Magnetronhouder

Magnetronhouder Universele wandsteun muurbeugel Maclean MC-776 B zwart
LinkMagnetronhouder Universele wandsteun muurbeugel Maclean MC-776 B zwart *
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 19,55
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Magnetronhouder Universele wandsteun muurbeugel Maclean MC-776 B zwart
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 19,55
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Magnetronhouder

Magnetronhouder

Wie kent het niet, het keukenwerkblad is gevuld met allerlei keukenapparatuur en je hebt op het werkblad nauwelijks nog ruimte over om eten te bereiden. Dit begint met de koffiemachine, de waterkoker en de broodrooster. En gaat verder met de magnetron. Maar hoe kun je ruimte besparen? Vooral waar moeten de „grote“ apparaten zoals de magnetron of de mini-oven worden geplaatst? Het monteren van een magnetron aan de muur is een goede manier om ruimte te besparen in de keuken. Maar hoe en waarmee? Natuurlijk moet het geheel veilig en stabiel zijn, en de beste manier om dit te doen is door een geschikte houder voor de magnetron te gebruiken. Die gemakkelijk aan de muur kan worden bevestigd. Dit betekent dat er geen onnodige ruimte verloren gaat op het werkoppervlak. Maar nu de vraag voor welke houder te kiezen? Een muurbeugel, waar de magnetron gewoon op geplaatst kan worden? Of gebruikt u een plank, die met beugels aan de muur wordt bevestigd? Als u op het internet zoekt naar de „perfecte“ oplossing, kunt u snel wanhopig worden en zich overweldigd of uitgeput voelen door het grote aanbod en de vele mogelijkheden. Deze gids is bedoeld als een kleine hulp bij het nemen van een beslissing.

Er zijn ontelbare tests en vergelijkingen van microgolf-beugels op het internet, maar sommige fabrikanten blijven met nieuwe komen. Een wandmontage die steeds weer opduikt en meestal goed scoort is de VANWALK-montage, hier is het een Univerasloper die ook geschikt is voor andere elektrische apparaten zoals broodroosters of hifi-apparatuur. Met een draagvermogen van 45 kilogram is het geschikt voor bijna elk apparaat en de houderarmen zijn De pons-uitsparingen bieden een veilige standaard voor de magnetron. Ook de Xavax magnetronhouder loopt steeds weer over u heen en scoort zeer goed in de meeste testen. Deze wandbevestiging is ook individueel in breedte en diepte verstelbaar en heeft een draagvermogen van 30 kilogram. Andere fabrikanten die door de consument zijn goedgekeurd zijn de muurbeugels van Electronik-Star, Bathwa, Cabletech, Tomasa en deleyCON. Net als Homdox, Maclean en Borner. De microgolfoven van Borner heeft zelfs een draagvermogen tot 70 kilogram. Al deze fabrikanten bieden ongeveer dezelfde prijs aan. Dit maakt de keuze natuurlijk moeilijker.

Onze Top 10 – Magnetronhouder

Nr. 1
Magnetronhouder Universele wandsteun muurbeugel Maclean MC-776 B zwart
Kundenbewertungen
Magnetronhouder Universele wandsteun muurbeugel Maclean MC-776 B zwart *

Szablon Ebay

Magnetronhouder
Maclean MC-776 B zwart
Artikelnummer:51505
De houder bestaat uit twee stevige L-vormige armen met instelbare lengte, bevestigd aan de muur met behulp van de meegeleverde schroeven.Ze garanderen een stabiele positie van de apparatuur.Brede functionaliteit.

Beschrijving

Met de universele muurbeugel kunt u apparaten met een gewicht ...

 Preis: € 19,55 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Voordat u besluit om een berg te kopen, zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden. Als u in een gehuurd appartement woont, moet u van tevoren duidelijk maken of u in de muur mag boren. Dit komt omdat de boorgaten voor een muurbevestiging voor de magnetron iets dieper gaan. Als de verhuurder niet graag gaten in de muur ziet boren, zijn er ook zelfklevende muurbeugels. Deze houden net zo goed vast als beugels die moeten worden vastgeschroefd. Als u tegels op de muur heeft, moet u er rekening mee houden dat tegels kunnen barsten of barsten bij het boren. En om dit te voorkomen kunt u ook een zelfklevende magnetronhouder gebruiken. Welke muurbeugel u kiest hangt natuurlijk af van uw eigen wensen. Dat betekent dat je je eerst moet afvragen wat ik wil en wat ik nodig heb? Het beste is dus om informatie te krijgen over het gewicht en de grootte van uw eigen magnetron. Meestal vindt u deze informatie in de handleiding. Ongeacht uw eigen wensen moet de houder stabiel en robuust zijn. Daarnaast moet men letten op het laadvermogen. De meeste in de handel verkrijgbare muurbeugels hebben een draagvermogen van 35-40 kilogram. Let ook op de lengte van de haakjes. De dragers mogen immers niet onder de magnetron uitsteken of te kort zijn. Er zijn ook beugels voor het uittrekken, zodat u gemakkelijk de juiste lengte kunt aanpassen. Dit heeft ook het voordeel dat u niet per se een nieuwe houder hoeft te kopen als u een nieuwe magnetron koopt. Roestvrijstalen houders zijn de beste keuze. Roestvrij staal is gemakkelijk te reinigen en zeer stabiel. Bovendien vertoont roestvrij staal nauwelijks tekenen van slijtage en is het niet gevoelig voor roest of iets dergelijks. U moet uw vingers van de plastic houders af houden omdat ze meestal goedkoper zijn, maar niet erg duurzaam.
Er zijn ook wandbeugels die opvouwbaar of in hoogte verstelbaar zijn. Voor welke variant ik beslis, is aan ieder zelf.
Het internet biedt een veel grotere keuze dan elke andere gespecialiseerde dealer. En u kunt eenvoudig en gemakkelijk prijzen vergelijken dankzij verschillende portalen. En kijk hoe anderen het product hebben gevonden en of ze het aan anderen aanbevelen. Zeker, je kunt niet altijd 100% vertrouwen op de beoordelingen van klanten, maar ze kunnen zeer nuttig zijn.
In ieder geval moet u niet alleen op de prijs letten. Want zeer goedkope muurbeugels zijn meestal van slechte kwaliteit of slecht vervaardigd. U wilt er immers iets van hebben voor een langere tijd en voorkomen dat de magnetron op een dag gewoon naar beneden valt.

Als alternatief voor een standaard magnetronhouder kunt u ook een plank met twee hoeken aan de wand monteren. Maar ook hier moet u ervoor zorgen dat de constructie de belasting van de magnetron kan dragen. Dienovereenkomstig moet u hoeken kiezen die overeenkomen met de belasting en ook de plank moet sterk genoeg zijn.
Als u een nieuwe keuken in de keukenstudio plant, kunt u ook een vaste plaats hebben in een kast voor de magnetron. Dit heeft als voordeel dat de magnetron gewoon achter een kastdeur verdwijnt als hij niet nodig is. Of u kunt direct kiezen voor een vaste magnetron, vergelijkbaar met een ingebouwd fornuis.
Een ander alternatief zou zijn om te investeren in een magnetron die eronder kan worden gebouwd. Deze kan eenvoudig van onderaf aan de bovenkasten worden bevestigd. Maar hier moet u rekening houden met de laadcapaciteit van de kasten, want het gewicht van een magnetron moet niet worden onderschat. Een stopcontact moet zich dicht bij de plaats bevinden waar de magnetron is geïnstalleerd, aangezien de meeste substructuurmicrogolven een relatief korte kabel hebben.
Een nadeel is dat de magnetron niet kan worden verplaatst als hij eenmaal is geïnstalleerd. Wat de prijs betreft, verschilt een onderbetaalde magnetron niet van andere. Het is verkrijgbaar in alle prijscategorieën en met een breed scala aan kleuren en functies. Onderteller-microgolven zijn ook beschikbaar met grill en andere extra functies. Dit maakt ze net zo veelzijdig als andere microgolven.