Kettingtakel

Manuele takel, kettingtakel 5000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagersManuele takel, kettingtakel 3000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagersScheppach Kettingtakel CB02 2000 kg
LinkManuele takel, kettingtakel 5000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers*Manuele takel, kettingtakel 3000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers*Scheppach Kettingtakel CB02 2000 kg*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 198,08
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 107,78
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 109,17
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Manuele takel, kettingtakel 5000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 198,08
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Manuele takel, kettingtakel 3000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 107,78
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Scheppach Kettingtakel CB02 2000 kg
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 109,17
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Kettingtakel

Als u de naam kettingtakel hoort, denkt u misschien niet meteen aan het juiste product. Om deze twijfels weg te nemen, leggen we hier de belangrijkste kenmerken van een kettingblok uit en geven we advies dat nuttig kan zijn bij de aankoop. Een kettingtakel is eigenlijk een apparaat dat wordt gebruikt voor het heffen van vrij zware lasten. Daar is een kleine hoeveelheid kracht voor nodig. Deze energiebesparing wordt bereikt door het feit dat er een combinatie is van touw en meerdere katrollen, wat het tillen vergemakkelijkt. De takels zijn door hun compacte bouw bijzonder geschikt voor verschillende hijswerkzaamheden op verschillende locaties. Een kettingbloktest van het internet kan een grote hulp zijn bij het kiezen van de juiste kettingbloktakel.

Om er zeker van te zijn dat het aangekochte product aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet, moet men aandacht besteden aan de afzonderlijke componenten. Hieraan worden dan bepaalde eisen gesteld, zodat u uiteindelijk een goed product kunt kopen. Hier is een overzicht van de afzonderlijke onderdelen van de kettingtakel:
-scharen: dit zijn dan houders voor de walsen en worden bevestigd aan de rand van de wals.
-touw/ketting: Het touw moet bestand zijn tegen een zeer grote belasting. Als er sprake is van extreem zware lasten, moet er een lastketting worden voorzien.
-Rollers: zij leiden het touw af en moeten daarom een kogellager hebben om de wrijvingskrachten te verminderen. Er is natuurlijk een verschil tussen losse en vaste katrollen. Om te weten te komen welke variant een bepaalde kettingbloktakel is, zie in een kettingtakeltest.
De vaste rollen hebben een vaste positie zodat ze niet in hoogte kunnen veranderen. Maar ze keren wel de trekrichting om. De losse rollen daarentegen bewegen op en neer, zodat ze op geen enkel punt kunnen worden vastgezet. Deze rollen worden dan uit zichzelf gedragen en bewegen mee met de touwgeleiding.

De kettingtakels worden overal gebruikt waar een zware last moet worden gehesen. U kunt deze tool dus meestal zien op grote bouwplaatsen of werkplaatsen. Het grootste toepassingsgebied voor deze katrolblokken ligt echter in de industrie. Het grootste voordeel van deze gereedschappen is juist dat ze de benodigde kracht verminderen. Dit betekent dat de persoon minder geweld hoeft te gebruiken en dat het werk nog steeds gedaan wordt.

Onze Top 10 – kettingsblok en -aanpak

Nr. 1
Manuele takel, kettingtakel 5000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers
Kundenbewertungen
Manuele takel, kettingtakel 5000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers*

Handtakel, kettingtakel 5000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers

Contacteer ons voor meer informatieMaandag tot vrijdagvan 9 tot 13u en van 13u30 tot 17u30

Categories

Onze merken

AOYUE

BC-ELEC

VARAN

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Handtakel, kettingtakel 5000...

 Preis: € 198,08 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Manuele takel, kettingtakel 3000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers
Kundenbewertungen
Manuele takel, kettingtakel 3000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers*

Handtakel, kettingtakel 3000kg, hefhoogte 3 m, met kogellagers

Contacteer ons voor meer informatieMaandag tot vrijdagvan 9 tot 13u en van 13u30 tot 17u30

Categories

Onze merken

AOYUE

BC-ELEC

VARAN

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Handtakel, kettingtakel 3000kg, hefh...

 Preis: € 107,78 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Scheppach Kettingtakel CB02 2000 kg
Kundenbewertungen
Scheppach Kettingtakel CB02 2000 kg*

Scheppach Kettingtakel CB02 2000 kg
Deze takel CB02 van Scheppach is een handig gereedschap voor in de garage en werkplaats. Door de robuuste constructie biedt de takel jarenlange betrouwbaarheid. Hij verwijdert speling middels de vrijloopketting. De kettingtakel met gecontroleerde hef- en daalfunctie is ideaal voor heffen, trekken, strekken, positioneren en vastzetten. Bovendien is deze takel per...

 Preis: € 109,17 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Tot de belangrijkste alternatieven voor een kettingbloktakel, die ook in elke kettingbloktest worden onderscheiden, behoren elektrische kettingtakels en luchtkettingtakels.
Elektrische kettingtakels zijn gereedschappen waarvan de hijsmotoren een 230 V of 400 V uitvoering hebben. Deze elektrische kettingtakels worden aangestuurd via een directe besturing of schakelaarbesturing. In het geval van magneetschakelaargestuurde kettingtakels zijn meestal instelbare eindschakelaars beschikbaar die dan als operationele eindschakelaars kunnen worden beschouwd. De elektrische kettingtakels kunnen een draagvermogen tot 10 ton hebben. In het geval van pneumatische kettingtakels moet ervoor worden gezorgd dat deze gereedschappen de gespecificeerde prestatiegegevens niet afdekken totdat een stromingsdruk van 6 bar is bereikt. Het is ook zeer belangrijk om te vermelden dat het noodzakelijk is om voor de aankoop te controleren of het luchtverbruik bij volle belasting gegarandeerd is. Een luchtkettingtakel kan zowel met een kettingbediening als met een knopbediening worden bediend. Het voordeel van de persluchtkettingtakel ten opzichte van de elektrische kettingtakel is dat de hef- en daalsnelheid van de persluchtkettingtakel traploos instelbaar is. De persluchtkettingtakels kunnen een draagvermogen tot 100 ton hebben.

Bij de keuze van een goede kettingtakel moet u natuurlijk ook rekening houden met de fabrikant. Het bepaalt meestal de kwaliteit en de garantie van het apparaat. Het is daarom aan te raden om altijd te verwijzen naar gerenommeerde en bekende namen in deze sector en een kijkje te nemen naar hun producten. De traditie en ervaring die zij op dit gebied hebben draagt bij aan de kwaliteit. De bekendste fabrikanten op het gebied van kettingtakelproductie zijn onder andere Einhell, ECD Duitsland, Vorel, ROTEK…

De innovaties op het gebied van kettingbloktakels zijn verschillend en kunnen ook van fabrikant tot fabrikant verschillen. In de meeste gevallen hebben deze innovaties betrekking op bepaalde verbeteringen die aan eerdere apparatuur zijn aangebracht. Meestal gaat het om innovaties op het gebied van de hefcapaciteit en het materiaal dat bij de productie wordt gebruikt.

Het internet is niet langer alleen bedoeld om te surfen, maar ook om te kopen. Kopen op het internet biedt veel voordelen voor wie graag snel en gemakkelijk een product wil laten leveren. Veiligheid en verzending zijn gegarandeerd. Ten eerste is er een grotere selectie van verschillende modellen van de fabrikanten op het internet, omdat deze niet beperkt zijn door de ruimte. Daarom kunt u overal ter wereld bestellen. Ten tweede hoeft u het huis niet te verlaten om een product te kopen. Het enige wat je echt nodig hebt is een creditcard en een internetverbinding. Nadat u het product hebt gekozen, voert u uw eigen gegevens in en betaalt u met de kaart. Binnen enkele dagen ontvangt u het product. Het is ook gemakkelijker om uw keuze te maken, omdat u een kettingtakeltest kunt bekijken op het internet, waar de belangrijkste kenmerken van elk model worden getest. Ook de klantreviews, die u kunt vinden onder de producten, zijn van grote hulp bij de selectie.

Als u besluit om een kettingtakel te kopen, zijn er natuurlijk bepaalde dingen waar u op moet letten. Naast de fabrikant en de prijs zijn er nog andere zaken die voor zo’n instrument van groot belang zijn. Deze omvatten onder andere:
1.lifting capaciteit : Het is belangrijk om te weten hoe zwaar de lasten die u met de kettingtakel wilt tillen kunnen zijn. Er zijn verschillende modellen die verschillende belastingen aankunnen.
2.hefcapaciteit : Hier is het belangrijk om te weten hoe hoog de lasten moeten worden getild en hoe hoog het gewenste model de lasten kan tillen.
3.rope/chain lock: De afwerking van het rope/chain lock speelt ook een belangrijke rol bij de aankoop, omdat het gewicht op een bepaald niveau blijft.
4.operatie: Het is belangrijk om te weten of het beter is om een elektrische of een persluchtcilinder takel voor de toepassing te hebben. Een bloktest van de kettingkatrol kan hier nuttig zijn, omdat