Mariadistelcapsules

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Mariadistelcapsules

Wat is de mariadistel?

De mariadistel wordt in het Latijn „Silybum marianum“ genoemd en behoort tot de familie van de madeliefjes. De term „Mariadistel“ zelf komt van een oude legende over de Moeder Gods en de Mariadistel. De plant zelf komt uit het Middellandse Zeegebied en is hier en daar ook bij ons te vinden op zeer warme locaties, meestal in verwilderde vorm. De vruchten en de zaden worden als tinctuur gebruikt omdat ze niet zo goed smaken als thee. Mariadistel heeft vertakte stelen en ziet er distelachtig uit. Op de stelen, die rond en ook behaard zijn, zitten de bladeren van de mariadistel. Deze zijn glanzend en donkergroen. Er zitten witte vlekken op de zogenaamde „bladnerven“. De bladeren zijn zeer sterk gekarteld, wat kenmerkend is voor de mariadistel. Mariadistel bloeit van juni tot september. De bloeiwijzen zijn paarsrood van kleur en zijn bolvormig en omgeven door een omhulselschaal. Ze worden tot vijf centimeter lang en de omhullende vacht valt een beetje op.

Eisen aan de hoogwaardige mariadistel!

De mariadistel moet indien mogelijk in biologische kwaliteit worden geplant of alleen op zeer beschutte plaatsen op natuurlijke wijze worden geoogst. De eisen die aan de mariadistel worden gesteld zijn hoog als deze als thee of in voedingssupplementen moet worden verwerkt. Het mag niet worden besproeid of andere chemische additieven worden gebruikt. De meeste manieren waarop Mariadistel wordt gebruikt zijn kant-en-klare bereidingen die in de apotheek verkrijgbaar zijn. Hier kunt u er zeker van zijn dat u een product van hoge kwaliteit krijgt. Als een enkele thee of als een tinctuur, kan de mariadistel te kopen. Of het nu gaat om een enkele thee of een gemengde thee: Mariadistel heeft een groot effect, dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd. Om een hoogwaardige mariadistelthee te bereiden, giet u gewoon kokend water over een of twee theelepels mariadistelvrucht en laat u deze infusie tot twintig minuten trekken. Filter de thee dan voorzichtig en drink het in kleine slokjes. Mariadisteltincturen of -capsules bevatten meestal het droge concentraat van de bloesem. Meestal drinkt men tot drie koppen thee per dag voor de maaltijd als men gezondheidsproblemen heeft.

Onze Top 10 – Mariadistelcapsules

Toepassingsgebieden van de mariadistel!

Vooral de flavonoïden van de mariadistel zijn waardevol voor het menselijk organisme.
Effect van de flavonoïden van de mariadistel. Deze flavonoïden hebben een zeer kalmerende en ook ontstekingsremmende werking op de mens. De bloedcirculatie wordt ook gestimuleerd. Mariadistel wordt vooral gebruikt voor de lever en de gal. Het heeft een krampstillend effect en heeft dus een positief effect op het vegetatieve zenuwstelsel. Mariadistel wordt aanbevolen als inwendige thee bij leverproblemen en ook bij hepatitis. De kuur met mariadistel als thee is hier zeer nuttig. Vooral de slijmstoffen in de mariadistel hebben een zeer pijnstillende werking. De lever heeft ook baat bij een hoog gehalte aan bitterstoffen. Het heeft ook een spijsverterings- en galstroomstimulerend effect en stimuleert zo de galproductie en de productie van spijsverteringssappen. Deze effecten zijn zelfs wetenschappelijk bewezen. Mariadistel helpt ook bij migraine en allergieën. Een theekuur met het mariadistelzaad kan hier de stofwisseling stimuleren. Uitwendig het distelzaad in poedervorm gebruikt voor zweren. Enveloppen kunnen hier ook helpen.

Welke alternatieven voor de mariadistel zijn er?

Een soortgelijk effect, en dus een echt alternatief voor de mariadistel, is bijvoorbeeld de artisjok. Het bittere sap wordt ook gebruikt voor leverklachten en kan deze regenereren. De artisjok is ook een alternatief voor de mariadistel voor spijsverteringsproblemen. Ook hier is het gunstig voor de reinigingsprocessen. De artisjok als alternatief bevordert ook de galafvoer en kan zo afzettingen voorkomen. Paardenbloemwortel kan ook genoemd worden als een echt alternatief voor de mariadistel. Het is een vaste plant die overal in Europa en ook in Noord-Amerika te vinden is. Het wordt vaak behandeld als onkruid, maar is een medicinale plant die het reinigingsproces van het menselijk organisme ondersteunt. Paardebloem voorkomt ook leverproblemen en voorkomt ook leverontsteking. De gal wordt ook positief beïnvloed door deze plant. Maar ook de muntblaadjes worden genoemd als alternatief voor de mariadistel. Ze bevorderen de doorstroming van de gal en ondersteunen de lever positief. De munt bevat ook veel vitaminen en mineralen en ondersteunt zo een antioxiderende werking. De specerij kurkuma is ook een alternatief, omdat het veel gezondheidsbevorderende eigenschappen heeft.

Welke producenten van mariadistel zijn er?

Veel fabrikanten hebben een mariadistel in hun assortiment. De ervaring met de Mariadistel leert dat deze plant een grote hulp is voor de lever en de gal. Zo produceert het bedrijf „Heparform“ bijvoorbeeld pure kruidenremedies uit mariadistel. Pure natuur in de vorm van een mariadistel. Zo kan de vette lever gereguleerd worden. Er vindt een leverontgifting plaats en „biofitt“ produceert ook producten uit mariadistel. Mariadistelcapsules zijn verkrijgbaar bij „herbafit“, bijvoorbeeld 120 capsules kosten 16,50 euro op het internet. Als u besluit om drie pakjes mariadistelcapsules van herbafit te bestellen, betaalt u slechts 15 euro per pakje. Deze capsules bevatten „silymarine“, het droge extract van de mariadistelvruchten, die bijzonder effectief zijn door de ervaring met de mariadistel. De bedrijven „sanaexpert“ of „vitafair“ bieden ook dergelijke producten op basis van mariadistel aan.

Innovaties op het gebied van „Mariadistel“!

Mariadistel is een onmisbaar onderdeel geworden van de moderne geneeskunde. Het ondersteunt het organisme op een positieve manier en is een grote hulp bij de veel voorkomende ziekte „vette lever“. De buitenste laag van de levercellen wordt gestabiliseerd door de mariadistel. Dit beschermt de lever tegen het binnendringen van schadelijke stoffen. De spijsverteringsorganen worden ook beschermd door de mariadistel, is het gevonden. Vooral het wijdverbreide prikkelbare darmsyndroom heeft baat bij de ervaring met de mariadistel. Hier komt de antioxidant en ook de ontstekingsremmende werking van deze medicinale plant in het spel. Wetenschappers hebben herhaaldelijk bevestigd hoeveel Mariadistel kan helpen bij leverproblemen. Dit orgaan heeft zulke vitale functies. En de mariadistel heeft zoveel gezondheidsbevorderende ingrediënten dat hij hier beschermt. Studies hebben aangetoond dat de silymarine die het bevat de levercellen kan stabiliseren. De gifstoffen kunnen niet meer zo snel in de lever doordringen. Ook worden enzymen gestimuleerd en worden er nieuwe levercellen gevormd. Verdere nieuwe bevindingen tonen aan dat de mariadistel ook een zeer beschermend effect heeft op de spijsverteringsorganen. De celbeschermende eigenschappen van de plant helpen de winderigheid te minimaliseren en hebben een antioxiderende werking in het maag-darmkanaal.

Voordelen van het kopen van mariadistel in de Internet!

Als u besluit om een mariadistel te bestellen op het internet, moet u altijd letten op de hoge kwaliteit van het product. De biologische kwaliteit moet worden gecertificeerd. In de online apotheken is de prijs meestal iets gunstiger in het internet, dan in de online hervormingshuizen. Mariadistel moet zeker een biologisch certificaat hebben. Ook de producten op basis van droge stof van de mariadistel moeten worden gecertificeerd. De zogenaamde „Trustet Shops“ beloven ook een veilige aankoop. Aangezien u ook snel en veilig kunt betalen met Paypal op het internet, is er niets dat u ervan weerhoudt om Melkdistelvoorbereidingen op het internet te kopen. De producten van de apotheek op internet beloven in ieder geval een hoge kwaliteit. Met een paar klikken kunt u op het internet een mariadistel kopen.

Waar moet je op letten als je een mariadistel koopt?

Mariadistel moet alleen worden gekocht in de beste kwaliteit. Omdat schadelijke stoffen de effectiviteit van de plant kunnen aantasten. Als u bij het kopen op het internet voor een TÜV-gecertificeerde online shop kiest, bent u aan de veilige kant. De effecten van mariadistel zijn wetenschappelijk bewezen en daarom moet bij de aankoop een natuurlijke kwaliteit zonder schadelijke stoffen worden gerespecteerd. Mariadistel heeft het belangrijkste bewezen effect van leverbescherming. De werkzame stof silymarine beschermt de lever en daarom moet het product altijd van biologische kwaliteit zijn. De winkel voor biologische sportvoeding, bijvoorbeeld op het internet, biedt een hoogwaardig product. Alleen gecertificeerde biologische voedingssupplementen worden hier aangeboden. De natuurlijke voedingssupplementen worden gekenmerkt door het feit dat ze een hoge biologische beschikbaarheid voor het lichaam hebben. Alleen met het zegel wordt de kwaliteit getest en is de kwaliteit hoog. Mariadistel beschermt tegen vergiftiging en ook tegen de schadelijke effecten van Alcoholmisbruik.

Nuttige accessoires voor mariadistel!

Mariadistel heeft eigenlijk geen accessoires nodig, maar zoals bij alle voedingssupplementen is het ook verstandig om gezond, natuurlijk en gezond te eten. Een gezonde levensstijl is ook hier essentieel. Vooral degenen die uitdagingen hebben met de lever en de gal moeten aandacht besteden aan een ontspannen en gezonde levensstijl. Dit omvat niet alleen veel groente en fruit, maar ook een evenwichtige voeding. Wie ook de ontgiftende werking van de mariadistel wil ondersteunen, zou voldoende water per dag moeten drinken. Wetenschappers en artsen raden aan om minstens twee liter per dag te drinken. Het water moet zuiver en stil zijn. Een voldoende vochtinname ondersteunt ook de werking van de mariadistel. De ontstekingsprocessen kunnen beter verdwijnen. Mariadistel heeft ook een voornamelijk antioxiderende werking. Hier zou oefening ook een belangrijke rol kunnen spelen in het leven. Voldoende wandelingen in de frisse lucht worden aanbevolen en kunnen een positieve invloed hebben op het organisme. Drie koppen mariadistelthee per dag ondersteunt ook het belangrijke proces van het reinigen van de lever en de gal.