Drogerij-zuiger

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Drogerij-zuiger

De Hoover droger

Droogt vochtig textiel snel en gemakkelijk, een droger is hiervoor geschikt. De standaardapparaten zijn ongeveer zo groot als de wasmachines. Hoe bereikt u een snelle droging? De vochtige was wordt machinaal met warme lucht gevoed en steeds weer losgemaakt door constant te draaien. Het vocht ontsnapt ofwel rechtstreeks in een daarvoor bestemde container (condensatiedroger) ofwel met een slang naar buiten (afvoerluchtdroger).

Hoover bestaat sinds 1999 alleen nog maar in het grote bedrijf van de Candy Hoover Group. Het is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in uitgebreide families of grote wasserijen. Het werd opgericht in Ohio. Vooral in de USA is deze merknaam zeer bekend. Op het gebied van topladingwasmachines kon Hoover zijn concurrenten bijna volledig uitschakelen.

Wat maakt een Hoover droger?

In de droger-hoover-test is gebleken dat het verbazingwekkend betaalbare apparaten zijn. De meeste Hoover drogers, op drie modellen na, zijn ontworpen voor maximaal 8 kg wasgoed. Sommige drogers kunnen zelfs een lading tot 10 kg aan. Zelfs huishoudens met veel kinderen kunnen de wasstorm gemakkelijk aan. Dit omvat Merk op dat de Candy-Hoover-Group veel goedkoper is dan andere vergelijkbare modellen. De warmtepomptechnologie kan worden aangeschaft voor slechts 400 tot 450 €.

Door het hoge prijsvoordeel zijn luxueuze extra’s echter overbodig. Wat betekent dat? In vergelijking met andere bedrijven zijn de displays relatief klein, hebben ze geen aanraakgevoelige knoppen of wordt de noodzaak om versleten kleding met stoom op te frissen vermeden. De energievoorziening ligt in het hogere bereik, omdat de allernieuwste technologieën daar nog niet zijn verwerkt.

Ruimtewonder

Consumenten die in een klein appartement wonen, weten hoe ingewikkeld het is om de condenslade te legen, ook al is er niet genoeg ruimte om deze uit te trekken. Voor deze mensen heeft Hoover een zeer slimme oplossing gevonden. De watertank bevindt zich in de deur van een voorlader. Met één blik kunt u beoordelen of de tank geleegd moet worden. De ergonomisch gevormde handgreep maakt deze bediening snel en eenvoudig. U krijgt de garantie dat u het water niet op de grond morst.

De droger-hoovertest heeft aangetoond dat zorg en onderhoud kinderspel is. Het maakt niet uit welk apparaat u kiest. Een andere toevoeging is de speciale tank, de vorm is uniek, bevordert het positieve effect op moeder natuur. Waarom kan dit worden gezegd? Het water dat daar wordt opgevangen is vrij van kalk. En als er geen kalkresten in de tank achterblijven, hoeft deze niet moeizaam te worden ontkalkt.

Een kleine tip in het voorbijgaanHet water kan prachtig worden gebruikt voor de reiniging. Het water is zelfs geschikt voor uw strijkijzer.

Onze Top 10 – Droger-Hoover

Vereenvoudiging van het werk

Er is veel vermoeiend werk te doen in het huishouden en de marktleider wil het u graag makkelijker maken. De hoge vulcapaciteit helpt om overbelasting van de droger te voorkomen. In totaal zijn er 15 verschillende programma’s geïntegreerd om de perfecte mate van droging voor uw specifieke was te bereiken.

Dankzij de zachte trommel met grote capaciteit wordt zelfs delicaat textiel met zorg behandeld. Bij de drogertest werd opgemerkt dat van handdoeken, dekbedden tot uw wollen truien alle kleren er na het droogproces zeer goed uitzagen. En voor de consument wordt alles op de beste manier uitgelegd in de gebruikershandleiding. Daar vindt u ook een gedetailleerde uitleg van de:

 • Ontspannen programma van 12 minuten

 • <span#000000;“<spanstyle=“font-family: Arial;“>Wol

 • mixen & drogen

 • Shirtprogramma

 • Kort programma (40 minuten)

Als u de instructies volgt, zult u lang plezier hebben van het apparaat. U hoeft ook niet onnodig geld uit te geven aan reserveonderdelen. Deze worden echter, in geval van nood, tegen een lage prijs aangeboden in de online shop van het bedrijf, zelfs over een langere periode.

Waarom is een online aankoop overtuigend?

Er zijn altijd leuke aanbiedingen op het internet te vinden. Dit betekent contant geld voor de consument. Kijk van tevoren voor bepaalde kortingsacties, zodat u nog meer geld kunt besparen. Op basis van de evaluatie van de klanten komen ook valse beloftes aan het licht. Je zult niet in dezelfde val lopen.

U kunt alle informatie comfortabel vanaf uw bank bekijken en goed lezen. Daarna komt het bestelproces. De meeste portalen bieden verschillende betalingsmogelijkheden. Beslis welke betaalmethode u wenst. Het goede nieuws is dan de bezorgdienst. De droger wordt direct bij u thuis afgeleverd. Geen onnodig gesjouw, met rugpijn als gevolg, staan in het huis.

Als u de droger in de winkel koopt, moet u het grote monster met uw auto vervoeren en eventueel een auto huren. Met de terugnamebelofte beschermt u zich ook in het geval van verkeerde aankopen. U kunt de droger gemakkelijk terugbrengen naar het bedrijf.

Alternatieve mogelijkheden

Als u niet van drogers houdt, is de enige optie het langzaam drogen van uw wasgoed op een droogrek. Het is goed als de wasmachine een hoge snelheid heeft bij het draaien. Dan is de was zo droog mogelijk na het wassen. In de winter of als het regent, droogt de was veel erger. Dus het wasrek staat je lang in de weg. En het ophangen van de individuele sokken kost veel tijd.

Welke andere bedrijfsnamen worden genoemd als het gaat om wasdrogers?

 • AEG

 • Bosch

 • <span#000000;“<spanstyle=“font-family: Arial;“>Bauknecht

 • Siemens

 • Miele

 • Samsung

 • Grundig

 • Beko

 • Zanussi

 • Kibbelen