Driewielers voor volwassenen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Driewielers voor volwassenen

Als kinderen op een driewieler rijden, is dat vanzelfsprekend. Maar er zijn ook driewielers voor volwassenen, zij zijn het perfecte alternatief voor een normale fiets. Vooral voor oudere mensen en mensen met evenwichtsproblemen zijn deze fietsen zeer aan te bevelen, ze zijn volledig veilig en stabiel. Maar zelfs als je geen fysieke gebreken hebt, is een driewieler voor volwassenen echt geweldig. U kunt het gebruiken om de boodschappen te vervoeren zonder dat u een evenwichtsoefening hoeft te doen. Met een volwassen driewieler bent u altijd mobiel en kunt u gemakkelijk korte afstanden afleggen met de fiets. Maar de driewieler is ook geschikt voor andere fietstochten, waardoor een fietstocht kinderspel wordt. Om de beslissing om een driewieler te kopen voor u gemakkelijk te maken, werd een driewieler voor volwassenen getest. De Tricycle for Adults Test informeert u, alles waar u op moet letten bij de aankoop van een driewieler staat in de Tricycle for Adults Test.

Geniet van het comfort op een driewieler voor volwassenen

Driewielers zijn stabiel en vooral senioren of mensen met een handicap voelen zich volledig veilig. Dus als je problemen hebt met je evenwicht, zal een driewieler voor volwassenen het probleem oplossen. Deze fiets heeft drie wielen en ondanks het gebrek aan evenwicht blijf je mobiel. Je kunt veilig zonder trainingswielen, de driewieler is altijd stabiel en kan nooit omvallen. Mensen met een handicap kunnen de geschikte revalidatiedriewieler kiezen, deze kan worden aangepast aan elke handicap. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een elektromotor, zelfs in bergachtig terrein is een comfortabele rit gegarandeerd. Maar je hoeft niet onzeker te zijn op de fiets om de driewielers te gebruiken. voor volwassenen heeft het zijn voordelen. Een fietsmand is ideaal om uw boodschappen veilig mee naar huis te nemen, u kunt veel dingen doen en u hoeft de auto niet uit de garage te halen.

Waarop moet u letten bij de aankoop

De driewieler voor volwassenen heeft in de regel twee wielen aan de achterzijde en is uitgerust met één wiel aan de voorzijde. De achterwielen worden aangedreven door pedalen en een ketting, net als bij een conventionele fiets. Het zadel ligt echter verder naar voren dan op een normale fiets. De zithouding is dus rechtopstaand, maar dit is zeer voordelig. Tegelijkertijd doe je iets goeds voor je gezondheid en heb je een prachtig uitzicht over de hele omgeving. Meestal is de hoogte van de ingang ook wat verlaagd, het is ongeveer 20 cm. Dit betekent dat u gemakkelijk naar boven kunt klimmen en uw benen niet te hoog hoeft op te tillen. U kunt ook kiezen voor een driewieler voor volwassenen die is uitgerust met een vouwfunctie. U kunt deze fiets opvouwen en hij past in elke kofferbak van de auto.

Onze Top 10 – driewielers voor volwassenen

Het gewicht is meestal 35 tot 40 kg. Driewielers voor volwassenen zijn dus aanzienlijk zwaarder dan een normale fiets. Deze modellen wegen meestal 15 tot 20 kg. Hoeveel de driewieler geladen kan worden, varieert van model tot model. U moet altijd de instructies van de fabrikant volgen, maar meestal kan de driewieler met 120 tot 140 kg worden belast. De transportmanden zijn bij de levering inbegrepen en deze kunnen gemakkelijk 20 tot 25 kg aan. De wielmaten zijn meestal 24 of 26 inch, dus ze kunnen gemakkelijk worden gekocht door mensen die 160 tot 190 cm lang zijn.

Zadel en versnelling

De driewielers voor volwassenen hebben meestal een drieversnellingsbak met terugtraprem. Met het schakelen kunt u gemakkelijk kleine hellingen bedwingen, als dit te inspannend voor u is, moet u de driewieler achteraf uitrusten met een kleine elektromotor. De driewielers zijn meestal uitgerust met een stadszadel, ze zijn comfortabel en gemaakt voor korte afstanden in de stad.

Accessoires

Er zijn natuurlijk genoeg accessoires, de driewieler voor volwassenen kan bijvoorbeeld worden uitgerust met een bagagerekmandje en een fietsmandje voor het stuur kan op elk moment worden aangepast. Een speciale houder op het autodak voor driewielers is ook erg handig, zodat u de fietsen mee kunt nemen op vakantie. Een regencape is ook nuttig en voor uw eigen veiligheid moet u een fietshelm dragen. Natuurlijk heb je ook een geschikt fietsslot nodig voor de driewieler, geef dieven geen kans. U moet ook een mooie fietsbel bevestigen, bel om de weg vrij te maken. Er wordt ook een zadelhoes voor de fiets aangeboden, deze houdt het zadel droog in de regen.

Natuurlijk is het een belangrijke verandering, als je voor het eerst op de driewieler stapt, is het een heel ander gevoel dan op een normale fiets. De breedte zorgt voor problemen in het begin, vooral in de bochten of aan de uitgangen. Maar je zult er snel aan wennen. Maar als je bang bent dat je het helemaal niet aankan, kun je ook kiezen voor een model dat andersom is gebouwd. Deze modellen hebben twee wielen voorin en slechts één achterin. Dit geeft u een beter beeld van de breedte en laat u toe om vlot om elke hoek te rijden.
Senioren kiezen vaak voor dit model.

Hoeveel kost een volwassen driewieler?

Voordat u het fietsen voorgoed opgeeft, moet u wat informatie krijgen over driewielers voor volwassenen.