Douchetempel

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Douchetempel

Home Deluxe – De douchetempel van de toekomst

Geachte heren,

Ik wil u vandaag een productbeschrijving presenteren over het onderwerp „Douchetempeltest“. De „hoofdpersonen“ van deze gids zijn de douchetempelserie „Black Pearl“ van Home Deluxe. In de volgende paragrafen geef ik u alle mogelijke details, informatie, prijsvergelijkingen en mogelijke alternatieven. En wie weet kan ik je overhalen om er een te kopen. Ik wens u veel plezier met de productbeschrijving!

Wat is een douchetempel?

Een douchetempel is een design douchecabine die dient als een multifunctioneel en ruimtebesparend wonder. En dit alles tegen een verrassende prijs/prestatieverhouding!

Het product verwent u met een sensueel doucheplezier door de tropische douche met 4-voudige waterverdeling. De blauwe, energiebesparende LED-verlichting geeft de douchetempel een feel-good sfeer. De douchebeleving heeft ook een volledige ESG-beglazing met moderne, wit getinte achterwanden en een middenpaneel. Het oppervlak is eenvoudig te reinigen en de snelle montage is ongecompliceerd. Bovendien heeft het product een wettelijke garantie van 2 jaar!

Verdere producteigenschappen zijn: Een zeer stille schuifbeweging. De schuifdeuren sluiten comfortabel en strak door de geïntegreerde magneetstrips, ook wel soft close-mechanisme genoemd. Siliconen worden aanbevolen voor gebruik met de maximale afdichting. Bedieningselementen voor radio/lichtfunctie en afvoerlucht, evenals een geïntegreerde voetmassage als reflexzonetherapie zijn ook toepasbaar en beschikbaar. De douchetempel biedt ook een gemakkelijke uitwisseling van individuele componenten in geval van mogelijke slijtage.

Verder Details zijn: Het product werkt ook met continue warmte. Let op, zeepdispensers zijn niet meer verkrijgbaar in deze collectie.

De verpakking van de douchestempel bestaat uit 4 dozen, die stevig zijn verpakt en op volledigheid zijn gecontroleerd. De verpakkingsafmetingen van de doos zijn
Doos 1: 193 cm x 36 cm x 15 cm
Doos 2: 123 cm x 83 cm x 25 cm
Doos 3: 193 cm x 93 cm x 5 cm
en doos 4: 193 cm x 63 cm x 8 cm

De afmetingen van het product zelf zijn 120 cm x 80 cm x 220 cm. De instaphoogte – en breedte is ca. 20 cm met frame (hoogte) en ca. 50 cm (breedte). De maximale douchehoogte is 193 cm en de beenlengte is 82,5 cm.

Aangezien het een „hoekdouche“ is, is deze beschikbaar voor rechts en links.

De douchetempel „Black Pearl“ van Home Deluxe is verkrijgbaar vanaf 719 Euro bij Amazon.de.

Onze Top 10 – Douchetempels

Eisen aan het product

De eisen aan het product zijn vrij hoog. Omdat het een multifunctioneel en ruimtebesparend wonder is, moet het ook de bijbehorende doelen vervullen. Ook de functie van het product moet in overeenstemming zijn met de prijs/prestatieverhouding. Dit betekent dat de gespecificeerde multifunctionaliteit aanwezig moet zijn en moet werken. Omdat het product ook een ruimtebesparend wonder is, moet de douchecabine ook ruimte creëren in de badkamer.

Toepassingsgebied van het product

Het toepassingsgebied van de douchetempel is natuurlijk de badkamer. Maar het is natuurlijk niet het enige waar je op moet letten. U moet zowel de constructie als de technische gegevens in overweging nemen. Deze zijn als volgt:

Eerst moet je de plaats meten om er zeker van te zijn dat de „Black Pearl“ in de voorziene ruimte past. Ideaal hiervoor zou een betegeld oppervlak zijn. U heeft ook een Waterafvoer en warm/koud water aansluiting.

Verdere vereisten zijn een standaard 220 V stopcontact, een stroomaansluiting van 220-240 V, 50/60 Hz en 2x 1/2 flexibele slangen met wartelmoer. Er wordt ook een flexibele afvalwateraansluiting (HT 40 mm als accordeonslang) meegeleverd. Hetzelfde geldt voor de 4 in hoogte verstelbare poten, zodat de douchebak ca. 2 cm naar beneden of naar boven geschroefd kan worden.

Voor een probleemloze montage is een minimale ruimtehoogte van ca. 220 cm vereist.

Alternatieven voor de douchewand „Black Pearl

Natuurlijk zijn er ook alternatieven voor de douchewand „Black Pearl“ van Home Deluxe. Deze alternatieven zijn bijvoorbeeld de Venus XL Shower Temple en de Wave XL Shower Temple die ook uit Home Deluxe komen. Deze twee alternatieven zijn in prijs vergelijkbaar met de „Black Pearl“. Alleen de Venus XL Tempel is verkrijgbaar vanaf 469,90 Euro.

Andere alternatieven zijn de douchetempels van AcquaVapore, Luxus-Time, Kerra, Schulte en vele andere bedrijven.

Alle alternatieven (of beter gezegd in de douchetempeltest) staan dicht bij hun functies.

De douchetempels liggen ook vrij dicht bij elkaar in de prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn echter ook enkele die goedkoper of iets duurder zijn. Het hangt af van de functie, het merk en ook van de kwaliteit. Maar over het algemeen zijn ze allemaal identiek in hun „doen“.

Welke fabrikanten zijn er?

Zoals reeds vermeld in de alternatieven zijn andere fabrikanten van douchetempels: Acquavapore, Luxus-Time, Kerra, Schulte en nog veel meer bedrijven.

Nieuwe ontwikkelingen in het veld

Over nieuwe ontwikkelingen met het gebied „douchetempel test“ weet ik niet precies wat de ontwikkelingen zijn. Ik neem aan dat dit de enige nieuwsberichten zijn. Dat betekent dat de functies van de tempel worden vernieuwd en opnieuw en opnieuw gecontroleerd om ze te actualiseren. Ik ben niet op de hoogte van andere nieuwe ontwikkelingen.

Voordelen bij het kopen op het internet

Natuurlijk kunt u de douchetempel ook perfect op het internet kopen. Het bedrijf Home Deluxe (en in de eerste plaats onze „hoofdrolspeler“ „Black Paerl“) geeft zowel bij Amazon.de, als bij verschillende Bauhaus online shops, evenals discounter online shops (zoals Netto of Plus) en natuurlijk de Home-Deluxe online site zelf.

Andere voordelen van het kopen op het internet zijn kortingen, aanbiedingen, gratis verzending of prijsverminderingen.

Klantenreviews kunnen ook een voordeel zijn bij het kopen op het internet.

Waarop te letten bij een aankoop

U bent nooit 100% verzekerd van een aankoop. Er zal altijd ergens een „risico“ zijn.

Er zijn verschillende manieren om tot een „positieve aankoop“ te komen. Aanbevelingen, positieve opmerkingen van klanten of uw eigen „buikgevoel“.

In geval van risico’s of schade kunt u eenvoudigweg contact opnemen met de klantenservice.
Ze zullen u helpen.

Nuttige accessoires

Nuttige accessoires voor de douchetempel vindt u in de bijsluiter/omvang van de levering. Anders heb je altijd je gereedschap bij de hand!

Conclusie

Mijn conclusie over het onderwerp „Douchetempeltest“ was eigenlijk heel ontspannend. Het was een vrij eenvoudig onderwerp, waarbij men zich gemakkelijk „in beeld“ kon brengen. En misschien heb je binnenkort een koele douchetempel in je badkamer.