Kassa voor kinderen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Kassa voor kinderen

Kassa’s voor kinderen zijn erg druk met kinderen en vormen de kern van een winkel. Kinderen kunnen zich in de rol van verkoper begeven en de aangeboden goederen in de winkel betalen en afhalen. Vroeger waren de kassa’s van de kinderen heel eenvoudig, met een numeriek toetsenbord en een lade voor het speelgeld. Men kon geen echte berekeningen maken. De kinderkassa’s van vandaag de dag zijn aangepast aan de echte kassa’s in winkels en supermarkten. Meestal hebben ze een elektronische rekenmachine die de bijdragen berekent. Ze zijn ook vaak uitgerust met het extra keukengerei dat in de supermarkten wordt gebruikt. Kassa’s voor kinderen zijn gemaakt van hout of plastic.

Tegenwoordig hebben de kinderkassa’s niet meer alleen een toetsenbord, maar ook een display voor het samenvatten van bijdragen en een kassalade, evenals een loopband voor het transport van de goederen, een scanner, een gleuf voor creditcards en een weegschaal voor het wegen van groenten en fruit. Voor sommige kinderkassa’s moet de loopband met de hand worden aangedreven, voor andere is een enkele druk op de knop voldoende om de goederen naar de kassa te brengen. Kassa’s van kinderen met een scanner zingen een signaaltoon zodra de knop van de scanner wordt ingedrukt dat een product is gescand. De kassalade verschijnt ook met een signaaltoon als de knop wordt ingedrukt. Hiervoor wordt een sleutel voor de kassalade meegeleverd waarmee de kassalade kan worden afgesloten. Naarmate er meer en meer creditcards worden gebruikt in supermarkten, kinderkassa’s zijn ook uitgerust met deze functie. In de regel zijn speelgeld en plastic creditcards inbegrepen bij de aankoop van de kassa. Als de kassa van de kinderen een weegschaal heeft, is het meestal een klein oppervlak voor de weegschaal, die zelden het echte gewicht laat zien. Meestal wordt er ook een klein winkelmandje bij de aankoop van een kinderkassa meegeleverd. De meeste kinderkassa’s worden gevoed door batterijen, die apart moeten worden aangeschaft.

Onze Top 10 – Kassa voor kinderen

De elektronische kinderkassa’s zijn meestal gemaakt van plastic en zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Meestal zijn ze in unisekskleur, zodat jongens en meisjes er tegelijkertijd mee kunnen spelen.

Het alternatief voor de plastic kinderkassa is een houten kassa, die ook zeer kleurrijk is en in geteste kwaliteit kan worden gekocht, wat betekent dat de verwerking en het materiaal van de kinderkassa’s onschadelijk zijn voor de gezondheid van de kinderen, vooral wanneer ze kleine delen ervan in hun mond stoppen. De randen zijn afgerond en de gekleurde houten onderdelen worden getest door erkende organisaties. Bovendien heeft hout het voordeel dat het zeer robuust is, zodat het zeer lang meegaat en vaak kan worden doorgegeven aan de volgende generatie. De elektronische functionaliteit ontbreekt echter grotendeels. In plaats daarvan worden de transacties die nodig zijn voor het verzilveren handmatig uitgevoerd. Hier speelt de verbeelding van de kinderen een grotere rol. De kassa’s hebben geen rekenmachinefunctie. De kinderen imiteren het typen van de nummers op de toetsen. Er is ook geen elektronische display, maar de kinderkassa’s van hout hebben meestal dezelfde In het geval van kinderkassa’s, een papieren rol waarop een nummer kan worden geschreven of getekend met een potlood en vervolgens als kwitantie kan worden overhandigd. De nieuwere houten kinderkassa’s hebben echter ook een gleuf voor creditcards, die ook inbegrepen zijn en gemaakt zijn van hout. Het geldcompartiment maakt ook een rinkelend geluid als het wordt geopend. Deze kassa’s zijn vooral geschikt voor kleinere kinderen voor wie een rekenmachinefunctie nog niet belangrijk is. Voor kinderen vanaf zes maanden zijn er al kinderkassa’s van plastic of hout beschikbaar. Voor oudere kinderen dient u rekening te houden met de leeftijdsaanbeveling van de betreffende fabrikant of het betreffende model.

Bij een kassa hoort natuurlijk ook de bijbehorende winkel. Zogenaamde marktkramen zijn hiervoor geschikt, waar kinderen hun groente, fruit of andere koopwaar kunnen verkopen. Een dergelijke marktstand stimuleert de verbeelding van de kinderen en is daarom ook vanuit educatief oogpunt zeer aan te bevelen. Maar zo’n marktkraam neemt veel ruimte in beslag en past daarom niet in sommige ruimtes. Als alternatief zijn een paar individuele blikken of een vergelijkbare verpakking vaak genoeg voor de kinderen om het winkelspel van de handelaar te simuleren.

– Welk product is de winnaar van de kinderkassentest?

– Wat ben ik bereid te betalen voor een kinderkassa?

– Heeft u een voorkeur voor een goedkoop kassaproduct voor kinderen of voor de prijs-prestatieprijswinnaar?

– Zijn er fabrikanten of merken die met name worden aanbevolen voor producten voor de kassa van kinderen?

– Hoe hoog is de zorgvraag voor een Kinderfonds?

<spanstyle=“font-family: Arial, sans-serif;“>- Welche Größe ist die Beste bei eine/r Kinder-Kasse?

– Wat is het maximale gewicht van een kinderfonds?

– Hoe scoren de producten van Stiftung Warentest voor kinderen?

– Hoe beoordelen „echte kopers“ de producten van de kassa voor kinderen?