Bekkenbodemtrainer

Swan Mini Clutch Bekkenbodemtrainer - Roze
LinkSwan Mini Clutch Bekkenbodemtrainer - Roze*
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
Preis € 85,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Swan Mini Clutch Bekkenbodemtrainer - Roze
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 85,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Bekkenbodemtrainer

Wat is een bekkenbodemtrainer?

Met een bekkenbodemtrainer wordt, zoals de naam eigenlijk zegt, de bekkenbodem getraind. Dit kan zowel van binnen als van buitenaf gebeuren.
De bekkenbodemtrainer is verkrijgbaar in klein en rond of ook in langwerpige vorm. Over het algemeen doet het ons denken aan de zogenaamde liefdesballen.
De bekkenbodemtrainer wordt ingebracht in de vagina, waar hij ofwel uit zichzelf blijft zitten ofwel onder spanning van de bekkenbodemspieren wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat de spieren worden versterkt of getraind.
Bekkenbodemtrainers zijn niet alleen beschikbaar voor vrouwen, maar ook voor mannen. Ze worden dan ofwel uitwendig gebruikt ofwel in de anus geplaatst.

Eisen aan een goede bekkenbodemtrainer

Een goede bekkenbodemtrainer moet comfortabel zijn voor de gebruiker en gemakkelijk te gebruiken. Als de trainer moet worden ingebracht, moet hij gemakkelijk te reinigen zijn, zodat hij altijd hygiënisch is. Vooral als het in de vagina of in de anus wordt gedragen. Want als er ziektekiemen uit de darmen in de vagina komen, kan dit zeer onaangename gevolgen hebben.

Toepassingsgebied van de bekkenbodemtrainer

De bekkenbodemtrainer wordt gebruikt om de spieren na een zwangerschap weer te versterken en om te helpen bij incontinentie (natuurlijk helpt het ook om het te voorkomen). De bekkenbodemtrainer kan ook worden gebruikt om de perceptie van het vaginale gebied te trainen. Hierdoor worden aanrakingen en penetratie intensiever gevoeld. Dit kan helpen om een positief seksleven te bereiken en de orgasmes te intensiveren.
Maar, zoals gezegd, is een bekkenbodemtrainer niet alleen voor vrouwen. Ook voor mannen kunnen gebruiken om hun bekkenbodem te oefenen. In dit geval gebeurt dit ofwel via de anus, d.w.z. dat de bekkenbodemtrainer wordt ingebracht. De bekkenbodem kan echter ook van buitenaf worden getraind. Beide zijn niet zo succesvol als bekkenbodemtraining voor vrouwen.

Onze Top 10 – bekkenbodemtrainer

Nr. 1
Swan Mini Clutch Bekkenbodemtrainer - Roze
Kundenbewertungen
Swan Mini Clutch Bekkenbodemtrainer - Roze*

Oefen je bekkenbodemspieren met deze Swan Mini Clutch! Dit is een lichaamsveilige siliconen trainer die je vaginaal inbrengt. De intensiteit van de vibraties regel je door het samen knijpen van de bekkenbodemspieren. De trainer heeft een ingebouwde sensor die reageert op de druk en zo de intensiteit van de vibraties opvoert. Wil je liever genieten van een constante vibratie? Dat is ook mogelijk. D...

 Preis: € 85,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Wat zijn de alternatieven voor een bekkenbodemtrainer?

De enige alternatieven voor de hier gepresenteerde bekkenbodemtrainer zijn chirurgie of incontinentie. Hierbij moet een onderscheid worden gemaakt tussen fecale en urine-incontinentie.

Welke fabrikanten van bekkenbodemtrainers zijn er?

Als u op internet zoekt naar een bekkenbodemtrainer, vindt u aanbiedingen van verschillende fabrikanten. Deze omvatten: Promed, Aquaflex, Elanee, TensCare, NUK, FemmeFit en Come Box. De bekkenbodemtrainers in de test hebben verschillende kenmerken en vormen. Er zijn er voor manuele training en voor elektronische stimulatie.

Innovaties in het assortiment bekkenbodemtrainers

Terwijl er tot een paar jaar geleden alleen bekkenbodemtrainers waren die op de liefdesballen leken, zijn deze nu in verschillende vormen verkrijgbaar. Dus niet alleen rond, maar ook ovaal, kegelvormig, pindavormig of zelfs druppelvormig.
Daarnaast is er de mogelijkheid van elektrische stimulatie in verschillende intensiteitsniveaus.

Voordelen van het kopen van een bekkenbodemtrainer op het internet

Aangezien de bekkenbodem en de problemen die daarmee gepaard kunnen gaan voor velen een gevoelig onderwerp zijn, zijn de voordelen van het kopen van een trainer op het internet duidelijk. De anonimiteit is gegarandeerd en de bekkenbodemtrainer wordt natuurlijk ook discreet verpakt verzonden. Dus zelfs nieuwsgierige buren zullen geen probleem hebben.
Bovendien kunt u, voordat u een trainer koopt, op internet zoeken naar een bekkenbodemtrainertest. Dus de verschillende modellen kunnen ook met elkaar worden vergeleken ten behoeve van de functies. En het is makkelijker om de juiste keuze te maken.
Bovendien is de selectie op het internet ook groter dan in de stationaire handel.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een bekkenbodemtrainer?

De kwaliteit en het vakmanschap van de vaginale trainer is belangrijk. Als u altijd al op zoek bent geweest naar producten die vrij zijn van schadelijke stoffen en die toch al van hoge kwaliteit zijn, dan zult u nog meer aandacht besteden aan een product voor dit gevoelige gebied. Het is belangrijk dat de bekkenbodemtrainer ftalaatvrij is. Het vermoeden bestaat dat ftalaten een ongunstig effect hebben op de hormoonhuishouding. Het is ook belangrijk om te zorgen voor een naadloze verwerking, met name in het gebied tussen de retourbanden en het deel dat wordt ingebracht. Iedereen die intoleranties of allergieën heeft voor bepaalde materialen, zoals latex, moet op het materiaal letten.
Dan moet men nadenken over de trainingsdoelen alvorens te kopen. Wat moet er met de bekkenbodemtrainer worden bereikt? Moet incontinentie stapsgewijs worden behandeld, moet de bekkenbodem na de zwangerschap opnieuw worden geactiveerd of moet alleen het seksleven aantrekkelijker worden gemaakt? In ieder geval: bekkenbodemtrainers die vaginaal worden gebruikt zijn effectiever met een kleinere diameter. Hier moeten de spieren meer geactiveerd worden, zoals bij ballen of iets dergelijks met een grotere diameter.
Sommige bekkenbodemtrainers kunnen ook tijdens de zwangerschap worden gedragen. Als dit mogelijk is, wordt het product dienovereenkomstig geadverteerd. Omdat elke vrouw echter anders is en elke zwangerschap anders is, moet het gebruik vooraf met de gynaecoloog of verloskundige worden besproken.
Als de bekkenbodemtrainer door een man moet worden gebruikt, moet u controleren of deze geschikt is voor hem.
De trainer moet na elk gebruik worden gereinigd met een milde zeep en warm water. Water.

Handige accessoires voor de bekkenbodemtrainer

Het gebruik van smeermiddel is nuttig voor de bekkenbodemtrainer die wordt geïntroduceerd. Dit is bij sommige aanbiedingen inbegrepen, bij andere moet het later worden gekocht.
Een kleine zak of doos wordt aanbevolen om op te bergen.