Glaspoets

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Glaspoets

Glaspoets is een middel dat alle vuil van het glas verwijdert en het een absoluut schone glans geeft. Er zijn geen strepen of andere vlekken meer, omdat het poetsmiddel deze meestal volledig heeft verwijderd. Het polijstmiddel werkt diep in de poriën en verwijdert niet alleen vuil van het oppervlak, maar ook van de diepere structuren, wat ervoor zorgt dat het glas perfect transparant is. Spiegels kunnen ook worden behandeld met een glaspoets. Dit geeft ze een absoluut streeploze glans en biedt een uitstekend zicht zonder vervorming. Het glaspoetsen kan zowel voor de ramen thuis als in de auto of op andere plaatsen worden gebruikt.

Bij de glaspolijstproef ging het er vooral om dat het glas zijn eigenschappen niet verloor. Dit kan het geval zijn met een polijstmiddel dat niet aan alle kwaliteitseisen voldoet. Het is daarom essentieel om ervoor te zorgen dat de ingrediënten niet te agressief zijn. Deze kunnen ervoor zorgen dat het glas of de spiegel na verloop van tijd blind wordt. Hierdoor is het niet meer mogelijk om ze te gebruiken, zodat passende vervangingen moeten worden aangeschaft.

Er moet echter ook aandacht worden besteed aan de reinigende eigenschappen, want die moeten goed uitpakken en het bestaande vuil snel en grondig verwijderen. Idealiter is dit al het geval tijdens één toepassing, zodat er geen verdere polijstwerkzaamheden nodig zijn.

Het glaspoetsmiddel wordt overal gebruikt waar het glas moet worden gereinigd. Dit is niet alleen het geval in de particuliere sector, maar ook in bedrijven, waar de producten altijd in gebruik zijn. Vooral voor de grote oppervlaktereiniging is inmiddels gebleken dat deze onmisbaar is, zodat schoonmaakbedrijven over het algemeen grote voorraden aanschaffen. In de handel zijn ook geschikte poetsmiddelen voor autoruiten verkrijgbaar. Deze maken een streeploos zicht mogelijk en kunnen meestal gewoon op de voorruit worden gespoten. In principe heeft de glaspoetstest aangetoond dat overal waar glas moet worden gereinigd, geschikte middelen worden gebruikt.

Onze Top 10 – Glazen polijstmachine

Het beste alternatief voor glaspoetsen is natuurlijk helder water. Aangezien alle poetsmiddelen op chemische basis zijn, hebben ze een zekere invloed op het milieu, vooral als ze in grote hoeveelheden in het milieu terechtkomen. Daarom kan water de betere keuze zijn, want zelfs met deze eenvoudigste van alle verbindingen kunnen overeenkomstige resultaten worden bereikt. Het nadeel is echter dat water geen natuurlijk vetoplossend middel is, waardoor het niet mogelijk is om de bijbehorende strepen ermee te verwijderen. De enige mogelijkheid is om zeer warm water te gebruiken om het vet echt uit de ruiten te verwijderen. Bovendien moet er vaker worden gepolijst voordat alle strepen uiteindelijk zijn verdwenen. U mag echter nooit oplosmiddelen gebruiken. Ze verwijderen alle vuil, maar bij veelvuldig gebruik kunnen ze leiden tot blindheid van de voorruit.

Er zijn veel fabrikanten van glaspoetsmiddelen. Het zou zinloos zijn om ze hier allemaal op te sommen. Echter, Henkel, als een van de meest bekende fabrikanten van wasmiddel moet worden vermeld. Dit levert een polijstmiddel op dat vrij overtuigend was in de glaspoetstest. Na slechts één keer aanbrengen is het materiaal vrij van strepen en is zelfs het vet volledig van het oppervlak verdwenen. De reiniger kan worden gebruikt voor alle glasoppervlakken.

Andere fabrikanten bieden ook soortgelijke producten aan die dezelfde resultaten bereiken. Men moet echter altijd op de inhoud letten, want als de reeds genoemde oplosmiddelen hier aanwezig zijn, kan dit op de lange termijn fatale gevolgen hebben voor het glas. Henkel gebruikt geen sterke oplosmiddelen, zodat de aankoop zeker een aanbeveling waard is.

Op het gebied van het polijsten van glas zijn er, zoals de glaspoetstest heeft aangetoond, slechts enkele innovaties. In principe zijn de zogenaamde nieuwe ontwikkelingen altijd slechts nieuwe combinaties van bestaande stoffen. Daarom kan men niet echt spreken van een ontwikkeling, maar probeert men veeleer de bestaande producten te optimaliseren. Deze worden dan weer verkocht onder een nieuwe naam. Een kleine innovatie zijn echter poetsdoeken die direct op de voorruit kunnen worden gebruikt. Hierdoor hoeft er geen apart reinigingsmiddel te worden gebruikt, omdat het poetsmiddel al in deze beschikbaar is. De materiële uitgaven zijn echter vrij hoog en de doeken kunnen meestal niet een tweede keer worden gebruikt.

Wie op het internet glaspoets koopt, heeft veel voordelen. Niet alleen zijn de meeste producten hier aanzienlijk goedkoper dan in de detailhandel, maar het aanbod is ook zo breed dat er voor elk type glas een geschikt product moet zijn. Daarnaast zijn er ook veel speciale agenten beschikbaar, die niet verkrijgbaar zijn in de normale winkels. en kan alleen worden gekocht in een speciaalzaak.

Natuurlijk moet de klant er ook voor zorgen dat hij profiteert van kortingsacties. Vooral de grote fabrikanten van schoonmaakproducten bieden vaak vouchers aan en geven daarmee een aanzienlijke korting. Grotere voorraden kunnen meestal ook op de veilingbeurzen worden gekocht als resterende voorraad, zodat er een aanzienlijk besparingspotentieel is voor bedrijven.

In wezen moet ervoor worden gezorgd dat het geen sterk oplosmiddel bevat. Zoals reeds vermeld, kan dit ertoe leiden dat de ruiten blind worden. Bovendien moet het schoonmaken gemakkelijk zijn, zodat alles in één keer gebeurt. Aan de andere kant moet de glaspoets ook zuinig zijn en niet worden opgebruikt na één toepassing. Hiervoor dient men de toepassingsinstructies van de fabrikanten te lezen, aangezien deze vaak een hoeveelheidsaanduiding bevatten. Hoe lager deze waarde is, hoe beter het is voor de klant, dan gaat een container veel langer mee dan bij andere aanbiedingen. Bovendien kan een blik op de milieuvriendelijkheid geen kwaad, zeker niet als de ruiten van uw eigen voertuig ermee gereinigd moeten worden.

Een microvezeldoek kan in ieder geval als accessoire worden aanbevolen. Dit zorgt ervoor dat het poetsmiddel diep in de poriën van de schijf dringt en alle vuil verwijdert. Bovendien absorbeert zo’n doek meestal zeer goed het vuil, wat betekent dat de schijf gemakkelijk kan worden gepolijst. Als u het poetsmiddel in grotere verpakkingen koopt, moet u een spuitflesje kopen waarin de reiniger kan worden gevuld. Dit is zeer nuttig gebleken bij het polijsten van glas. bewezen.

[atkp_listid=’Glaspoets‘ template=’13865′] [/atkp_list]