Bèta-caroteen

F-bèta-caroteen bèta-caroteen 15 mg 60 porties 48 g ForMeds€ 379,27 /  kg Bèta-caroteen Natuurlijk (90 softgels) - NOW Foods
LinkF-bèta-caroteen bèta-caroteen 15 mg 60 porties 48 g ForMeds*€ 379,27 / kg Bèta-caroteen Natuurlijk (90 softgels) - NOW Foods*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, AsiaLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion, GB
Preis € 9,44
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 36,05
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
F-bèta-caroteen bèta-caroteen 15 mg 60 porties 48 g ForMeds
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia
€ 9,44
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 379,27 /  kg Bèta-caroteen Natuurlijk (90 softgels) - NOW Foods
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion, GB
€ 36,05
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Bèta-caroteen

De beste bèta-caroteen 2022 in vergelijking

Bèta-caroteen is een caroteen. Het is een natuurlijke kleurstof die vooral voorkomt in gele, oranje en rode vruchten, bessen en wortels. Carotenen zijn vetoplosbaar en kunnen daarom alleen met een beetje vet in het menselijk lichaam worden opgenomen.
Er zijn 600 carotenen bekend, waarvan de bekendste betacaroteen is. Bèta-caroteen is de bron van vitamine A1 (retinol) en wordt daarom ook wel provitamine A genoemd.
Carotenen worden gevormd in de wortels van planten om ze te beschermen tegen infecties. Ze worden ook gebruikt in de fotosynthese en dienen ter bescherming tegen de negatieve effecten van UV-straling.

Bij een bèta-caroteentest wordt ervoor gezorgd dat de capsule de dagelijkse behoefte aan caroteen van 0,4 tot 1 milligram voor kinderen en jongeren en 1,1 tot 2 milligram voor volwassenen dekt. Vitamine A mag niet overdreven worden gedoseerd omdat het lichaam het opslaat. Als het vitamine A-gehalte te hoog is, kunnen er ernstige bijwerkingen optreden. Een bèta-caroteentest heeft aangetoond dat dit niet het geval is bij bèta-caroteen, omdat het lichaam slechts zoveel van het bèta-caroteen omzet in vitamine A als nodig is.

Onze Top 10 – Betacarotin aanbeveling

Nr. 1
F-bèta-caroteen bèta-caroteen 15 mg 60 porties 48 g ForMeds
Kundenbewertungen
F-bèta-caroteen bèta-caroteen 15 mg 60 porties 48 g ForMeds*

BIOGO- biologische winkel met gezonde voeding en supplementen

F-bèta-caroteen bèta-caroteen 15 mg 60 porties 48 g ForMeds

BESCHRIJVING F-Bèta-caroteen Bèta-caroteen 15 mg 60 porties 48 g ForMeds Het voedingssupplement F-BETA CAROTENE bevat bèta-caroteen en inuline uit cichoreiwortel in poedervorm. Bèta-caroteen is provitamine A, het heeft een positieve werki...

 Preis: € 9,44 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
€ 379,27 /  kg Bèta-caroteen Natuurlijk (90 softgels) - NOW Foods
Kundenbewertungen
€ 379,27 / kg Bèta-caroteen Natuurlijk (90 softgels) - NOW Foods*

Toggle navigation

Menu

Menu

Bèta-caroteen Natuurlijk (90 softgels) - NOW Foods

Description

Bèta-caroteen Natuurlijk (90 softgels) - NOW Foods. Carotenoïden complex uit de zoutmeeralg Dunaliella salina. Rijk aan alfa-caroteen, zeaxanthine, cryptoxanthine en luteïne.1 maal daags 1 softgel, bij voorkeur t...

 Preis: € 36,05 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Bèta-caroteen heeft, zoals een bèta-caroteentest heeft aangetoond, de volgende positieve effecten op het menselijk lichaam en wordt gebruikt om deze effecten in gang te zetten of te ondersteunen:
Het vermindert oxidatieprocessen en werkt dus als een antioxidant.
Het beschermt de cellen en reguleert hun groei.
Bèta-caroteen heeft een ontstekingsremmende werking en controleert de reacties van het immuunsysteem.
Het beschermt tegen hartziekten zoals een beroerte of een hartaanval.
Het voorkomt aderverkalking (verharding van de slagaders).
Het kan het cholesterolgehalte reguleren.
Bij rokers kan bèta-caroteen een schadelijk effect hebben op de gezondheid, maar dit is niet precies bewezen.

Goede natuurlijke bronnen van bèta-caroteen als alternatief voor voedingssupplementen zijn bieten, zoete aardappelen, pompoenen, tomaten, wortelen, paprika’s, mango’s, meloenen, abrikozen, papaja’s en rode palmolie. Groene kool, struikbonen, courgette, broccoli, spinazie en andere donkere bladgroenten, peterselie en Matcha-thee zorgen ook voor veel bètacaroteen. Bij groene groenten wordt de geel-oranje kleur van bèta-caroteen overtroffen door het chlorofyl in de planten. Om het lichaam in staat te stellen het bèta-caroteen uit de voeding te absorberen, moet een fruit- of groentemeel wat olie of vet bevatten. Hiervoor kan geraspte kaas of gebakken spek worden gebruikt. De vitamine kan ook beter worden geabsorbeerd als het fruit of de groenten in stukjes worden gesneden.

De volgende fabrikanten maken bèta-caroteensupplementen:
Greenfood Natuurlijke producten
Vitabay
Whitewall
Amando Perez Kwaliteitssportvoeding
Sint Bernard
LEOVita
fairvital
DR. WAGNER LEVEN PRODUCTEN GMBH
Abdij
Waarschuwing vitale stoffen
Burton fijn goud
Tetesept
VIPUREL
Biojoy
Uitgeverij Steiner
SIVASH
Waarschuwing gezondheidsproducten

Door de vele vegetariërs en veganisten besteden fabrikanten tegenwoordig steeds meer aandacht aan het maken van capsules met voedingssupplementen uit plantaardig materiaal.

De voorzieningen van het winkelen op het internet zijn bekend, namelijk dat het niet nodig is om er wordt niet gezocht naar parkeerplaatsen en er zijn geen wachtrijen. De selectie en het winkelen gebeurt thuis op een computer, tablet of smartphone. En terwijl er twee of drie verschillende producten in de lokale apotheek of drogist te kiezen zijn, is er een enorm aanbod op het internet. Er zijn veel verschillende internetwinkels die voedingssupplementen aanbieden en de meeste fabrikanten hebben ook hun eigen websites. Om uw keuze te vergemakkelijken, zijn er talrijke tests van de producten en meningen van andere klanten waarmee u zich kunt informeren. En tot slot kunt u de prijzen van de producten met elkaar vergelijken en met behulp van een prijsvergelijkingsmotor de goedkoopste kiezen. Er zijn ook veel speciale aanbiedingen waarvan u kunt profiteren. Bestellen is eenvoudig en meestal heeft u de keuze tussen verschillende betalingsmogelijkheden. De verzending is bij veel leveranciers gratis vanaf een bepaalde bestelwaarde en de levering vindt plaats tot aan uw deur.

Bèta-caroteenpreparaten worden aangeboden als voedingssupplementen. Ze zouden de behoefte aan deze vitamine moeten dekken. Ze zijn ook verkrijgbaar als bruiningscapsule. De werkzame bestanddelen en de samenstelling van de twee preparaten zijn vrij gelijkaardig.
Bèta-caroteen voor de bruining is verkrijgbaar in de vorm van capsules, dragées of tabletten. De dragées bestaan uit twee delen, een kern en een laag rond de kern. Capsules hebben een omhulsel van gelatine. Het werkzame bestanddeel kan vast of vloeibaar zijn. Goed caroteen, capsules zijn niet gemaakt van dierlijke gelatine. Tabletten zijn meestal omgeven door een beschermende film die het actieve ingrediënt beschermt tegen het maagzuur dat het actieve ingrediënt vernietigt.
In voedingssupplementen wordt bèta-caroteen vaak gemengd met andere ingrediënten. Bèta-caroteen preparaten zijn bijna allemaal gluten- en Sommige bevatten fructose en allergenen zoals soja. Daarom moet u bij de aankoop op de ingrediënten letten.

Aangezien bèta-carotenen meestal beschikbaar zijn in de vorm van dragées, capsules of tabletten, is een klein pillendoosje voor opslag zeer nuttig. U kunt uw pillen meenemen als u onderweg bent en ze worden veilig opgeborgen. En natuurlijk zijn een glas en een fles water altijd aan te raden als het gaat om het innemen van tabletten of capsules.