Autoshampoo

(1L=4,90€)ADBL Yeti Snow Foam Shampoo,Reinigungsschaum 5L verschiedene DuftnotenSurf City Garage Autoshampoo Pacific Blue Wash & Wax Shampoo 3780mlSonax Foamsprayer Sprühflasche Auto 1l, Sprühflasche Autopflege ReinigungsmittelSonax 04965410 Foam Sprayer Schaumsprüher 1L 3 bar Pumpsprühflasche DrucksprüherShiny Garage Fruit Snow Foam 5 Liter Schaum Foaming
Link(1L=4,90€)ADBL Yeti Snow Foam Shampoo,Reinigungsschaum 5L verschiedene Duftnoten*Surf City Garage Autoshampoo Pacific Blue Wash & Wax Shampoo 3780ml*Sonax Foamsprayer Sprühflasche Auto 1l, Sprühflasche Autopflege Reinigungsmittel*Sonax 04965410 Foam Sprayer Schaumsprüher 1L 3 bar Pumpsprühflasche Drucksprüher*Shiny Garage Fruit Snow Foam 5 Liter Schaum Foaming*
VerfügbarkeitVersand nach: EuropeanUnionLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnionLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnionLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 24,50
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 50,92
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 31,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 39,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 23,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
(1L=4,90€)ADBL Yeti Snow Foam Shampoo,Reinigungsschaum 5L verschiedene Duftnoten
VerfügbarkeitVersand nach: EuropeanUnion
€ 24,50
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Surf City Garage Autoshampoo Pacific Blue Wash & Wax Shampoo 3780ml
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 50,92
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Sonax Foamsprayer Sprühflasche Auto 1l, Sprühflasche Autopflege Reinigungsmittel
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 31,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Sonax 04965410 Foam Sprayer Schaumsprüher 1L 3 bar Pumpsprühflasche Drucksprüher
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 39,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Autoshampoo Vergelijking

In het voorjaar zetten bloemen en stuifmeelstof zich af op het schilderwerk, in de herfst en winter worden modderspatten door het weer snel zichtbaar. Een auto wordt voortdurend blootgesteld aan hardnekkig vuil en heeft regelmatig verzorging nodig. Onmisbaar voor de reiniging is een autoshampoo, die meestal een sterk concentraat is voor het wassen van auto’s. Natuurlijk wordt het niet alleen gebruikt voor de verzorging van auto’s, maar ook voor campers of motoren. In tegenstelling tot conventionele producten heeft een autoshampoo naast de reinigende werking ook een beschermende werking. Deze extra functie verschilt echter ook van fabrikant tot fabrikant en moet individueel worden aangepast aan het voertuig en uw eigen eisen. In het algemeen moet een autoshampoo echter altijd van goede kwaliteit zijn. Om zeker te zijn van deze eis helpt een autoshampoo test.

Autoshampoo voor onze voertuigen

Iedereen heeft zeker zijn auto gewassen of minstens één keer laten wassen! Hier wordt de zelfreiniging van het voertuig in beeld gebracht. Men investeert veel geld in auto’s en wil deze daarom onderhouden en verzorgen. Voor sommige autoliefhebbers is autozorg een echte hobby. In detail roept dit de vraag op over autoshampoo:

Eigenlijk wordt de auto hier geschampt, meestal met een spons om krassen in de lak te voorkomen. Men moet de producten strikt volgens de instructies van de fabrikant gebruiken! Een alles-in-één product wordt meestal in een emmer lauw water gedaan en de auto met een spons gewassen.

zonder strepen te vormen. Als u niet zeker weet of u een hoogwaardig reinigingsmiddel kiest, moet u kijken naar de prijs. Ten slotte heeft een aanbevolen reinigingsmiddel een hoge reinigingskracht en verwijdert het zelfs hardnekkig vuil. Zoals vaak het geval is, zijn goede autoshampoos iets duurder dan inferieure producten. Een goede kwaliteit autoshampoo heeft echter een zuinig verbruik, zodat de prijs-prestatieverhouding op de lange termijn in evenwicht is.

Een autoshampoo wordt gebruikt om alle motorvoertuigen te reinigen. Het wordt gebruikt in autowasstraten en voor privégebruik. Dit laatste laat uiteraard de keuze van de fabrikant toe, wat een intensief onderzoek vooraf vereist. Voor een grondige wasbeurt en een glanzende verf zoals van de autowasstraat moet in ieder geval een autoshampoo worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt als antivriesmiddel of als bescherming tegen hitte.

Sommige autobezitters vinden een hoogwaardige autoshampoo te duur. Als u in dit geval normaal spoelwater gebruikt, reinigt u ook uw auto van vuil, maar dan moet u het doen zonder alle voordelen van een autoshampoo, zoals het polijstende effect. Hij moet ook veel water gebruiken om zelfs de kleinste stofdeeltjes te verwijderen. In de regel kan een goede autoshampoo echter niet worden vervangen door een ander product. Vooral het hardnekkige vuil op de kap kan alleen met speciale producten worden verwijderd. Maar zelfs het gebruikelijke vuil kan het beste worden bestreden met een product dat voor dit doel is ontworpen. Afhankelijk van de vervuilingsgraad moet de autoshampoo met water worden verdund. Een mengverhouding van 1:10 of 1:20 wordt aanbevolen. Alleen voor onschadelijk vuil kan tandpasta in noodgevallen uitkomst bieden. Dit zorgt ervoor dat zelfs bewolkte flitsersystemen weer gaan glanzen.

Wat kan goed gebruikt worden voor autoshampoo? Wilt u het vuil zonder resten verwijderen of wilt u de waslaag beschermen. Er zijn ook extra glansshampoos die de vorming van waterdruppels onderdrukken en zo de auto bijzonder helder doen glanzen! Sommige shampoos worden direct op de verschillende soorten verf aangebracht
van de voertuigen. U kunt het beste advies inwinnen bij een specialist of de instructies op de producten zorgvuldig lezen! Let ook op, is het een alles-in-één product of is het een productlijn en moet je verschillende producten na elkaar toepassen om het gewenste resultaat te bereiken.

Elke auto heeft individuele zorg nodig. Gelukkig is er een breed scala aan fabrikanten voor verschillende eisen. Bijzonder beproefde merken die staan voor goede kwaliteit zijn

  • SONAX
  • ValetPro
  • Meguiars
  • en Nigrin

Inmiddels zijn er in bijna elke bouwmarkt goede autoshampoos te vinden. Bij voorkeur zijn zelfs kwalitatieve middelen niet te duur. Steeds meer fabrikanten proberen hun klanten het best mogelijke product aan te bieden door verschillende voordelen in hun shampoo te combineren. Zo zijn er nu 2in1 shampoos beschikbaar die niet alleen een verzorgende maar ook een polijstende eigenschap hebben, geschikt zijn voor verschillende soorten verf of de auto beschermen tegen vorst of sterke warmtestraling. Ook met een goede milieucompatibiliteit wordt over het algemeen rekening gehouden.

Hoewel de gespecialiseerde handel veel keuze biedt, profiteert u in veel opzichten van een bezoek aan de Internet op de zoektocht naar een goede autoshampoo gaat. Aan de ene kant is elk product hier beschikbaar, aan de andere kant kunt u een exact beeld krijgen van de bruikbaarheid van het product op basis van de ervaringen van de besheringklanten tijdens recessies. Meestal heeft u ook de mogelijkheid om het beste aanbod online te vinden door de prijzen direct te vergelijken. Bovendien zijn lange ritten naar de bouwmarkt niet meer nodig, wat ook gepaard gaat met een besparing op de brandstofkosten. In plaats daarvan wordt de bestelling gemakkelijk bij u thuis afgeleverd.

GeschiktheidNiet elke autoshampoo is geschikt voor alle voertuigen. Als u uw auto zelf wast, moet u ervoor zorgen dat het product van uw keuze geschikt is voor het type verf en de kleur. Anders zou het schoonmaken meer schade kunnen aanrichten dan het verfraaien van de auto.
ReinigingskrachtEen goede autoshampoo verwijdert zelfs hardnekkige vuildeeltjes. De producten verschillen echter vaak aanzienlijk in hun reinigingskracht. Schuimvorming is cruciaal voor een goede vuilverwijdering. Alleen met veel schuim kan zelfs de kleinste onzuiverheid worden verwijderd.
VulhoeveelheidDe vulhoeveelheid gaat hand in hand met de reinigingssterkte. De verhouding tussen prijs en inhoud kan op het eerste gezicht verwarrend zijn. Als een kleinere hoeveelheid duurder is dan een ander product, is het meestal ook sterker in de reiniging en kan het dus zuiniger worden gebruikt. De autoshampoo test geeft informatie over misleidende verpakkingen en gerechtvaardigde prijzen.
LotuseffectHet lotuseffect kan als het ware worden gezien als een beschermende laag op de lak en laat waterdruppels gewoon wegspringen, zodat er geen strepen ontstaan tijdens het wassen van de auto.
Verdere functiesZelfde manier, sommige autoshampoos hebben ook een waslaag op de lak en laat deze op deze manier glanzen. Sommige producten dienen ook als bescherming tegen hitte of vorst. Aan de andere kant vernietigen sommige producten een reeds bestaande waslaag. Met een pH-neutraal product bent u aan de veilige kant.
MilieuvriendelijkheidZelf, dus de autoshampoo moet vrij zijn van chemische additieven die het milieu vervuilen.

Voor het reinigen is een eenvoudige wasspons gedrenkt in voldoende water meestal voldoende. Nog eenvoudiger is echter de wasstraat met een schuimpistool of pompspuit, zodat de autoshampoo goed over het autotoppervlak kan worden verdeeld.