Draadloze schroevendraaier

Einhell draadloze schroevendraaier TC-SD 3,6Li accu schroeven draaier draadloos
LinkEinhell draadloze schroevendraaier TC-SD 3,6Li accu schroeven draaier draadloos*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 32,65
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Einhell draadloze schroevendraaier TC-SD 3,6Li accu schroeven draaier draadloos
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 32,65
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Draadloze schroevendraaier

De beste accuschroevendraaiers in vergelijking

De accuschroevendraaier hoort in elk huishouden thuis.

Het maakt niet uit of u een nieuwe plank wilt opzetten of een groter project plant. In elk huishouden is een betrouwbare accuschroevendraaier nodig. Vooral wanneer een groot project, zoals de montage van een tuinhuis of zelfs een kippenhok, in behandeling is. Overal een goede draadloze helikopter snel bij de hand zijn.

Immers, deze kunnen worden gebruikt om snel losgedraaid of misschien anderen Materialen opgelost en vastgeschroefd. Een accuschroevendraaier helpt ook bij het boren van gaten in beton- of metaalplaten. Moderne modellen kunnen zelfs aan de hoogste eisen voldoen.

Alleen als aan al deze aspecten is voldaan, kan een model beste draadloze schroevendraaier …de naam.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een accuschroevendraaier?

<spansans-serif;“>Als je een model hebt gekozen, moet je op een aantal belangrijke aspecten letten. Er is immers een grote verscheidenheid aan verschillende draadloze helikopters op de markt. Het vinden van de beste batterij aangedreven helikopter is daarom niet eenvoudig. Belangrijke kenmerken zijn hier naast een kwalitatieve afwerking ook de werkelijke maximumsnelheid en het hoogst mogelijke koppel van een model.

Ook de Motor- en accuprestaties van een apparaat is zeer bepalend. In het algemeen zijn er ook modellen met bijzondere kenmerken en functies, zoals draadloze boorhelikopters of batterij-aangedreven percussie-boorhelikopters. Bij sommige van deze apparaten is het bijvoorbeeld mogelijk om een diepte-effect in te stellen om schroeven met verzonken kop parallel aan een oppervlak in te schroeven. Daarom moet u, voordat u gaat kopen, er eerst voor zorgen dat u de juiste Subcategorie en het daaruit voortvloeiende speciale gebruiksdoel – Daarom raden wij u aan om bij een geschikte accuschroevendraaiertest te kijken naar de winnaar van een accuschroevendraaiertest.

Naast de accuboorhelikopters en accuschroefboorhelikopters zijn er nog andere types op de markt zoals de conventionele schroevendraaier, de slagmoersleutel of ook de impulsboorhelikopter.

<spansans-serif;“> Al deze apparaten hebben hun eigen verschillende voor- en nadelen. Ook de verdere uitrusting van de apparaten is altijd anders. Daarom moet u bij de aanschaf van een betrouwbare accuschroevendraaier vooral rekening houden met uw persoonlijke behoeftes oriëntatie. Dus of de gewenste draadloze helikopter wordt gebruikt voor een kleiner of voor een groter project. Want als u een tuinhuis wilt bouwen, moet een accuschroevendraaier al een aantal speciale functies hebben, waarmee u Schroeven, Boren en ook Slagwerkboring kan. In de meeste gevallen kunt u al deze functies gebruiken met een hoogwaardig model. Eenvoudigere en goedkopere modellen zijn echter alleen geschikt voor conventioneel schroeven.

Middelmatig geprijsde accuboorhelikopters voeren hun werk betrouwbaar uit door middel van functies als schroeven en boren. Belangrijk voor een model is ook de werkelijke Geluidsemissie, a gemakkelijke controle en de diverse Schroefmaten. Bovendien moet u bij de aankoop van een model Let er ook op of het handvat een antislipmateriaal decreten. Dit zorgt voor meer veiligheid tijdens het werk, ook later. In het algemeen moet u er echter op letten of Materiaal zowel van het apparaat zelf als van de accessoires vrij van weekmakers of andere vervuilende stoffen. U werkt immers meestal lange tijd met een apparaat.

Het plaatsen van de juiste accessoires
Naast het apparaat zelf moet u zich ook bewust zijn van optimale toebehoren met een draadloze schroevendraaier. Het apparaat moet later immers zo flexibel mogelijk zijn. Een accuschroevendraaier moet dus ook altijd in verschillende maten beschikbaar zijn. Boren en Bits te vinden. Als je het over het algemeen compact wilt hebben, moet je liever direct naar een Draadloze schroevendraaierbehuizing zitten. Alle benodigde gereedschappen, hoekopzetstukken, bithouders en andere accessoires zijn in deze sectie beschikbaar. Een bijzonder hoogtepunt van vele sets zijn ook speciaal<spanstyle=“font-family: Arial, sans-serif;“> LED-Lampen. Hiermee kunt u zelfs in de donkerste hoeken optimaal werken. Veel snoerloze schroevendraaiertests hebben aangetoond dat vermeende koopjes graag besparen op accessoires, wat natuurlijk niet zo geweldig is!

De meeste modellen werken allemaal volgens hetzelfde principe. Krachtonafhankelijk en met een herlaadbare batterij Na een bepaalde laadtijd kunnen ze worden voorzien van een gebruikte mobiele telefoon worden. Bovendien is er geen grote kracht nodig bij het gebruik van een accuschroevendraaier. Vooral als je zetels een draadloze helikopter maakt het werk veel gemakkelijker. In veel gevallen hebben de modellen van een draadloze schroevendraaiertest ook Slipkoppeling. Dit zorgt ervoor dat bij een zo hoog mogelijk koppel de eigenlijke aandrijving ook wordt vervangen door de in het apparaat geïntegreerde werkspil. Dit proces is belangrijk om ook het daaropvolgende schroeven bijzonder gelijkmatig te kunnen uitvoeren.

De accuschroevendraaiers zijn onderverdeeld in eenvoudige Schroevendraaiersstijl=“font-familie: Arial, sans-serif;“> en ook Boorschroevendraaier. De conventionele schroevendraaiers zijn langzamer en kunnen niet worden gebruikt voor speciale boorwerkzaamheden.

Schroevendraaiers hebben ook een speciale binnenzeskant, waarmee ze worden aangedreven. Boorschroevendraaiermodellen hebben op hun beurt een tweeversnellingsbak. Door de twee verschillende tandwielen werken de boorschroevendraaiers natuurlijk veel sneller dan de eenvoudige schroevendraaiers. Want hier kun je kiezen tussen een langzame en een snellere versnelling. Natuurlijk moet een accuschroevendraaier zoveel mogelijk functies hebben!

Koop onze Top 10 – accuschroevendraaiers

Nr. 1
Einhell draadloze schroevendraaier TC-SD 3,6Li accu schroeven draaier draadloos
Kundenbewertungen
Einhell draadloze schroevendraaier TC-SD 3,6Li accu schroeven draaier draadloos*

Einhell draadloze schroevendraaier TC-SD 3,6Li accu schroeven draaier draadloos
Deze kwalitatief hoogwaardige TC-SD 3,6 Li schroevendraaier is een praktisch en veelzijdig apparaat dat in geen enkel huishouden mag ontbreken. De krachtige lithium-ion batterij heeft 30% meer capaciteit, zodat u langer door kunt werken.Dankzij de beweegbare kop kan de schroevendraaier worden veranderd van een pistoolv...

 Preis: € 32,65 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Waarom is een draadloze helikoptertest nuttig?

Een draadloze schroevendraaiertest kan u vele winstgevende voordelen aantonen. Aan de ene kant kunt u veel gemakkelijker zien wat uw persoonlijke Draadloze schroevendraaier testwinnaar kan en moet alles doen. Aan de andere kant ontvangt u belangrijke informatie over de werkelijke Aankoopcriteriazoals apparatuur, batterijcapaciteit of andere belangrijke kenmerken. Daarom moet u altijd vertrouwen op een gedetailleerde batterijtest.

De Toegevoegde waarde van de borstelloze draadloze helikopter

Vooral of een model een borstel heeft of niet speelt een belangrijke rol. Veel borstelloze modellen zijn de laatste jaren veel gevraagd omdat ze geen koolborstels hebben. Als gevolg daarvan hebben de modellen een grotere kracht hebben en in het algemeen veel compacter zijn. De aangename grootte van het apparaat maakt het veel gemakkelijker om in elke hoek te werken. Ook langere looptijden per batterijlading, één generaal hogere levensverwachting en met aftrek van de onderhoudskosten zijn te vinden op borstelloze accuschroevendraaiers.

De voordelen van een hoogwaardige accuschroevendraaier

  • eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening

  • gemakkelijk te beheren, zelfs met projecten die veel kracht vergen

  • korte oplaadtijd van de batterij

  • aantrekkelijk Duur

  • stille werking mogelijk

  • diverse extra functies, zoals schroeven, slagboren en boren

Bekende fabrikanten van verschillende draadloze schroevendraaiertests

Diverse fabrikanten en leveranciers hebben de afgelopen jaren naam gemaakt met hun accuschroevendraaiers. De genoemde modellen zijn vooral bekend om hun hoog cijferhun makkelijke bediening en haar zeer goede prijsprestatieverhouding …is positief geweest. Maar welke is de beste draadloze schroevendraaier? De volgende lijnen gaan dieper in op de populairste en meest beproefde fabrikanten en leveranciers van accuschroevendraaiers.

Bosch draadloze helikopter

Metabo draadloze helikopter

Makita draadloze helikopter

Waar kunt u hoogwaardige accuschroevendraaiers kopen?

Bij de aanschaf van een accuschroevendraaier heeft u de keuze uit verschillende opties Natuurlijk kunt u veel draadloze schroevendraaiermodellen al kopen in de ijzerwarenwinkel om de hoek. Ook Discounter of andere winkels bieden verschillende modellen zeer gunstig aan. De ene of andere draadloze schroevendraaiertest heeft echter aangetoond dat de kwaliteit van deze modellen vrij laag is. Bovendien zijn de apparaten meestal niet erg duurzaam.

Vaak zijn de accuschroevendraaiers in de bouwmarkten ook zeer kostenintensief en is de keuze ook vrij beperkt. Het is beter hier, als je een hoogwaardige draadloze helikopter bijvoorbeeld van een draadloze schroevendraaier test, online. Dus je hebt niet alleen het voordeel dat je in staat bent om grotere verscheidenheid om op terug te kunnen vallen. U kunt ook profiteren van aantrekkelijke kortingen of speciale aanbiedingen van de verschillende fabrikanten of leveranciers. Een ander belangrijk voordeel is dat u de Beoordelingen van eerdere klanten naar het gewenste model volledig transparant.

Bovendien kunnen talrijke draadloze schroevendraaiertests u ondersteunen en adviseren bij uw beslissing. Zo kunt u zelf de verschillende voordelen van een model bepalen en echt zonder aarzeling beslissen over een toekomstige huisgenoot. U moet daarom altijd de mogelijkheid van een online aankoop overwegen.

Draadloze schroevendraaier – Welke neem ik?

Heeft u moeite met het kiezen van Draadloze schroevendraaier om te beslissen?

Er zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u een accuschroevendraaier koopt – deze omvatten de kracht en duurzaamheid van de accu, de grootte van de accu, het gewicht van de accuschroevendraaier, de hoofdtoepassing waarvoor hij is gemaakt, de bediening, de snelheid en natuurlijk de fabrikant.

Levensduur en grootte van de batterij

De eerste vraag die u zich moet stellen is: Hoe lang gaat de batterij mee? De tweede vraag is: Hoe lang duurt het om op te laden? Als de batterij niet lang meegaat, is het raadzaam om meerdere batterijen te hebben om snel lege batterijen te vervangen en verder te werken tijdens de oplaadperiode. Dit is natuurlijk vooral belangrijk voor mensen die een accuschroevendraaier nodig hebben voor hun werk. De meeste accuschroevendraaiers zijn uitgerust met goede oplaadbare batterijen, die het mogelijk maken om een hele dag met 1-2 batterijen te werken.

Gewicht van de accuschroevendraaier

Het gewicht van de accuschroevendraaier en de accu in combinatie zijn belangrijk. Zelfs als u gewend bent om met zware apparatuur te werken, zullen uw handen en armen na een werkdag behoorlijk uitgeput zijn als de apparatuur over het geheel genomen te veel weegt. Uw werkkracht en ook uw werksnelheid zullen ernstig worden beïnvloed als u de verkeerde Bespaar geld en koop een goedkope maar zware accuschroevendraaier.

Bij de keuze van een accuschroevendraaier moet u ook rekening houden met uw persoonlijke capaciteiten: een slanke vrouw is waarschijnlijk beter af met een licht gereedschap zoals de Bosch IXO, terwijl een sterke man eerder geneigd is een zwaarder gereedschap te gebruiken. In een goed team van ambachtslieden heeft iedere ambachtsman zijn eigen gereedschap dat bij hem past.

Waarom heb ik de draadloze schroevendraaier nodig?

Er zijn veel verschillende soorten draadloze schroevendraaiers. Om de keuze te vergemakkelijken, moet u vooraf duidelijk maken waarvoor u de accuschroevendraaier nodig hebt. Hier moet men vooral rekening houden met de grootte van de accuschroevendraaier: Heb ik echt een zeer krachtig, zwaar apparaat nodig omdat ik er regelmatig mee werk? Of doe ik kleinere projecten nogal onregelmatig, zodat een klein apparaat al voldoende is?

Behandeling van de accuschroevendraaier

Ook de bediening van de accuschroevendraaier is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Net als bij het gewicht moet rekening worden gehouden met de persoonlijke behoeften. Iemand met zeer kleine handen zal waarschijnlijk niet kunnen werken met een zwaar gereedschap met een groot handvat en zal beter af zijn met een mini-snoerloze schroevendraaier. Kijk eens naar het handvat van de accuschroevendraaier: Ziet het er ergonomisch en goed doordacht uit? Kunt u zich voorstellen dat u lange tijd met het gereedschap werkt? Wees eerlijk tegen jezelf – kijk naar je handen en besluit Jij, welke snoerloze schroevendraaier past bij jou.

Als het antwoord ja is, is dit het juiste gereedschap voor u.

Snelheid

Een andere belangrijke factor bij de aanschaf van een accuschroevendraaier is de snelheid van het model. Is het toerental instelbaar of werkt de accuschroevendraaier altijd met hetzelfde aantal omwentelingen? Dit is vooral belangrijk als u de accuschroevendraaier voor verschillende doeleinden nodig heeft. Als er af en toe ook fijner wordt gewerkt met bijvoorbeeld dun hout of gevoelig knutselmateriaal, moet u de snelheid kunnen regelen.

Fabrikant

Welke fabrikant ze vertrouwen is ook belangrijk. Als ze al andere gereedschappen van dezelfde fabrikant hebben en tevreden zijn, zullen ze waarschijnlijk blij zijn om hetzelfde merk weer te kopen. Voor elektrisch gereedschap en vooral voor snoerloze schroevendraaiers (die vaak worden gebruikt) is het de moeite waard om een paar euro extra te investeren voor een merkgereedschap. Makita en Bosch zijn marktleiders op dit gebied.
Er zijn ook andere goede gereedschappen, maar bij Bosch en Makita kunt u altijd rekenen op kwaliteit en dus een langere levensduur.

Draadloze schroevendraaiers zijn waarschijnlijk het meest gebruikte en meest verkochte gereedschap in het huishouden. Er is dus een enorme keuze aan verschillende gereedschappen – maar niet elke accuschroevendraaier is geschikt voor elke persoon. In onze draadloze schroevendraaiertest presenteren we het beste gereedschap en uit te leggen welk apparaat geschikt is voor welke doelgroep.

De juiste accuschroevendraaier voor de klus

Geen enkele hobbyschroevendraaier mag zonder dit apparaat in zijn gereedschapskist – de accuschroevendraaier – zitten. Er zijn verschillende soorten draadloze schroevendraaiers voor verschillende activiteiten, dus voordat u koopt moet u weten wat voor werk u wilt doen. Een accuschroevendraaier is echter niet alleen nodig voor hobbyisten, maar ook voor handwerkers. Een hoogwaardige accuschroevendraaier heeft veel functies. Er zijn miniatuur accuschroevendraaiers, accuschroevendraaiers en accuschroevendraaiers. Elke accuschroevendraaier heeft een andere functie. Voor alle accuschroevendraaiers is een hoge kwaliteit van groot belang. Daarom worden draadloze schroevendraaiers steeds vaker getest. Een ding dat u altijd in gedachten moet houden bij de aankoop van een draadloze schroevendraaier is dat u producten zonder naam moet vermijden. Producten die geen naam hebben, worden zelden in de tests opgenomen of falen.

Waar moet u veel belang aan hechten bij de aanschaf van een accuschroevendraaier?

Afhankelijk van het werk dat ermee gedaan moet worden, is het belangrijk om te letten op hoe lang de batterijen meegaan. De batterij moet lang meegaan of onder bepaalde omstandigheden snel herlaadbaar zijn. Als u zwaarder werk wilt doen, zoals werken met steen of beton, moet u veel belang hechten aan de kwaliteit van de motorreductor van de accuschroevendraaier. De kwaliteit wordt meestal getest in een draadloze schroevendraaiertest en is een van de belangrijkste testcriteria. Wie wil er nu een draadloze schroevendraaier kopen? moet er bij de aankoop op letten dat de apparaten handig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Daarnaast verkoopt elke fabrikant een accuschroevendraaier met verschillende accessoires. Bij wie een accessoire van groot belang is, moeten de ogen opengehouden worden bij de aankoop. Veel fabrikanten bieden een garantie op hun apparaten, dit is ook belangrijk, omdat de accuschroevendraaier een lange levensduur moet hebben en geruild of gerepareerd kan worden als hij beschadigd is.

Draadloze schroevendraaier Advies en kwaliteitskenmerken

De accuschroevendraaier is zowat het meest voorkomende elektrisch gereedschap in huis en in het vak. Niets werkt zonder een accuschroevendraaier. En bijna geen enkel ander elektrisch gereedschap is zo veelzijdig en eenvoudig en intuïtief te gebruiken als de accuschroevendraaier.

Er is een grote keuze en verschillende technische markeringen en eigenschappen maken het moeilijk om de juiste schroevendraaier voor u te vinden. Hier volgt een samenvatting van de technische en constructieve kenmerken in het testrapport van de accuschroevendraaier en waar u op moet letten in een accuschroevendraaier.

Beschrijving

Draadloze schroevendraaier: Deze apparaten zijn, zoals de naam al aangeeft, alleen geschikt om te schroeven. Vaak slechts tot 3,8 Volt. Voor licht huishoudelijk werk. Voor het boren van gaten eerder niet geschikt.

Draadloze schroevendraaier: De allrounder. Voor licht tot zwaar Werken in huis en tuin. Van 7,2 volt tot 18 volt voor professionele machines. Geschikt voor schroeven en boren, zelfs in harde materialen.

Accu-klopboormachine: Draadloze helikopter met impactfunctie. Boort gaten in harde materialen zoals steen en beton. U moet echter vermijden dat u producten met korting gebruikt en een professionele tool met fatsoenlijke prestaties gebruiken. Als u de boor niet wilt uitpakken vanwege een paar gaten, dan is dit zeker een alternatief. Maar het vervangt geen klopboormachine en zeker geen hamerboor.

Li-ionenbatterij

Staat voor lithium-ionbatterij. Is, of zou moeten zijn, gebruikelijk. Een andere batterij wordt hier niet aanbevolen. De functie en de fysieke samenstelling bewaren we hier.

De voordelen: Geen zelfontlading. Daarom altijd klaar voor gebruik. Zelfs na maanden van opslag is de accu nog bijna vol. Kleinere batterijen met altijd vol vermogen. Lange levensduur en laag gewicht.

Batterijspanning

De batterijspanning geeft aan hoe groot de „tank“ is. De looptijd en de prestaties zijn hierop gebaseerd. Professionele machines hebben over het algemeen meer volt dan kleine huishoudelijke accuschroevendraaiers. Omdat ze het gewoon langer moeten uithouden.

3,8 volt:<spansans-serif;“> bijvoorbeeld de Bosch IXO, genoeg voor een plank en wat schroeven voordat hij moet worden opgeladen.

7,2 volt: voor hobby-schroevendraaiers in huis en tuin.

14,4 volt: de werkpaarden voor de doe-het-zelvers. Ook al voldoende voor ambachtslieden.

18 Volt: …je zult niet snel uit het bos zijn. Voor professionals die niets anders doen.

Batterijcapaciteit

Dit wordt gemeten in ampère-uren (Ah) en geeft aan hoe lang de batterij de stroom kan leveren.

Voor een apparaat met een verwisselbare batterij… 1.3 Ah. Als er één leeg is, sluit je gewoon de volle aan. 2 Ah en meer duren langer, maar duren ook langer om op te laden.

Als richtlijn: 2 Ah is genoeg voor ongeveer 200 schroeven.

Borstelloze motor

Wijst een elektromotor aan zonder schuifcontact. Dit resulteert in een langere levensduur (tijd tot het volgende onderhoud). A mooi ding dat geen doorslaggevend aankoopcriterium mag zijn.

Rechtsom – linksom draaien

Simpelweg uitgelegd: Schroef in – schroef uit.

Versnellingsbak

Meestal twee gangen:

eerste versnelling – langzaam en sterk voor schroeven.

Tweede versnelling – snel en minder krachtig voor het boren

Koppel

Wordt gemeten in Newtonmeter (Nm) en beschrijft de kracht waarmee de boorkop draait.

Simpel gezegd: je staat voor de klauwplaat en houdt hem stevig vast om te voorkomen dat hij draait. Hoe meer kracht je moet uitoefenen, hoe groter het koppel.

Gaat ervandoor met 4,5 Nm voor kleine accuschroevendraaiers voor huishoudelijk gebruik.

Ongeveer. 20 Nm<spanstyle=“font-family: Arial, sans-serif;“> für die gängigen Heimwerker- Schrauber die aber schon ordentlich Kraft haben.

Van 40 Nm schroef en boor goede snoerloze helikopters weg van alles wat er komt.

Ter vergelijking: De testwinnaar van DeWalt heeft 57 Nm.

Koppelbegrenzing

Door het aanpassen van het koppel kunt u krachtlimiet waar de accuschroevendraaier mee moet werken. Zo kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat het materiaal door te veel kracht wordt beschadigd. Deze apparatuur is op bijna elke schroevendraaier te vinden. Ervaren ambachtslieden kunnen zonder.

Waar moet een accuschroevendraaier toe in staat zijn? Welke technische apparatuur voor welke toepassing.

In het testrapport van de accuschroevendraaier onderzoeken en testen we accuschroevendraaiers voor gelegenheidsschroevendraaiers, doe-het-zelvers en ambachtslieden. We onderscheiden technische kenmerken en apparatuur voor de verschillende toepassingen en eisen.

Voor het huishouden

Voor al diegenen die hun schroevendraaier in de keukenlade tegen een minischroevendraaier:

Vanaf 3,6 Volt

1-versnellingsbak

vanaf 4,5 Nm

Laadstation

Geïntegreerde oplaadbare batterij

bitreeks

Casual schroevendraaier

Voor de occasionele schroevendraaier zijn accuschroevendraaiers met de volgende uitrusting volledig voldoende:

9,6 – 12 Volt

max. 20 Nm

3-uur-lader

1-versnellingsbak

1 oplaadbare batterij

Voor de doe-het-zelver

Een toegewijde doe-het-zelver heeft betere technische details nodig. Het kan ook al een draadloze schroevendraaier zijn:

12 – 18 volt

1 uur oplader

2-versnellingsbak

– <spanstyle=“font-family: Arial, sans-serif;“>mind. 1,5 Ah

minstens 20 Nm

2 batterijen

Voor de professionele schroevendraaier

Professionals en ambachtslieden stellen al verschillende eisen aan hun accuschroevendraaier. Indien nodig kan het ook een snoerloze klopboormachine zijn:

min. 14,4 Volt

15 minuten snel – Lader

2-versnellingsbak

min. 40 Nm

vanaf 2 Ah

minstens 2 batterijen

Voor elk toepassingsgebied geldt: zorg altijd voor een Li-Ion-batterij. Niemand kan een draadloze schroevendraaier gebruiken die zichzelf ontlaadt.