Krulspuit

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Krulspuit

Wat is een krulspuit?

Een goede spray voor krullen zorgt voor een mooie en goed verzorgde krul, waarbij de krullen optimaal worden gebundeld, ze krijgen nieuwe elasticiteit en natuurlijke glans. Met een goede spray wordt het haar ook tijdens het aanbrengen verzorgd. Frizz en vliegend haar worden voorkomen en voorkomen. Het haar mag niet worden belast door de spray, maar moet vitaal en licht blijven. Er zijn ook sprays die zorg en styling combineren.

Vereisten voor een goede krulspuit

Een goede spray voor krullen moet zorgen voor verzorging en houvast naast grote krullen. Natuurlijke ingrediënten zoals arganolie zijn altijd een voordeel. Maar natuurlijk staan de krullen en hun optimale verzorging en stylingresultaten op de voorgrond. Deze moeten perfect worden gebundeld en beschermd tegen kroes. Er moet een mooie, lichte krul ontstaan. De spray mag in geen geval de krullen verzwaren of vastplakken.

Toepassingsgebied van de krulspuit

Naast het gebruik in de kapsalon zijn er natuurlijk ook sprays voor krullen in de badkamer thuis te vinden. Vrouwen en mannen met krullen en golven moeten sprays gebruiken om ze perfect in scène te zetten. De kapper gebruikt de sprays om de krullen te ontwarren, opnieuw te bundelen en het kapsel vast te houden. Vooral op dagen met een hoge luchtvochtigheid zijn de sprays voor krullen met anti-frizz effect en hold in trek. De sprays zijn ook ideaal voor haar met ongedefinieerde golven.

Wat zijn de alternatieven voor een krulspuit?

Als u niet van sprays houdt, kunt u als alternatief ook krulcrèmes, krulschuim en krullotions gebruiken. Het hangt af van de voorkeuren van de gebruiker en de wijze van toepassing. Bij lotions, crèmes en krulschuim bijvoorbeeld worden de producten meestal in de krullen gekneed, terwijl sprays meestal alleen worden gespoten. Daarom is de spray veel tijdbesparender dan de andere producten. Naast de eenvoud van de sprays zijn er geen extra hulpmiddelen nodig. Sprays kunnen ook op de tweede dag worden gebruikt als reactiveringsspray voor de krullen.

Onze Top 10 – Krulspuiten

Welke fabrikanten van krulspuiten zijn er?

Er zijn talloze fabrikanten voor krulspuiten zowel in de professionele kappers- als in de drogisterijsector, veel fabrikanten zijn zowel bij de kapper als bij de drogisterij vertegenwoordigd. Bijna elke haarverzorgingslijn heeft een krullende haarsectie. Aanbevolen fabrikanten voor krulproducten en met name sprays voor krullen zijn de onderstaande merken.

Marokkaansil met zijn krulverfrissende spray met arganolie. Alle producten van dit merk bevatten waardevolle arganolie en zorg voor de styling.

Sebastian Professional met een styling krulspuit. Dit merk behoort tot het merk Wella excess. Onlangs is de krulserie toegevoegd.

KMS krul activerende spray, deze spray activeert de krullen vanaf nul. KMS behoort net als Goldwell tot de KAO Salon Group.

TIGI Anti-Frizz Spray voor krullen, dit merk biedt producten met een speciale geur – elk van de producten heeft zijn eigen zeer speciale geur. TIGI is ook onderverdeeld in 4 submerken, waarbij bijna iedereen zijn eigen krulproducten aanbiedt.

ghd warmtebescherming voor krultangen, dit merk staat bekend om professionele hulpmiddelen zoals stijltangen en krultangen en biedt ook bijpassende stylingproducten.

Joico krulverfrisserspray, het merk Joico is al lang bekend in Amerika. een van de meest bekende merken en is nu ook in Duitsland verkrijgbaar als kappersmerk.

REDKEN controlerende verzorgingsspray, REDKEN is een van de meest populaire merken in de kappersbranche en biedt professionele krulverzorging en styling.

Goldwell vochtinbrengende Leav-in verzorgingsspray voor krullen, Goldwell is ook onderverdeeld in submerken waar de meeste krulproducten worden aangeboden.

Innovaties op het gebied van krulspuiten

De nieuwste producten in het krulspuitgamma zijn Schwarzkopf Professional Mad about Curls producten, die zorg en styling combineren door het ontwarren van krullen en tegelijkertijd warmtebescherming bieden. De krulvorm wordt vernieuwd en het haar wordt beschermd tegen kroes. Hier worden verzorging en styling gecombineerd met slechts één spray, wat tijd en ruimte bespaart in het badkamermeubel. Voor het overige zijn er geen grote innovaties, behalve de constante verbeteringen van de producten.

Voordelen van het kopen van een krulspuit op het internet

De voordelen van het kopen van een krulspuit op het internet zijn enerzijds de beduidend lagere prijzen van de producten dan bij de kapper, de directe prijsvergelijking van de producten op verschillende websites. Maar niet alleen de prijsvergelijking maar ook de product- of merkvergelijking zijn van voordeel bij het online bestellen. Als u vragen heeft, biedt bijna elk platform een telefonische en professionele adviesdienst die het perfecte product vindt voor elke haarbehoefte en kan reageren op speciale verzoeken of mogelijke incompatibiliteiten. En zoals bij alle online bestellingen, directe levering bij u thuis. Online kunt u ook een grote selectie van professionele kappersproducten vinden op een marktplaats, aangezien de lokale kapper meestal slechts één of twee merken voert. Een ander voordeel zijn de betaalmogelijkheden, zoals aankoop op rekening. Verder Ongebruikte producten worden vier weken na aankoop geretourneerd. De retourkosten zijn meestal niet gedekt. Meestal krijgt u naast de lage prijzen ook nog extra kortingen of kleine monsters. Daarom is het altijd de moeite waard om het online aanbod te bekijken.

Waar moet je op letten als je een krulspuit koopt?

Bij de aankoop van een spray voor krullen moet in de eerste plaats rekening worden gehouden met persoonlijke intoleranties die vooraf moeten worden opgehelderd in geval van gevoeligheden of allergieën voor ingrediënten. Anders moet u aandacht besteden aan uw persoonlijke wensen, of het nu gaat om zorg, styling of beide. Dan moet u overwegen hoeveel u wilt investeren en bereid zijn om professionele producten te kopen, die duurder zijn in vergelijking, maar langer meegaan omdat ze meer geconcentreerd zijn. Of dat de producten van de drogisterij voldoende zijn. Wat ook nuttig kan zijn, zijn aanbevelingen van anderen in forums, merkvoorkeuren of productreviews. Als u bijvoorbeeld waarde hecht aan diervriendelijke of veganistische producten, dan kunt u dit voor de aankoop te weten komen.

Handige accessoires voor krulspuiten

Er zijn geen directe accessoires voor krulspuit, maar met een paar dingen kunt u de spray en dus de krullen ondersteunen. Een goede, krulondersteunende verzorging is de basis voor mooie krullen. Dit omvat shampoos, verzorgingsproducten en maskers. Vervolgens om een spray voor krullen te ontwarren en te onderhouden. Als er een thermisch apparaat wordt gebruikt, breng dan een hittebescherming aan. Voor de afwerking adviseren wij een goede föhn met bijvoorbeeld een diffusor voor krullen of een krultang om de krullen vorm te geven. Tot slot een krulhaarspray voor optimale fixatie en kroesbescherming.

shortcode-variabelen [slak=“youtube“]