Gigandet horloges

vintage horloge GIGANDET 1237 automatic 25 rubis incabloc with new black box
Linkvintage horloge GIGANDET 1237 automatic 25 rubis incabloc with new black box*
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
Preis € 145,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
vintage horloge GIGANDET 1237 automatic 25 rubis incabloc with new black box
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 145,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Gigandet horloges

De firma Gigandet werd in 1925 opgericht door Charles Gigandet. Het bedrijf werd opgericht in Tramelan, Zwitserland. In het bedrijf waren er eigen werkplaatsen, die zorgden voor een zorgvuldige verwerking. Zo kreeg het bedrijf Gigandet de reputatie dat het hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkte horloges produceert vanaf het allereerste begin. In 1947 werd het bedrijf een naamloze vennootschap tot het in de jaren ’50 en ’60 een uitstekende reputatie kreeg in de Verenigde Staten. Daar werden vliegtuigen uitgerust met Gigandet-boardklokken. In de jaren ’70 tot ’80 brak een nieuw tijdperk aan, waarin ongewone en eigenzinnige ontwerpen en combinaties aan de orde van de dag waren. Ook de modellen van Gigandet konden met hun ongewone en vreemde combinaties scoren. Dus de horloges hebben tot op de dag van vandaag nog niets aan esthetiek ingeboet. Met het einde van de eeuw kwam er ook een einde aan de productie van Gigandet. Het bedrijf besloot om leverancier en fabrikant van complete modellen te worden. De horloges van het label Gigandet, Gigandet Breitling en Gigandet Wakman zijn tegen het einde van de productie echte verzamelobjecten geworden en worden vandaag de dag nog steeds met veel plezier verzameld. In de 21e eeuw begon een nieuw begin voor Gigandet. De klassieke ontwerpen van het merk werden opnieuw geïnterpreteerd en de functionaliteit werd aangepast aan de hedendaagse eisen. Sindsdien biedt de firma Gigandet de productlijnen racing, diving, classic, vintage en flying aan. Inmiddels is Gigandet al 90 jaar actief in de horloge-industrie en heeft het tot op de dag van vandaag nog steeds een zeer goede reputatie. Het is voor dit bedrijf van groot belang dat het trouw blijft aan zijn ontwerp en geen kortetermijntrends volgt. Allemaal De taken van het bedrijf Gigandet worden door het bedrijf zelf uitgevoerd. Dit omvat ook klantenservice, reparatie en onderhoud. Daarom is service voor de klant een grote prioriteit voor Gigandet.
Al met al kunnen Gigandet-horloges met een zuiver geweten worden gekocht.

Zoals hierboven al is beschreven, staat de kwaliteit binnen het bedrijf hoog in het vaandel. De kwaliteit is dan ook een hoge eis aan de horloges, waaraan in ieder geval moet worden voldaan. Net als de kwaliteit is ook het typische Gigandet-design een vereiste voor de horloges. Want dit ontwerp maakt het bedrijf tot wat het is. De afwerking en de keuze van de materialen moet ook van hoge kwaliteit zijn, omdat dit noodzakelijk is voor een bedrijf met zo’n lange ervaring om zijn goede reputatie te behouden. Tot slot is het ook zeer belangrijk dat bepaalde functies op de horloges aanwezig zijn, afhankelijk van het gebruik en de productlijn. In het geval van de duikproductlijn moet het horloge bijvoorbeeld waterdicht zijn en bestand zijn tegen een bepaalde waterdruk.
Als aan deze eisen wordt voldaan, wat voor een dergelijke hoogwaardige horlogefabrikant vanzelfsprekend is, dan is het zeer waarschijnlijk dat het om een hoogwaardig en functioneel horloge gaat.

Onze Top 10 – Gigandet horloges

Nr. 1
vintage horloge GIGANDET 1237 automatic 25 rubis incabloc with new black box
Kundenbewertungen
vintage horloge GIGANDET 1237 automatic 25 rubis incabloc with new black box*

vintage horloge GIGANDET 1237 automatic 25 rubis incabloc with new black box case.GIGANDET heren Polshorloge Jaren 1970-1979-GIGANDET automatisch vintage gold plated horloge.-25 rubisincabloc Swiss Made.Diameter kast 31,4 zonder de kroon.Horloge getest voor enkele maanden ,een goed lopend uurwerk.Datumset werkt -waterproof-lichte gebruiksporen.NIEUW horlogebandje met roestvrij stalen gesp Vlinders...

 Preis: € 145,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Dankzij de verscheidenheid van de productlijnen racing, diving, classic, vintage en flying zijn Gigandet horloges geschikt voor elke situatie en gelegenheid. Zo kan het horloge comfortabel worden gedragen binnen uw eigen vier muren, op kantoor of zelfs op afspraakjes. Tegelijkertijd kan een Gigandet-horloge ook worden gedragen bij festiviteiten, evenementen en zelfs tijdens het sporten. Al met al bieden Gigandet-horloges een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om Operationeel gebied gaat. Dit is echter vooral te wijten aan de hoge functionaliteit en de variabiliteit afhankelijk van de productlijn.

Naast een Gigandet-horloge zijn er vele andere hoogwaardige horlogefabrikanten die horloges met geweldige ontwerpen, technieken en functies op de markt brengen. Sommige van deze fabrikanten zijn echter niet zo ervaren in vergelijking met Gigandet en bieden nog steeds zeer hoge prijzen in vergelijking met Gigandet. Dit is vooral te danken aan het merkimago waaronder een deel van de horloges wordt verkocht. Maar in het gebied waar Gigandet’s horloges zich bevinden, is er nauwelijks een horlogemaker die dezelfde prestaties en kwaliteit kan bieden voor dezelfde prijs als Gigandet.

De fabrikanten van Gigandet-horloges worden uitsluitend door het bedrijf zelf geproduceerd. Natuurlijk zijn er verschillende speciaalzaken die Gigandet-horloges aanbieden en verkopen. Om te kunnen profiteren van de volledige service van het bedrijf, raden wij aan om de horloges rechtstreeks van de fabrikant te kopen.

Met het einde van de productie in de jaren ’90 en de nieuwe start van de productie in de 21e eeuw zijn er bij de fabrikant Gigandet enkele vernieuwingen doorgevoerd. Zo werden de horlogetechnologieën aangepast aan de nieuwe technieken en werden de klassieke ontwerpen opnieuw geïnterpreteerd. Het bedrijf bouwde geen verdere innovaties. Omdat hij trouw blijft aan zijn ontwerp en stijl.

Er zijn met de tijd altijd en steeds meer voordelen, die ontstaan bij het kopen op het internet. Deze voordelen zijn bijvoorbeeld een beter overzicht van de beschikbare horloges. Je hoeft niet van winkel naar winkel te lopen om alle horloges te zien. Tegelijkertijd kan een veel betere vergelijking maken van de horloges op het internet. Er zijn zogenaamde vergelijkingslijsten, die een zeer goede vergelijking mogelijk maken. Tot slot is de betaling op het internet ook een reden waarom veel consumenten besluiten om op het internet te kopen. Omdat Gigandet-horloges meestal een prijs hebben die veel kopers niet in één keer kunnen betalen. Daarom is een aankoop op afbetaling, die vaak op het internet wordt aangeboden, een goede oplossing om de kosten over meerdere maanden te spreiden.
Dit zijn de voordelen van kopen op het internet en daarom wordt kopen op het internet steeds populairder.

Er zijn enkele aspecten en kenmerken van een Gigandet-horloge die moeten worden overwogen en niet vergeten. In de eerste plaats zijn dit de hoge kwaliteit en de kwaliteit van de individuele horloges. Alleen als deze twee kenmerken op de horloges aanwezig zijn, is het zeer waarschijnlijk dat een horloge de moeite waard is om te kopen.
Tegelijkertijd moet de service, naast de hoge kwaliteit en de kwaliteit, ook goed zijn. Want als het horloge beschadigd is of als er vragen zijn, kunnen deze zeer snel worden gerepareerd en beantwoord door een goede service.
Als u bij de aankoop van een Gigandet-horloge aandacht besteedt aan deze aspecten en functies, zal het heel gemakkelijk zijn om het juiste horloge te vinden.

Een Gigandet horloge heeft geen nuttige accessoires.