Fietsmontagestandaard

Parya Home - Fietsmontagestandaard - Zwart - Inklapbaar
LinkParya Home - Fietsmontagestandaard - Zwart - Inklapbaar*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 64,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Parya Home - Fietsmontagestandaard - Zwart - Inklapbaar
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 64,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Fietsmontagestandaard

Wilt u uw fiets zelf repareren en onderhouden? Dan maakt de fietsmontagetest de beslissing om een fiets te kopen veel gemakkelijker. U kunt kiezen tussen twee typen, we maken onderscheid tussen montage statieven met statief en modellen die aan de wand worden gemonteerd. Fietsbevestigingssteunen met statief zijn zeer flexibel, ze kunnen worden ingeklapt voor eenvoudig transport en ze kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen. Voor fietsbevestigingsstandaards met muurbevestiging is alleen een stabiele wand nodig.

Er zijn veel fietsen op de Duitse wegen en als u uw fiets goed verzorgt en regelmatig onderhoudt, ziet en voelt hij er precies goed uit. Voor veel kleine klussen hoef je niet eens naar de garage te gaan, de versnellingen aan te passen of een kapotte binnenband te vervangen, dat kun je zelf doen. Vooral omdat doe-het-zelf toch al heel gewoon is, en zelfs je eigen fiets in vorm wordt gebracht. Om er zeker van te zijn dat u het juiste model kiest en dat het werk aan uw fiets voor u gemakkelijk is, is er een fietsmontagetest uitgevoerd, die u zeker zal helpen om de juiste aankoopbeslissing te nemen.

Bij de test van het fietsmontagestation zijn alle aankoopcriteria, het materiaal, het gewicht en de belastbaarheid nauwkeurig onderzocht en zijn ook de ergonomische eigenschappen getest. Het plezier van het fietsen mag niet stoppen met een lekke band.

Het is een stabiele bevestiging die de fiets veilig op zijn plaats houdt tijdens een reparatie. De fiets heeft geen contact met de grond, hij hangt vrij in de lucht. Daarom zijn alle onderdelen gemakkelijk toegankelijk, u u kunt de ketting smeren of de remmen afstellen, u hoeft hiervoor niet naar een werkplaats te gaan. Wanneer u klaar bent met de reparatie, kan de fietsbevestigingsstandaard worden opgeklapt en in elke hoek verdwijnen. Het neemt niet veel ruimte in beslag, noch wanneer het wordt opgeslagen, noch tijdens de reparatie zelf. U heeft geen grote ruimte of zelfs maar een eigen fietsenwerkplaats nodig.

Er zijn verschillende soorten montagestandaards voor fietsen, ze zijn verkrijgbaar in de klassieke statiefvorm en wandmontage. In de fietsmontagestandaardtest kunt u lezen dat beide varianten voor- en nadelen hebben. Een statief is ruimtebesparend, het kan worden opgevouwen en getransporteerd. Meestal kan de houder voor de fiets worden gezwenkt en gedraaid. Een nadeel is echter dat de montagestandaard gemakkelijk kan kantelen. De tweede mogelijkheid is een montagewandbevestiging, deze is licht, bespaart veel ruimte en kan niet omvallen. Een nadeel is echter het lage draagvermogen en de klem kan niet worden gedraaid. Natuurlijk is ook een stalmuur nodig.

Onze Top 10 – fietsbevestigingsstandaard

Nr. 1
Parya Home - Fietsmontagestandaard - Zwart - Inklapbaar
Kundenbewertungen
Parya Home - Fietsmontagestandaard - Zwart - Inklapbaar*

Universele fietsstandaard - De standaard is geschikt voor verschillende diameters van fietsbuizen (25-40 mm), door het afstellen van de klem; ook de telescopische standaard kan van 108 cm tot 188 cm worden afgesteld, dus je kunt alle onderdelen bereiken om eraan te werken zonder dat je hoeft te buigen.Opvouwbaar en draagbaar - deze Pro Mechanic Fietsreparatie Standaard is zeer veelzijdig met zijn ...

 Preis: € 64,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Voordat u een fietsmontagestandaard koopt, moet u natuurlijk het gewicht van uw fiets kennen. Meestal draagt de montagestandaard maximaal 20 kg, maar sommige modellen kunnen zwaardere gewichten dragen, wat belangrijk zou zijn voor een e-bike. De montagestandaard moet 25 tot 30 kg kunnen dragen, omdat de meeste gemotoriseerde modellen meer dan 20 kg wegen. Natuurlijk moet de stand een veilige stand hebben. Fietsen met een carbonframe wegen veel minder dan 10 kg, zodat de montagestandaard ze gemakkelijk aankunnen. Maar ook voor fietsen met stalen frames moeten geschikt zijn voor de montagestandaard, ze wegen 15 kg zonder wielen en zonder zadel.

De framediameter moet ook geschikt zijn voor verschillende modellen, deze waarde heeft betrekking op de bovenbuis van de fiets. Dus precies op de dwarsverbinding tussen stuur en zadelpen. Vier tot zes centimeter zijn perfect genoeg voor een racefiets, trekkingfiets of kinderfiets. Maar meet heel precies, want een mountainbike kan zeker een sterkere bovenbuis hebben. Hier is een kleine tip: Als de buis niet de juiste maat is voor de klem, kunt u de fiets ook aan de zadelpen bevestigen.

Natuurlijk moet de hoogte van de montagestandaard verstelbaar zijn, niet iedereen heeft dezelfde hoogte. Het is zeer praktisch als de bevestigingssteun voor de klem kan worden gekanteld en gezwenkt, zodat het wiel in alle richtingen kan worden gedraaid. Zo kunt u gemakkelijk bij elk onderdeel van de fiets komen en hoeft u de fiets niet altijd uit de houder te halen om hem te draaien. Kiest u voor een model met een statief, dan bent u zeker aan de veilige kant, deze modellen hebben bijna allemaal draaiklemmen en kantelklemmen.

Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van de aanvraag. De muurbevestigingen zijn altijd stevig aan de muur bevestigd, terwijl de bevestigingsbeugels met statief ook onderweg kunnen worden gebruikt. Statieven zijn zeer mobiel, ze kunnen worden opgeklapt en zijn op elke locatie beschikbaar. Als u veel en vaak onderweg bent, is een montagestandaard met statief zeker de juiste keuze.

In het voorjaar wordt de fiets natuurlijk vaker gebruikt dan in het vrij koude seizoen. Maar nu heeft het de hele winter in de garage… of in de kelder, en voordat u in het voorjaar gaat fietsen, moeten de remmen, de versnellingen en de bandenspanning worden gecontroleerd. Een fietsmontagestandaard zal u hierbij veel helpen. Doe thuis een check en u zult merken dat een fietsmontagestandaard zeer behulpzaam is.

De verkeersveiligheid van uw fiets is belangrijk, ook als u slechts een korte boodschap wilt doen. Sommige onderdelen zijn zelfs wettelijk verplicht, zoals

een wit voorlicht en een rood achterlicht
Reflecterende strepen op de spaken
een grote reflector aan de voorkant
een kleine reflector aan de achterkant
antislippedalen met reflectoren
twee Bremen, die onafhankelijk van elkaar zijn
een goed hoorbare fietsbel

Dit wordt voorgeschreven door het verkeersreglement. Sommige onderdelen van de fiets zijn niet verplicht, maar je moet wel vrijwillig een spatbord, een bagagedrager, een parkeerlicht en een kettingbeschermer en een stabiel fietsslot aanbrengen.

Natuurlijk kan dat, maar het is niet raadzaam. U kunt beter een goedkoop model kopen dat stabiel genoeg is om verschillende soorten fietsen vast te houden. Natuurlijk zijn er in alle prijscategorieën fietsmontagestandaards verkrijgbaar, maar ook de goedkopere modellen worden op veiligheid getest. Natuurlijk kun je de fiets omdraaien en op het zadel zetten, maar deze positie is altijd slechts een „noodoplossing“. Het is zeker geschikt voor kleine reparaties, maar complexere reparaties kunt u niet op deze manier uitvoeren. Hier heeft u een fietssteun nodig, alle modellen bieden veiligheid en zijn stabiel genoeg zodat de fiets niet kan kantelen.