Neusnevel

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Neusnevel

De beste neusspray 2022 in vergelijking

Wat is een neusspray?

Neusnevels worden gebruikt voor het toedienen van medicatie in de neusholtes of systemisch. Ze worden lokaal gebruikt voor aandoeningen zoals een verstopte neus en allergische rhinitis. In sommige situaties heeft de neustimuleringsroute de voorkeur voor systemische therapie omdat het een handig alternatief is voor injecties of pillen. Stoffen kunnen extreem snel en direct via de neus worden opgenomen.

Vereisten voor een goede neusspray

Een goede neusspray moet zeker een snel effect hebben en de neus binnen enkele minuten vrijmaken. Als dit niet wordt bereikt, zal de spray niet de juiste werkzame stof bevatten voor de oorzaak van de verstopte neus. Hetzelfde geldt voor sprays die worden gebruikt als er een allergie bestaat. Als de symptomen niet snel worden verlicht, is de neusspray meestal van inferieure kwaliteit en bij sommige neussprays zwellen de sinussen na het inwerken van de spray op tot twee keer hun grootte. Dit leidt vaak tot afhankelijkheid, zoals de neusspraytest aantoont. De neus is chronisch verstopt na de toepassing.

Onze Top 10 – Nasal spray aanbeveling

Toepassingsgebied van de neusspray

Veel actieve farmaceutische ingrediënten zijn beschikbaar als neussprays voor systemische toediening (bijv. behandelingen voor pijn, neusspray, osteoporose en misselijkheid). Andere toepassingen zijn onder andere hormoonvervangingstherapie, de behandeling van de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson. Neusnevels worden beschouwd als een efficiëntere manier om geneesmiddelen te vervoeren die de bloed-hersenbarrière kunnen overschrijden. de neusspraytest toont dit aan.

Welke alternatieven voor een neusspray zijn er?

Aangezien neussprays worden gebruikt om de neus te reinigen, kunnen ook decongestieve medicijnen worden gebruikt, zoals de neusspraytest aantoont. Deze lossen het slijm op en bereiken een vergelijkbaar, zo niet identiek, effect. Het is ook mogelijk om een huishoudmiddel te gebruiken. Een stoombad kan ook de neus reinigen en is vaak een gezonder alternatief.

Voor de behandeling van ziekten, zoals neusspray, waarbij het middel wordt toegediend in de vorm van een neusspray, is het mogelijk om als alternatief te werken met middelen in een andere doseringsvorm. In dit geval zou het mogelijk zijn om tabletten of injecties in te nemen.

Welke fabrikanten van neusspray zijn er?

Voorgeschreven neussprays zoals „Beconase“, „Flonase“, „Nasonex“, „Omnaris“, „Veramyst“ en soortgelijke voorgeschreven medicijnen bevatten corticosteroïden als werkzame bestanddelen. Deze soorten neussprays voorkomen en verlichten de symptomen die worden veroorzaakt door een allergie, zoals jeuk en een loopneus. Neusnevels met Astelin als actief bestanddeel helpen constipatie te verlichten en de sinussen te zuiveren. Het actieve ingrediënt zorgt ervoor dat de histamine van het lichaam wordt geblokkeerd.

Sommige fabrikanten gebruiken ook cromolyn-natrium in de neussprays. Deze producten zorgen ervoor dat de ontstekingsstoffen niet kunnen vrijkomen. Ze voorkomen de allergiesymptomen die optreden bij het inademen van stuifmeel of stof en dierlijk haar. Deze sprays worden ook gebruikt voor astma-aanvallen.

Innovaties op het gebied van neussprays

De laatste tijd zijn er geen grote innovaties op het gebied van neussprays geweest. Toch wordt er met regelmatige tussenpozen onderzoek gedaan om nog veiliger en beter en sneller werkende werkzame stoffen te vinden.

Voordelen met

Koop een neusspray op het internet

Zelfs neussprays die een recept vereisen, kunnen via het internet worden gekocht via online apotheken. Het voordeel van online kopen is dat u een grotere keuze heeft.

Waar moet ik op letten als ik een neusspray koop?

Het is essentieel om de juiste neusspray te kopen voor het probleem in kwestie. Daarom is het vaak beter om naar een dokter te gaan of advies te krijgen van een apotheek.

Nuttige accessoires voor neussprays

Naast de neusspray zijn water en zeep of handdesinfectiemiddel nodig om uw handen te reinigen. De neusspraytest toont aan dat ook zakdoeken moeten worden gebruikt om uw neus te snuiten voor de neusspray.