Elektrische luchtpomp

4500PSI Hogedruk Luchtpomp Elektrische Compressor Pumpe PCP Luchtcompressor DHL
Link4500PSI Hogedruk Luchtpomp Elektrische Compressor Pumpe PCP Luchtcompressor DHL*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 262,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
4500PSI Hogedruk Luchtpomp Elektrische Compressor Pumpe PCP Luchtcompressor DHL
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 262,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Elektrische luchtpomp

Elektrische luchtpomp

Wat is een elektrische luchtpomp?

Een elektrische luchtpomp is een apparaat waarmee je zonder fysieke hulp verschillende dingen kunt oppompen. Dit zijn onder andere luchtmatrassen, luchtbedden, opblaasbare boten of andere zaken die met lucht gevuld kunnen worden. Naast de luchtvulling zijn de luchtpompen deels ook geschikt om lucht uit te pompen. Dit is nuttig voor kleren die in een zak vacuüm moeten worden gesloten of voor vele andere zaken.

Eisen aan een goede elektrische luchtpomp

Een goede elektrische luchtpompunit moet goed uitgerust zijn voor de specifieke toepassing. Goede pompen hebben een uitstekend pompvermogen en weinig lekkages waar de lucht kan ontsnappen tijdens het pompen. De druk die het apparaat kan genereren is ook een belangrijke vereiste. Naast het pompen en zuigen spelen ook accessoires en apparatuur een belangrijke rol. Niet alleen de stroomvoorziening, die tussen 12 en 230 volt moet liggen, is in veel situaties relevant, maar ook slangen, drukmeters en auto-adapters maken de werking van de elektrische luchtpomp veel gemakkelijker en zijn in veel gevallen welkom.

Toepassingsgebied van de elektrische luchtpomp

Het toepassingsdoel van dergelijke luchtpompen is anders. Zo horen naast plezier en spel in het zwembad of in de open lucht met de opblaasboot ook auto’s en fietsen bij het doel. Vooral bij autobanden moet door het apparaat een bepaalde druk worden opgebouwd om ze te vullen. Luchtpompen worden ook gebruikt in de sport, vooral daar waar een bal nodig is.

Onze Top 10 – Elektrische luchtpompen

Nr. 1
4500PSI Hogedruk Luchtpomp Elektrische Compressor Pumpe PCP Luchtcompressor DHL
Kundenbewertungen
4500PSI Hogedruk Luchtpomp Elektrische Compressor Pumpe PCP Luchtcompressor DHL*
von Markenlos

4500PSI Hogedruk Luchtpomp Elektrische Compressor Pumpe PCP Luchtcompressor DHLHinweis: Da das Öl nicht versendet werden kann, fügen Sie das Öl bitte vor der Verwendung hinzu (normales Dieselöl, Motoröl).Mit der internen Wasserabscheidungskonfiguration und dem explosionsgeschützten Ventil ist dieser Artikel teurer als andere.Funktionen & Highlights:Leistung: 1.8KW...

 Preis: € 262,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Welke alternatieven voor een elektrische

Is het lucht pompen?

Als alternatief voor een elektrische luchtpomp zijn er de zogenaamde zuigerpompen, die met de hand bediend kunnen worden. Ze kunnen worden gebruikt om fietsbanden te vullen of luchtmatrassen op te blazen, hoewel dit laatste ook met behulp van de eigen longen van de patiënt kan worden gedaan. Helaas is het niet mogelijk om een autoband op te pompen met een handpomp, omdat deze de nodige druk mist, die een persoon niet kan opbouwen met alleen maar spierkracht.

Welke fabrikanten van elektrische luchtpompen zijn er?

Op het gebied van elektrische luchtpompen is er een zeer breed scala aan fabrikanten die deze apparaten produceren. In de elektrische luchtpomptest scoorde de Black + Decker het best, omdat hij alle punten haalde. Niet slecht waren ook de pompen van Bravo, in de fabriek of Coleman, die ook een goed resultaat hadden in de elektrische luchtpomptest.

Innovaties op het gebied van de elektrische luchtpomp

De grootste innovatie in elektrische luchtpompen is de oplaadbare batterij, die veel fabrikanten nu installeren en adverteren. Dit zorgt voor een flexibel gebruik van de pomp en het is niet nodig om een stopcontact te zoeken of op de accu van de auto te tikken. Het enige nadeel is het lage vermogen dat zo’n batterij alleen kan leveren. Dingen met een hoog volume zijn gewoonweg te veel voor zo’n batterij. Maar afhankelijk van het beoogde gebruik is zo’n batterij perfect genoeg.

Voordelen bij aankoop van een elektrische luchtpomp op het internet

Een groot voordeel van het kopen van een elektrische luchtpomp op het internet is het directe overzicht van andere apparaten. Op veel online portalen kunt u testen en vergelijkingen van de pompen bekijken en zo een pomp kopen die aan uw eigen eisen voldoet.

Waarop moet ik letten bij de aanschaf van een elektrische luchtpomp?

Bij de aanschaf van een elektrische luchtpomp moet u vooral letten op de kwaliteit van de afzonderlijke luchtpompen. De klantbeoordelingen helpen om een nauwkeuriger overzicht te krijgen. Het is ook zinvol om bij geselecteerde dealers te kopen, omdat deze een garantie bieden en meestal uit uw eigen land komen.

Nuttige accessoires voor een elektrische luchtpomp

Bijzonder nuttig voor elektrische luchtpompen zijn de verschillende kleppen die ook kunnen worden aangeschaft. Afhankelijk van de toepassing, of het nu gaat om auto- of fietsbanden, is een ander ventiel nodig om het object met lucht te vullen.
Een buis als verlengstuk is zeker een grote hulp voor velen. Vaak zijn de buizen van de afzonderlijke luchtpompen te kort voor de toepassing.