bewegend hoofd

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk bewegend hoofd

Bewegende koplampen, soms ook wel moving head of wobble lamps genoemd, zijn populaire draagbare multifunctionele lampen voor evenementen en functies. De movinghead-test toont niet alleen aan dat de bewegende koppen, die meestal rond twee assen draaien en uitgerust zijn met een kleurwisselsysteem, het beste werken voor de huidige shows. De armaturen zijn ontworpen als een scanner, maar werken iets anders, zodat de kleuren en effecten veel helderder zijn. Op dezelfde manier kunnen de lichtopbrengst en de helderheid van de projector worden geregeld.

Door de kop van de koplamp te bewegen, beweegt de kop van de koplamp mee met de lichtbron. De digitizer is bevestigd aan de lichtbron en de lichtbundel wordt gericht met behulp van een bewegende spiegel of spiegelblad. Bewegende koppen zijn te zien bij concerten, televisieproducties, theaters, modeshows en nachtclubs.

De uitvinding van Moving Heads Moving Head wordt toegeschreven aan het bedrijf Vari * Lite, waarvan de doorbraak in 1981 kwam met de Genesis World Tour. Het voordeel van de Moving Heads is dat deze componenten, in tegenstelling tot de lichtsensor, geen lichtverlies hebben, omdat de lichtstralen niet worden afgebogen.

Bovendien is de actieradius voor bewegende koppen groter, zoals u zult zien in deze movinghead-test.

Het nadeel van bewegende koppen is dat een scanner veel snellere bewegingen kan maken omdat de spiegel minder weegt dan de bewegende kop. De Moving Head LED is een koplamp, een multifunctionele koplamp met vrije beweging. De vuurtoren kan eenvoudig rond alle assen worden gedraaid en heeft een ingebouwd kleurenwisselsysteem. en een verschillend aantal maskers die de projectie van tekst, patronen of specifieke beelden mogelijk maken.

De gewenste lichtopbrengst kan met een LED-bewegende kop via een rolluik of een dimmer individueel worden ingesteld. De toepassingsmogelijkheden van een mobiele LED-kop zijn veelzijdig. Naast discotheken wordt het apparaat vooral gebruikt in concerten, tv-producties, theaters of modeshows.

Als het gaat om kwaliteit, vertrouwen high-end apparaten op geavanceerde lichtbronnen en dus op efficiëntie. De nieuwste generatie apparaten maakt gebruik van metaalhalogeenlampen en LED’s van gerenommeerde fabrikanten. Deze zorgen voor een hoge helderheid in hun respectievelijke gebieden, gekoppeld aan een laag stroomverbruik en een lage geluidsfunctionaliteit.

Professionele waarden kunnen alleen worden gecreëerd in combinatie met hoogwaardig vakmanschap, intuïtieve bediening en een royale uitrusting. Innovatieve materialen die duurzaamheid garanderen Intelligent ontwerp en lay-out van geavanceerde producten die de bediening vereenvoudigen. En tot slot betrouwbare elementen en mechanismen zoals gobo- of kleurwielen, prisma’s, zoomapparaten en filters.

Onze Top 10 – Bewegend Hoofd

De lichtstraal wordt afgebogen door de beweging van de hele lamp. De lichtbron en alle andere functies zijn ondergebracht in een flexibele mobiele behuizing en worden vervolgens langs de wanden verplaatst. Bewegende hoofden hebben vele functies zoals: Kleurenwielen, gobo-wielen, focus, dimmer, stroboscopisch effect, iris, rotatie en andere functies.

Scène en poëzie – Het effect van licht is niet alleen populair bij bands, muzikanten, acteurs en concerten, maar ook op het podium of in het theater in een ander licht.

Het verlangen naar De artistieke of culturele voorstelling bestaat uit het geven van het nodige karakter, bijna zo oud als de mensheid zelf, met de juiste belichting.

Eerdere Griekse theaterregisseurs verboden saaie monologen uit het theater en de Europese renaissancetheaters brandden duizenden kaarsen om de acteurs een indrukwekkende scène te geven.de lamp van 19e eeuwse theaterscènes leidde uiteindelijk tot een onstuitbare technische ontwikkeling van de toneelverlichting. In de afgelopen decennia hebben we een snelle ontwikkeling gezien op het gebied van lichttechnologie, zodat we vandaag de dag bijna alle effecten op concerten zien.

Het licht is gecentreerd en gekleurd, afgebogen door spiegels, de lampen bewegen op het lichaam en transformeren in zeer heldere lampen die gespecialiseerd zijn in hoge frequenties of een helder licht produceren.

Hele muren of driedimensionale structuren zenden nu video’s uit met fantastische effecten. Apparaten worden steeds ingewikkelder en er worden nieuwe controleprotocollen ontwikkeld om aan de toegenomen eisen te voldoen.

Volg je me in het licht van de beweging? Onze LED-spots bieden nog meer flexibiliteit en zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Actief licht op de dansvloer met een snelle kleurverandering of passief licht op gevels of plafonds door het langzaam inrijgen van de kleuren.

Zou het een beetje meer beweging in het licht kunnen zijn? Onze LED-bewegingskoppen bieden felle kleuren en zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Actieve verlichting op de dansvloer met snelle kleurwisselingen of een passief licht op de gevels of plafonds door de kleuren langzaam aan te rijgen. Dankzij de LED-technologie, DMX-mogelijkheden en ons speciale programma is bijna elke kleur mogelijk.

verlichtingspanelen hebben Het podium van de moderne verlichting heeft alle mogelijkheden van de wereld, maar het gevaar bestaat altijd om te verdwalen in deze verstrengeling van technologie.

En laten we eerlijk zijn: wie kijkt er door de vele apparaten die elk jaar de evenementenmarkt bereiken?

Daarom moet het testen van het effect van licht en licht in deze selectiefase het kaf van het koren scheiden om de juiste beslissing te kunnen nemen bij het nemen van een aankoopbeslissing.