Draagbare DVD-speler

Denver MT-1150T2H Draagbare dvd-speler converteerbaar Zwart 29,2 cm (11.5") 1366
LinkDenver MT-1150T2H Draagbare dvd-speler converteerbaar Zwart 29,2 cm (11.5") 1366*
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
Preis € 68,70
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Denver MT-1150T2H Draagbare dvd-speler converteerbaar Zwart 29,2 cm (11.5") 1366
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 68,70
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Draagbare DVD-speler

Met een draagbare dvd-speler kunt u onderweg dvd’s en foto’s bekijken en naar muziek luisteren. Tegelijkertijd zijn ze erg klein en compact. Het kan comfortabel worden meegenomen in uw reistas, koffer of handbagage. De DVD-spelers zijn meestal verkrijgbaar in zwart, grijs of wit. Afhankelijk van de prijsklasse zijn de DVD-spelers in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Men biedt slechts één bedieningspaneel aan, terwijl de betere uitgerust zijn met een afstandsbediening.
De DVD-speler moet een lange looptijd hebben om comfortabel en zonder onderbreking films te kunnen kijken of naar muziek te kunnen luisteren. Het moet een goed bedieningspaneel hebben met de knoppen vooruit, terugspoelen, pauzeren en beginnen om de film individueel te kunnen bekijken. De afstandsbediening moet ook de juiste knoppen hebben.
De draagbare Dvd-spelertest moet verschillende formaten ondersteunen om normale dvd’s, Blue-Ray-dvd’s en buitenlandse dvd’s te bekijken.
Het moet een aansluiting voor een koptelefoon hebben, zodat het kan worden gebruikt wanneer andere mensen in dezelfde kamer zijn.
Sommige dvd-spelers hebben ook een USB-poort om foto’s of films te bekijken.

Een draagbare dvd-spelertest kan worden gebruikt om films te bekijken of naar muziek te luisteren in de trein of het vliegtuig om lange periodes te overbruggen. Het stelt kinderen ook in staat om een film te kijken en zich bezig te houden met lange treinreizen.
Met een draagbare DVD-speler in huis kan de TV vrijgehouden worden voor andere familieleden of huisgenoten. Het biedt de mogelijkheid om zich terug te trekken en om zijn favoriete TV show of film te bekijken.
Een Portable Dvd Player Test is ook geschikt voor mensen die geen TV kijken en slechts af en toe hun favoriete films of een nieuwe film willen bekijken. In kleine huizen neemt het minder ruimte in beslag dan grote tv-toestellen.
In het ziekenhuis, revalidatie of kuuroord kunnen lange avonden of wachttijden tussen behandelingen overbrugd worden. Omdat deze spelers erg klein zijn, kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen in afsluitbare lockers.
Zo kunt u zonder stereo-installatie muziek afspelen op familiebijeenkomsten, feestjes of vergaderingen met vrienden.
Een draagbare DVD-speler is ook prima te gebruiken tijdens een vakantie met uw caravan of camper.
Fitness-DVD’s kunnen worden afgespeeld, zodat u uw favoriete fitness-oefeningen onderweg niet hoeft op te geven.
Draagbare DVD-spelers kunnen ook worden bevestigd aan de hoofdsteunen van de bestuurders- en passagiersstoelen, zodat passagiers op de achterbank films kunnen kijken of naar muziek kunnen luisteren.
Met een draagbare dvd-speler bent u niet gebonden aan de ruimte. U kunt het gebruiken in bed, comfortabel liggend op de bank of zelfs in de keuken of tuin.
In de business area kan een dvd-speler worden gebruikt om een presentatievideo te laten zien.

Onze Top 10 – Draagbare DVD-speler

Nr. 1
Denver MT-1150T2H Draagbare dvd-speler converteerbaar Zwart 29,2 cm (11.5") 1366
Kundenbewertungen
Denver MT-1150T2H Draagbare dvd-speler converteerbaar Zwart 29,2 cm (11.5") 1366*

Denver MT-1150T2H Draagbare dvd-speler converteerbaar Zwart 29,2 cm (11.5") 1366 x 768 Pixels

Dit product heeft beschadigingen of gebruikssporen: Meerdere krassen of vlekken op boven of voorkant., Een of meer krassen of vlekken op de achterkant, zijkant of onderkant., De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product i...

 Preis: € 68,70 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Als alternatief kunt u uw eigen smartphone of tablet gebruiken, als u daar via grote providers als Netflix of Watchever filem overheen kunt streamen. Hierdoor kunt u films bekijken zonder de dvd’s mee te hoeven nemen. Het nadeel is dat de levensduur van de batterij snel op is.
Uw eigen laptop kan ook gebruikt worden om dvd’s en foto’s te bekijken, zolang deze maar een dvd-station heeft. De meeste laptops brengen echter een niet te onderschatten gewicht.

Er zijn veel fabrikanten van dvd-spelers. Odys, Philips, AEG, Voyager, Dual, Sony, Medion bieden een zeer goede kwaliteit en bevinden zich eerder in het hoge prijssegment.
Er zijn echter ook leveranciers zoals Ok, Lenco en Xoro die minder functies bieden maar wel goedkoper zijn.
Zo kunt u zich ook richten op een vertrouwde fabrikant.

Terwijl u vroeger genoegen moest nemen met het bekijken van films op normale dvd’s, bieden de nieuwste draagbare dvd-spelers volgens de test nog veel meer mogelijkheden. Ze kunnen worden gebruikt en bevestigd in de auto met de juiste accessoires. De foto’s kunnen worden bekeken. Met een afstandsbediening kan de film worden gepauzeerd, snel vooruitgespoeld of teruggespoeld. De nieuwe modellen ondersteunen ook meer formaten.

Kopen op het internet biedt vele voordelen. Het aanbod in de winkels is zeer beperkt. Er is geen mogelijkheid om veel dvd-spelers te testen.
Er zijn verschillende pagina’s op het internet waar u informatie kunt vinden over het aanbod, precies kunt zien welke accessoires en apparatuur beschikbaar zijn om de formaten, aansluitingen en speciale extra’s van de dvd-speler te ondersteunen en foto’s kunt bekijken.
Online kunt u ook reviews en ervaringen van klanten lezen, zelf vragen stellen en soms presentatievideo’s bekijken.

Zelfs draagbare Dvd-spelertests van gerenommeerde testsites zoals Computerbild en chip kunnen nauwkeurig worden gelezen.
Kopen op het internet bespaart u wachttijd voor advies in de winkel, u kunt thuis in alle rust online bladeren en ook links naar één of twee dvd-spelers sturen naar andere mensen die betrokken zijn bij de aankoop of die meer ervaring of kennis hebben.

Als Als u online een dvd-speler wilt kopen, zijn er verschillende dingen die u moet overwegen. U moet zich dus informeren over de dealers om geen zwart schaap te krijgen dat het geld misschien alleen maar op voorhand ophaalt zonder de dvd-speler te sturen.
Bovendien moet men zich precies informeren over de voorwaarden van de aankoop. Het is belangrijk om te letten op de manier waarop u kunt betalen: op rekening, met een vooruitbetaling of met een creditcard.
Veel fabrikanten bieden ook aankoop in termijnen aan. Er moet echter worden gecontroleerd of de rente niet onevenredig hoog is of dat dezelfde dvd-speler niet tegen een lagere prijs beschikbaar is als gevolg van een promotie van een andere leverancier.
Daarnaast zijn ook de exacte verzendingsvoorwaarden en de kosten van de levering instabiel. Sommige winkeliers bieden hun producten goedkoop aan, maar rekenen hoge verzendkosten.
Een belangrijk aspect is ook om na te gaan welke retourvoorwaarden er zijn. Zo moet bijvoorbeeld duidelijk zijn of de dvd-speler kan worden geretourneerd als u er niet tevreden mee bent of alleen als hij beschadigd is, hoe snel hij na ontvangst kan worden geretourneerd en of u er zelf voor moet betalen.
De beslissing voor een bepaald model is een beslissing met vele parameters. Men moet dus nadenken over wat men precies met de dvd-speler wil doen en welke aansluitingen en functies het moet hebben. Voor mensen die alleen maar af en toe een dvd willen kijken, is een eenvoudige dvd waarschijnlijk voldoende. Als u echter veel verschillende formaten wilt gebruiken of een USB-stick wilt aansluiten, moet u ervoor zorgen dat u er een kiest die daarop is afgestemd.

Voor het transport van dvd-spelers zijn er enkele stabiele en kleine tassen in de winkels verkrijgbaar. Bestuurders die de dvd-speler in de auto willen repareren, hebben geschikte houders nodig. Ook over de aankoop van een handige een geschikte koptelefoon moet worden overwogen, aangezien deze lange tijd wordt gedragen bij het bekijken van een film. Om de dvd’s te kunnen vervoeren is het de moeite waard om een dvd-case te kopen. Het is veilig om ze mee te nemen.