Draagbare compressor

VONROC Draagbare Compressor – 1100W – 8 bar – Olievrij – 180 l/m – Incl. 11 a...Scheppach HC06 - Draagbare Compressor met Toebehoren - 8 bar/6 l
LinkVONROC Draagbare Compressor – 1100W – 8 bar – Olievrij – 180 l/m – Incl. 11 a...*Scheppach HC06 - Draagbare Compressor met Toebehoren - 8 bar/6 l*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLVersand nach: NL, BE
Preis € 62,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 102,74
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
VONROC Draagbare Compressor – 1100W – 8 bar – Olievrij – 180 l/m – Incl. 11 a...
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 62,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Scheppach HC06 - Draagbare Compressor met Toebehoren - 8 bar/6 l
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 102,74
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Draagbare compressor

Een draagbare lichtcompressor is ontworpen om snel draagbaar te zijn. Want zo’n compressor weegt nauwelijks meer dan 8 kg. Daarom is een draagbare compressor overal snel klaar voor gebruik. Door de kleine afmetingen worden de kleine compressoren steeds populairder. U kunt uw mobiele compressor bijna overal parkeren zonder veel ruimte in beslag te nemen.

De voordelen van een mobiele compressor, olievrij en onderhoudsarm!

Veel kleine compressoren werken olievrij en hebben daarom zeer weinig onderhoud nodig. Ze hoeven dus geen olie te verversen of olie in de perslucht te scheiden. In de cilinder werden meestal zelfsmerende materialen gebruikt. U bespaart op onderhoud en aankoop. Daarom zijn mobiele compressoren volledig betaalbaar, want voor minder dan 90 euro kunt u goede apparaten krijgen.
Een zeer nuttige helper als u een klein kinderbadje of banden snel wilt vullen met lucht. U hoeft geen grote professionele apparatuur aan te schaffen om zelf een groot peuterbad met lucht te vullen zonder enige mechanische assistentie.

Een mobiele en flexibele compressor om mee te gaan? Vergeleken met elektrisch gereedschap hebben gereedschappen die met perslucht worden aangedreven vaak een veel hoger vermogen.
Dergelijke persluchtgereedschappen zijn zeer veelzijdig, maar vereisen een geschikte compressor om de benodigde perslucht voor het gebruik te leveren. In de doe-het-zelf sector worden mobiele compressoren gebruikt, die ook handiger zijn dan grote compressoren op wielen.
Een mobiele compressor wordt meestal gekenmerkt door zijn vanwege de compacte afmetingen en het relatief lage gewicht. In de meeste gevallen kan de compressor met de geïntegreerde draaggreep zonder veel moeite worden meegenomen. Ideaal voor alle krappe doe-het-zelfwerkplaatsen, want deze compressor neemt zeer weinig ruimte in beslag en kan zonder problemen worden opgeborgen.
Zo’n compressor heeft troeven door zijn compacte afmetingen, zelfs bij gebruik op moeilijk bereikbare en smalle plaatsen.

Onze Top 10 – Draagbare Compressor

Nr. 1
VONROC Draagbare Compressor – 1100W – 8 bar – Olievrij – 180 l/m – Incl. 11 a...
Kundenbewertungen
VONROC Draagbare Compressor – 1100W – 8 bar – Olievrij – 180 l/m – Incl. 11 a...*

Welcome to Cheesecake Demo Store.

VONROC Draagbare Compressor – 1100W – 8 bar – Olievrij – 180 l/m – Incl. 11 a...

Prijs
EUR 72.95

GRATIS VERZENDING
De verzending is gratis en kan eenvoudig worden gevolgd met Track & Trace

GRATIS RETOURNEREN
Gratis retourneren binnen 14 dagen na aankoop

ONLINE SUPPORT
Vragen? N...

 Preis: € 62,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Scheppach HC06 - Draagbare Compressor met Toebehoren - 8 bar/6 l
Kundenbewertungen
Scheppach HC06 - Draagbare Compressor met Toebehoren - 8 bar/6 l*

Scheppach HC06 - Draagbare Compressor met Toebehoren - 8 bar/6 l

Dit product heeft lichte gebruikssporen. De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

Compacte, lichtgewicht en draagbare c...

 Preis: € 102,74 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Of de nieuwe compressor mobiel en draagbaar moet zijn, hangt vaak af van het gebruik en de vereisten. Een mobiele compressor is snel klaar voor gebruik, eenvoudig en gemakkelijk te transporteren. Daarom moet een mobiele compressor worden bijgevuld met lucht of ballen voor kleinere sporadische toepassingen zoals banden. Zeer goed voor het wegblazen van stof, maar ook voor het dagelijkse werk in de binnenhuisarchitectuur.

Als u echter regelmatig perslucht nodig hebt voor veeleisende taken, moet u niet vertrouwen op een mobiele compressor. Het is beter om een grotere compressor te kopen met een 50 liter boiler en een hoger luchtvermogen.

Mobiele compressor met of zonder ketel?
Of u uw compressor met of zonder boiler moet kopen, hangt af van de vraag of de luchtdruk al dan niet instelbaar moet zijn.
Met ketel: Een mobiele compressor met ketel heeft enige tijd nodig totdat de maximale keteldruk is opgebouwd en beschikbaar is. De druk kan meestal naar behoefte worden aangepast. Deze compressoren wegen iets meer door de ketel. De afmetingen zijn natuurlijk ook groter. De ketel moet af en toe worden ontdaan van condenswater.
Zonder ketel: Een mobiele compressor zonder ketel zorgt voor de druk zonder wachttijd. Zonder een ketel kan de druk niet precies worden geregeld. Deze De compressoren zijn echter meestal zeer gemakkelijk te dragen en hebben geen onderhoud nodig.

Draagbare luchtgeneratoren zijn ideaal voor het verven van gereedschap of luchtgereedschap zoals boren of spijkers. Een draagbare compressor heeft potentie in de werkplaats of in huis en tuin, en gewoon voor het oppompen van banden. Het beoogde gebruik is belangrijk bij de aankoopbeslissing.

Er zijn zowel apparaten die op batterijen werken als apparaten die op het elektriciteitsnet werken. De energiebron maakt natuurlijk deel uit van het vermogen van de compressoren. De mobiele compressoren op netvoeding zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen. De compressoren moeten het aan te sluiten gereedschap betrouwbaar van perslucht voorzien. Een compressor moet de luchtdrukhoeveelheid leveren om het aan te sluiten gereedschap te kunnen bedienen.
Veelgebruikte mobiele compressoren kunnen bij de hoogst mogelijke druk tussen 2 en 20 bar genereren. Er zijn mobiele persluchtgeneratoren beschikbaar als oliegesmeerde versies en olievrije compressoren, die meestal niet alleen goedkoper te bedienen zijn, maar ook minder onderhoud vergen.
Andere soms belangrijke kenmerken voor een aankoopbeslissing zijn het volume, het type aandrijving, het gewicht en het aantal persluchtaansluitingen van een mobiele compressor.

Populaire en beproefde compressorfabrikanten zijn op de markt:

Ernstigheid

Einhell

Prebena

Implotex

Metabo

Scheppach

Schneider

Aerotec

Gieb

Vliegtuigen

Rowi

Internet?

OnlineShopping is handig! U bestelt het product en slechts enkele dagen later komt het bestelde product bij u thuis, vaak zelfs met gratis levering.

– Als u online winkelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de openingstijden. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen.


– Geen wachttijd voor een verkoper en geen wachttijd bij een kassa.


– Eenvoudige prijsvergelijking zonder van de ene naar de andere winkel te lopen om prijzen te vergelijken.


– Enorme keuze door een groot aantal online winkels en ook veel aangeboden artikelen.


– In online winkels krijg je zeer uitgebreide beschrijvingen. Anders bent u afhankelijk van de hulp van een verkoper.

De luchtcompressoren zijn verschillend in hun toepassing. Dit is een van de redenen waarom gedetailleerde informatie en advies vóór de aankoop van groot belang is.
Luchtcompressoren zijn al zo klein dat ze in een handschoenenkastje passen. Andere compressoren zijn zo groot dat er een vrachtwagen nodig is voor het transport. Zelfs de kleinere professionele eenheden vullen de hele kofferbak van een middelgrote auto.

Welke compressoren zijn geschikt voor wat?
Verschillende soorten compressoren zijn geschikt voor welke toepassingen? Het toepassingsgebied van een compressor is de belangrijkste onderscheidende factor. U kunt zelf bepalen of u een compressor nodig heeft voor 50 of een voor 200 Euro en meer.
U moet de toepassingsgebieden van de compressor kennen, deze categorieën zijn opblaaswerk, persluchtwerk en gereedschapswerk.

Opblazen.
Voor het oppompen van alledaagse voorwerpen zoals autobanden, fiets- en motorbanden, luchtmatrassen, ballen en meer. Zelfs de kleinste compressor is voldoende, deze compressoren zijn zeer goedkoop en mobiel. De aankoopprijs is ongeveer 60 euro.

Persluchtwerk, zandstralen, afblazen en schilderen.
Voor persluchtwerkzaamheden zoals blazen, schilderen en zandstralen heeft u al een merkbaar sterkere compressor met persluchttank nodig. De persluchttank wordt gevuld met de compressor. De apparatuur wordt voorzien van de benodigde perslucht uit de container. Zodra het persluchtvat gevuld is, schakelt het apparaat uit. U hebt perslucht op aanvraag en de motor loopt niet warm in continu bedrijf. Zo’n compressor kost ongeveer 100 Euro naar boven. Natuurlijk kun je er ook mee opblazen.

Gereedschapswerk, boren, hameren en tacken!
Pneumatisch gereedschap is een uitstekend alternatief voor elektrisch gereedschap. Deze accessoires zijn nuttiger, minder gecompliceerd, lichter en veel effectiever dan elektrisch gereedschap. U hebt echter een geschikte krachtige compressor nodig.
Het behoort eerder tot een grotere categorie en behoort tot de duurste klasse. De luchttank is echter drastisch groter en de compressormotor is sterker. Voor zo’n compressor moet je rekenen met 400 Euro naar boven. Natuurlijk kunt u deze compressor ook gebruiken voor opblaas- en persluchtwerkzaamheden.

Overzicht van de verschillende typen compressoren:
– Kleine compressoren zonder ketel en 12 Volt voor opblaaswerkzaamheden.
– Middelgrote compressoren met ketel en 230 volt voor doe-het-zelf gebruik.
– Grote compressoren met ketel en 230 of 400 volt voor professionele gebruikers.

Beslissende kengetallen en vergelijkende waarden bij de aankoop van een compressor?

Zuigkracht:
De aanzuigcapaciteit geeft aan hoeveel lucht de compressor aanzuigt om te comprimeren. Deze waarde is groter dan het belangrijkste uitgangsvermogen. De waarde wordt gegeven in liters per minuut.

Uitgangsvermogen:
De uitvoercapaciteit of leveringshoeveelheid beschrijft hoe er is veel perslucht beschikbaar. Een van de belangrijkste sleutelfiguren van een compressor. U gebruikt deze sleutelfiguur om te bepalen welke apparaten u kunt aansluiten. Deze waarde wordt ook aangegeven in liters per minuut.

vullend volume:
Niet ideaal ter vergelijking, beschrijft hoeveel lucht er vanuit de motor in het luchtreservoir wordt gepompt. Hoewel dit cijfer abstract is en niet erg betekenisvol, wordt het ook uitgedrukt in liters per minuut.

Ketelgrootte:
De grootte van de persluchttank is een zeer belangrijke parameter. Het beschrijft hoeveel liter lucht er in de compressortank kan passen. Hoe groter de tank, hoe zachter de motor. De motor start pas als de tank leeg is.

Macht:
Het motorvermogen wordt uitgedrukt in watt of pk. Deze specificatie beschrijft alleen het motorvermogen.

Maximale druk:
De maximale druk wordt aangegeven in bar of pascal. Deze waarde heeft weinig betekenis.

Type aansluiting:
De kleinste compressoren hebben 12 volt gelijkstroom nodig, de middelgrote en grotere klussen met 230 volt wisselstroom en professionele apparatuur hebben soms 400 volt driefasenstroom nodig.

Bedrijfsmodus van de compressor:
De verschillen in de bedrijfsmodus zijn aanzienlijk. Er zijn units met en zonder ketel en er zijn units met directe aandrijving of V-riemaandrijving. Compressoren hebben meestal een apart luchtkoelsysteem.
Het oliedruksysteem is het belangrijkste verschil. Er zijn olievrije compressoren en oliecompressoren. Betaalbare units draaien zonder olie en verdelen daarom geen olie in het luchtmengsel, wat erg belangrijk is bij het schilderen. Bij oliecompressoren wordt de olie continu gemengd met compressorolie. De units zijn duurzamer en lopen stiller. Bij het werken met verf moet een olieafscheider worden gebruikt.

Een compressor kan alleen lucht comprimeren. Voor meer voordelen heeft u nodig passende compressoraccessoires.

Compressorslang en slanghaspels.
de compressorslang is waarschijnlijk het belangrijkste compressoraccessoire. Slangen, kunnen bestand zijn tegen slijtage, olie en verwering.
Compressorslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, maar voor lange slangen van enkele meters moet u een compressorslanghaspel aanschaffen. Met de geïntegreerde automaat heb je nooit je slang op de grond liggen en geen knopen.

Compressorolie.
De compressorolie is een ander essentieel accessoire voor oliegesmeerde compressoren. U heeft de olie nodig voor het jaarlijkse onderhoud voor de olieverversing.

Bandenvullers en opblaasbare adapters, blaaspistolen.
Voor velen is de bandenvuller een belangrijk accessoire. Deze bestaat bijna altijd uit een luchtpistool met manometer. Hiermee kunt u alle banden oppompen. Met de opblaasbare adapter kunt u ook lucht in ballen en luchtmatrassen brengen.

Tot de basisaccessoires behoort ook het blaaspistool, waarmee u schoonmaakwerkzaamheden aan machines, kachels, printers en nog veel meer kunt uitvoeren.

Pneumatisch gereedschap.
Interessante accessoires zijn ook diverse pneumatische gereedschappen. Deze luchtgereedschappen hebben geen eigen motor. In plaats van elektrische energie wordt het gereedschap aangedreven door perslucht van de compressor. Daarom zijn deze apparaten meestal handiger, lichter en kleiner, in de amateursector zelfs goedkoper.

Zandstraalpistool.
Een praktisch accessoire is het zandstraalpistool. Hiermee kunt u verfresten of roest verwijderen. Ideaal voor kleine oppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen. Voor een goed gebruik is het belangrijk dat de compressor een luchtbehoefte van 350 liter per minuut bij 6 bar druk kan leveren.

Spuitpistolen.
Spuitpistolen zijn nodig voor het werken op grotere oppervlakken. Ook al is het moeilijk om ze met de hand te schilderen.

Luchtpenseelpistolen.
Luchtpenseelpistolen zijn meer… geschikt voor filigrane en artistieke werken. Het airbrushpistool is een zeer klein en fijn spuitpistool. Hiermee wordt de vloeibare verf als verfstof aangebracht. U kunt werken met aquarelverf, acrylverf of olieverf.