Halfronde parasol

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Halfronde parasol

De halfronde parasol

Een halfronde parasol is perfect voor een klein balkon. Omdat in het warme seizoen het balkon een tweede woonkamer wordt, vindt het leven voornamelijk buiten plaats. Maar een conventionele ronde parasol neemt veel ruimte in beslag, een halfronde parasol doet hier veel beter zijn werk. Halfronde parasols worden steeds populairder, ze kunnen op elk balkon geplaatst worden en beschermen zo tegen te veel zon.

Nou, dat is vrij duidelijk, het heeft dezelfde vorm als een conventionele parasol, het is slechts de helft van de bescherming tegen de zon. U bent altijd goed beschermd tegen de zon, u kunt buiten genieten van een kopje koffie met uw vrienden of familie zonder verblind te worden door de zon. Natuurlijk is de bedekking van de paraplu waterafstotend, als je bang bent voor regenachtig weer is de paraplu gewoon dicht, net als elke gewone parasol. Omdat het is ontworpen in een halfronde vorm, neemt het zeer weinig ruimte in beslag op het balkon. Als u de halfronde parasol een geschikte paraplubak geeft, is een veilige grip gegarandeerd. U hebt nu de perfecte bescherming tegen de zon en u bent niet langer blootgesteld aan het gevaar van verbranding door de zon.

Deze parasol is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en patronen, u bent niet beperkt in uw keuze van het ontwerp. Kies de kleur die past bij uw balkonmeubilair en kies zeker voor beige. Deze kleur past altijd en ziet er overal goed uit. Omdat de parasol in halfronde vorm gefabriceerd, neemt het zeer weinig ruimte in beslag, zelfs op een heel klein balkon is het zeer welkom. De grootte van de paraplu is daarom hanteerbaar en meestal wordt zelfs een muurklem meegeleverd, zodat de paraplu stevig staat bij stormachtig weer. Toch moet u de paraplu om veiligheidsredenen sluiten. Want als je naar buiten gaat, kan er een onweersbui komen en kun je de parasol niet meer in huis brengen en dus ook niet meer in het droge. Het is uitgerust met een ingebouwd slingersysteem dat zeer eenvoudig te gebruiken is. Zo kunt u zeer snel reageren op elk weer.

Onze Top 10 – Halfronde parasols

Deze parasol blokkeert van nature de UV-stralen, de zonbeschermingsfactor is relatief hoog. Dus zelfs zonnebaden op het balkon is zeer aangenaam en u stelt uw huid niet bloot aan enig gevaar. Natuurlijk moet u niet zonder een hoogwaardige zonnebrandcrème. Natuurlijk heeft de „schaduwgever“ ook een geschikte parapluhouder nodig. Ook de standaard voor deze paraplu heeft een halfronde vorm, hij kan zonder problemen gecombineerd worden met tafels en stoelen. Er staat nu niets meer in de weg om in een schaduwrijke omgeving te eten. Voor de parapluhouder worden overigens beschermende rubberen doppen meegeleverd, dit voorkomt krassen op de tegels. De parasol kan schaduw bieden aan maximaal vier personen, zodat u ook na het eten buiten kunt zitten en van het mooie weer kunt genieten. Maar deze parasol is niet alleen voor het balkon gemaakt, hij biedt ook bescherming tegen de zon op het terras.

De hoes van de parasol
Natuurlijk is de hoes van de parasol in halfronde vorm vuil- en waterafstotend en in de meeste gevallen kunt u de hoes zelfs verwijderen. en wassen. Volg echter altijd de instructies van de fabrikant op, zodat de stof niet krimpt of de kleur vervaagt. De felle kleuren en het prachtige ontwerp moeten behouden blijven.

De prijs
Zelfs met merkproducten wordt uw portemonnee niet overspannen, de modellen zijn niet duur en zelfs de iets kleinere portemonnee kan zich deze parasols veroorloven. Als je huishoudbudget echt klein is, betaalt de lange levensduur van de paraplu’s zich dubbel en dwars terug.

Accessoires
Voor deze paraplu krijgt u natuurlijk reserveonderdelen en zelfs een kleine elektromotor voor het automatisch sluiten van de paraplu kan achteraf worden gemonteerd. Het is echt nuttig om een beschermhoes te hebben, op deze manier wordt de parasol beschermd tegen elke vorm van besmetting en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Klein koopadvies
Om de aankoopbeslissing voor u wat gemakkelijker te maken, worden hier de belangrijkste feiten samengevat.

Het materiaal
Let op de bekleding, de stof moet bijzonder scheurvast zijn en natuurlijk vuil en water afstoten. Het is in de regel gemaakt van polyester en blokkeert op betrouwbare wijze schadelijke UV-straling. Natuurlijk mag de mast onder geen beding roesten, maar in de regel is hij gemaakt van roestvrij staal, aluminium of hout.

De stabiliteit
Natuurlijk moet het zweefvliegtuig stabiel zijn, het mag niet bij elke windvlaag knikken. Zelfs regen mag geen probleem zijn, de kleuren mogen niet uitwassen of verbleken. Een stabiele zonneschermstandaard hoort er gewoon bij, u moet hier niet op besparen, anders geniet u niet van de zonwering. Zelfs een zeer eenvoudige kunststof standaard kan worden gevuld met water of zand om de nodige stabiliteit te bieden.

U moet altijd kiezen voor merkartikelen, want goedkope producten zijn vaak inferieur en gaan gegarandeerd niet lang mee. Met merkfabrikanten ga je geen risico, de parasols in halfronde vorm bieden u een uitstekende bescherming tegen de zon. Zeer bekend zijn de fabrikanten:

Doppler
Glatz
Sun-Garden
Schneider
Zangenberg
Ultranatura
en nog veel meer.

Een beschermhoes wordt meestal meegeleverd met het zweefvliegtuig, wat het duurzamer maakt. Maar een draagtas is ook erg handig, misschien wilt u de parasol meenemen naar het nabijgelegen meer?

Ja, je kunt het net zo kantelen als elke andere paraplu. De zon verandert van positie, dus de parasol moet vrij flexibel zijn. Je moet de parasol kunnen aanpassen aan de lichtomstandigheden.

Wel, u zult er zeker een vinden bij een gespecialiseerde dealer voor luifels en parasols. Een goed gevulde doe-het-zelfzaak biedt nu ook vele modellen aan en de halfronde parasol vindt u zeker op het internet. Veel winkels bieden deze modellen aan tegen een zeer redelijke prijs. In het algemeen is het kopen op het net erg handig, de pakketdrager brengt de schaduw direct naar uw deur. Tegenwoordig koop je online, hier wordt het winkelen een plezier. U kunt de vele verschillende modellen vergelijken zonder dat u van de ene naar de andere winkel hoeft te lopen. U kunt de volgende winkel met één klik bereiken, prijs en prestaties vergelijken en precies het model bestellen dat u echt leuk vindt en dat een hoogtepunt is op uw balkon.