Cycloonstofzuiger

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Cycloonstofzuiger

[shortcode-variabelen slak=“introductie2″]

Wat is een cycloonstofzuiger?

De Zyklon stofzuigers behoren tot de nieuwste generatie stofzuigers. Naast de sterk verbeterde technologie hebben deze stofzuigers een groot voordeel. U heeft geen stofzuigerzak meer nodig. Dit is in twee opzichten een positieve innovatie. Ten eerste hoeft u geen stofzuigerzak te kopen, die al meer dan duur is, en ten tweede beschermt u dankzij de nieuwe technologie ook het milieu. Met deze nieuwe technologie kan het stof in de stofzuiger van de schone lucht worden gescheiden en vervolgens weer in de lucht worden gebracht, gefilterd en gereinigd. Het basisprincipe hiervan werkt door middel van een centrifugaalkrachtregelaar, die de twee componenten, lucht en stof, bij hoge circulatiekracht van elkaar scheidt. De rotatie katapulteert het vuil in een interne container waar het blijft liggen totdat het wordt geleegd. En het spreekt voor zich dat het gebruikt kan worden om zowel harde vloeren als tapijten te reinigen.

De eisen voor een cycloonstofzuiger

<spanmedium;“>In eerste instantie is het de technische aard van een stofzuiger om vuil en stof grondig te verwijderen. Maar niet alle stofzuigers zijn hetzelfde. Veel van de oudere modellen veroorzaakten niet alleen veel lawaai, maar belastten ook uw eigen portemonnee. Met een cycloonstofzuiger kunt u tot 50 euro per jaar besparen. Dit is een van de redenen die deze generatie stofzuigers zo aantrekkelijk maakt. Zo’n stofzuiger moet dus in staat zijn om alle soorten vuil en stof zo grondig en tegelijkertijd zo economisch mogelijk te verwijderen en dit ook nog eens zo stil mogelijk te doen. Daarom moeten deze stofzuigers één of twee cycloonstofzuigproeven doorstaan voordat ze op de markt worden gebracht. Er is echter nog steeds een beetje menselijke samenwerking nodig. Omdat deze activiteit, die toch niet zo geliefd is, niet te moeilijk wordt gemaakt, mag een stofzuiger niet te veel wegen, dus moet hij licht van gewicht zijn. Een cycloonstofzuiger mag het gewicht van 8,5 kilo niet overschrijden. Wat de meeste mensen doen. Dus de spierpijn na het schoonmaken van het huis of de flat is voorbij. Er zijn ook enkele modellen die al zonder kabels kunnen worden bediend. In een cycloonstofzuigertest wordt dus niet alleen aandacht besteed aan de hantering, maar ook aan de zuinigheid en de milieuvriendelijkheid.

De toepassingsgebieden

Uiteraard zijn alle modellen geschikt voor gebruik thuis en in het huishouden, maar ook voor mobiel gebruik. Dat betekent dat als je geen zin hebt om naar het volgende benzinestation te rijden om het stoffige auto-interieur of de garage op te zuigen, je ook nog eens thuis, op een efficiëntere en zuinigere manier. Dit bespaart tijd en geld en beschermt ook het milieu.

Koop onze Top 10 -cycloonstofzuiger

Welke alternatieven zijn er?

Natuurlijk zijn er nog de zogenaamde klassiekers, waarmee je je kunt ontdoen van vuil en stof. Maar meestal is het zo dat ze niet zo gemakkelijk te hanteren zijn als bij een cycloon. De ene of andere inkeping op de doos of tafel getuigt hiervan. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze veel minder economisch werken dan een cycloonstofzuiger.

Welke fabrikanten van cycloonstofzuigers zijn er?

Bijna alle grotere bedrijven die huishoudelijke apparaten aanbieden, bieden ook één of zelfs meerdere cycloonstofzuigers aan. Dit zijn onder andere modellen van Miele, Turbo Tronic, Philips en Rowenta. Maar natuurlijk bieden bedrijven als Bosch, AEG, Quigg, Sebo en Dyson ook cycloonstofzuigers aan. Deze en andere bedrijven hebben zich ertoe verbonden hun modellen door een cycloonstofzuigertest te laten lopen en beschikken over een ISO/TÜV-badge. Als iemand op zoek is naar een kleiner model dat voor kleinere taken kan worden gebruikt, dan zal hij dat bij deze bedrijven vinden.

Innovaties op het gebied van cycloonstofzuigers

<spanmedium;“>innovatie bestaat ook op dit gebied. Bovenal is er verdere vooruitgang geboekt op het gebied van nog lichtere materialen, die de apparaten nog lichter en dus gemakkelijker te hanteren moeten maken. We werken ook aan de zuigcapaciteit van de afzonderlijke eenheden en aan een grotere efficiëntie. Filtersystemen worden verder verbeterd om het percentage uitgestoten lucht te verhogen en zo de impact op het milieu nog verder te verminderen. Er wordt ook gewerkt aan de capaciteit van de opvangbakken, zodat deze zo weinig mogelijk geleegd hoeven te worden, evenals aan de filtertechnieken.

Voordelen bij het kopen op het internet

Voordat u in de auto of het openbaar vervoer stapt, moet u gewoon gaan zitten en uw computer gebruiken, d.w.z. het internet. Zo hebben ze niet alleen toegang tot alle noodzakelijke gegevens, kunnen ze de vergelijkingen van de consumenten bekijken en, als ze dat willen, een cycloonstofzuiger bestellen en deze direct bij hen thuis laten bezorgen. Dit alles kan het beste gedaan worden met een lekker kopje koffie in de hand.

Waar moet je op letten bij het kopen?

Eerst en vooral moet men aandacht besteden aan de materiaalsamenstelling en de verwerking. Alleen als deze voldoen aan uw eigen eisen moet u een apparaat aanschaffen. Positieve klantbeoordelingen zijn ook een indicatie dat een apparaat aan uw verwachtingen voldoet. Maar ook de prijs kan een indicatie zijn en aanzetten tot kopen. Dure betekent niet altijd goed, dus het is niet nodig. U moet ook Zorg ervoor dat de beoordelingen op het internet het hoogst mogelijke cijfer halen.

Nuttige accessoires

Naast combi-sproeiers zijn er voor de meest gangbare modellen ook bekledingssproeiers en spleetsproeiers verkrijgbaar om alle hoeken en spleten zo schoon mogelijk te houden. Ook zijn er modellen die met of zonder kabel kunnen worden bediend. Er is ook een extra batterij verkrijgbaar. Voor het geval je vergeten bent het stofwonder aan de stekker te hangen voor het opladen.