Dubbele kookplaat

Tristar Dubbele Kookplaat Inductie 3400 W Kookplaten Kook Plaat KooktoestelBestron elektrische dubbele kookplaat, met traploze temperatuurregelaar & indica60cm inbouwoven + 59cm glaskeramische kookplaat, hete lucht, dubbele zone, timer
LinkTristar Dubbele Kookplaat Inductie 3400 W Kookplaten Kook Plaat Kooktoestel*Bestron elektrische dubbele kookplaat, met traploze temperatuurregelaar & indica*60cm inbouwoven + 59cm glaskeramische kookplaat, hete lucht, dubbele zone, timer*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLVersand nach: NL, BEVersand nach: NL, DE
Preis € 137,09
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 40,96
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 449,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Tristar Dubbele Kookplaat Inductie 3400 W Kookplaten Kook Plaat Kooktoestel
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 137,09
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Bestron elektrische dubbele kookplaat, met traploze temperatuurregelaar & indica
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 40,96
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
60cm inbouwoven + 59cm glaskeramische kookplaat, hete lucht, dubbele zone, timer
VerfügbarkeitVersand nach: NL, DE
€ 449,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Dubbele kookplaat

Dubbele kookplaat

Mobiele kookplaten zijn uitgerust met één of twee kookplaten. De dubbele kookplaattest beveelt duidelijk aan om apparaten met twee kookplaten te kopen. Deze huishoudelijke apparaten worden meestal elektrisch aangedreven, maar er zijn ook modellen die met gas werken. De prestaties, de functie, het ontwerp en de grootte zijn echter voor elke fabrikant verschillend. Deze mobiele kookplaten zijn zeer nuttig, ze moeten worden gebruikt als een vervangend kooktoestel, omdat het elektrische kooktoestel soms kapot kan gaan. Zo worden bijvoorbeeld singles goed bediend met een dubbele kookplaat en biedt het waardevolle service tijdens de kampeervakantie. Om er zeker van te zijn dat u het juiste product kiest, is er een dubbele kookplaattest uitgevoerd, die u belangrijke informatie geeft over deze apparaten.

Wat zijn dubbele kookplaten?

De vele modellen werken op precies dezelfde manier als een gewone kookplaat op een elektrisch fornuis. Het grote voordeel is echter dat de kookplaten mobiel zijn, zodat ze overal gebruikt kunnen worden. Voor een huishouden met meerdere mensen is dit zeker een tijdelijke oplossing, maar een enkel huishouden kan zich echt redden met twee kookplaten. Voor kampeervakanties is deze kookplaat ook erg handig, je hoeft niet zonder je gebruikelijke eten te zitten en je hebt altijd een warme maaltijd ter beschikking.

Deze mobiele keukenapparaten verschillen echter aanzienlijk in prijs, prestatie en ontwerp, de dubbele kookplaattest geeft informatie. De meeste modellen zijn in het wit, maar u kunt elk gewenst ontwerp kiezen en dat past bij het interieur. Elektrische kookplaten hebben over het algemeen een vermogen van 3.000 Watt, hoewel elke kookplaat natuurlijk met een dubbele kookplaat afzonderlijk kan worden ingeschakeld. Er is ook een indicatielampje, zodat u kunt zien of het apparaat is in- of uitgeschakeld. De meeste modellen worden aangedreven door elektriciteit, zodat ze zonder problemen in elk interieur kunnen worden gebruikt. Sommige dubbele kookplaten lopen ook op gas, ze kunnen alleen buiten worden gebruikt.

Voor- en nadelen van de elektrische dubbele kookplaat

Alle modellen zijn uiterst voordelig geprijsd, u zult aanzienlijk meer geld moeten uitgeven aan een elektrisch kooktoestel. Bovendien nemen deze apparaten niet veel ruimte in beslag. Als u een zeer kleine keuken heeft, zijn dubbele kookplaten ideaal. Een ander voordeel is hun mobiliteit, ze kunnen overal gebruikt worden. Het nadeel is echter dat je altijd een stopcontact in de buurt moet hebben. Een kookplaat met gas is hier flexibeler, maar mag alleen buiten worden gebruikt. Het is niet bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Waarop u moet letten bij de aankoop

Let in ieder geval op de grootte, het apparaat moet zijn plaats vinden en aangezien het draagbaar is, mag het niet te zwaar zijn. Je moet ook aandacht besteden aan het vermogen, zoals ik al zei, de apparaten zijn ontworpen voor 3.000 watt. Een dubbele kookplaat heeft altijd twee aparte verwarmingselementen, zodat de kookplaten apart kunnen worden gebruikt. De grootste van de twee kookplaten heeft een diameter van 20 cm en de kleinere heeft een diameter van 15 cm. Deze apparaten hebben 2.000 watt, maar dit is volledig voldoende voor normaal gebruik.

Verschillende temperaturen

Met de dubbele kookplaten kunt u elke plaat afzonderlijk schakelen en ook de gewenste temperatuur afzonderlijk instellen. Indien mogelijk moet de temperatuur continu worden aangepast. Heel belangrijk is het controlelampje, je kunt direct zien of de kookplaat heet wordt. De mobiele kookplaat moet voeten hebben, want ook de onderkant wordt heet.

Onze Top 10 –

Dubbele kookplaten

[atkp_listid=’Dubbele kookplaat‘ template=’bestseller‘] [/atkp_list]

De producenten

Toonaangevende fabrikanten zijn Klarstein, Siemens, Severin, Tristan, Steba en vele anderen. Natuurlijk zijn er ook goedkope apparaten op de markt, maar je moet altijd kiezen voor merkapparaten. Ze zijn goed gefabriceerd en alle veiligheidsnormen worden in acht genomen. Dit is niet altijd het geval bij zeer goedkope producten. Maar zelfs de merkapparaten zijn niet duur, je hoeft er niet veel geld aan uit te geven. Aldi en Co. biedt deze kookplaten soms zelfs aan en bij Saturnus of Media-Markt maken ze deel uit van het standaard verkoopprogramma.

Zijn er kookplaten met een keramische kookplaat?

Normaal gesproken zijn deze huishoudelijke apparaten uitgerust met conventionele kookplaten. U kunt echter ook een keramische kookplaat hebben, die er stijlvol uitziet maar relatief duur is om te kopen. Houd er ook rekening mee dat een keramische kookplaat zeer gevoelig is voor krassen en dat het schoonmaken niet altijd gemakkelijk is.

Waar kunt u deze dubbele kookplaten kopen?

U kunt ze vinden in elke plaatselijke elektriciteitswinkel en in elke elektriciteitswinkel zijn deze keukenapparaten ook verkrijgbaar. Een zeer goede mogelijkheid is het internet, in alle winkels voor elektrische apparaten vindt u ook dubbele kookplaten. U heeft een bijzonder groot aanbod op het net en u kunt alle apparaten eenvoudig vergelijken. Deze elektrische apparaten zijn veel goedkoper dan ter plaatse, u zou van dit prijsvoordeel moeten profiteren. Het internet biedt u vele voordelen, u kunt de modellen vergelijken en op uw gemak kiezen welke mobiele kookplaat aan uw eisen voldoet. De online aankoop is algemeen geaccepteerd, het is ook zeer comfortabel. Natuurlijk kunt u ook online advies krijgen, de meeste winkels hebben experts bij de hand die al uw vragen deskundig kunnen beantwoorden. Wanneer u de juiste dubbele kookplaat, kunt u verwachten levering in slechts een paar dagen en het beste is dat veel winkels gratis te leveren. De pakketdrager brengt de dubbele kookplaat naar uw huis in het comfort van uw eigen huis, u hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats en u hoeft zich geen zorgen te maken over een parkeerkaart.