Make-up kit

Test & vergelijk Make-up kit

Een make-up case (ook wel make-up case genoemd) is een opbergplaats voor diverse cosmetica en schoonheidsproducten. U kunt ze online kopen of bestellen, maar ook in gespecialiseerde winkels of in parfumerieën en drogisterijen in verschillende uitvoeringen. Het is belangrijk om te weten voor welk soort gereedschap het gebruikt moet worden. Voor privégebruik volstaat vaak een eenvoudige zak met uw favoriete cosmetische producten. Veel vrouwen kopen een make-updoosje om hun make-up thuis te beschermen tegen stof en zonlicht. Dit houdt de cosmetica schoon en de make-up plaats opgeruimd. Wie weinig opbergruimte heeft, omdat zijn badkamer niet zo groot is of omdat er geen make-uptafel beschikbaar is, profiteert vooral van een dergelijke aanwinst. Kinder make-up cases zijn populaire cadeautjes voor kleine meisjes. Dergelijke make-uptassen bevatten felle kleuren en kunnen worden gebruikt voor vermommingen op Rose Maandag of Halloween. Make-up cases met make-up kunnen al tegen verschillende prijzen voor jong en oud online en in gespecialiseerde winkels worden gekocht. Make-up cases voor kinderen zijn goedkoop. De professionele alternatieven daarentegen kosten veel geld en hier is een goed onderzoek aan te bevelen. Om een slechte aankoop te voorkomen, moeten verschillende fabrikanten worden gecontroleerd.

Een beautycase bevat veel verschillende tassen en opbergmogelijkheden. Zo kunnen alle cosmetische producten netjes worden opgeslagen of getransporteerd. Het biedt voldoende ruimte voor de verzorgingsproducten, zoals crèmes, serums of reinigingswater. Ook andere hygiëneproducten zoals Katoenen pads, make-up remover doeken of reinigingssponzen kunnen binnenin worden opgeborgen. Als u een grote make-up collectie heeft, kunt u met behulp van een geschikte opbergruimte een goed overzicht krijgen van uw productvariëteit. Make-up artiesten hebben make-up kits nodig om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen op afspraken buiten de stad. De gebruikte cosmetica zijn het gereedschap van de visagisten. Net zoals een ambachtsman zijn gereedschap in een gereedschapskist bewaart, gebruiken visagisten speciale cosmetische koffers voor hun producten. Verschillende klanten hebben verschillende behoeften en huidtypen. In totaal kan men meer dan 50 verschillende huidtinten onderscheiden. Voor elke huidskleur moet de juiste foundation in de koffer beschikbaar zijn. Zo kunnen alle funderingen duidelijk gerangschikt naar kleur en dekkracht worden opgeslagen en meegenomen. De koffer biedt ook altijd voldoende ruimte voor poederproducten zoals highlighters, blushes of zetpoeders. Er is ook voldoende opbergruimte voor oogcosmetica bestaande uit oogschaduw, primers en mascara. Als u veel potloden gebruikt, zoals lippenfolie of kohlpotloden, kunt u er zeker van zijn dat ze op kleur gesorteerd kunnen worden en goed bewaard kunnen worden in een make-updoosje. Voor pennen zijn speciale opbergmogelijkheden zoals rollende mappen of koffers geschikt. Elke make-up set kan worden opgeborgen in de koffer en hoeft niet extra te worden verpakt. Zo kan de koffer worden gebruikt om bijzonder kwetsbare producten zoals lippenstiften of dure crèmes te beschermen tegen zonlicht. Als dergelijke gevoelige producten te lang aan sterk zonlicht of hete temperaturen worden blootgesteld, kunnen de ingrediënten die ze bevatten beginnen te smelten en hun effectiviteit negatief beïnvloeden. Het wordt ook aanbevolen om deze producten niet op te slaan in vochtige badkamers of in kamers met gedraaide verwarming. Het is daarom essentieel om ze op een passende manier op te slaan. Voor een komende reis is de Make-up case beste metgezel van een vrouw. Afhankelijk van het gebruikte model kan het ook over de koffer worden bevestigd en biedt het een snelle toegang tot de schoonheidsartikelen op de luchthaven of direct na aankomst op de bestemming. Een grote make-up case biedt altijd meer opbergruimte dan kleinere alternatieven. Vandaag de dag kan iedereen die professioneel in de schoonheidsindustrie werkt niet meer zonder een goede beautycase. Het biedt voldoende opslagruimte voor alle producten en vergemakkelijkt het transport. Vooral kappers of visagisten gebruiken graag hun hele uitrusting op reis en kunnen alleen efficiënt werken om alle wensen van de klant te vervullen.

De klassieke beautycase is een kleinere, handigere versie van een bekende koffer. Het verschilt vaak in grootte en interieur. Als koffers vaak gemaakt zijn van textiel, plastic of aluminium, zijn er vele variaties van moderne make-uptassen van leer, kunstleer of andere diervriendelijke materialen zoals acryl. De acrylvarianten hebben het voordeel dat ze transparant zijn en een goed overzicht geven van de inhoud van buitenaf. Make-up koffers van aluminium zijn bijzonder licht in gewicht en kunnen veel verdragen tijdens het reizen. Professionele visagisten gebruiken vaak multilevel modellen die ze mee kunnen nemen naar fotoshoots of andere klussen. Elke divisie geeft de make-up expert direct toegang tot het gewenste beautyproduct. De koffer is vaak de beste assistent en deze moet goed gekozen worden. Nagelontwerpers gebruiken net zo goed beautycases als visagisten en kappers.

Make-up kits zijn meestal nodig voor drie soorten mensen. Particulieren gebruiken dit type opslag voor thuis of op reis. Zo kunnen alle belangrijke producten samen worden opgeslagen worden opgeslagen en meegenomen. De koffer biedt goede bescherming en houdt de boel netjes. Als u veel reist, hoeft u uw koffer maar één keer te vullen en kunt u er elke keer bij. Dit bespaart tijd en maakt het inpakken gemakkelijker. Dit geldt zowel voor particulieren als voor commerciële gebruikers. De koffers worden vaak meegenomen als handbagage en bieden de eigenaar direct toegang. Iedereen die in de cosmetica-industrie werkt en vaak onderweg is, bijvoorbeeld als productmanager of vertegenwoordiger van een bepaald merk, heeft een beautycase nodig om de goederen van het bedrijf voor te bereiden op de verkoop en ze altijd bij de hand te hebben. Op deze manier kunnen cosmeticavertegenwoordigers de gehele collectie in de betreffende koffer meenemen en professioneel presenteren. Afhankelijk van de productserie kan in elke koffer een aparte make-up case worden verpakt. Met een grote keuze aan producten hebben alle merken ruimte en kunnen ze meegenomen worden naar de afspraak. Het transport wordt vergemakkelijkt en u kunt zorgen voor een goed voorbereide en professionele uitstraling. Als er geen make-up cases worden verstrekt door de werkgever, kunnen verschillende online aanbieders zoals Amazon e.d. helpen. Amazone make-up kits zijn goedkoop en hebben een brede selectie. Zelfs parfumerieën als Douglas of Pieper bieden nu verschillende modellen voor het opbergen van allerlei soorten make-up. Getrainde visagisten en visagisten nemen hun gehele beauty-voorraad mee naar de geboekte afspraken waar ze de klanten opmaken. Vooral voor grote evenementen of bruiloften zijn veel verschillende producten nodig om hun werk te kunnen doen. Als je vaak niet op voorhand weet welke huidskleur de klanten hebben, moet je ervoor zorgen dat je voor elke huidskleur de juiste cosmetica hebt. Vooral bij evenementen zoals bruiloften moet de huid van de klant goed worden voorbereid, zodat de make-up niet door tranen en zweet uitloopt. Wie heeft niet al haar producten bij zich, kan niet voldoen aan de eisen van het werk en kan klanten en verdere orders verliezen. Wie in de make-up voor de televisie werkt, moet zijn klanten goed voorbereiden op de opnames en producties. Er zijn dus verschillende maskerende producten in verschillende huidtinten nodig. Ook moeten cosmetica voor mannen en vrouwen gelijkelijk worden gebruikt. Een multi level trolley is geschikt voor het dragen van al het benodigde gereedschap. Dergelijke professionele ontwerpen zijn zeer populair in de filmindustrie en kunnen worden besteld bij speciale leveranciers. Een make-up case set helpt om alles nauwkeurig op te bergen en te vervoeren.

De klassieke make-up case is gemaakt van plastic. Dit maakt het licht in gewicht en gemakkelijk te reinigen. Als er vlekken of krassen worden gevonden, kunnen deze zonder veel moeite worden verwijderd. Meestal is een vochtige doek voldoende om de koffer weer schoon te krijgen. Agressieve wasmiddelen zoals aceton moeten worden vermeden. Deze kunnen de kleur van het plastic verbleken en de behuizing beschadigen. Als u het wat luxueuzer wilt, raden wij u aan een handgemaakt model van leer te nemen. Meestal worden lederen make-up cases gemaakt in Italië of Spanje, omdat veel fabrikanten daar gespecialiseerd zijn in de verwerking van lederwaren. Grote beroemde ontwerpers zoals Chanel of Louis Vuitton bieden bijzonder exclusieve designstukken aan. Dergelijke make-up gevallen kunnen vaak enkele duizenden euro’s kosten. Om gewicht te besparen omdat je veel cosmetica nodig hebt, kunnen koffers ook in textiel worden gekocht. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De textielkoffers variëren ook afhankelijk van de prijs en de uitrusting. Wie veel ruimte en meerdere vakken nodig heeft, moet een meerlaagse trolleykoffer aanschaffen. Dit heeft het voordeel om voldoende ruimte te bieden voor het vervoer van speciale producten. Zelfs grote cosmeticabedrijven zoals L’Oreal of Maybelline hebben make-up cases in hun assortiment. De Make-Up Cases Maybelline hebben het voordeel om alle Maybelline producten veilig en overzichtelijk op te slaan. Als u een fan bent van het merk, kunt u de bijpassende Maybelline make-up case bij uw producten kopen of direct een reeds gevuld model kopen. Vooral Amazon biedt een grote selectie van Maybelline make-up cases. Professionele make-uptassen kunnen ook al gevuld worden gekocht. Deze hebben een basisuitrusting en hebben vele basiskleuren, die men nodig heeft voor de start als visagist en kan gebruiken voor het begin. Het kost immers enige tijd om het juiste merk te vinden en uw klanten te kennen. Als u een beginner bent, bespaart de aankoop van een reeds gevulde cosmetische koffer veel geld en tijd. Als u al een goed assortiment producten heeft en deze regelmatig gebruikt, raden wij u aan om eens te kijken naar de superprofessionele versie van de koffers. Vloerkasten zijn groot en bieden veel opbergruimte. Afhankelijk van uw voorkeuren kunnen dergelijke modellen eenvoudig worden uitgebreid. Als een make-updoosje leeg is, kan deze naar wens worden gevuld. Mac-liefhebbers kunnen hun make-uptasje alleen vullen met Mac-producten. Als u thuis niet veel make-up gebruikt, kunt u de Make-up Case Leeg laten staan en deze uitsluitend gebruiken voor reizen. Bekende fabrikanten van koffers, zoals Rimowa of Samsonite, bieden veel make-uptassen aan die bij de reiskoffer passen. Het is dus zinvol om de hele serie direct aan te schaffen en de bij de koffer passende make-uptas te gebruiken als u op reis gaat. Dit heeft als voordeel dat u op de luchthaven uw bagage snel herkent en een beter overzicht heeft. Make-up koffers kunnen bij het vullen meerdere kilo’s wegen, afhankelijk van de inhoud. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u een koffer gebruikt die gemaakt is van een licht materiaal zoals leer, lederen of textiele stof. Acrylkoffers zijn transparant en bieden het beste overzicht over de inhoud. Ze zijn gemakkelijk te reinigen, maar hebben vaak het nadeel dat ze te zwaar zijn. Er moet voor worden gezorgd dat acrylkoffers niet te veel persoonlijke aandacht krijgen.

Onze Top 10 – Make-up cases

De make-up case wordt vaak gebruikt in de cosmetica-industrie. Grote bedrijven als Mac, Inglot of Maybelline produceren verschillende modellen en ontwerpen voor professioneel gebruik. Meestal worden deze bewaard in de kleur die typisch is voor het bedrijf. Macs zijn zwart en hebben het logo in witte letters gedrukt. De koffer wordt dan gebruikt voor fotoshoots, beurzen of productdemonstraties. Het is moeilijk om je fotoshoots van welke aard dan ook voor te stellen zonder de koffers, bijvoorbeeld voor glossy magazines. Elke visagist heeft zijn eigen systeem en kan het werk niet goed doen zonder zijn zaak. Hij kent zijn producten het beste en kan alleen het ideale resultaat bereiken. Wie zijn koffer verliest, wordt geconfronteerd met een existentieel probleem. Bij modeshows worden vaak meerdere artiesten tegelijk geboekt. Hier moet elke kunstenaar zijn producten altijd bij zich hebben, net zoals een schilder zijn verf en penselen meeneemt. Een visagist moet dus ook al zijn kleuren en make-up kwasten bij zich hebben. Een goed gesorteerd systeem is net zo belangrijk als de bijpassende koffer. Kappers gebruiken de grote modellen vaak op de benen in hun salons. Zo hebben ze genoeg ruimte voor hun kammen en borstels en andere belangrijke accessoires. De koffer begeleidt hen op hun reizen en vervoert alle accessoires en verzorgingsproducten die nodig zijn voor het maken van afspraken. De koffer wordt gebruikt waar de eigenaar mee reist. Het is zijn gereedschap, zijn beste helper. En het moet strategisch goed gekozen zijn.

Aanbevelingen voor een goede make-up kit

Een goede koffer moet licht van gewicht zijn en voldoende ruimte bieden voor de benodigde producten. Het moet ook gemakkelijk te verzorgen zijn en niet te groot of te klein zijn. Afhankelijk van de toepassing kan een dergelijk geval tussen honderden grammen en enkele kilo’s wegen. Een goede grip is belangrijk voor de zware modellen. Het moet stevig in de hand liggen en het moet mogelijk zijn de koffer goed te dragen. Kleinere modellen hebben vaak een in grootte verstelbare verlengband. De koffer kan dus als een handtas of een kruislichaam diagonaal over de schouder worden gedragen op het lichaam. Dit heeft als voordeel dat de handen vrij blijven en gebruikt kunnen worden om meer tassen te dragen. Een andere belangrijke vereiste is de juiste verdeling. Dit moet goed worden gepland, zodat niets wordt vergeten.

Afhankelijk van welk model wordt gekozen, moet vooraf duidelijk worden bepaald voor welke inhoud en welk transport het nodig is. Is het voor privé- of professioneel gebruik? Moet het veel vloeistoffen vervoeren en hoe lang moet het duren? Het is belangrijk om de voor- en nadelen van een dergelijke overname tegen elkaar af te wegen. Als u niet veel geld heeft, kunt u wellicht overschakelen op goedkopere alternatieven en modellen. Professionele make-up cases zijn aanzienlijk duurder in aanschaf. Hiermee moet rekening worden gehouden bij het zoeken.

Het grootste voordeel van een make-up case is het gebruik ervan. Het vervangt een tas en kan gemakkelijk cosmetica en verzorgingsproducten vervoeren tijdens het reizen. Dit maakt het een goede helper en laat meer ruimte voor de kleding in de grote koffer. Het is vaak licht van gewicht en kan ook goed als handbagage worden meegenomen. Afhankelijk van het model heeft het verschillende componenten die met de respectievelijke producten kunnen worden gevuld. Dit bespaart rummen in uw handtas of klassieke kosmetische tas. U hoeft niet zonder producten te zitten en kunt uw hele make-up collectie meenemen. Het beschermt de producten tegen licht en warmte en zorgt ervoor dat ze lang meegaan. Het biedt ook veel opbergruimte voor accessoires en andere hulpmiddelen zoals sponzen, borstels en kwasten. Vooral vrouwen en mannen die veel make-up doen of ermee werken, hebben een geschikte make-up case nodig. Het is meestal goedkoop in aanschaf en kan afhankelijk van de toepassing verder worden uitgebreid. Vaak zijn de componenten in de koffer uitneembaar en kunnen ze naar wens worden geïnstalleerd en uitgebreid. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding. Veel fabrikanten bieden ook een breed scala aan ontwerpen en kleuren aan. De uitstekende kleurkeuze maakt de keuze van uw favoriete kleur gemakkelijker. Gevulde zaken hebben het voordeel om verdere kosten te besparen. De producten zijn inbegrepen en hoeven niet apart te worden aangeschaft. Afhankelijk van de fabrikant worden vaak accessoires zoals manicuresets of juwelensets meegeleverd. Deze bieden extra ruimte voor oorbellen, kettingen en ringen. Afhankelijk van het model kunnen ook extra onderdelen en tassen worden aangeschaft. U bent flexibel en kunt meer of minder producten meenemen, afhankelijk van uw reis of baan. De meeste gevallen hebben ook een breed scala aan toepassingen. Als u in de pedicure of manicure werkt, kunt u uw tas alleen vullen met nagellak en vijlen. Een make-up case hoeft dus niet per se alleen voor cosmetica te worden gebruikt. Het kan ook gebruikt worden voor shampoo. conditioner en haarborstels. Vooral kappers en haarstylisten gebruiken dergelijke modellen wanneer zij huisbezoeken afleggen of voor evenementen worden geboekt. Wie niet in zijn salon werkt en onderweg is, moet altijd al zijn producten bij zich hebben. Dit maakt de koffer zeer veelzijdig. Eenmaal gekocht, kan het gebruikt worden voor verschillende producten worden gebruikt. Inmiddels zijn er ook veel edele en glamoureuze modellen met veel ornamenten en liefdevolle details. Ornamenten met strass zijn net zo goed te vinden als modellen van imitatiebont. Zo worden bijvoorbeeld in luipaardlook steeds meer ontwerpen geproduceerd. Het aanbod is groot en aan elke wens kan worden voldaan. Vroeger waren de koffers alleen verkrijgbaar in gespecialiseerde winkels, vandaag de dag heeft u het voordeel dat u ze online in verschillende winkels kunt kopen. Amazon make-up cases kunnen snel en eenvoudig online worden besteld en zijn binnen enkele dagen thuis. Je hoeft niet lang te zoeken of te wachten. Wie spontaan wordt gevrijd of een evenement heeft, kan alles wat hij nodig heeft op korte termijn online kopen en het zoeken gemakkelijker maken dankzij Google en zo verder.

Als u een langere reis plant, moet u ervoor zorgen dat de koffer niet te zwaar is en te veel ruimte inneemt. Afhankelijk van het transportmiddel of de luchtvaartmaatschappij kunnen koffers niet worden meegenomen vanwege hun gewicht of grootte. Als je veel reist, moet je ervoor zorgen dat een te zware koffer geen grote lading is en geen nadeel wordt. Een ander nadeel is het gevoelige materiaal. Als u kiest voor een hoogwaardige lederen versie, moet u er altijd op letten dat deze niet te snel bekrast wordt. Leer is zeer gevoelig en kan niet worden blootgesteld aan water of zonlicht, omdat deze het kunnen beschadigen. Je moet ook voorzichtig zijn, vooral als je op reis bent, dat je koffer niet gestolen wordt. Als er een koffer wordt gestolen, zit je meteen vast en moet je de ingesloten producten voor duur geld kopen. Vaak zijn veel koffers niet goed uitgerust omdat er een spiegel ontbreekt of omdat de onderdelen te klein zijn. Voorzichtigheid is hier geboden. Als je veel te dragen hebt, mag het dode gewicht niet te hoog zijn.

Wie is van plan een koffer te kopen, hij moet vooraf goed geïnformeerd zijn over de selectie. Als je het verkeerde model koopt, kun je veel geld verliezen. Een goed onderzoek is hier verondersteld en essentieel. Als u zich eenmaal heeft geïnformeerd over de verschillende modellen en fabrikanten, kan de aankoop beter worden gepland. Vaak worden dergelijke investeringen slechts één keer gedaan, dus het is belangrijk om het juiste product te vinden en te weten hoeveel geld deze aankoop in totaal kan kosten. De make-up case moet passen bij de eigenaar. Het is een accessoire als een handtas en moet in het totaalbeeld passen om een professionele indruk te maken. Wie veel reist, moet absoluut op het gewicht van de koffer letten. Als je meestal veel bagage bij je hebt, moet de koffer goed in je hand passen en niet te zwaar zijn. Het moet ook net genoeg ruimte bieden om al uw producten vast te houden. Om te voorkomen dat u een slechte aankoop doet, moet u zich bewust zijn van de hoeveelheid bagage die u wilt meenemen voordat u een aankoop doet. Heeft het ook genoeg ruimte voor de cosmetica en verzorgingsproducten? Is het een trolley die gemakkelijk kan worden opgerold of een tas met een verlengband. Als u bijvoorbeeld gezondheidsproblemen heeft en last heeft van hevige rugklachten, is het aan te raden om een model met wielen te nemen als u het koopt. Deze hebben het voordeel dat ze gemakkelijk te vervoeren zijn als ze goed geladen zijn. Trolleykoffers zijn al in verschillende uitvoeringen en materialen op de markt verkrijgbaar. De koffer moet gemakkelijk te onderhouden zijn en met weinig moeite schoon te maken zijn.

Omdat de cosmetica-industrie voortdurend nieuwe producten ontwikkelt, worden de make-up kits ook voortdurend uitgebreid en aangepast aan de voorkeuren van de gebruikers. Vroeger waren ze helemaal leeg, maar vandaag de dag verkopen veel fabrikanten de kisten die vooraf gevuld zijn met Inhoud van het eigen merk. Cosmetische koffers die gevuld zijn, bieden een goede prijsprestatieverhouding. Zo zijn er bijvoorbeeld Douglas make-up koffers verkrijgbaar die vooraf gevuld zijn met diverse Douglas cosmetica. Als u make-up cases zonder inhoud koopt, kan het zijn dat u extra investeringen moet doen. Om ruimte en gewicht te besparen, kunnen veel beautyproducten vandaag de dag al worden herverpakt. Als u veel oogschaduwen heeft, kunt u de producten uit de buitenverpakking halen en tot grote pallets vullen. Professionele visagisten kunnen zo honderden verschillende kleuren vervoeren. U kunt eenvoudig online of in gespecialiseerde winkels make-up cases kopen. Make-up cases gevuld zijn goede cadeau-ideeën en laten het hart van elke vrouw sneller kloppen.

De bekendste fabrikant op professioneel niveau en uitvinder van beautycases is het merk Cantoni. Uit noodzaak werd een idee geboren dat in 1996 een revolutie veroorzaakte op de schoonheidsmarkt. Zeer populair zijn de make-up cases van grote make-up merken zoals Maybelline of Mac. Ze produceren ook veel verschillende modellen van koffers die bij de producten passen. Maar ook in de drogisterijen is veel keuze te vinden. Dus zijn er make-up cases dm en Rossmann make-up cases te koop. Deze hebben het voordeel goedkoop te zijn en zijn ideaal voor privégebruik. Traditionele kofferfabrikanten zoals Rimowa of Samsonite bieden naast de koffers ook make-uptassen aan voor hun klanten. Zo kunt u al uw reisuitrusting op één plaats kopen.

De bekendste fabrikant is Cantoni, omdat hij het idee van een koffer met poten die eruit ziet als een klein kastje, gepatenteerd heeft. Een andere toonaangevende fabrikant van beautycases is Arebos. De make-up cases zijn zeer stabiel en ideaal voor professioneel gebruik. Een andere fabrikant isSongmics, die zich heeft gespecialiseerd in de productie van hard-sided cases. Kappers gebruiken vaak de grote, meerlagige modellen in hun studio’s.

Om tijd en geld te besparen is het internet de beste plaats om te kopen. Hier heeft u het voordeel om een goed overzicht te krijgen van de verschillende modellen en fabrikanten. Een zekere affiniteit met het product moet een voorwaarde zijn. Als u echter geen kennis heeft en overweegt om een aankoop te doen, is het raadzaam om een gespecialiseerde dealer te bezoeken en goed advies in te winnen. Vooral de gespecialiseerde handel kan specifieke vragen beter beantwoorden en de koper kan gewicht en apparatuur direct ter plaatse inspecteren. Als men nog een bepaalde afstand tot het product heeft van huis, wordt deze afstand ter plaatse genomen. Vragen over grootte en uitrusting worden zo sneller beantwoord. De kwaliteit kan ook direct worden bepaald. Als de online verkoper niet genoeg gedetailleerde foto’s heeft gemaakt of als het gewicht verkeerd is opgegeven, is een slechte aankoop onvermijdelijk. De gespecialiseerde handel biedt ook een goed aanspreekpunt voor defecte artikelen die vervangen of gerepareerd moeten worden. U kunt sneller contact opnemen met de fabrikant en de afhandeling van de klachten is veel handiger. Online heeft u het voordeel van prijstransparantie. Bij veel productzoekmachines kunt u de goedkoopste leverancier vinden en kunt u door de selectie heen klikken zonder dat u het huis extra hoeft te verlaten. De keuze is groter en met een valse aankoop kan men van het 14-tätigen retourrecht gebruik maken. Afhankelijk van hoeveel tijd en geld je hebt, kan de online aankoop ook tegenover de gespecialiseerde handel de moeite waard zijn. Zo vaak kunnen couponcodes en kortingen worden toegekend, die je niet in de handel krijgt. Maar wie graag handelt, kan een goede Zoek een koopje. Jammer genoeg zijn beautycase verkopers alleen te vinden in grote steden. Als u in een landelijk gebied woont, moet u een bepaalde hoeveelheid reistijd accepteren.

Een goede selectie van beautycases is pas sinds de jaren negentig beschikbaar. Ontwikkeld uit noodzaak door het idee van een fotograaf en een visagist, die altijd het probleem hadden om geen goede opslagruimte te hebben voor het transport van hun gebruiksvoorwerpen. Een idee werd geboren en gepatenteerd. De eerste koffer met poten werd in 1997 ontwikkeld door Cantoni en meteen aangepast door de grote designhuizen Christian Dior en Helena Rubinstein. Andere fabrikanten volgden en breidden hun assortiment gestaag uit.

De prijzen variëren afhankelijk van de fabrikant en de vereisten. Voor privégebruik zijn modellen te vinden voor slechts 20,00 euro. Wie meer belang hecht aan vakmanschap en grootte moet bij de aankoop minstens 100,00 Euro verwachten. Goede modellen voor beginners zijn te vinden in de drogisterij voor al 50,00 Euro. Eenvoudige make-up doosjes zijn al te koop voor 5,00 Euro. Professionele koffers zijn beschikbaar voor 200,00 Euro, afhankelijk van de uitrusting.

Als u niet genoeg opbergruimte heeft voor uw producten, kunt u verschillende tassen en onderdelen kopen. Spiegels zijn bijzonder populair. Deze kunnen apart worden gekocht. Ook draagriemen en verlengbanden kunnen het transport vergemakkelijken. Beschermhoesjes voor op reis zijn ook nuttig en kunnen de koffer beschermen bij slechte weersomstandigheden. Kleine opslaghulpmiddelen zoals blikjes of koffers helpen om producten overzichtelijk op te slaan. Indien gewenst kunnen ook diverse tassen en potloodetuis worden aangeschaft. Zeer populair zijn bijpassende Vouwstoelen, die gebruikt worden voor producties in de natuur. Moderne koffers met voeten kunnen dienen als ladekasten. Als u de bijpassende klapstoel bij u heeft, kunt u binnen enkele minuten een mobiele make-up of kaptafel opzetten. Schoonheidsgevallen, die uit meerdere verdiepingen bestaan, hebben vaak de mogelijkheid om zonder problemen te worden uitgebreid. Zo kunnen nieuwe niveaus worden gekocht en kan de koffer worden uitgebreid. Wie zijn make-up collectie uitbreidt, heeft het voordeel dat hij niet meteen naar een nieuw model hoeft over te stappen. Hij heeft alleen losse onderdelen nodig en kan de toren zo hoog bouwen als hij wil. Als de koffer wielen heeft voor het transport, kunnen deze ook gemakkelijk worden vervangen in geval van een defect. Als je geen wielen hebt zoals een trolley, kun je de koffer transportabel maken door wielen aan te brengen en deze goedkoop te kopen.

Als u niet zeker weet of het de moeite waard is om een hele beautycase te kopen, kunt u ook overstappen op alternatieven. Reistassen zijn goedkoop. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen en kunnen eenvoudig worden uitgebreid. Het voordeel zit ook in de meestal meegeleverde en in grootte verstelbare band. Reiszakken van textiel zijn ook licht in gewicht. Hier moet u echter oppassen dat u de ingesloten producten niet beschadigt, omdat de reistassen niet voldoende bescherming bieden. Wie niet te veel producten heeft, kan ook een cosmetische tas meenemen. Hier zijn al verschillende modellen voor een paar euro online te koop. Een ander alternatief is de aanschaf van een reiskarretje als handbagage. Modellen van aluminium zijn licht en bieden voldoende bescherming. Dit is ideaal voor privégebruik, maar als u professioneel geboekt bent, kan dit u al snel onprofessioneel doen lijken. Mannen kunnen ook terugvallen op een sporttas. Een zogenaamde “ Weekender“ of grote shopper heeft ook het voordeel dat hij licht van gewicht is. Als u niet zoveel producten mee hoeft te nemen, kan dit een kosteneffectief alternatief zijn. Rugzakken zijn ook zeer geschikt voor het dragen van cosmetica en verzorgingsproducten. Ze hebben ook het voordeel dat de handen altijd vrij kunnen blijven. Dit betekent dat rugzakken naar behoefte kunnen worden geladen en verlengd. Wandelrugzakken hebben het voordeel dat ze bijzonder licht en flexibel zijn. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden uitgebreid. Als u niet veel producten heeft, kunt u ook een eenvoudige riem gebruiken. Zo’n heupriem biedt voldoende ruimte voor borstels, kammen en haarlak. Make-up artiesten, die buitenlandse producten presenteren, hebben vooral hun eigen penselen nodig om de klanten te maken. Een make-up riem is goedkoop in aanschaf en veelzijdig.