Neushaartrimmer

Precisietrimmer | Neushaartrimmer | BakkebaardenSurker SK212 - Roestvrijstalen Neushaartrimmer, Snor en Baardtrimmer, Oor
LinkPrecisietrimmer | Neushaartrimmer | Bakkebaarden*Surker SK212 - Roestvrijstalen Neushaartrimmer, Snor en Baardtrimmer, Oor*
Fabrikant
Kenmerken
 • Nieuw,
 • Merk: - Zonder merk/Generiek -
 • Onderdeelnummer fabrikant: Niet van toepassing
 • Nieuw,
 • Merk: Surker
 • Type: persoonlijke verzorging > tondeuses trimmers
 • Model: sk-212
€ 9,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 13,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Bekijk productKoop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
verdere aanbiedingen
Precisietrimmer | Neushaartrimmer | Bakkebaarden
Fabrikant
Kenmerken
 • Nieuw,
 • Merk: - Zonder merk/Generiek -
 • Onderdeelnummer fabrikant: Niet van toepassing
€ 9,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Surker SK212 - Roestvrijstalen Neushaartrimmer, Snor en Baardtrimmer, Oor
Fabrikant
Kenmerken
 • Nieuw,
 • Merk: Surker
 • Type: persoonlijke verzorging > tondeuses trimmers
 • Model: sk-212
€ 13,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Neushaartrimmer

De beste neushaartrimmers 2021 in vergelijking

Wat is een neushaartrimmer?

De haargroei vanuit de neus kan zeer onaangenaam zijn. Er zijn verschillende hulpmiddelen om ze te verwijderen. Omdat een schaar of nagelschaar hiervoor meestal ongeschikt is, zijn er neushaartrimmers die voor dit doel kunnen worden gebruikt. Neushaartrimmers zijn ook bekend als of neushaartrimmers of neushaartrimmers. Ze zijn meestal een combinatieapparaat, waarmee u ook de haren uit de oren kunt verwijderen.

Hoe werkt een neushaartrimmer?

Een neushaartrimmer heeft een ronde of puntige kop met een knipapparaat. Hierdoor wordt al het haar gevangen en getrimd. U kunt ook verschillende hulpstukken gebruiken om verder in de neus te reiken,
Plaats hiervoor de scheerkop naar behoefte op de trimmer en beweeg het instrument in de neus voor de spiegel. De haren worden hiermee geknipt en niet uitgetrokken zoals met een pincet. De wortel van het haar blijft zo behouden.

Toepassingsgebieden van een tondeuse

Neushaartrimmers zijn nu niet alleen geschikt voor het verwijderen van ongewenst haar uit de neus, maar u kunt ze ook gebruiken om het haar uit de oren te knippen en de wenkbrauwen in te korten. Voor dit doel zijn er apparaten in verschillende combinaties. Ook combinaties als baardtrimmer zijn mogelijk.

Wie heeft er een neushaartrimmer nodig?

Neushaartrimmers worden gerookt als er ongewenst haar uit de neus groeit. Dit ziet er vaak erg onaantrekkelijk en onverzorgd uit. Er zijn vaak verschillende apparaten beschikbaar voor mannen en vrouwen.

Welke soorten neushaartrimmers zijn er?

Er zijn verschillende modellen neushaartrimmers Ze kunnen worden onderverdeeld in mechanische en elektromechanische apparaten. De eerste verwijdert het haar mechanisch. Een deel van de neustrimmer wordt gedraaid, wat vaak mogelijk wordt gemaakt door op het handvat te drukken. Het mes wordt dan in rotatie gezet. Om beschadiging van het neusslijmvlies te voorkomen, is er een speciale bescherming ingebouwd als omhulsel rond het mes.
Elektromechanische apparaten hebben een voeding nodig in de vorm van batterijen of accu’s. De motor zet het mes in rotatie, die vervolgens het haar van de neus afsnijdt. Welke trimmer de juiste is, kan worden achterhaald door een „neushaartrimmertest“.

Koop onze Top 10 – Neushaartrimmers

Nr. 1
Precisietrimmer | Neushaartrimmer | Bakkebaarden
Precisietrimmer | Neushaartrimmer | Bakkebaarden*

Een noodzakelijk product voor iedere thuis barbier. Met deze unieke precisie trimmer geeft u uw gezichtsbeharing de finishing touch. Met de ingebouwde LED blijft geen haar onopgemerkt.

Aanbieding! €9,95 inclusief verzending. Voor 16.00uur besteld is de volgende dag in huis.

Preis: € 9,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Surker SK212 - Roestvrijstalen Neushaartrimmer, Snor en Baardtrimmer, Oor
Surker SK212 - Roestvrijstalen Neushaartrimmer, Snor en Baardtrimmer, Oor*

De Sruker Haar en Baard trimmer is een veelzijdige trimmer waarmee je moeiteloos je unieke stijl kunt creeëren. De zelfslijpende mesjes schuiven ligt ten opzichte van elkaar en slijpen zichzelf als ze worden gebruikt. De multigroomer is met de 2 meegeleverde hulpstukken. De 2 hulpstukken zijn: neus, oor, wenkbrauwen en kort haar trimmer en een opzetstuk voor je (stoppel)baard en haar. De opzetstu...

Preis: € 13,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Toepassingsgebied van de tondeuse

Het belangrijkste toepassingsgebied van de Neushaartrimmer is de neus. Door de verschillende functies kunt u echter ook het haar uit de oren of de wenkbrauwen knippen.

Vereisten voor een goede neushaartrimmer

Een goede neushaartrimmer moet het haar snel en vooral pijnloos van de neus afknippen. Dit is vaak niet mogelijk met andere hulpmiddelen. Tegelijkertijd moet de trimmer na gebruik gemakkelijk en snel te reinigen zijn.

Voor- en nadelen van een neushaartrimmer

– Voordelen
Het voordeel van neushaartrimmers is een snelle en pijnloze verwijdering van neushaar in vergelijking met een schaar of pincet. Omdat het apparaat een knipfunctie heeft, wordt het haar alleen maar ingekort. Omdat ze een beschermende functie hebben tegen stof en deeltjes, wordt deze functie door het snijden in stand gehouden. Dergelijke neushaartrimmers kunnen ook onder de douche worden gebruikt.

– Nadelen
Met een neushaarsnijder kan de buitenste beschermkap vaak zeer snel breken. De trimmer kan dan zijn snijfunctie niet meer vervullen. Dit gebeurt vaak met goedkope apparaten van de drogist.

Wat moet

bij het kopen van een neushaartrimmer?

Bij het kopen van neushaartrimmers moet u overwegen of u alleen het neushaar wilt verwijderen of ook andere haren. Voor dit doel zijn trimmers met verschillende messen beschikbaar. Daarom zijn er trimmers met ronde of rechte scheerhoofden verkrijgbaar.

Innovaties op het gebied van neushaartrimmers

Innovaties op het gebied van neushaartrimmers zijn van dien aard dat er verschillende modellen worden ontwikkeld om het haar te verkorten. Dit betreft vooral de vorm van het scheerhoofd. Ook de handgrepen die de functie van het apparaat regelen worden voortdurend verder ontwikkeld.

Welke fabrikanten van neushaartrimmers zijn er?

Bekende fabrikanten van neushaartrimmers zijn Phillips of Panasonic. Ook drogisterijen, zoals Rossmann of dm bieden meestal private label apparaten aan, die vaak erg goedkoop zijn in prijs.

Internet vs. gespecialiseerde handel: waar koop ik mijn neushaartrimmer het beste?

Je kunt zo’n neushaartrimmer krijgen in drogisterijen of ook in elektrische winkels. Er zijn verschillende leveranciers van deze apparaten in online winkels. U kunt hier beslissen of u advies wilt krijgen in een speciaalzaak of dat u een apparaat op het internet wilt kiezen. Meestal krijgt men in de handleiding speciale aanwijzingen, zodat een speciaal consult meestal niet nodig is.

Wetenswaardigheden & gids voor de neushaartrimmer

De eerste neushaartrimmers werden al in 1935 door Clark uitgevonden. In die tijd werden ze Klipette genoemd, later werden ze steeds beroemder via het bedrijf Bauml en werden ze in eerste instantie vooral via kappers verkocht.

– Prijzen: hoeveel kosten neushaartrimmers?
Goedkope neushaartrimmers zijn verkrijgbaar vanaf slechts 8 euro. Merkproducten kosten iets meer. Je betaalt er ongeveer 25 Euro voor.

Handige accessoires voor de neushaartrimmer

De accessoires voor de tondeuse zijn vooral de verschillende opzetstukken waarmee u de tondeuse kunt ontwerpen volgens uw behoeften. Voor oren of Wenkbrauwen zijn meestal anders gevormd dan voor de neus.

Alternatieven voor de neushaartrimmer

Een alternatief voor de neushaartrimmer is het verwijderen van neushaar met een schaar, een pincet of zelfs met was. Deze methoden zijn echter meestal gevaarlijk, omdat het risico op letsel navenant hoog is. Met de neustrimmer wordt het gevaar geëlimineerd als het neushaar op de juiste manier wordt aangebracht.