Cameratas

Canon EOS cameratas EH16-LBillingham Hadley One Cameratas | Kameratasche | Fototasche | handgemachtMaxpedition Solstice Cameratas Wandelen Leger Militaire Tablet Case Pack Tan(yellow) Cameratas Vlekbestendig Materiaal Cameratas Fijn VakmanschapPerfecte  Petrol Dr DLSR cameratas met LED binnenverlichting
LinkCanon EOS cameratas EH16-L*Billingham Hadley One Cameratas | Kameratasche | Fototasche | handgemacht*Maxpedition Solstice Cameratas Wandelen Leger Militaire Tablet Case Pack Tan*(yellow) Cameratas Vlekbestendig Materiaal Cameratas Fijn Vakmanschap*Perfecte Petrol Dr DLSR cameratas met LED binnenverlichting*
VerfĂĽgbarkeitVersand nach: NoneLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideVersand nach: None
Preis € 9,50
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 349,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 358,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 14,42
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 75,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Canon EOS cameratas EH16-L
VerfĂĽgbarkeitVersand nach: None
€ 9,50
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Billingham Hadley One Cameratas | Kameratasche | Fototasche | handgemacht
VerfĂĽgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 349,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Maxpedition Solstice Cameratas Wandelen Leger Militaire Tablet Case Pack Tan
VerfĂĽgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 358,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
(yellow) Cameratas Vlekbestendig Materiaal Cameratas Fijn Vakmanschap
VerfĂĽgbarkeitLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 14,42
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Cameratas

De beste cameratas 2022 in vergelijking

Een cameratas is over het algemeen een tas of container waarin zowel een camera als de bijbehorende accessoires kunnen worden opgeborgen en getransporteerd. Cameratassen beschermen de camera-uitrusting en maken het transport gemakkelijk.

Een cameratas kan de camera en de accessoires op verschillende manieren beschermen en binnenin opbergen. Afhankelijk van hoe de tas is ontworpen, moeten de camera en de accessoires eenvoudigweg binnenin worden geplaatst of worden bevestigd.

Een cameratas wordt altijd gebruikt als er extra beveiliging nodig is om de camera en accessoires te vervoeren of op te bergen. Vooral op reis zijn cameratassen een must voor zowel professionals als beginners. Bovendien zijn accessoires vaak zo veelzijdig dat ze niet zonder een extra tas kunnen worden vervoerd.

Zowel superprofessionele fotografen als hobbyfotografen kunnen hun voordeel doen met een cameratas. Vooral degenen die in principe veel accessoires gebruiken bij het maken van foto’s, zoals verschillende lenzen of SD-kaarten, zijn op de lange termijn afhankelijk van een cameratas.

Onze Top 10 – Koop een cameratas

Nr. 1
Canon EOS cameratas EH16-L
Kundenbewertungen
Canon EOS cameratas EH16-L*

Canon EOS cameratas EH16-L. 

 Preis: € 9,50 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Billingham Hadley One Cameratas | Kameratasche | Fototasche | handgemacht
Kundenbewertungen
Billingham Hadley One Cameratas | Kameratasche | Fototasche | handgemacht*
von Billingham

| Billingham Hadley One Cameratas Billingham Hadley One CameratasFür Laptops, Tablets und KameraausrüstungInterner 13-Zoll-LaptophalterÜberarbeiteter Griff an der Oberseite für erhöhten KomfortVollständig verstellbare und abnehmbarer SchultergurtGurthalter für Gepäcktro...

 Preis: € 349,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Maxpedition Solstice Cameratas Wandelen Leger Militaire Tablet Case Pack Tan
Kundenbewertungen
Maxpedition Solstice Cameratas Wandelen Leger Militaire Tablet Case Pack Tan*

Your browser does not support the video tag.

Maxpedition Solstice Cameratas Wandelen Leger Milita...

 Preis: € 358,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
(yellow) Cameratas Vlekbestendig Materiaal Cameratas Fijn Vakmanschap
Kundenbewertungen
(yellow) Cameratas Vlekbestendig Materiaal Cameratas Fijn Vakmanschap*

Feature:1. With shoulder strap adjustment buckle, the length of the shoulder strap can be adjusted at will.2. Fine workmanship, beautiful and fashionable. Can your camera from damage, dust and scratches.3. Soft material, fine texture on the , precise line, metal lock, convenient and durable.4. Stain resistant material, rinse with water and dry immediately.5. The storage bag is a best gifts...

 Preis: € 14,42 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Perfecte  Petrol Dr DLSR cameratas met LED binnenverlichting
Kundenbewertungen
Perfecte Petrol Dr DLSR cameratas met LED binnenverlichting*

Knappe cameratas, weinig gebruikt. Wisselbare vakindeling, handige  LED binnenverlichting.

 Preis: € 75,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Zwart-blauwe opbergtas cameratas voor digitale fotocamera van Samsonite
Kundenbewertungen
Zwart-blauwe opbergtas cameratas voor digitale fotocamera van Samsonite*

Zwart-blauwe opbergtas cameratas
voor digitale fotocamera van Samsonite
 
12 x 9
x 5,5 cm
 

 Preis: € 12,39 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
DANIEL WOLFF - CAMERATAS & CONSORTS NEW CD
Kundenbewertungen
DANIEL WOLFF - CAMERATAS & CONSORTS NEW CD*

Additional Information from Movie Mars

Product Description
Daniel Wolff - Cameratas & Consorts

About Movie Mars

All items are Brand New.
We offer unbeatable prices, quick shipping times and a wide selection second to none.
Purchases come with a 30-day Satisfaction Guarantee (minus Shipping & Handling fees) on all unopened products.
All items are from licensed Distributors. We do not deal w...

 Preis: € 26,33 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Boodschappentassen/schoudertassen
Zogenaamde Messenger Bags zijn ook de meest populaire manier om camera’s te vervoeren in 2019. Ondanks de hele lading, die slechts op Ă©Ă©n schouder wordt gedragen… Met dit type cameratas heeft u snel toegang tot de apparatuur zonder dat u de tas uit de schouder hoeft te halen.

Schouder cameratassen zijn vergelijkbaar in ontwerp, maar hebben meer de vorm van schooltassen en bieden ook handige toegang tot camera-apparatuur aan de zijkant van het lichaam, maar zijn over het algemeen ruimer dan boodschapperscameratassen.

Rugzakken voor camera’s
De camera rugzakken zijn een andere populaire manier om de camera en de accessoires te vervoeren. Deze rugzakken moeten natuurlijk volledig van de rug worden verwijderd voordat ze bij de inhoud kunnen. Dit betekent echter ook dat de tas nooit in de weg staat – een voorkeur van veel fotografen.

Cameratas met inzetstukken
Extra inzetstukken kunnen met de meeste cameratassen worden gebruikt. Deze dienen om de camera-apparatuur te organiseren, te beschermen en te transporteren. Dit alles met een groot aantal accessoires, alles is sneller te vinden.

Of het nu thuis is voor opslag onderweg voor bescherming of voor transport – een cameratas is nooit veel waard. Ook als u uw apparatuur in een vliegtuig vervoert, heeft een cameratas het voordeel dat u deze naar voren kunt brengen.

Camerazakken kunnen meestal overtuigen in tests vanwege hun veelzijdigheid. Zeer goede cameratassen hebben bijvoorbeeld inserts aan de binnenkant, waarmee accessoires goed kunnen worden opgeborgen en gesorteerd, zodat ze sneller kunnen worden gevonden. Daarnaast zijn ook zeer goede modellen gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat niet alleen effectief vuil maar ook vocht afstoot. Extra vulling en bescherming tegen schokken.

Voordelen
Vooral cameratassen die aan de zijkant hangen, zodat je hem snel naar voren kunt trekken en met een paar eenvoudige stappen heb je een nieuwe lens op. Verder bieden cameratassen veel zekerheid tijdens het transport en de opslag. Als de zak goed gesloten is, kan niemand zo snel bij de inhoud komen. Het laatste voordeel van een cameratas is dat zelfs uitgebreide accessoires comfortabel op de rug kunnen worden gedragen in een rugzak zonder te zwaar te worden.

Nadelen
Een cameratas heeft in principe geen nadelen. Alleen als er een te klein model wordt gekozen voor de beschikbare accessoires of de camera, kan dit moeilijk te vervoeren zijn.

Een goede cameratas moet een stevig materiaal hebben, groot genoeg zijn voor uw behoeften en gemakkelijk te vervoeren.

Innovaties op dit gebied hebben vooral betrekking op sterkere materialen, verschillende opbergruimtes in de tas en nieuwe ontwerpen die het transport nog makkelijker maken.

De bekendste fabrikanten van cameratassen zijn Pedea, Mantona, Sony, Canon, Panasonic, Hama en Fujifilm.

Sony
De cameratassen van Sony zijn over het algemeen gemaakt van een harder materiaal en zijn daarom bij voorkeur geschikt voor lenzen. Cameraboxen en andere producten van dit merk overtuigen door een hoge kwaliteit en dus ook door een lange levensduur.

Panasonic
Panasonic biedt camera’s, accessoires en bijpassende cameratassen aan. Deze zijn niet alleen geschikt voor professionele fotografen, maar ook voor hobbyfotografen, want de tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van hoe groot de camera is of hoe veelzijdig de accessoires zijn.

Canon
Canon is ook een fabrikant die zowel camera- en cameratassen als andere accessoires aanbiedt. De tassen zijn in principe zo ontworpen dat ze u niet alleen vervoeren, maar ook de accessoires beschermen tegen vuil en vocht.

Kopen op het internet biedt meer voordelen, die hier worden aangeboden een grote selectie, tassen in het onderste, middelste en hoorbare prijssegment en ook accessoires kunnen worden verpakt met de winkelwagen. Het voordeel van het kopen in een speciaalzaak is dat de tas direct te zien is.

Het verhaal
De eerste cameratas verscheen in het begin van de jaren ’70. Gemaakt van canvas, bood het minimale bescherming, maar gaf fotografen gemakkelijk en direct toegang tot hun apparatuur – en dat maakte het zeer populair. Het had drie diepe zakken aan de voorkant. Vervolgens werden meer en meer cameratassen van een sterker materiaal en meer opbergmogelijkheden geĂŻntroduceerd.

Cijfers, gegevens, feiten
Er zijn veel fabrikanten die cameratassen speciaal voor hun eigen camera maken zodat er een accessoire kan worden gemaakt. Dit heeft als voordeel dat u profiteert van een perfecte pasvorm bij de aankoop.

Prijzen: hoeveel kosten de cameratassen?
De cameratassen zijn er in veel verschillende soorten en uitvoeringen, ook de prijzen lopen sterk uiteen. Er zijn eenvoudigere modellen die minder dan 50 € kosten, maar ook modellen van zeer hoge kwaliteit die meer dan 200 € kosten. Over het algemeen hebben alle cameratassen een goede tot zeer goede prijs-prestatieverhouding, zodat u een goede prijs kunt krijgen.

Accessoires voor de cameratas

een cameratas zelf heeft geen accessoires nodig. Sommige modellen hebben echter geen scheidingswand. Deze kan apart worden aangeschaft en wordt gebruikt om de camera-accessoires apart in de tas op te bergen. Dan kan men ook nog

Als men geen cameratas bij de hand heeft, kan in principe een gewone tas, een rugzak of bijvoorbeeld een riemtasje ook dienen voor het transport of het opbergen. Daarbij moet er rekening mee worden gehouden dat deze oude inheemse tassen niet de nodige vulling hebben om de camera echt veilig op te bergen.