gezichtssauna

Medisana Gezichtssauna DS 400 witMedisana FSS - GezichtssaunaPhilips HB 411/B Upper Body & Facial Solarium Tanner Tanning UV Sun Lamp 440W EU
LinkMedisana Gezichtssauna DS 400 wit*Medisana FSS - Gezichtssauna*Philips HB 411/B Upper Body & Facial Solarium Tanner Tanning UV Sun Lamp 440W EU*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLVersand nach: NL, BELieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 54,81
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 23,53
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 79,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Medisana Gezichtssauna DS 400 wit
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 54,81
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Medisana FSS - Gezichtssauna
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 23,53
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Philips HB 411/B Upper Body & Facial Solarium Tanner Tanning UV Sun Lamp 440W EU
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 79,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk gezichtssauna

Als u de zorg een beetje wilt uitbreiden, bent u welkom om gebruik te maken van een gezichtssauna. Sommige modellen kunnen gebruik maken van etherische oliën, zodat u niet alleen een aromatische geur heeft, maar ook profiteert van de helende werking van deze oliën. Om de beslissing om te kopen voor u gemakkelijk te maken, werd een gezichtssauna test uitgevoerd. Als u dit apparaat wilt kopen, moet u de gezichtssauna test zeer zorgvuldig lezen voordat u het koopt. Het legt de werkingswijze in detail uit en de gezichtssauna test zal u ook vertellen welk apparaat werd gekozen als testwinnaar.

De sauna is zeer populair, de sauna-oven en de verschillende infusies brengen lichaam en geest in een heel andere wereld. Hier zweet u heel gezond en als u regelmatig naar de sauna gaat, weet u dat de huid heel zacht wordt en goed van bloed wordt voorzien. Als je geen tijd of zin hebt om naar een sauna te gaan, kun je hetzelfde effect op je gezicht gebruiken. Met een gezichtssauna kunt u het uiterlijk van uw gezicht aanzienlijk verbeteren. Vooral als u een onzuivere of vette huid heeft, dan is dit apparaat bijzonder aan te bevelen.

Nou, het verzacht de huid van je gezicht en verdere verzorgende stappen worden veel beter waargenomen door de huid. In de schoonheidsstudio wordt een zogenaamd Vapozon-apparaat gebruikt en voor de eigenlijke cosmetische behandeling wordt het gezicht ermee gestoomd en wordt de huid zacht en ontvankelijk gemaakt. Voor particulieren zijn deze apparaten natuurlijk veel te duur, maar een gezichtssauna heeft hetzelfde effect. De gezichtssauna wordt alleen met gedestilleerd water bediend, eenvoudigweg om om kalkafzetting te voorkomen. Dit water wordt nu verwarmd en er wordt stoom geproduceerd. Deze warme stoom wordt nu via sproeiers in het gezicht getransporteerd. Nu is de bovenste huidlaag verzacht en zijn de poriën van de huid geopend. Na de behandeling kunnen onzuiverheden in de huid gemakkelijk worden verwijderd en kunnen verzorgingsproducten veel gemakkelijker en dieper in de huid worden opgenomen. Vaak wordt een hulpstuk geleverd voor inhalatie, dat hoesten en keelpijn kan verlichten. De gezichtssauna test wijst er uitdrukkelijk op dat u altijd een veilige afstand moet houden om roodheid of zelfs verbranding te voorkomen. Maar elke fabrikant wijst daar in de gebruiksaanwijzing op.

Onze Top 10 – gezichtssauna

Nr. 1
Medisana Gezichtssauna DS 400 wit
Kundenbewertungen
Medisana Gezichtssauna DS 400 wit*

Medisana Gezichtssauna DS 400 wit
Ervaar effectieve huidverzorging met stoom! Stomen is een uitstekende behandeling voor de gezichtshuid! Stoom opent de poriën, stimuleert de bloedsomloop en ontspant de huid. Ook verzorgingsproducten als dieptereinigers, maskers en crèmes worden veel beter door de huid opgenomen. Stoombehandelingen worden meestal alleen in schoonheidssalons uitgevoerd, maar met ...

 Preis: € 54,81 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Medisana FSS - Gezichtssauna
Kundenbewertungen
Medisana FSS - Gezichtssauna*

Medisana FSS - Gezichtssauna

Dit product is als nieuw en onbeschadigd. De originele verpakking is vervangen. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

Zuiverende en ontspannende werking door vochtige warmte- Diffusor vo...

 Preis: € 23,53 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Philips HB 411/B Upper Body & Facial Solarium Tanner Tanning UV Sun Lamp 440W EU
Kundenbewertungen
Philips HB 411/B Upper Body & Facial Solarium Tanner Tanning UV Sun Lamp 440W EU*

This is the Philips HB411 UV type 3 solarium for face and upper body - made in The Netherlands. It features a compact design, 4 memory positions, a mechanical timer with automatic stop, built in distance tape measure and a carrying handle. It comes with the original protective eye glasses.It measures 49 x 26 x 19cm and weighs 5,7kg. Please note that this is a 220-230 Volt device.It has been used a...

 Preis: € 79,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Eerst moet je beslissen of je een puur schoonheidsproduct wilt kopen of dat het apparaat ook bedoeld is voor inhalatie. Als je „alleen“ je gezicht wilt stomen, dan is een ionengezichtssauna precies goed. Dit maakt uw gelaatsverzorging veel gemakkelijker, omdat uw huid zacht wordt en de huidtextuur positief wordt beïnvloed. De gezichtssauna is ook binnen enkele minuten klaar voor gebruik, zodat u niet alleen tijd maar ook energie bespaart. Er zijn ook apparaten waarmee u kunt inhaleren en die een aromafunctie hebben. Eucalyptusolie bijvoorbeeld verlicht veel klachten en ruikt bijzonder goed. Als het apparaat geen automatische uitschakeling heeft, moet u altijd op het waterniveau letten. Dit komt omdat wanneer het water volledig is verdampt en er alleen nog maar olie in het vat zit, de olie kan verbranden. Dit ruikt niet alleen erg onaangenaam, het veroorzaakt ook erg lelijke resten in het waterreservoir.

Etherische oliën zijn geschikt voor de gezichtssauna met verschillende geuren wordt zelfs de ziel geraakt. Lavendel, salie, kamille of eucalyptus zijn slechts enkele voorbeelden. Ze ruiken erg lekker en worden nu gebruikt in de wellnessruimte voor het hele lichaam.
Etherische oliën zijn zeer trendy, ze voorzien de huid van intensief vocht. Eucalyptus wordt gebruikt in veel koude producten, deze geur is bekend. Maar ook theeboomolie wordt vaak gebruikt, het reinigt de huid en puistjes verdwijnen. Salie en kamille hebben een ontstekingsremmende werking en natuurlijk kun je veel van deze oliën mengen. Maar je moet zuiniger met etherische oliën omgaan, minder is hier vaak meer.

In principe ja, er zijn zeer weinig uitzonderingen. Het is vooral een verrijking als je een vette of onzuivere huid hebt. Puistjes kunnen snel genezen en ze raken niet ontstoken. De zelfgenezende krachten van de huid worden ook ondersteund, u zult dit zeer snel merken in uw huidtextuur. Als u last heeft van een droge huid, dan is een ionen gezichtssauna de juiste keuze, de waterdamp zorgt voor een betere hydratatie van de huid. Echter, als je een huidziekte hebt, dan is de gezichtssauna niet geschikt, in dit geval moet de weg naar de dermatoloog leiden.

Natuurlijk moet de gezichtssauna regelmatig worden gereinigd, maar dit is relatief eenvoudig. U kunt het waterreservoir verwijderen en het resterende water gewoon uitgieten. Vervolgens kunt u de tank afspoelen onder helder water en afdrogen met een doek. Bij sommige modellen kan het waterreservoir zelfs in de vaatwasser worden gezet.

Zeer bekende fabrikanten zijn Grundig, Sanitas, Beurer, Panasonic, Newgen en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook minder bekende bedrijven, maar die leveren geen inferieure kwaliteit. Het Het is daarom de moeite waard om ook te kijken naar de onbekende merken.

Het is volstrekt voldoende als je het één keer per week gebruikt. Vooral in geval van acne moet u wekelijks de gezichtssauna gebruiken, de behandeling reinigt de huid en de puistjes zullen snel genezen. Als u een droge huid heeft, dan moet u de gezichtssauna vrij spaarzaam gebruiken, de waterdamp kan de huid bovendien uitdrogen. In dit geval is een gezichtsmasker veel effectiever, misschien gebruik je een masker met voedende honing.

Een drogisterij heeft deze apparaten zeker in de aanbieding. Maar u kunt ook rondkijken in een elektronicawinkel, waar u ze ook vindt. U kunt ook veel modellen bestellen op het internet, waar het aanbod zelfs bijzonder groot is. U kunt ook de apparaten op het internet vergelijken, de volgende winkel is slechts een klik verwijderd. Kies een apparaat dat past bij uw ideeën en smaak. De prijzen zijn vrij betaalbaar, maar natuurlijk zijn de apparaten in elk prijssegment verkrijgbaar.

Blader door het net, je bent er zeker van dat je het apparaat vindt dat je altijd al wilde. Online kopen is erg handig, in slechts een paar dagen brengt de pakketvervoerder het bestelde apparaat naar uw huis en tegen een zeer redelijke prijs. Een buurtwinkel kan zich dit niet veroorloven.