Grill Hete steen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Grill Hete steen

De Grill Hot Stone is ontworpen voor het roosteren van vlees, vis en groenten. Het zijn meestal tafelapparaten, die bedoeld zijn om individuele, persoonlijke samenstelling en bereiding van voedsel mogelijk te maken. Iedereen is zijn eigen kok. De barbecue wordt gegrild op de bovenkant van een stenen plaat, waarbij een elektrisch verwarmde staafspoel vaak zorgt voor de benodigde temperatuur van de steen. Hieronder wordt overgebakken, meestal in kleine metalen pannen met een thermisch isolerend handvat of stijl. Dit dubbele effect laat meer creativiteit toe dan alleen maar grillen. Onderin worden groenten zachter gekookt dan een grillplaat kan doen. De hoge temperatuur van de grillsteen is echter ideaal voor het bakken van vlees of vis. Dit voorkomt dat de binnenste sappen uit het voedsel lopen. Door er bovenop te bakken kunt u ook de kort gegrilde gerechten verfijnen met kaas of een saus die u alleen voor uzelf wilt hebben.

Een Grill Hot Stone is tegenwoordig meestal een elektrisch verwarmde steenplaat. Een elektrische thermostaat maakt de exacte keuze van een grilltemperatuur of kooktemperatuur op de steen mogelijk. Sommige apparaten combineren een steen met een metalen plaat. Ze mengen raclette met steengrillen. De steen warmt langzamer op. Het blijft langer warm en veel fabrikanten slagen erin de warmte gelijkmatiger te verdelen met steen dan met raclette. Zelden wordt de hete steen van de grill bediend met verwarmingspasta’s. Deze apparaten zijn dan geschikt voor buitenshuis, waar geen elektriciteit beschikbaar is. Er is altijd een eenvoudige oven onder de plaat. In deze oven wordt de warmte die aan de onderkant wordt afgegeven, gebruikt om over te bakken zoals in een oven. De stenen plaat moet sowieso hoog worden opgeborgen met tafelapparaten, zodat deze ruimte is altijd beschikbaar. Sommigen gebruiken de lager gelegen verwarmde ruimte alleen om de barbecue warm te houden.

Een goede grill-hete steen warmt snel op. Hij gaat zuinig om met warmte, d.w.z. dat zijn verwarmingselement pas opwarmt als de steen kritisch blijft afkoelen. De steen kan idealiter apart van het verwarmingselement worden verwijderd en gereinigd. Hetzelfde geldt voor de pan en de pannen in het onderste gedeelte. Een goede grill-hitte steen is daarom gemakkelijk te reinigen en duurzaam voor langdurig gebruik en hygiënisch genot. Door de steen kan het voedsel altijd gemakkelijk van de grill worden gehaald, zelfs als de temperatuur iets te laag is. Sommigen houden van een glad en geribbeld oppervlak om te grillen met en zonder structuur. Wees altijd voorzichtig, want de hete steen kan zelfs te gemakkelijk in contact komen met uw huid. Voor jongere kinderen is de Grill Hot Stone niet geschikt. Anderen houden van een plank die koud blijft zodat ze hun eten kunnen klaarmaken om te grillen. Het is echter raadzaam om altijd alleen onbehandeld barbecuevoedsel te grillen, omdat een omringende vanggroef ofwel niet beschikbaar is, ofwel slechts licht absorberend is.

Onze Top 10 – Grill hot stone

De Grill Hot Stone is geschikt voor het grillen van alle denkbare gerechten. Vlees en vis in alle denkbare vormen kan goed gegrild worden. Sommige groenten en fruit zijn ook perfect om te grillen. Gebakken goederen kunnen ook heel goed gegrild worden. Er moet echter voor worden gezorgd dat de bakkerijproducten niet te hard worden. Er zijn bijna geen grenzen aan uw verbeelding bij de keuze van wat u wilt grillen en dus hoe u een Grill Hot Stone wilt gebruiken, zolang het resultaat maar smakelijk is en goed smaakt.

Raclette is een alternatief voor de hete steen van de grill. Maar elk keukenapparaat dat bedoeld is om te grillen kan als alternatief worden gebruikt. Microgolfgrill met infrarood of zuiver infraroodgrill zijn alternatieven. Houtskoolgrills zijn een zeer populair alternatief. Maar ook gasbarbecues zijn erg populair. Elektrische barbecues met andere opslagconcepten zijn interessant. Een populair concept zijn teflonplaten of -roosters. Grillpannen op conventionele of inductieve kookplaten zijn ook een wedstrijd voor grillplaatjes.

De grote fabrikanten van keukenapparatuur bieden ook de Grill Hot Stone aan. Deze omvatten Tefal, WMF, Clatronic en vele andere. Er zijn leveranciers met een beperkt assortiment zoals Glarus, Gourmetmaxx, Cloer, Domoclip, Steba en vele anderen. Er is het pure concept Grill-Hot Stone en vele gecombineerde apparaten. Er zijn geen grenzen aan het comfort. De meeste Grill-Heisser-Stein zijn echter ontworpen voor één of twee personen of zeer weinig personen. Hoe meer comfort gewenst is, hoe duurder het model wordt. Fabrikanten als Petra, Syntrox, Tristar, Domocli, Kela vullen de lijst van fabrikanten van een grillsteen statistisch aan.

De meeste stenen zijn laminaten op zand van natuursteen. Een verlijmende onbrandbare hars en kunststof worden toegevoegd om de steen beter bestand te maken tegen barsten, scheuren en barsten. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan op dit gebied. De stenen moeten bijvoorbeeld niet-ontvlambaar zijn en vloeistoffen laten weglopen, of ze nu warm of koud zijn. Zelfs als de temperatuur iets te laag is, mag het voedsel niet aan de steen blijven plakken en zeker niet verbranden. Desalniettemin moet het voedsel kijk, zoals verwacht van barbecueën, d.w.z. meestal grillen op een houtskoolgrill. De verwarmingselementen worden steeds intelligenter en dus zuiniger. Lampjes voor de bediening, digitale displays maken een betere controle over de hete steen van de grill en betere grillresultaten mogelijk.

Elke leverancier van Grill-Heisser-Stein biedt zijn producten aan op het internet. Daar zijn de catalogi in hun geheel beschikbaar en kan de geïnteresseerde het bestelproces volledig in eigen beheer uitvoeren, waarbij hij gebruik maakt van elke beschikbare optie, die misschien helemaal niet in een buurtwinkel zou zijn aangeboden. Ook de selectie van fabrikanten is completer. Een Grill-Heisser-Stein test, zoals deze, helpt om de juiste beslissingen te nemen en de echt optimale Grill-Heisser-Stein te selecteren. De betalings- en verzendmogelijkheden zijn gemakkelijker te vinden op het internet. Als u op internet bestelt bij een fabrikant die via een lokale vestiging levert, is dit vaak de goedkoopste optie. De voordelen van het bestellen via het internet zijn handig beschikbaar voor een Grill-Heisser-Stein.

Het is belangrijk om een omtrekgroef te hebben, zodat het sap niet direct vanaf de Grill-Hot Stone op de tafel loopt. Voor welke apparatuur de beslissing anders wordt genomen, moet worden overgelaten aan de persoonlijke behoeften. Dit begint met de keuze van de grootte. Het hogere vermogen van de verwarmingselementen maakt een snellere voorbereiding van de grill-hot-stone mogelijk. Dergelijke grill-hitte stenen verbruiken echter ook meer elektriciteit. Met de kalmte grilt het ook vrij aangenaam, bovendien heeft de grill minder vaak last van oververhitting. Een digitale weergave van de temperatuur is net zo gewenst als een verwarming van de Grill-Hot-Stone met een continue schakeling, het vermogen Afgezien van de groef moet de steen zich hechten aan zeer weinig jus en vlees of vis en gemakkelijk te reinigen en schoon te houden zijn. Ook het algemene gevaar van de Grill-Hot-Stone moet zo laag mogelijk zijn. Dit zijn immers tafelapparaten die binnen handbereik moeten worden geplaatst. De Grill-Hot-Stone moet voldoende pannen hebben en de onderste pan moet ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn.

Een grillplaat wordt altijd als complete set geleverd. Soms kunt u een vervanger kopen. Maar dit is vrij zeldzaam. Het meest benodigde accessoire is dus een verlengkabel voor gebruik op tafel. Een gespecialiseerde reinigingsset is vaak niet nodig voor een Grill-Hot-Stone. De normale uitrusting van een spoelbak voor reiniging en onderhoud is zeer voldoende. Pannenlappen kunnen een onmisbaar accessoire zijn bij het optillen van de steen. Hiermee is deze Grill-Heisser-Stein test afgesloten.