Heermoeskussen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Heermoeskussen

Wat is een lordosekussen?

Dit soort producten zijn therapeutische kussens. De term lordose betekent dat de wervelkolom bij de mens naar voren gebogen is. De daarmee gepaard gaande problemen, die tegenwoordig veel te vaak voorkomen, zijn vooral vervelende rugpijn door lang en vaak zeer slecht zitten, waardoor onze ruggengraat ongemakkelijk buigt zonder dat we het merken. Te lang op kantoor zitten, in de auto of waar dan ook, leidt vaak tot hevige rugpijn. Dit is ook veel jonge mensen overkomen. Dit type kussen zou ons moeten helpen om rechtop te zitten en onze ruggengraat correcter vast te houden. Ze werken niet altijd, omdat er vaak al schade is ontstaan door langdurig zitten, die niet meer te repareren is of slechts met veel moeite kan worden verholpen. Maar deze kussens helpen in ieder geval en kunnen ons op zijn minst verlichting bieden van de onaangename pijn.

Vereisten voor een goed kussen

Goede kussens moeten zeker een geschikte, ademende stof hebben, zodat zweten grotendeels kan worden vermeden, vooral in het warme seizoen. Een goede drukontlasting zou een voordeel zijn en het ondersteunende effect van het kussen moet ook zijn werk kunnen doen en de juiste ondersteuning bieden, zodat het gebruik van deze kussens echt zinvol is. Het belangrijkste doel van dit type kussen is om de natuurlijke kromming van de wervelkolom te ondersteunen, zodat verdere schade grotendeels kan worden voorkomen. Natuurlijk is het ook raadzaam om deze producten te gebruiken voordat de eerste problemen zich voordoen, als er nog geen echte rugproblemen zijn. Omdat Als je echt veel zit maar nog geen pijn hebt, dan moet je er zeker aan denken om ze vooraf te gebruiken als voorzorgsmaatregel en om ernstige symptomen te voorkomen.

Toepassingsgebied van het kussen

Zoals gezegd worden deze kussens gebruikt voor de gezondheid van onze rug, zodat vervelende, reeds bestaande klachten kunnen worden verbeterd of zelfs volledig kunnen worden geëlimineerd. We moeten echter ook niet vergeten om deze kussens te gebruiken als een ondersteunende preventie tegen pijn. Als je niet goed zit, lijdt vaak niet alleen je rug eronder. De klachten kunnen zich ook uitstrekken tot aan de nekwervelkolom, wat leidt tot verdere, vaak bittere pijn die zeer moeilijk te verhelpen is. Met een lordosekussen kunt u leren correct te zitten, het ondersteunt de natuurlijke kromming van de wervelkolom en draagt bij aan een correcte houding, zelfs wanneer u urenlang voor de PC zit.

Onze top 10 – lordosekussens

Wat zijn de alternatieven voor een lendenkussen?

Als alternatief kunnen verschillende sessies met de fysiotherapeut worden overwogen. Deze worden na verloop van tijd echter vaak veel te duur. Fysiotherapie heeft ook veel tijd nodig. Helaas ontbreekt het ons tegenwoordig vaak aan vrije tijd, willen we ons met werk en gezin in de doofpot stoppen en heeft de dag vaak veel te weinig uren. Deze fysiotherapeutische sessies worden echter meestal pas overwogen als de schade al aanwezig is. Fysiotherapie moet zeker gedaan worden na het leren van de juiste gymnastiekoefeningen, zelfs als u volledig vrij bent van klachten, anders heeft het geen zin. Als je problemen hebt, moet je deze gymnastiek elke dag in je programma opnemen en er tijd voor hebben zodat Het helpt echt, anders is het nutteloos en gooi je het geld uit het raam. Waarom leer je dus niet meteen goed zitten met behulp van een kussen en vermijd je de klachten in de eerste plaats? Geen tijdsbesteding, geen uitgaven!
Een ander alternatief zou zijn om tijdens het werk aan de PC te gaan staan en niet te gaan zitten. Helaas is dit niet altijd mogelijk en zeer moeilijk te realiseren.

Welke fabrikanten van lendenkussens zijn er?

Bekende fabrikanten van deze producten zijn voornamelijk Cush Comfort, Technogel, Ergotopia, Memory Soft of Aerogap. Ze hebben de modernste kussens van dit type en de verhouding in prijs en prestatie is ook goed. Hoogwaardige kussens van goed materiaal, die langdurig kunnen worden gebruikt en moeilijk te verslijten zijn, bieden het gewenste comfort en helpen ons om goed te zitten!

Innovaties op het gebied van deze kussens?

In de meeste gevallen hebben de innovaties betrekking op het materiaal dat bij de vervaardiging ervan wordt gebruikt, dat in de loop der jaren steeds comfortabeler en zachter is geworden en de ondersteuning biedt die onze rug nodig heeft. Vaak merken we nauwelijks of vergeten we dat er een kussen tussen de bureaustoel en onze rug is geplaatst, omdat ze de natuurlijke lijn van onze wervelkolom en ons lichaam perfect volgen. Hoe beter het kussen wordt verwerkt en hoe comfortabeler het zitten wordt, hoe meer voordelen voor onze rug, de spieren en de wervelkolom!

Voordelen van het kopen van een kussen op het internet

U kunt veel verschillende modellen op het internet met elkaar vergelijken. Dit maakt de keuze uiterst eenvoudig. Bovendien zijn de meningen van tevreden of ontevreden klanten beschikbaar, wat onze uiteindelijke keuze veel gemakkelijker zal maken. Het bestelproces worden op de snelst mogelijke manier verwerkt en de betalingen worden ook zonder problemen uitgevoerd. Er zijn veel verschillende soorten betalingsopties beschikbaar om ervoor te zorgen dat alle klanten tevreden zijn. Voer lumbale kussens in in een van de vele zoekmachines die op het internet beschikbaar zijn en bekijk het zelf. Het assortiment is echt enorm!

Waar moet je op letten als je een kussen koopt?

Zoals hierboven al kort vermeld, ligt de nadruk op kwaliteit. Goed materiaal, eerlijke prijzen en geweldige resultaten! In de meeste gevallen zijn de aangeboden kussens in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar en komen ze hun beloften na. U bent gewoonweg verwend met uw keuze en zult ongetwijfeld het juiste kussen vinden voor uw zeer speciale persoonlijke wensen en eisen!

Nuttige accessoires

Een accessoire is bij deze kussens niet absoluut noodzakelijk. Bij het bestellen moet u er misschien voor zorgen dat de hoes afneembaar is en comfortabel in de wasmachine kan worden gewassen. Een idee zou zijn om voor deze zaak een andere hoes te bestellen, als die beschikbaar is voor het gewenste model. Dit is niet altijd het geval. Alleen bepaalde fabrikanten bieden deze mogelijkheid. Dan hoeft u niet te wachten tot de gewassen hoes droog is en kunt u uw kussen gebruiken wanneer u maar wilt.