haarfleurder

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk haarfleurder

Een haarwitmaker is een product waarmee u, zoals de naam al zegt, uw haar lichter kunt maken. Vaak kan het gebeuren dat u in plaats van direct naar de specialist, in dit geval de kapper, te gaan, in de supermarkt haarkleuren koopt en na het kleuren moet u erachter komen dat het eindresultaat is mislukt en niets te maken heeft met de geïllustreerde haarkleur. Als het haar per ongeluk lichter wordt dan gewenst, is dat niet zo erg en kan de domme fout door veelvuldig wassen en met de tijd in het niets verdwijnen. Als het haar echter te donker geverfd is, is geduld vereist, omdat de procedures om het haar weer lichter te krijgen iets gecompliceerder zijn. In dit geval is veel geduld nodig omdat de procedure langer kan duren. In de tussentijd zou je misschien een tint willen aanbrengen, die de onsuccesvolle, veel te donkere haarkleur niet doet verdwijnen, maar het draaglijker maakt, omdat een tint het haar glanzender maakt, en in dit geval kan een lichtere tint helpen om het er helderder uit te laten zien in het licht en in de zon. Maar als u geen geduld heeft, moet u overwegen om een van de vele in de handel verkrijgbare haarkleuringen te gebruiken, die de kapper ook heeft en die de kapper ook direct kan toepassen om de esthetische fout te corrigeren en de resulterende kleur een beetje te verbleken. Het werkt echter niet altijd en soms verschijnen er lelijke roodachtige tinten, vooral in donkere tinten. Er zijn ook haarwitte-sprays, maar die moeten niet op gekleurd haar worden aangebracht, maar op natuurlijk haar. Dus let op. Maar het is waarschijnlijk altijd het beste om direct contact op te nemen met de specialist om verdere esthetische ongelukken te voorkomen.

Een goede witmaker mag niet meer dan 1/4 tint lichter worden en de uiteindelijke en gewenste verlichting van het haar moet na een bepaalde tijd worden bereikt. Producten die direct en volledig lichter worden zijn vaak zeer schadelijk en beschadigen de structuur van het haar, wat weer leidt tot uitdroging en problemen zoals gespleten haarpunten.

Alternatieven die kunnen worden gebruikt in plaats van commercieel beschikbare witmakers en die als natuurlijke alternatieven moeten worden beschouwd.

Onze Top 10 – Haarwitmakers

Bij gebruik van kamillethee, bereidt u een liter sterke kamillethee door een beetje citroensap en voldoende balsem te mengen. Wanneer het mengsel de geschatte consistentie van een romige balsem heeft bereikt, kunt u het voorzichtig aanbrengen. Het is belangrijk om zorgvuldig te controleren of de crème in het haar blijft zitten. In het geval van lang haar, crème eerst in de punten en dan op de rest van het haar, bind ze samen en eventueel wikkel ze met een handdoek om mogelijke druipen te voorkomen. In beide gevallen moet de lotion minstens een half uur werken en vervolgens grondig worden gewassen. Wassen zoals gewoonlijk met normale shampoo. In dit geval zal een eenmalige procedure nooit tot een onmiddellijke verlichting van het haar leiden. De verlichting gebeurt heel langzaam, maar het haar wordt niet beschadigd. Na 7 – 8 keer dezelfde procedure te hebben herhaald, zult u langzaam een „natuurlijke“ verlichting van het haar opmerken. U kunt dan verder gaan met het verlichten tot u de gewenste schaduw heeft bereikt.

De Het gebruik van zuiver citroensap is niet correct omdat het zeer agressief is. Als alternatief kan citroensap worden gemengd met wat olijfolie om het haar soepel te houden en de structuur niet te beschadigen. In dit geval moet de hoeveelheid correct worden bepaald in verhouding tot de respectievelijke haarlengte. Laat het werken en herhaal de procedure meerdere malen totdat de gewenste schaduw niet meer wordt bereikt.

In dit geval heeft u de volgende producten of voedingsmiddelen nodig, die in de meeste huishoudens al verkrijgbaar zijn: een ei en het sap van een halve citroen. De citroen moet mooi groβ zijn. Als dit niet het geval is, kan ook het sap van een hele, kleine citroen worden gemengd. Voeg vervolgens een theelepel honing en een theelepel olijfolie toe. De honing moet kort voor het mengen worden opgewarmd en afgekoeld, zodat het haar niet uitdroogt en glad blijft.

Er zijn vele andere methoden om uw haar op natuurlijke wijze te verlichten, maar deze zijn waarschijnlijk het meest populair en natuurlijk, maar soms zijn ze minder effectief. In deze gevallen is er echter een groot voordeel voor de gezondheid van ons haar. Chemicaliën kunnen volledig worden afgeschaft.

In de meeste drogisterijen kun je allerlei soorten witmakers krijgen. Populaire en bekende fabrikanten zijn Schwarzkopf, Loreal, Syoss of Balea van DM. Dit zijn relatief goedkope producten die het haar ondanks de opheldering verzorgen en het er zacht en glad uit laten zien.

Zoals altijd is het een voordeel om het juiste product te kiezen op basis van de vele Internet-beschikbare beoordelingen. Op het internet kan een goede vergelijking worden gemaakt tussen alle beschikbare producten. U kunt eenvoudig de meningen van tevreden of ontevreden klanten lezen en een beeld krijgen van de beschikbare producten. Op het internet zijn er veel witmakende producten beschikbaar tegen goede prijzen, die echt helpen en het haar niet schaden.

Een belangrijk feit mag echter niet worden vergeten. Elk haar heeft zijn eigen speciale en unieke structuur. Dit betekent in het beste geval dat de vele beschikbare producten bij toepassing tot vergelijkbare resultaten kunnen leiden. Het eindresultaat zal echter nooit identiek zijn. Er zijn veel belangrijke punten om rekening mee te houden voordat u van plan bent om het haar te verlichten, zodat er geen onaangename verrassingen en dus vreselijke teleurstellingen meer zijn.

De onderstaande vragen MOETEN vooraf worden beantwoord, dan kunt u beginnen!

– Wat is de beginkleur?
– Is de uitgangskleur een natuurlijke haarkleur?
– Is het haar van nature grijs of weiβ?
– Is het haar permanent geverfd?
– Is het een kleuring?
– Zijn er haarstrengen?
– Zo ja, zijn het natuurlijke haarstrengen die door het zonlicht worden veroorzaakt of is het haar chemisch gestrand?

Veel plezier en veel succes met het ophelderen!