Glasconvector

TROTEC Design glasconvector TCH 2010 E Elektrische verwarmer Quick-Heater HeaterTROTEC Design glasconvector TCH 2011 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater
LinkTROTEC Design glasconvector TCH 2010 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater*TROTEC Design glasconvector TCH 2011 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 79,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 79,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
TROTEC Design glasconvector TCH 2010 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 79,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
TROTEC Design glasconvector TCH 2011 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 79,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Glasconvector

Allereerst moet worden verduidelijkt wat een zogenaamde convector is. Eigenlijk is het antwoord op deze vraag relatief eenvoudig, want een convector is niets meer dan een zogenaamde en praktische
elektrische directe verwarming. Dit betekent dat een dergelijke convector, als hij eenmaal in werking is gesteld en ingeschakeld, warmte produceert als en wanneer dat nodig is.
Eigenlijk gebeurt het in dit geval dat de lucht in de convector wordt opgewarmd.
Het betekent ook dat er tijdens dit proces geen of nauwelijks stralingswarmte wordt geproduceerd.
Om de lucht in de ruimte te verwarmen, heeft de convector verwarmingsdraden waar de koude lucht in de ruimte doorheen wordt geleid en verwarmd.
Afhankelijk van het gekozen model en de fabrikant wordt de verwarmde lucht vervolgens van opzij, van boven of van onderaf in de ruimte gebracht, zodat de ruimte wordt verwarmd.
Van tijd tot tijd bevatten de modellen ook een praktische ventilator, die ervoor zorgt dat de warme lucht optimaal wordt verdeeld in de ruimte.
Tegenwoordig heeft een glasconvector al deze functies en zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte weer wordt opgewarmd en verdeeld in de ruimte, en is gemaakt van glas. Dit zorgt ervoor dat deze glasconvector niet alleen zorgt voor een mooie warme en aangename sfeer in de ruimte, maar er ook nog eens heel mooi uitziet. Deze glasconvectoren zijn verkrijgbaar als mobiele units die in verschillende ruimtes kunnen worden geplaatst en getransporteerd en er zijn ook vast geïnstalleerde vloer- of wandtoestellen
Smalle glasconvectoren kunnen ook als vloerverwarming worden gebruikt als ze in de vloer zijn ingebouwd.

U koopt zo’n glasconvector met als doel de lucht in de ruimte te verwarmen en zo bevriezing te voorkomen. Om dit te bereiken en om goede en aangename warme lucht in het gedeelte door de glasconvector te krijgen, moet u ervoor zorgen dat u een goede en kwalitatief hoogwaardige glasconvector koopt. Dit is te herkennen aan het feit dat het aan bepaalde eisen voldoet. Deze omvatten ten eerste de prestaties en ten tweede de kwaliteit. De glasconvector moet een hoog rendement hebben, zodat de lucht goed en adequaat wordt verwarmd en vervolgens in de ruimte wordt verdeeld. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de glasconvector stabiel is en, indien nodig, een isolerende glasplaat heeft die u niet zal verbranden als u hem per ongeluk aanraakt.

Onze Top 10 – glasconvector

Nr. 1
TROTEC Design glasconvector TCH 2010 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater
Kundenbewertungen
TROTEC Design glasconvector TCH 2010 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater*

Trotec Design-Glasconvector TCH 2010 E Stijlvolle convectieverwarming voor schone stille warmte Weldadige warmte met stijl. Wie zijn verwarming als optisch highlight wil zien, adviseren wij deze elegante eyecatcher - de convectie-verwarming TCH 2010 E. De ideale - ook esthetisch aantrekkelijke - verwarmingsoplossing als u in ruimtes sn...

 Preis: € 79,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
TROTEC Design glasconvector TCH 2011 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater
Kundenbewertungen
TROTEC Design glasconvector TCH 2011 E Elektrische verwarmer Quick-Heater Heater*

TROTEC Design-Glaskonvector TCH 2011 E Stijlvolle convectieverwarming voor schone en stille warmte Weldadige warmte met stijl. Wie zijn verwarming als optisch highlight wil zien, adviseren wij deze elegante eyecatcher - de convectie-verwarming TCH 2011 E. De ideale - ook esthetisch aantrekkelijke - verwarmingsoplossing als u in ruimtes...

 Preis: € 79,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Er is uitgelegd en geïllustreerd wat zo’n glasconvector is. Omdat het de lucht in de ruimte waar het is geïnstalleerd verwarmt, wordt het vaak gebruikt voor grote raamoppervlakken. Dit is te wijten aan het feit dat veel ramen helaas slecht geïsoleerd zijn. Zo’n glasconvector voorkomt dat de kamer in koude maanden te koud wordt en energie verliest. Vaak worden deze glasconvectoren ook gebruikt in openbare gebouwen of winkels en minder in particuliere huishoudens.
Als een kamer echter zelden wordt verwarmd, wordt een glasconvector vaak naar privé-huishoudens gestuurd om om de genoemde kamer slechts kort en vooral snel te kunnen verwarmen.
Deze kamers kunnen bijvoorbeeld een logeerkamer zijn of zelfs een badkamer die normaal gesproken niet verwarmd is.

Als alternatief voor een glasconvector kunt u natuurlijk ook normale en conventionele verwarming gebruiken. Dit heeft echter het nadeel dat het moet worden geïnstalleerd en niet alleen als een praktische en draagbare glasconvector moet worden getransporteerd.

Als u een glasconvector wilt kopen, wordt u geconfronteerd met een grote en uitgebreide markt met veel verschillende modellen en fabrikanten om uit te kiezen. De Glass Convector Test heeft veel van deze modellen getest in een Glass Convector Test en heeft de verschillende fabrikanten op een rijtje kunnen zetten. Bauhaus, Rowi, Hecht en Klarstein zijn enkele van de fabrikanten waar u zo’n glasconvector kunt kopen.

De glasconvectortest heeft uitgewezen dat zo’n glasconvector niet meer alleen voor het fysieke welzijn moet dienen door een aangename warmte te leveren, maar dat de glasconvector ook een visuele blikvanger kan zijn in de ruimte waar hij wordt geplaatst. Zo is het voor sommige modellen mogelijk om een bepaald ontwerp en een bepaald beeld te kiezen, dat op de glasplaat wordt gereproduceerd. Zo wordt de glasconvector een echte blikvanger en een echt designelement.

Als u de glasconvector bij een leverancier op het internet koopt, brengt dit een aantal voordelen met zich mee waarvan u kunt profiteren.
U kunt kiezen uit een zeer breed scala aan modellen en fabrikanten en bepalen daaruit de beste prijs. Bovendien zijn er altijd acties en kortingen op het internet, die ook geld besparen. Om de glasconvector realistisch te kunnen beoordelen, kunt u ook de evaluaties van de klant doorlezen en in uw aankoopbeslissing meenemen.

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij de aankoop van zo’n glasconvector. Dit is de enige manier om er zeker van te zijn dat u een goede en geschikte glasconvector koopt. Voordat u tot aankoop overgaat, moet u eerst overwegen of u een draagbare glasconvector wilt kopen of een glasconvector die permanent in de wand is geïntegreerd.
Vervolgens dient u af te spreken wat de maximale temperatuur is die bereikt moet worden en te overwegen of u een innovatieve glasconvector met een aanraakscherm of een glasconvector met een aparte afstandsbediening wilt aanschaffen.

Een accessoire dat altijd in huis moet worden gehouden als de glasconvector met een afstandsbediening kan worden bediend, zijn de batterijen, die kunnen worden vervangen als de batterijen leeg zijn.