

3. anale douche als middel tegen ontsteking, verbranding en jeuk in de anus
Anale douches komen oorspronkelijk uit de medische wereld en worden vandaag de dag nog steeds gebruikt om verschillende klachten in het rectum en de anale zone te bestrijden. Een anale douche kan verlichting brengen en een positieve invloed hebben op de genezing, vooral bij lichte ontstekingen, irritaties en anale kloven. Een anale douche helpt ook bij anale jeuk en een algemeen onaangenaam gevoel in de anale zone en kan ook preventief gebruikt worden.

4. de anale douche voor de ondersteunende behandeling van aambeien
Aambeien behoren ook tot de klachten die verlicht kunnen worden met een anale douche. In dit geval is de anale douche een begeleidende ondersteuning bij de klassieke aambeienbehandeling. Aambeien tasten het hele anale gebied aan, daarom is dit bijzonder gevoelig en moet het voorzichtig worden gereinigd en verzorgd. Toiletpapier scheurt het gebied alleen maar verder en moet worden vermeden. De anaaldouche is een zacht middel voor de hygiëne van aambeien. De reiniging ondersteunt ook het genezingsproces, want er is geen blijvende irritatie door ontlasting.

Zoals de verschillende toepassingsgebieden van de anale douche laten zien, zijn er Eigenlijk doet de klassieke gebruiker dat niet, er zijn medische redenen voor het gebruik, evenals hygiënische en seksuele redenen. Ook is de anale douche niet specifiek gericht op één geslacht, vrouwen kunnen deze op dezelfde manier gebruiken als mannen.

Er zijn verschillende soorten en modellen anaaldouches, de marktleiders zijn de modellen voor douchekoppen en klysma.

De douchekopvariant kan op elke doucheslang worden geschroefd. De modellen zijn eenvoudig te gebruiken en hebben extra functies afhankelijk van de prijsklasse… De douchekoppen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, maar ze zijn geschikt voor gebruik in de anale zone.

De klysmaversie van de meeste modellen heeft een pompbal waarin het water wordt opgevangen en moet met lichte druk in de anus worden gespoeld. Het klysma is zeer eenvoudig te gebruiken en zeer populair bij de gebruikers. Meestal zijn ze gemaakt van een medisch rubber of een soortgelijke compatibele silicone.

Het maakt niet uit welk model u kiest, zorg ervoor dat het materiaal compatibel is met de applicatiemechanica voordat u het koopt. Bovendien moet u in een anale douchetest vergelijken welke functies de modellen bieden en welke u verkiest.

Ongeacht de redenen voor het gebruik zijn de eisen voor een anale douche vrijwel hetzelfde:

-Simpel in de toepassing
-compatibel en duurzaam materiaal
-Makkelijk te reinigen
-Handmatig

– De voordelen
Aangezien een anaaldouche vooral gebruikt wordt voor persoonlijke hygiëne, is dit ook het grootste voordeel voor de gebruiker. Hij voelt zich schoon en gezuiverd. Het gevoel van welzijn tijdens de geslachtsgemeenschap is hoger en stimulatie door de anale douche is ook mogelijk. Naast de een verhoogd welzijn, de bescherming van de gezondheid tegen ziekten, door middel van bacteriën en de verzorging van de anus is een enorm voordeel. Voor alle gebruikers die de anaaldouche ook willen gebruiken voor stimulatie, hebben sommige modellen extra functies zoals de vibratiemodus.

– De nadelen
De anaaldouche moet na elk gebruik grondig worden gereinigd. Modellen met meerdere functies kunnen erg duur zijn.

Er zijn tal van fabrikanten op het gebied van anaaldouches. Om u een overzicht te geven, hebben we de belangrijkste fabrikanten geselecteerd.

Danatoys: is een Deense fabrikant van seksspeeltjes en hygiëneproducten voor het seksleven. De anaaldouches van deze fabrikant zijn gemaakt van compatibel ABS-kunststof en behoren tot de testwinnaars in de meeste vergelijkingsaanbiedingen. De prijs van de meeste modellen ligt tussen de 5 en 10 euro.

California Exotic Novelties: Staat voor bijzonder hoogwaardige seksspeeltjes en accessoires. Dit luxe merk biedt verschillende varianten van de anaaldouche met verschillende… U kunt de goedkoopste modellen krijgen bij California Exotic Novelties voor ongeveer 17 euro.

You2Toys: Deze fabrikant is nog vrij jong op de markt, maar kan met een groot assortiment en een zeer goede kwaliteit toch overtuigen. Als middelmatig geprijsde aanbieder kost een klassieke anaaldouche hier ongeveer 12 euro.

Anale douches zijn te vinden in alle goed gesorteerde erotiekwinkels, maar bestellen via internet is nog steeds zeer aan te bevelen. Aangezien er gewoon een grotere selectie van producten op het web is. De uitwisseling is ook beveiligd. Veel vergelijkingsaanbieders hebben ook directe links naar de producten en testwinnaars en bestellen bij Amazon is geen probleem.

Naast de anale douche moet u altijd wat glijmiddel kopen om te zorgen voor een gemakkelijke en pijnloze inbrenging en wat goede en compatibele reinigingsmiddelen. Zodat de anaaldouche na elk gebruik kan worden gereinigd.