Paraffinebad

Beurer Paraffinebad MP 70 80 W grijs
LinkBeurer Paraffinebad MP 70 80 W grijs*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 107,73
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Beurer Paraffinebad MP 70 80 W grijs
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 107,73
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Paraffinebad

Wat is een paraffinebad?

Zoals iedereen weet zijn de handen elke dag gestrest, waardoor ze vaak droog en broos zijn en eelt in de handpalmen hebben. Door het steeds weer opduikende huishoudelijk werk of de diensten op het werk ziet u al snel dat uw handen gezwollen en overwerkt zijn, als dit het geval is, moet u direct naar een paraffinebad grijpen en de volledige ontspanning ondergaan. Het bad bevat aangenaam warme paraffine, die door warmte vloeibaar wordt gemaakt. Deze stof is veilig en heilzaam. Je dompelt je handen in het bad tot ze bedekt zijn met meerdere lagen paraffine, waarna de lagen afkoelen en dus verharden. Dit proces opent de poriën en slaat het vocht op in de huid, de huid krijgt zo een nieuw „leven“, dat wil zeggen dat ze niet meer broos en droog is. Je kunt dit thuis op een zeer ontspannen manier doen, en daarna heb je het gevoel dat je na een saunabezoek, ook al hoefde je geen centimeter te rijden. Wie dit al eens eerder heeft gedaan, weet hoe ontspannend het gebruik van een paraffinebad is en dat de ontspanning lang duurt.

Vereisten voor een goed paraffinebad

Ieder mens gebruikt een paraffinebad anders, daarom heeft iedereen andere eisen en wensen voor een paraffinebad. Toch heeft elke gebruiker in principe dezelfde wensen. Het bad mag nooit te groot of te klein zijn, het eerste wat je moet doen is de perfecte maat vinden voordat je een beslissing neemt over een model. Het bad moet ook optimaal de gewenste warmte bereiken, want iedereen houdt er anders van. De kleur is echter ook niet zo onbelangrijk voor sommige mensen, terwijl één persoon de voorkeur geeft aan blauw, het hebben een ander roze. Dus je moet altijd duidelijk zijn wat je precies wilt hebben.

Toepassingsgebied van het paraffinebad

Het paraffinebad wordt op grote schaal gebruikt, ook al ligt het voor de hand dat het belangrijkste toepassingsgebied van het bad in de schoonheidsindustrie ligt. Het paraffinebad is zo ontworpen dat een eenvoudige gebruiker het thuis kan gebruiken zonder naar een schoonheidssalon te hoeven gaan. Daarom is het niet ongebruikelijk om een paraffinebad te zien in een particulier huishouden, hoewel het moet worden gezegd dat deze natuurlijk veel vaker worden aangetroffen in de reeds genoemde salons. Het wordt ook zeer gerespecteerd in de schoonheidsindustrie en wordt daarom vaak gebruikt.

Onze Top 10 – Paraffinebaden

Nr. 1
Beurer Paraffinebad MP 70 80 W grijs
Kundenbewertungen
Beurer Paraffinebad MP 70 80 W grijs*

Beurer Paraffinebad MP 70 80 W grijs
Met het paraffinebad MP 70 van Beurer heb je geen ruwe, droge of gestreste huid meer. Je poriën gaan open en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd met dit paraffinewasbad. Voedingsstoffen en vocht worden optimaal opgenomen voor een soepele huid op handen, voeten en ellebogen. Het bad is gunstig bij gebruik wanneer de verwarming aanstaat. Kleur: grijs Materiaal...

 Preis: € 107,73 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Wat zijn de alternatieven voor een paraffinebad?

Er is geen echt zinvol alternatief voor een paraffinebad, omdat dit de beste keuze is omdat het een uitstekende warmtetoepassing is. Toch zou men de zogenaamde zandbak kunnen proberen, die, zoals de naam al suggereert, een met zand gevulde doos is. Men steekt zijn handen in de doos, wrijft en draait hem om en reinigt hem ermee. Het heeft ook hetzelfde effect als het bad, maar biedt niet zo’n ontspannende factor.

Welke fabrikanten van paraffinebaden zijn er?

Er zijn veel fabrikanten die het hun zaak hebben gemaakt om paraffinebaden te produceren. Op het eerste gezicht lijkt het alsof iedereen alleen maar dezelfde varianten produceert, maar dat is verkeerd. Elke fabrikant doet bepaalde dingen anders. Je moet speciale aandacht besteden aan de kwaliteit, dus het is aan te raden om altijd grondig onderzoek te doen. Van „Beurer“ tot „Rehaforum“ kan je alles vinden, maar je moet ook de kleinere fabrikanten een kans geven, want die bieden vaak een betere kwaliteit voor een lagere prijs.

Innovaties op het gebied van paraffinebad

Er is in de Er zijn in principe geen plotselinge innovaties in de sector van de paraffinebaden, maar de keuze wordt steeds gevarieerder. De gebruikers zijn hier bijzonder blij mee, want er is nu een perfecte kopie voor iedereen. Tegenwoordig maakt het niet meer uit of iemand groot, klein, blauw of roze wil, alles is beschikbaar. Dus niemand hoeft met lege handen thuis te komen.

Voordelen bij aankoop van een paraffinebad op het internet

Het kopen van een paraffinebad op het internet heeft verschillende voordelen. U heeft alle tijd van de wereld om te beslissen over een model en u wordt niet geadviseerd door veelal ongeïnformeerde medewerkers die u slechts een paar exemplaren aanbieden tegen te hoge prijzen.
U kunt alle fabrikanten en modellen met elkaar vergelijken en de best mogelijke afwerking krijgen. Als je eenmaal je beslissing hebt genomen, moet je in het beste geval de prijzen met de badkamer vergelijken om de beste deal te krijgen. Als u op het internet koopt, heeft u ook de mogelijkheid om de badkamer direct bij u thuis te laten bezorgen, zodat u achterover kunt leunen en ontspannen.

Waarop te letten bij de aankoop van een paraffinebad

Bij de aankoop van een paraffinebad zijn er veel dingen te overwegen, voor de aankoop moet je duidelijk zijn over wat je wilt van het model, de grootte is de belangrijkste factor en moet er rekening gehouden worden met de kleur, ook de kleur is voor sommige mensen erg belangrijk.

Nuttige accessoires voor paraffinebaden

Je moet altijd een handdoek klaar hebben!