Gelaatsmasker

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Gelaatsmasker

Het beste gezichtsmasker 2022 in vergelijking

Een gezichtsmasker is meestal een romige substantie, vaak bestaande uit veel verschillende samengestelde stoffen, die bedoeld zijn om de huid van het gezicht te reinigen, te verfrissen of te kalmeren. Sinds geruime tijd zijn er ook gezichtsmaskers beschikbaar die, in tegenstelling tot de romige variaties, niet op het gezicht hoeven te worden aangebracht, maar alleen moeten worden opgezet. Een geprefabriceerde gelaatsvorm met gaatjes in de ogen en de neus, gemaakt van een vochtige, dunne papierachtige stof, die gewoon op het gezicht wordt gelegd. Als aanvulling worden vaak komkommers, avocado’s of andere voedingsrijke groenten op de vrijgelaten plaatsen geplaatst om ook deze plaatsen optimaal te verzorgen.

Allereerst is het belangrijk om bij de aankoop van een masker rekening te houden met de individuele behoeften. Vergelijk ook de resultaten van de gezichtsmaskers in de test. Als crèmes in het algemeen worden afgekeurd, moet een droger gezichtsmasker worden gebruikt. Bovendien wordt in geval van irritaties of een algemene overgevoeligheid van de huid aanbevolen om mogelijke allergenenrisico’s in het masker te vermijden. Het eigen huidtype moet vooraf worden bepaald om een geschikte gezichtsbehandeling te bepalen. Het is ook belangrijk dat uit de prijs alleen niet blijkt of het product geschikt is voor zichzelf. Dure betekent hier ook niet per se „goed“. Bovendien moet de crème of doek op de juiste temperatuur zijn om onaangename momenten (een doek die te koud of te warm is) of complicaties bij het aanbrengen (de crème) te voorkomen. Verdere eisen kunnen natuurlijke ingrediënten zijn.

Onze Top 10 – gezichtsmasker

Aanbeveling

[atkp_listid=’Gelaatsmasker‘ template=’bestseller‘] [/atkp_list]

Verschillende samenstellingen zijn de beste optie voor verschillende problemen. Er zijn maskers beschikbaar voor bijna alle problemen van de gezichtshuid. Een paar voorbeelden zijn droge, vette, schilferige, geïrriteerde of jeukende huid en acneproblemen.

Een mogelijk ander idee is een gelaatspeeling, die vergelijkbaar met een gelaatsmasker wordt aangebracht. Anders zijn de dagelijkse reiniging van het gezicht met reinigingslotions of micellenwater enz. en het ’s morgens en ’s avonds aanbrengen van huidverzorgingsproducten op het gezicht een alternatief, maar ze zijn zeer tijdrovend en vaak duurder dan eenvoudige gezichtsmaskers, die slechts één of twee keer per week hoeven te worden aangebracht. Een betere en goedkopere optie zijn zelfgemaakte gezichtsmaskers, waarbij u zelf de ingrediënten en dus de consistentie volledig kunt bepalen.

Zoals bij alle cosmetische producten zijn er originele merken die aandringen op het gebruik van „betere“ ingrediënten – evenals goedkope imitaties van deze originelen door middel van goedkope imitaties. Ook steeds meer drogisterijen zoals DM en Rossmann ontdekken gezichtsmaskers als een interessant aankoopobject en produceren al zulke crèmes en tissues als hun eigen producten. De resultaten van gezichtsmaskers in tests tonen aan dat er vaak slechts kleine verschillen zijn tussen dure en goedkope maskers.

Na verloop van tijd worden steeds meer vernieuwingen met betrekking tot de ingrediënten uitgevoerd, omdat nieuwe kennis in de geneeskunde en de natuurlijke cosmetica de toepassingsgebieden steeds gespecialiseerder maken. Ook populaire trends, zoals het zwarte masker, hebben invloed op het aanbod van gelaatsmaskers en verhogen dit meestal door de exorbitante vraag. Ook al neemt de trend weer af, de speciaal voor dit doel geproduceerde maskers blijven in het assortiment.

Er zijn alleen voordelen bij het kopen van dergelijke maskers op het internet als u een grote hoeveelheid koopt (om eventueel korting te krijgen) of als u de individuele verpakking waarin de maskers altijd verpakt zijn, op een milieubewuste manier wilt vermijden en in plaats daarvan de crème uit een grote doos wilt aanbrengen. Anders zijn er geen specifieke voordelen aan het kopen van gezichtsmaskers via het internet. Het enige verschil is dat er een nog groter aanbod is dan in de buurtwinkel.

Als uw huidtype al bekend is, gebruik dan alleen maskers die speciaal voor dit type zijn ontworpen.
De volgende stap is om te beslissen of het een crème of gewoon een doek moet zijn en hoeveel tijd je beschikbaar hebt, aangezien verschillende maskers verschillende hoeveelheden tijd nodig hebben om effect te sorteren. Elk masker wordt ook anders behandeld als het gaat om het verwijderen van de resten en soms kost het meer of minder tijd. Mogelijke allergenen en eigen intoleranties moeten ook worden vergeleken met de ingrediënten van het gekozen gezichtsmasker om een allergische reactie te voorkomen. Ook het doel van de crème, waarom deze überhaupt gebruikt moet worden, moet duidelijk worden beschreven op de verpakking. Als er nog onzekerheden zijn, kan het verantwoordelijke personeel in de winkel te allen tijde worden geraadpleegd. Indien nodig onderzoeken ze de individuele kenmerken van de gezichtsmaskers in een test bij u thuis.
De prijs daarentegen zou een stap terug moeten doen naar alle andere aspecten. Net als de Artder-verpakkingen en de aanbevelingen van vrienden, omdat ze zeer waarschijnlijk een andere huidtextuur hebben dan de jouwe.

Voor gebruik: Voor het gebruik van gezichtsmaskers moet de huid eerst worden gereinigd van onzuiverheden, waarvoor reinigingsdoekjes ideaal zijn.

Bij gebruik: Het is de vraag of het de moeite waard is om een houten/kunststof spatel te kopen die speciaal is gemaakt voor het aanbrengen van maskers voor een enkele toepassing. Als u echter regelmatig dergelijke crèmes gebruikt en geen extra tijd hebt om uw vingers elke keer grondig te reinigen, zijn dergelijke spatels heel praktisch.

Na gebruik: Om de resten te verwijderen moet een eventueel zachte handdoek worden aangeschaft om de ontspannen huid niet meteen weer te irriteren. Ook zachte reinigingsdoekjes kunnen voor dit doel worden gebruikt (ook van: Voor gebruik).