Glanzende panty’s

Het gebruik van een glanzende panty is zeer veelzijdig.
De meeste panty’s hebben een verhullend effect. Dit betekent dat zelfs bij een huidkleurige panty elke oneffenheid of roodheid van de huid wordt afgedekt.
Ze zijn ook zeer duurzaam. Ze worden bijvoorbeeld gedragen voor het dansen of professioneel kunstschaatsen. Waarschijnlijk het mooiste voorbeeld zijn de Funkenmariechen tijdens carnaval, die ook een goed figuur snijden met een glanzende panty.
Vooral bij avondevenementen zijn glanzende panty’s erg populair geworden. Door de zijdeachtige glans zien ze er zeer feestelijk en elegant uit.

Koop onze Top 10 – glanzende panty’s

Een zeer natuurlijke variant is om geen panty’s te dragen en glitterpoeder of glittercrème op de benen aan te brengen. Dit geeft ook de benen een mooie glans.
Voor een glitter effect kunt u ook een legging met glans dragen in plaats van een panty. Het is meestal dikker en kan als een broek gedragen worden. Hun uiterlijk is echter iets sportiever en moet worden afgewogen op basis van het toepassingsgebied.
Als alleen de ondersteunende werking van een glanzende panty nodig is, kan als alternatief een ondoorzichtige panty worden gedragen. Ze hebben meestal dezelfde kwalitatieve eigenschappen als glanzende panty’s, maar dan zonder de glans.

De keuze van de fabrikanten voor glanzende panty’s is extreem groot. Merken als Falke en Hudson maken reclame voor hun producten met een hoog draagcomfort en glanzende benen. Calzedonia en Wolford bieden een adviesdienst aan in hun eigen winkels, waar u de beste panty’s voor u kunt vinden. Goedkope merken zijn z. B.beschikbaar in drogisterijen en supermarkten. Tot de bekendste behoren ONLY DIE of private labels zoals FASCÍNO. Medische panty’s worden bijvoorbeeld door de firma Scholl aangeboden, die met hun compressiefunctie de bloedsomloop stimuleren.
Er zijn verschillende testrapporten die de kwaliteit van dure of goedkope exemplaren hebben onderzocht. Hoewel er geen glimmende panty’s in de test zaten, bleek dat de dure niet noodzakelijkerwijs tot de beste kwaliteit en meest duurzame behoorden.

Glanzende panty’s zijn bijzonder vaak verkrijgbaar als figuurcorrigerende panty’s. Hun vormgevende effect is vooral populair wanneer er nauwsluitende kleding overheen wordt gedragen. Bijzonder hoogwaardige panty’s zorgen ervoor dat men een goed figuur snijdt zonder te worden vernauwd. Ze vormen het lichaam op de buik, de benen en de bodem en zorgen voor een slanker silhouet. Speciale versterkingen op de dijen zorgen ervoor dat ze er slanker uitzien.
Andere fabrikanten van glimmende panty’s maken reclame voor het vormgevende effect en de bevordering van de vetverbranding. Speciale afwerkingen masseren het weefsel en stimuleren zo de stofwisseling. Aangezien glimmende panty’s zeer populair zijn in de sport, is er een toenemend aantal afwerkingen die ademend zijn en zweet absorberen.

De prijsverschillen voor panty’s zijn enorm. Terwijl panty’s in drogisterijen verkrijgbaar zijn voor heel weinig geld, kosten merkartikelen vaak tien keer zoveel.
Het internet biedt de mogelijkheid om vooraf onderzoek te doen. Artikelen kunnen worden vergeleken in vergelijkingsportalen en op marktplaatsen zoals Amazon. Kwaliteit, kenmerken en prijs kunnen worden vergeleken. Klantbeoordelingen geven meer informatie en kunnen worden meegenomen in het besluitvormingsproces.

Woraufachten bij aankoop van een glimmende panty

Het is erg ongemakkelijk als een panty uitglijdt of kreukt. Daarom is het bij het kopen van een panty niet de maat van het kledingstuk dat telt, maar de lichaamsmaten. Als de glimmende panty’s goed moeten passen, is het essentieel om hier aandacht aan te besteden. Een vuistregel zegt dat je zo’n vijf centimeter nylon uit je been moet trekken. Het past perfect als het geen rimpels heeft en terugkeert naar zijn oorspronkelijke pasvorm.
Als u niet wilt dat het opvalt, is het raadzaam om een model te kopen met zogenaamde platte naden of zonder naden „Naadloos“.
Afhankelijk van het gebruik en het cijfer moet aandacht worden besteed aan het juiste glinsteringseffect. Te veel glans kan leiden tot een minder slank silhouet. Dit is vooral het geval bij huidkleurige panty’s. Hoe donkerder de panty is, hoe meer het zorgt voor een slank silhouet.
Telkens weer hebben vrouwen melding gemaakt van de ondraaglijkheid van glimmende panty’s. Omdat deze meestal iets strakker op het lichaam passen, is het raadzaam om de glimmende panty te laten testen. Dus voordat je er grotere hoeveelheden van koopt, moet je er eerst een kopen. Welke glimmende panty in de test overtuigt, is echter voor iedereen anders.
Omdat panty’s altijd op het verkeerde moment scheuren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze bijzonder scheurvast zijn of zelfs „anti-running“ bescherming hebben, vooral wanneer ze gebruikt worden voor sport.

In principe moet de glanzende panty net als andere panty’s in een wasnet worden gewassen. Een wasnet houdt niet alleen de wasmachine netjes, maar zorgt er ook voor dat gevoelige kledingstukken, zoals panty’s, niet tegen andere kledingstukken of de wasmachine wrijven. Dit zorgt voor een langere levensduur.