Nagelverharder

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Nagelverharder

De beste nagelverharders 2022 in vergelijking

Nagelhardheidstest
Wat is een nagelverharder?

Wie van nature robuuste en resistente nagels heeft, hoeft geen nagelverharder te gebruiken. Maar als je dat niet doet, kan deze je helpen. Dus wat is een nagelverharder? Volgens de naam is het een product dat de nagel steviger maakt en versterkt wanneer de vingernagels dun, zacht of zelfs broos zijn.

Eisen aan een goede nagelverharder

Deze nagelverhardingstest beschrijft waaraan dit product moet voldoen.

Duurzaamheid op vingernagels

Alle vrouwen die regelmatig nagellak aanbrengen zijn geïrriteerd als de nagellak na één dag geleidelijk afbrokkelt. Dit is zowel lelijk als zeer tijdrovend. Om de nagellak opnieuw te corrigeren, moet de resterende nagellak eerst worden verwijderd en vervolgens opnieuw worden aangebracht. Het is vergelijkbaar met de nagelverharder. Zelfs dit kan als een vernis op de nagels worden aangebracht.

Droogtijd

Uitstekende nagelverzorging is belangrijk voor onweerstaanbare, broze vingernagels. Toch mag het niet langer duren dan nodig is. Het is daarom voordelig als de nagelverharder zeer snel droogt. Op deze manier is het mogelijk om de toplaag aan te brengen zonder lang te wachten. Of u kunt direct na het aanbrengen van de nagelverharder weer aan de slag met alledaagse dingen.

Onze Top 10 – nagelverharder aanbeveling

Verzorgende actieve ingrediënten

Alle nagelverharders zouden eigenlijk voedende bestanddelen moeten bevatten. Het doel van het artikel is immers om de broze, zachte nagel te voeden zodat deze weer robuust en krachtig kan groeien. Verschillende leveranciers vertrouwen op totaal verschillende actieve ingrediënten voor hun producten. Sommigen gebruiken versterkend silicium of calcium. Andere integreren meer voedende oliën en bepaalde B-vitamines.

Aanbrengen van de nagelverharder

Vaak worden de nagelverharders met regelmatige tussenpozen in de nagelstudio of thuis tijdens een kuur van enkele weken aangebracht. In de regel kan het met een penseel op de nagel worden aangebracht. Het is aan te raden om de nagelverharder niet over de hele nagel te verspreiden, maar alleen in het voorste deel van de nagel. Zo kan de vingernagel ongehinderd verder groeien.

Welke alternatieven voor een nagelverharder zijn er?

Als u de nagelverharder niet wilt gebruiken, is de eerste optie om een voedingssupplement te proberen dat silica, calcium en silicium bevat. Deze vitale stoffen kunnen van binnenuit werken. Voedzame oliën zijn een ander alternatief. Hier is het mogelijk om gebruik te maken van speciale nagelverzorgingsoliën die de vingernagel beschermen en voorzien van de nodige voedingsstoffen. Of u kunt de olijfolie of kokosnootolie gebruiken om de nagels in te masseren.

Welke fabrikanten van nagelverharders zijn er?

Toonaangevende fabrikanten in deze nagelverhardingstest zijn OPI, MicroCell, Maybelline en Essie.

Innovaties op het gebied van nagelverharders

Nagelverharders worden door de respectievelijke fabrikanten voortdurend herontworpen of verbeterd in hun samenstelling.

Voordelen bij aankoop van een nagelverharder op het internet

Het bijzonder grote aanbod is voordelig voor online aankopen. Er zijn nog veel meer producten en leveranciers. Ook zijn nagelverharders vaak net zo goedkoop als in de gespecialiseerde handel. Daarnaast onthullen recessies van klanten veel over de kwaliteit en de effectiviteit van het betreffende product.

Waarop letten bij de aanschaf van een nagelverharder?

Bij de aankoop van een nagelverharder moet rekening worden gehouden met de volgende punten Er moet rekening worden gehouden met de nagelhardingstest.

Type toepassing

In de regel is het type toepassing eenvoudig. Je brengt de nagelverharder aan op de vingernagel met een borstel. Het is echter belangrijk hoe goed de nagellak op de nagel kan worden aangebracht. De consistentie is hiervoor verantwoordelijk. Voor een optimale toepassing moet de nagellak niet te stroperig zijn. Zelfs het penseel is hier belangrijk. Een brede borstel is ideaal, want hij waaiert goed uit. De vingernagel is dus meestal met één slag te schilderen. Het type toepassing is ook afhankelijk van de duur en de frequentie van het gebruik. Normaal gesproken gebruikt men de nagelverharder niet permanent, maar tijdens een kuur die enkele weken duurt. In welke intervallen de toepassing moet plaatsvinden, is afhankelijk van het betreffende product. Sommige nagelverharders worden in één laag aangebracht totdat ze weer worden verwijderd en vervolgens vervangen door een nieuwe laag. Bij andere producten wordt elke dag gedurende een bepaalde periode een nieuwe laag op de bestaande aangebracht. Aan het einde van de periode moeten alle lagen weer worden verwijderd en moet de behandeling opnieuw worden gestart.

Kleur en afwerking

Bij de afwerking en de kleur zijn vooral de persoonlijke voorkeuren van belang. Sommige mensen willen transparante lak op hun nagels, anderen willen een lichte kleurschakering. Bij de gekleurde nagelverharders dient te worden opgemerkt dat deze geenszins geschikt zijn als basislaag voor de gekleurde nagellak. Deze kunnen de kleur van de nagellak beïnvloeden. Ook moet worden opgemerkt dat bij het aanbrengen van een paar lagen de kleurnuance toeneemt. Een van oorsprong kleurrijke maar toch transparante nagellak kan dus na het aanbrengen van twee of meer lagen aanzienlijk donkerder en ondoorschijnend zijn. Zelfs met de aankoop van transparante lakken zijn er een aantal zaken te overwegen. Hoewel ze zonder kleur zijn, kunnen ze een andere afwerking hebben. Vaak de nagelverharders zorgen voor een subtiele glans. Er zijn echter ook producten beschikbaar die bijzonder glanzend zijn. Dit betekent dat ze veel opvallender zijn. Degenen die liever discreet zijn, hebben de mogelijkheid om matte nagelverharders te gebruiken.

Nuttige accessoires voor nagelverharders

Veel dames gebruiken nagelvijlen om hun vingernagels in vorm te krijgen. Het is echter belangrijk om niet zomaar een bestand te gebruiken. Bestanden van metaal en papier zijn zeer goedkoop. Glasbestanden worden als iets duurder beschouwd, maar ze gaan erg lang mee. Ze kunnen ook zeer hygiënisch worden gereinigd. Ongeacht het gekozen ontwerp moet u ervoor zorgen dat het bestand de juiste korrelgrootte heeft. Idealiter moet de korrelgrootte zo fijn mogelijk zijn. Om de nagels in te korten kan een nagelknipper of nagelschaar worden gebruikt.