biljarttafel

vidaXL Biljarttafel 4 Feet Bruin Pooltafel Speeltafel Biljardtafels Pooltafels
LinkvidaXL Biljarttafel 4 Feet Bruin Pooltafel Speeltafel Biljardtafels Pooltafels*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 134,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
vidaXL Biljarttafel 4 Feet Bruin Pooltafel Speeltafel Biljardtafels Pooltafels
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 134,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk biljarttafel

Een biljarttafel is een beperkte tafel waarop biljartspellen worden gespeeld. In de moderne tijd hebben alle biljarttafels (of het nu voor biljart, pool of snooker is) een plat oppervlak, meestal gemaakt van verbrijzelde leisteen en bedekt met doek (meestal een dicht geweven kamgaren wol genaamd baize „fries“). Meer specifieke termen worden gebruikt voor bepaalde sporten, zoals snooker of biljart, en verschillende maten biljartballen worden gebruikt voor deze types. Een verouderde term is de biljarttafel, die in de 16e en 17e eeuw werd gebruikt.

Kussens, in het Duits „Schienenkissen“, „Polstergummi“ of zelden „Stoßfänger“ genoemd, bevinden zich aan de binnenkant van de houten rails van een tafel. Er zijn verschillende materialen en ontwerpfilosofieën die verbonden zijn met stofferingsrubber. De kussens zijn gemaakt van een elastisch materiaal zoals gevulkaniseerd of synthetisch rubber. De voornamelijk Amerikaanse jargon rails zijn voor de houten buitensegmenten van de tafel waaraan de kussens zijn bevestigd.

„Het bed“, is het horizontale speelvlak dat bedekt is met stof, dat gemaakt is van fijngemalen leisteen en meestal afkomstig is uit Italië, Brazilië of China. Kleine biljarttafels kunnen slechts één of twee leien gebruiken, terwijl carambole, Engelse biljarttafels en toernooi tafels drie, en full-size snookertafels vijf gebruiken. De ruimte tussen de leien wordt opgevuld met een harde droogplamuur of epoxyhars en vervolgens geschuurd om een naadloos oppervlak te krijgen voordat ze met het doek worden bedekt. Wanneer meerdere leien slecht gebonden zijn, verliest zijn integriteit na herhaalde montage. Een eenvoudige test is om de tafel met je heup te stoten om te zien of hij beweegt.

Biljarttafels zijn zelden te vinden in particuliere woningen, omdat ze veel ruimte in beslag nemen. Als u iets met uw vrienden wilt doen, moet u een sportcafé of bar kiezen. U kunt ook biljarttafels vinden in een bowlingcentrum of dartsclub, en er zijn ook biljartclubs waar u precies dat speelt. Sommige hotels bieden biljarttafels aan voor hun gasten en u kunt ze ook vinden op grote jachten.

Een snookertafel wordt gespeeld op een rechthoekige tafel die bedekt is met een groene doek of stof, met zakken op elk van de vier hoeken en in het midden van elke lange zijde. Met behulp van een stok en 22 gekleurde ballen moeten de spelers de witte bal raken en de resterende ballen in de juiste volgorde in de zak steken om punten te scoren voor elke pot.

Qua afmetingen verschillen de pooltafels slechts in geringe mate van de pooltafels, de gebruikelijke variaties zijn 9 voet, 8 voet en 7 voet.

Andere soorten biljarttafels worden gebruikt voor bepaalde spellen, zoals de Russische piramide, die gebruik maakt van een 12 voet bij 6 voet tafel (vergelijkbaar met een biljarttafel, maar met veel kleinere zakken), en een 20 cm Aziatische „vier-bal“.

Palason Billiards Inc. is eigendom van de familie Gervais, die al meer dan 30 jaar allerlei soorten biljarttafels ontwerpen, bouwen en repareren.

Sai Billiard Accessories is opgericht in 2008 en is een van de meest gerenommeerde bedrijven die een breed scala aan producten aanbiedt, waaronder biljarttafels en snookertafels.

Biljarttafels 247 worden gebruikt door de Steininger, een van de toonaangevende metaalverwerkende bedrijven in Oostenrijk.

Biljarttafels 247 worden uitsluitend met de hoogste precisie vervaardigd met behulp van de nieuwste CNC-technologie en de meest hoogwaardige materialen. Het resultaat is een ultramoderne luxe biljarttafel, die met zijn puristische en unieke vormgeving en innovatieve materiaalconcepten een nieuwe standaard zet voor het traditionele biljartdesign.

Met het toenemende gebruik van het internet worden steeds meer mensen aangetrokken tot online winkelen. Deze manier van het kopen van producten is enorm populair geworden in de wereld van vandaag. In het verleden was het internet alleen toegankelijk voor mensen in ontwikkelde landen, maar de recente revolutie heeft het toegankelijk gemaakt voor bijna alle delen van de wereld. Met een groeiend bewustzijn komen de mensen nu naar het internet om te winkelen. Het concept van de aankoop van goederen via online diensten is zeer erkend en geaccepteerd, omdat het de klant verschillende voordelen biedt.
Het beste deel van online winkelen is dat je van thuis uit kunt winkelen. Het is niet nodig om naar het winkelcentrum te gaan om het artikel te kopen. U hoeft het product slechts met een paar klikken te bestellen en het wordt direct aan uw deur geleverd. Als u vanuit uw eigen huis winkelt, bespaart u gas en tijd die anders nodig zou zijn om het gewenste product te vinden. U kunt ook 24 uur per dag, 24 uur per week winkelen, zolang u een internetverbinding heeft.
Winkelen in winkelcentra en winkels maakt het moeilijk om productkenmerken en prijzen te vergelijken, terwijl het winkelen op websites het makkelijker maakt om producten te vergelijken en u helpt bij het beslissen welke te kopen. Trouwens, veel websites hebben van tijd tot tijd Tijd speciale kortingen om klanten aan te trekken.

Je moet ervoor zorgen dat de tafel van leisteen is. Braziliaanse of Italiaanse leisteen is de beste. Veel gebruikte tafels op de markt zijn gemaakt van hout, MDF of karton. Sommige hebben zelfs mooie namen als „Slateron“ of „Trucore“, dus laat je niet misleiden door imitatieproducten, alleen leisteen geeft het gewicht en de nauwkeurigheid die nodig zijn.

Bij de aankoop is het belangrijk om de accessoires te controleren die bij de tafel worden geleverd. Als een paar ballen beschadigd of verkleurd zijn, kunnen individuele vervangende ballen worden aangeschaft. Het is belangrijk om op te merken dat polyester zwembadballen niet gemengd kunnen worden met fenolhars ballen, omdat de hardere harsballen het polyester zeer snel zullen afbreken. Je moet er ook voor zorgen dat de grootte van de ballen de juiste maat is voor het type zakjes op de tafel. Er zijn tal van schietstokontwerpen te koop en er is voor elke smaak wat wils.