Overspanningsbeveiliging

Stekkerdoos 6-voudig Verlengsnoer 3 m Maclean MCE187 overspanningsbeveiliging Shimano overspanningsbeveiliging voor dynamoverlichting ASMDH10ABrennenstuhl Stekkerdoos Alu-Line overspanningsbeveiliging 8-weg 2 mEaton 5px 1500 VA 1500W Ups usedNOODBATTERIJ EATON 3105 UPS Battery Backup & Surge Protection + kabels
LinkStekkerdoos 6-voudig Verlengsnoer 3 m Maclean MCE187 overspanningsbeveiliging *Shimano overspanningsbeveiliging voor dynamoverlichting ASMDH10A*Brennenstuhl Stekkerdoos Alu-Line overspanningsbeveiliging 8-weg 2 m*Eaton 5px 1500 VA 1500W Ups used*NOODBATTERIJ EATON 3105 UPS Battery Backup & Surge Protection + kabels*
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL, DE, GB, BELieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnionLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 14,59
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 1,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 46,68
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 550,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 70,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Stekkerdoos 6-voudig Verlengsnoer 3 m Maclean MCE187 overspanningsbeveiliging
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 14,59
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Shimano overspanningsbeveiliging voor dynamoverlichting ASMDH10A
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL, DE, GB, BE
€ 1,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Brennenstuhl Stekkerdoos Alu-Line overspanningsbeveiliging 8-weg 2 m
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 46,68
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Eaton 5px 1500 VA 1500W Ups used
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 550,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Overspanningsbeveiliging

Uw elektrische apparaten lopen ook gevaar als de bliksem in het buurhuis inslaat. Er ontstaat een overspanning in het hele elektriciteitsnet, die uw elektrische apparaten kan vernielen. Dit kan duur zijn en zal zeker voor problemen zorgen bij de buren. U kunt dit voorkomen, installeer gewoon een overspanningsbeveiliging. Op die manier ben je aan de veilige kant. De overspanningsbeveiliging wordt gewoon op een normaal stopcontact aangesloten. Het is een kleine adapter die de verhoogde spanning regelt en zo uw elektrische apparaten beschermt. Een overspanningsbeveiliging kost niet veel en hoeft niet apart te worden geïnstalleerd. Hij wordt gewoon in het stopcontact gestoken en is klaar voor gebruik. Maar om er zeker van te zijn dat u nu het juiste apparaat kiest, is er een overspanningsbeveiligingstest uitgevoerd. Als u nu overweegt om uw stopcontacten uit te rusten met deze apparaten, moet u de overspanningsbeveiligingstest zeer zorgvuldig lezen.

Je zult vreselijk bang zijn als ineens enkele elektrische apparaten het spook hebben opgegeven. Een blikseminslag in een naburig huis kan de computer vernielen, u kunt geen televisie gebruiken en de koffiemachine werkt niet meer. Dit wordt veroorzaakt door een piek in het elektriciteitsnet, de apparaten kunnen dan niet meer gerepareerd worden en als u uw computer, televisie of router van het internet in één keer moet vervangen, kan dat behoorlijk duur zijn. U kunt deze schade echter gemakkelijk voorkomen en een overspanningsbeveiliging kan daarbij helpen. Deze adapter kost niet veel, maar werkt zeer effectief.

Onze Top 10 –

Overspanningsbeveiligingen

[atkp_listid=’Overspanningsbeveiliging‘ template=’bestseller‘] [/atkp_list]

Bliksembeveiliging is beter bekend als bliksemafleider. De metalen staaf geleidt de bliksem direct in de grond, hij is buiten het gebouw geïnstalleerd en er kan niets met het huis gebeuren. Binnenshuis heeft u echter een overspanningsbeveiliging nodig, deze beschermt alle elektrische apparaten tegen overspanning. Deze adapter onderbreekt het circuit onmiddellijk als er een hogere spanning aanwezig is. Natuurlijk zijn er specificaties voor de overspanningsbeveiliging. Zo is bijvoorbeeld bliksembeveiliging klasse 1 verplicht voor militaire installaties en kerncentrales. Bliksembeveiliging klasse 2 is voor chemische en industriële installaties en klasse 3 is voor een ziekenhuis, alle hotels of voor huizen met meer dan 20 partijen. Voor alle andere woongebouwen is bliksembeveiliging klasse 4 voldoende.

De kern van deze apparaten is altijd een overspanningsbeveiliging. Dit is een kleine container gevuld met gas. Binnenin zitten twee elektroden die direct opvallen als de stroomsterkte stijgt.

Alle apparaten hebben een draagvermogen van 3.500 watt. De aangesloten elektrische apparaten mogen dus in totaal niet meer dan 3.500 watt verbruiken. Dit is echter geen probleem voor een particulier huishouden.

Sommige apparaten moeten gewoon worden beschermd, maar voor zeer dure apparaten moet u geen risico’s nemen. Een overspanningsbeveiliging betaalt zichzelf snel terug, want de aanschaf van een nieuwe computer of een nieuwe televisie is niet bepaald goedkoop.

Veel stopcontacten zijn voorzien van een kinderveiligheidsslot. Er is echter ook een overspanningsbeveiliging met een kinderslot, als er kleine kinderen in het huishouden wonen, is deze kleine investering af en toe levens te redden. In geen geval mag u zonder een ouderlijk slot.

U kunt een overspanningsadapter in veel gevallen hergebruiken, maar er zijn ook apparaten die bedoeld zijn voor eenmalig gebruik. U kunt echter direct van de functieverlichting aflezen of de adapter nog werkt. Zo niet, dan moet het zo snel mogelijk worden vervangen.

Het enige alternatief is om het apparaat volledig los te koppelen van de stroomvoorziening. De stekker moet volledig uit het stopcontact worden gehaald, het volstaat niet om het apparaat uit te schakelen. Deze methode brengt geen kosten met zich mee, maar het is erg lastig om bij elke onweersbui de stekker uit het stopcontact te halen. Maar wil je in elke onweersbui met je duimen draaien en het zonder je tv-programma doen? Zeker niet. Met een overspanningsadapter is het probleem opgelost, je normale dagelijkse leven gaat gewoon door.

U kunt deze overspanningsadapter veilig kopen in elke plaatselijke elektriciteitswinkel en een goed gevulde doe-het-zelfwinkel heeft ook deze apparaten in zijn assortiment. U kunt ook een overspanningsbeveiliging kopen op het internet. Hier is de keuze echt groot en kun je alle modellen met elkaar vergelijken. Met één klik bereikt u de volgende winkel. Helaas kunt u dit niet lokaal doen, u wilt waarschijnlijk niet van de ene doe-het-zelfzaak naar de andere lopen. De prijzen zijn ook zeer gunstig bij online aankopen, een lokale winkel kan dit niet bijbenen. Als u eenmaal een product hebt gekozen, kunt u het in veel gevallen zelfs zonder verzendkosten bestellen. Dus je kunt hier ook geld besparen. De online aankoop is algemeen geaccepteerd, omdat u natuurlijk ook telefonisch advies kunt krijgen. Het is dus geen argument meer, dat men ter plaatse advies kan krijgen. Gebruik het persoonlijke contact rustig, de medewerkers zijn vriendelijk en adviseren u zeer deskundig. In een paar dagen tijd brengt de pakketvervoerder de bestelde goederen direct naar uw huis, het kan niet handiger zijn. Mocht iets niet naar wens zijn, dan kunt u de overspanningsbeveiliging natuurlijk gratis teruggeven. Ook een uitwisseling is online geen enkel probleem.