Nagelschaar

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Nagelschaar

De beste nagelschaar 2022 in vergelijking

Wat zijn nagelscharen?

Nagelschaar is een origineel product voor hand- en nagelverzorging. Het zijn minimale scharen, vaak met licht verdikte en licht gebogen bladen. Sommige nagelscharen zijn vastgeschroefd en moeten worden bijgesteld als ze beschadigd of versleten zijn. Goedkope scharen zijn in de meeste gevallen alleen geklonken.

Nagelschaar met afgeronde punten worden ook wel babyschaar genoemd. Dit is waar het risico op letsel het laagst is en wordt het meest gebruikt in de kinder- en babyverzorging.

Nagelscharen met dunne snijmessen zijn geschikt voor zeer filigrane en zuivere sneden. Ze worden ook aangeboden als nagelriemschaar. Dit maakt een gerichte verwijdering van minimale hoornvlieszones mogelijk.

Eisen aan een goede nagelschaar

Zeer fijne nagelscharen zijn gemaakt van roestvrij staal. Om de nagelschaar aan te passen aan de vorm van de nagel bij het inkorten van de nagels, moet deze een gebogen snijkant hebben. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te reinigen en hebben ze daarentegen een maximaal vormbehoud.

Onze Top 10 – Nagelschaar aanbeveling

Aanbrengen van een nagelschaar

De nagelschaar zorgt voor aantrekkelijke vingernagels en zorgt voor een medium pad tussen de nagelvijl en de nagelknipper. De snelheid en fijnheid van de nagelverzorging is gemiddeld. Door de smalle en smalle vlakken van het blad wordt de vingernagel precies maar niet filigraan gevijld.

Elk model is iets anders in de bediening en is geschikt voor verschillende Tasks.it is beschikbaar voor manicure en pedicure en is beschikbaar voor links- en/of rechtshandigen. De voordelen hier:

nagelknippen gecombineerde nagelschaar: kan ook als nagelriemschaar worden gebruikt is geschikt voor elke broekzak

Wat zijn de alternatieven voor een nagelschaar?

Naast de nagelschaar kunnen ook andere gereedschappen worden gebruikt om de nagels te knippen en te verzorgen. Enkele alternatieve producten voor een nette uitstraling van de vingernagels zijn

 • nagelvijl
 • Glasnagelvijl
 • Nagelknipper
 • Nagelknipper

Welke fabrikanten van nagelscharen zijn er?

 • Tweelingen
 • Wilkinsonzwaard
 • Pijpring
 • Mei
 • blueINOX
 • Pamara
 • Niegeloh
 • K-Pro
 • Valneo
 • Twee Zwaarden

Innovaties op het gebied van nagelscharen

Het manicuregereedschap van vernikkeld koolstofstaal biedt een bijzondere scherpte. De nagelschaar is sterker gehard en scherper dan een product van roestvrij staal. De snijmessen, de tang en de poten van de schaar worden met de hand rechtgezet. Koolstofstaal is niet roestvrij en daarom is de nagelschaar voorzien van een laagje glanzend nikkel.

Voordelen bij het kopen van een nagelschaar op het internet

Het internet biedt al genoeg voordelen op het gebied van comfort. De openingstijden zijn de hele dag, 365 dagen per jaar, inclusief zon- en feestdagen. Voor een bestelling is de koper aan geen enkele plaats gebonden. Met de smartphone en tablet kan de bestelling overal worden geplaatst.

Het vinden van een parkeerplaats en het wachten bij de kassa behoort tot het verleden. Nadat de bestelling is geplaatst, wordt deze aan de voordeur of op een ander alternatief adres geleverd. Op het internet vindt u bijna elke nagelschaar met een passend aanbod en een nagelschaartest. Als de nagelschaar niet in een online shop te vinden is, kunt u met de muis klikken om naar een andere online shop te gaan waar u fastimmer vindt de nagelschaar die je nodig hebt.

Op enkele uitzonderingen na zijn de nagelscharen op het internet verkrijgbaar tegen een lagere prijs dan in de speciaalzaken. Bovendien is er een eenvoudigere en veiligere betaling en een wet op de verkoop op afstand met een teruggave van 14 dagen en een terugbetaling van de volledige aankoopprijs.

Waarop letten bij het kopen van een nagelschaar?

De nagelschaartest geeft de kenmerken aan. De meerderheid van de mensen is rechtshandig en daarom is de meerderheid van de nagelscharen bedoeld voor rechtshandigen. Er zijn ook modellen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor linkshandigen. Er zijn ook nagelscharen op de markt die zonder problemen voor beide handen werken.

Naast de verschillende bladvormen zijn er verschillende oppervlakken beschikbaar in de coating en het uiterlijk.

 • berijpt
 • verchroomd
 • vernikkeld

Het formaat van de nagelschaar voor handen en voeten is gedifferentieerd:

Manicure: ongeveer 9 cm totale lengte en lineair

Pedicure: ongeveer 19 cm totale lengte en gebogen

Uitstekende nagelschaar voor baby’s heeft afgeronde punten en bredere messen. Dit voorkomt dat de baby per ongeluk wordt neergestoken. In de meeste gevallen kan een nagelschaar voor baby’s ook door volwassenen worden gebruikt als ze geen harde nagels hebben.

Nuttige accessoires voor nagelscharen

Voor manicure en pedicure zijn een universeel pincet en een teennagelknipper geschikt. Een nagelverzorgingsset in een nagelkast kan nuttig zijn bij het werken met nagelverharder, nagellak en kunstnagels. Met de verschillende tools is de gebruiker voorbereid op alle eventualiteiten. is ingesteld.

Naargelang de behoeften is er de manicure- en pedicure-set. Alles van het pincet tot het bestand is inbegrepen.