Gettoblaster

JVC RC-838L VINTAGE BOOMBOX GETTOBLASTERJVC Boom Box PC-XC370 Gettoblaster Stereo Bass Speaker AUX Tape CD Changer Radio
LinkJVC RC-838L VINTAGE BOOMBOX GETTOBLASTER*JVC Boom Box PC-XC370 Gettoblaster Stereo Bass Speaker AUX Tape CD Changer Radio*
VerfügbarkeitLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia, AULieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 899,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 109,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
JVC RC-838L VINTAGE BOOMBOX GETTOBLASTER
VerfügbarkeitLieferung in 10 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia, AU
€ 899,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
JVC Boom Box PC-XC370 Gettoblaster Stereo Bass Speaker AUX Tape CD Changer Radio
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 109,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Gettoblaster

De meeste muziekliefhebbers kunnen niet zonder een goed geluid. Muziek is balsem voor de ziel en kalmeert in stressvolle situaties en is in staat om gelukshormonen af te geven. In dit geval is de Ghettoblaster Test een goed alternatief om met luide geluidseffecten om te gaan, een goed geluid en een goede klank. Ghettoblaster zijn weer in de mode, hoewel ze in de jaren ’80 tot ’90 van de vorige eeuw van hun bruiloft genoten, maar nu ook weer in de lift zitten. Daar moet de test van de vele getto’s worden toegepast om de zoektocht naar het juiste eindproduct te perfectioneren.

Gettoblasters genieten momenteel van een succesvolle heropleving en kunnen verveling op de weg voorkomen. Wat in de jaren ’80 en ’90 modern was, is in de 20e eeuw met de nieuwste technische normen gekomen. Puur entertainment wordt verzorgd door de kleine elektrische apparaten en we beginnen meteen met het onderwerp „klein“. Een ding dat niet mag ontbreken bij het terugkomen, de juiste maat. Hoe kleiner en luidruchtiger een gettoblaster is, hoe populairder hij is bij de consument. De afmetingen onderscheiden gettoblasters als mobiele entertainmentelektronica en worden met succes afgerond met kwalitatieve technische snufjes. Daarom legt de test voor Ghettoblaster hier de bijzondere kenmerken uit om het winkelen voor iedere consument te vergemakkelijken.

Wat is een boombox?

De eerste vraag die moet worden beantwoord is, wat is een gettoblaster? Moderne kinderen geboren in 2000 en later zullen geen herinneringen delen met het eindproduct. Het is een draagbaar muzieksysteem. In principe een mobiel muzieksysteem, dat tegenwoordig, in tegenstelling tot vroeger, in staat is om MP3’s af te spelen. Toen en Sommige van hen stonden zelfs vandaag de dag bekend als draagbare cassetterecorders en waren in de jaren ’90 in staat om CD’s af te spelen. Vandaag de dag is de gedigitaliseerde muziekwereld aangekomen bij de nieuwe gettoblazer, die de nostalgie niet hoeft te verstoren. Sommige gettoblasters hebben nog steeds cassette- en cd-spelers.

Toepassingsgebieden van de Ghettoblaster

De test van de gettoblazer kan slechts gedeeltelijk de toepassingsgebieden aanspreken, omdat deze onder de verantwoordelijkheid van de eindgebruikers vallen. Het staat vast dat getto’s steeds vaker worden gezien in jeugdgroepen in zwembaden, bij zwemmeren of in parken. Daarom is de gettoblaster overal toegestaan waar dat gewenst is met muzikale begeleiding.

Onze Top 10 – Ghettoblaster

Nr. 1
JVC RC-838L VINTAGE BOOMBOX GETTOBLASTER
Kundenbewertungen
JVC RC-838L VINTAGE BOOMBOX GETTOBLASTER*
von JVC

JVC RC-838L VINTAGE BOOMBOX GETTOBLASTER998349893  140 4503Good condition in general. Left antenna tip is not original. Radio in good condition. Very slight rev changes when playing tape. Please watch the video. There are minor scratches. There is a slight dent on the top. I marked it in the photo. Please review the photo and video before purchasing. If you have any questions I will be happy ...

 Preis: € 899,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
JVC Boom Box PC-XC370 Gettoblaster Stereo Bass Speaker AUX Tape CD Changer Radio
Kundenbewertungen
JVC Boom Box PC-XC370 Gettoblaster Stereo Bass Speaker AUX Tape CD Changer Radio*
von JVC

JVC Boom Box PC-XC370 Gettoblaster Stereo Bass Speaker AUX Tape CD Changer Radio

 Preis: € 109,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De innovaties van de Ghettoblaster in een korte check

Gettoblaster waren ooit uitgerust met cassettespelers. We waren cool toen er in de jaren ’80 en ’90 twee cassettevakken waren en later een CD-speler in de nieuwerwetse gettoblaster. Vandaag de dag zijn de innovaties aangepast aan de technologie. Dit betekent dat de volgende subtiliteiten zijn veranderd en kenmerkend zijn voor een moderne gettoblaster.

 • Geschikt voor SD-kaarten
 • Beschikbare USB-slots
 • Cassettes, CD’s + MP3’s afspeelbaar afhankelijk van het model
 • Sommige behuizingen zijn UV-beschermd
 • Sommige modellen zijn beschermd tegen waterspetters
 • Batterijen en oplaadbare batterijen

Veel van dit lijkt misschien bekend bij ervaren gettoblasteigenaren. Tegenwoordig zijn de kenmerken van mobiele muzieksystemen verbeterd en aangepast aan de behoeften. Ervaren gettoblasterfans hebben dit al lang geleden beseft en moderne kinderen, tieners en volwassenen, vinden dat gettoblaster muzieksystemen niet altijd zo zijn. waren cool, modern en van hoge kwaliteit. De ontwikkeling is bij deze gelegenheid duidelijk voelbaar.

De trend van de jaren ’80 en ’90 om met de gettoblaster door de steden te lopen, de muziek in het zwembad niet te missen en zich in de parken te laten vermaken komt terug. De Ghettoblaster Test is er om onervaren consumenten te helpen snel te weten te komen waar ze op moeten letten bij het kopen van een Ghettoblaster. Hier worden alle aankoopintenties met feiten onderbouwd, zodat verkeerde aankopen geen kans krijgen.

Hoeveel kan een boombox kosten?

De prijssegmenten van gettoblasters zijn veelzijdig. Voor elk budget is er een geschikte Ghettoblaster, die door vele factoren verandert. Fabrikant, model, jaar van uitgave, technische apparatuur, afspeelformaten, volume en afmetingen hebben invloed op de prijzen. Gemiddeld is Ghettoblaster verkrijgbaar van 50 Euro tot 400 Euro. Het kan ook duurder zijn, maar goede tot zeer goede gettoblasters moeten in deze prijssegmenten worden gevonden.

Wat te overwegen voor de aankoop van een Ghettoblaster?

Wie flirt met de aanschaf van een gettoblaster wil een goed mobiel eindproduct. Een lange levensduur met een ingenieus volume moet immers zorgen voor muzikaal vermaak als de betrokkenen niet thuis zijn. Daarom mag een checklist niet ontbreken, die laat zien waar je op moet letten bij de aanschaf van een Ghettoblaster om een kwalitatief hoogwaardig eindproduct te vinden.

 • Wattage
 • Afspeelformaten
 • Gebruiksgemak
 • Waar voor uw geld
 • Spat- en zonwering op de behuizing?
 • Membraanbescherming beschikbaar?
 • Radio beschikbaar?
 • Goede VHF-ontvangst?
 • Batterij en Kunnen ze op batterijen werken?
 • Veranderingen als gevolg van de werking van de batterij of de accu in het volume?
 • Ontwerp

Naast de checklist zijn er de claims van potentiële kopers. Het ontwerp moet kloppen. Hoe luid de gettoblaster moet zijn, is ter beoordeling van de consument. De genoemde checklist kan het zoeken naar een gettoblaster vereenvoudigen en daarom moet u uw eigen behoeften en eisen toevoegen om de juiste gettoblaster voor u te vinden.

Welke fabrikanten van gettoblazers zijn er?

Gelukkig heeft de test voor Ghettoblaster aangetoond dat er veel bekende fabrikanten bij betrokken zijn. Wie Sony, AEG, SD Digital, Denver, Blaupunkt of Pioneer kent, weet dat de kwaliteit hier gegarandeerd kan worden. Onbekende fabrikanten in zo’n populaire categorie? Deze hebben duidelijk nauwelijks een kans, dus het gaat verder met namen als Auna, JVC, Philpps en Karcher. Er zijn genoeg keuzes en het zoeken naar een gettoblaster zou geen probleem moeten zijn.

Welke alternatieven zijn er voor een gettoblaster?

De zoektocht naar alternatieven houdt menig aspirant-klant van een gettoblaster bezig, als de prijssegmenten bekend zijn. Welke alternatieven zijn er? Moeilijk te zeggen, want MP3-spelers, mini-schijfspelers, CD- en cassettespelers komen niet in de buurt van het volume en de geluidskwaliteit zoals de Ghettoblaster. Mobiele muziek kan alleen met volledige kwaliteit en geluidskracht worden genoten als er gettoblasters worden gebruikt. Anders zou u luidsprekers moeten kopen en ervoor zorgen dat de MP3-speler ze op een gelijk niveau afspeelt. Of dit een alternatief is, is twijfelachtig.

Nu hebben geïnteresseerden veel te weten kunnen komen over gettoblaster. Er zijn nog steeds enkele vragen onbeantwoord. Zijn gettoblasters goed of slecht? Zijn hun voordelen ten opzichte van de jaren ’80 en ’90 aanzienlijk toegenomen en daarmee ook de nadelen of is het een succesvolle heropleving? We verduidelijken het.

Voordelen van de Ghettoblaster in één oogopslag

Een ding is zeker, gettoblasters uit de jaren ’80 en ’90 zijn een oude hoed. Dat betekent niet dat de nieuwe gettoblasters niet veel van het oude hebben meegenomen in het nieuwe. Het is zinvol om bij deze gelegenheid te kijken naar de voordelen van de nieuwe gettoblazer, die in de mode zijn, en dat doen we samen.

 • Goede geluidskwaliteiten
 • Veel nieuwe afspeelformaten
 • Sommige behuizingen zijn beschermd tegen water en zon
 • Bekende fabrikanten
 • Schouderbanden voor een betere houvast
 • Sterk boksen
 • Verminderd gewicht
 • Moderne ontwerpen
 • Hoog bedieningscomfort
 • Kleinere afmetingen

Op basis van deze voordelen kunnen onervaren liefhebbers van gettoblasters van andere jaargangen alleen maar raden wat er vroeger een coole gettoblaster was. Op sommige foto’s op het net is te zien dat het toen grote machines waren zonder veel franje. Om deze reden heeft de nieuwe trend een positief effect gehad op de Ghettoblaster en op de technische details.

Nadelen van gettoblasters in zicht

Waar er voordelen zijn, wachten de nadelen niet lang of is het anders met de gettoblaster? Natuurlijk niet. Hoe meer technologie, hoe kwetsbaarder de apparaten zijn, en degenen die vallen voor slechte kwaliteit kunnen echt diep in hun portemonnee graven. Mogelijke nadelen zijn afhankelijk van het model en kunnen niet op alle gettoblasters en fabrikanten worden toegepast.

 • Schokgevoeligheid
 • Verschillende ontvangstkwaliteiten
 • Vaak verlies van geluid als gevolg van de batterij of de werking van de batterij
 • Soms is een gecompliceerde afwikkeling
 • Sommige modellen zijn alleen voor thuisgebruik

De nadelen zijn niet voor elke gettoblaster van toepassing. Sommigen hebben het ingewikkelder gemaakt dan bijvoorbeeld kinderen. Sommige modellen reageren op de werking van een batterij of accu met een variabel volume en sommige modellen zijn veel gevoeliger. Dit betekent niet dat alle gettoblasters bedoeld zijn en een snelle vergelijking met onze hulp is voldoende om het juiste model te vinden.

Muziek voor onderweg bestond ooit alleen in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. De trend is teruggekomen en opnieuw ontstoken met nieuwere modellen onder de gettoblasters. Mobiele muziek via boomboxen & co. vormen het dagelijkse leven van veel kinderen en tieners, maar ook oude bekende nostalgici krijgen een stukje van hun jeugd terug met een betere kwaliteit. Het spreekt voor zich dat deze trend opnieuw is aangewakkerd. Onderweg zonder de goede oude muziek? Dat hoeft niet met de juiste gettoblaster.