E Fiets Vouwfiets

20 Inch e-vouwfiets vouwfiets met 250W motor elektrische fiets vouwfiets ebike
Link20 Inch e-vouwfiets vouwfiets met 250W motor elektrische fiets vouwfiets ebike*
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
Preis € 1.199,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
20 Inch e-vouwfiets vouwfiets met 250W motor elektrische fiets vouwfiets ebike
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 1.199,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk E Fiets Vouwfiets

Zoals de naam al aangeeft, is een E-Bike vouwfiets een e-bike die het bijzondere kenmerk heeft dat hij opvouwbaar is in tegenstelling tot de conventionele elektrische fiets. Net als de conventionele e-bikes heeft hij ook een motor en een accu om moeiteloos langere afstanden of hellingen te kunnen rijden.
U kunt de e-bike moeiteloos opvouwen en meenemen in de kofferbak van uw auto. Hij kan ook gebruikt worden in gebieden die enkele honderden kilometers verderop liggen. Het is ideaal voor fitnesstraining of langere fietstochten, omdat de motor kan worden ingeschakeld wanneer dat nodig is.
Door hun milieuvriendelijke eigenschappen zijn e-bikes tegenwoordig bijzonder trendy. U kunt de e-bike vouwfiets overal gebruiken, zowel in de trein als in de bus. Zelfs in het vliegtuig naar uw favoriete vakantiehuis kunt u het zonder problemen laten vervoeren.

Het belangrijkste is het vouwmechanisme. Het moet zonder complicaties werken en niet moeilijk te bedienen zijn, zodat de e-bike snel en gemakkelijk op verschillende plaatsen kan worden opgeborgen.
De constructie moet zo worden ontworpen dat de fiets zo compact mogelijk kan worden opgeborgen. Daarom moeten alle knoppen of hendels een goede grip hebben en van de juiste grootte zijn. Niet zelden hebben ongunstige vouwmechanismen tot verwondingen geleid, die natuurlijk koste wat het kost vermeden moeten worden.
Wanneer de vouwfiets uitgevouwen is, moet er geen instabiliteit worden opgemerkt en moet deze net zo stabiel zijn als een conventionele e-bike.
Daarnaast moet men ook aandacht besteden aan de rit, want in de e-bike vouwfiets test wordt altijd uitgevoerd wil.
Er zijn drie verschillende soorten aandrijvingen:
Eerst, voorwielaandrijving:
Voorwielaandrijving is wanneer de rijder van de e-bike een soort van getrokken wordt. Het voordeel van een voorwielaandrijving is dat deze ook achteraf op fietsen kan worden gemonteerd en goedkoper is dan de andere soorten aandrijving.
2. achterwielaandrijving:
Een e-bike met een achterwielmotor geeft de rijder het gevoel geduwd te worden. De achterwielaandrijving betekent ook dat de wielen niet zo gemakkelijk kunnen draaien, omdat het hele gewicht op het achterwiel ligt.
3. middenwielaandrijving
Met de centrale wielaandrijving bevindt de motor zich in het midden van de e-bike. Het geeft de rijder meer het gevoel dat hij op een gewone fiets rijdt omdat het gewicht in het midden van het wiel ligt en niet op de voorband, wat een trekkend effect veroorzaakt, of op het achterwiel, wat een duwend effect veroorzaakt.
Welke aandrijving het beste is voor elke individuele rijder kan eenvoudig worden achterhaald door middel van een e-bike vouwwieltest.

Onze Top 10 – E-Bike vouwfiets

Nr. 1
20 Inch e-vouwfiets vouwfiets met 250W motor elektrische fiets vouwfiets ebike
Kundenbewertungen
20 Inch e-vouwfiets vouwfiets met 250W motor elektrische fiets vouwfiets ebike*

Levering

  e-Citybike SR760/SR760A met 250W Motor (Radgröße 20 Zoll)
  Gebruiksaanwijzing
  Lader

  
Verzending

  Gratis verzending
  Internationale verzending mogelijk
 

Dank u voor uw interesse in Letugo e-Bikes! Probeer het eens, het plezier is gegarandeerd.Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht, we zullen dag en nacht antwoorden.

 Preis: € 1.199,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Niet alleen in geval van mobiliteitsbeperkingen, maar ook rijplezier en mobiliteit komen in aanmerking, omdat het wordt gepresenteerd als een van de grootste voordelen in een e-bike vouwproef.
Ook zorgen veel mensen voor hun omgeving met het oog op de hoge luchtvervuiling en rijden ze liever op de e-bike door de straten om geen CO2 uit te stoten.
Met weinig moeite kunnen afstanden tot 120 km moeiteloos worden afgelegd.
Op het platteland is de infrastructuur met transportbedrijven vaak niet optimaal ontwikkeld en veel mensen vallen terug op de e-bike en doen het zonder de auto.
Als er een langere afstand moet worden afgelegd, die nauwelijks door ongetrainde rijders kan worden afgelegd, kan de e-bike helpen. Want vanaf het moment dat je denkt dat je moet gaan trappen in diePedalen nemen een pauze, zet gewoon de motor van uw e-bike aan en hij brengt u naar uw gewenste bestemming, zodat u niet bezweet raakt op het werk en met verve naar uw werk kunt gaan.
De e-bike is ook zeer welkom voor fietstochten met vrienden. Misschien kent u de situatie, uw vrienden zijn allemaal enthousiaste fietsers en zeer goed getraind, dus ze kunnen u niet bijhouden als u met hen op een fietstocht gaat naar een biertuin of een andere bestemming iets verder weg en geven er de voorkeur aan om af te zeggen. Met de e-bike is dit geen probleem meer, want de e-bike doet de rest van de reis en het enige wat je hoeft te doen is sturen.
Kinderkarren zijn een extra inspanning om met een normale fiets te trappen. Met een e-bike wordt deze soort ook weggenomen. Ontspannen kunt u met uw kind een prachtige reis maken en hoeft u niet meteen te rusten als u uw bestemming bereikt omdat de rit zo inspannend was. U kunt zich in alle frisheid aan uw kind wijden en van de dag genieten.
Bovendien kan de e-bike vouwfiets overal worden gebruikt. Omdat hij dankzij het vouwmechanisme gemakkelijk kan worden opgeborgen, kunt u hem comfortabel meenemen in het openbaar vervoer, of het nu gaat om de bus of de trein, het vliegtuig of de auto. Zelfs thuis neemt het niet veel ruimte in beslag in de garage.

Voordat u een e-bike vouwfiets test doet, moet u de volgende zaken in overweging nemen voordat u een aankoop doet:
1e batterij
Hoe lang duurt het en hoeveel kilometer kan ik er mee rijden!
2. Heeft de e-bike een starthulp?
3. de wiel- en framemaat is ook belangrijk, die kan worden bepaald op basis van uw lengte.
4. waar bevindt de motor zich, afhankelijk van uw verbeelding, kan deze zich voorin, achterin of in het midden bevinden.
5. welke snelheden bereikt mijn e-bike
6. als de e-bike vouwfiets een versnelling heeft
7. De verlichting moet voldoen aan de StVZO.
8. als u de fiets moet dragen, moet u letten op het gewicht, het mag niet meer dan 25 kg wegen.

– Hercules
– Mando Voetloos
– Raleigh
– Reus en molenaar
– Winora

De bagagedragers waar de accu normaal gesproken op zit zijn niet meer in de mode, de accu wordt steeds slanker en wordt in het fietsframe ingebouwd.
Nieuw zijn ook batterijen, ofwel dubbele batterijen en een laag gewicht en een zeer hoog bereik.
De nieuwste e-bikes kunnen nu worden aangeschaft met een zelfopladende batterij.
Boordcomputers met navigatiesystemen en verschillende acceleratiemodi zijn de absolute hoogtepunten in de nieuwe ontwikkeling van goed uitgeruste vouwfietsen.