Pizzadom

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Pizzadom

Een pizzakoepel is een kleine versie van een pizza-oven. Het heeft een koepel van hittebestendig terracotta, waardoor de omstandigheden vergelijkbaar zijn met die van een echte pizza-oven. De terracotta koepel slaat de warmte en de vochtigheid van de bakpizza op. Afhankelijk van de grootte heeft de koepel vier of zes openingen. In deze openingen kunnen kleine pizza’s worden geplaatst en zo kunnen er tot zes minipizza’s tegelijk worden gebakken. Dit maakt de Pizzadom ideaal voor een feestje met familie of vrienden.

Verder bestaat de pizzakoepel uit een elektrisch bord dat onder de terracotta koepel is geplaatst. Dit bord genereert een hoge warmte waardoor de pizza’s knapperig worden gebakken op de bodem. De topping wordt gekookt door de hete lucht in de koepel en blijft dus sappig.

Omdat de terracotta koepel meestal kan worden verwijderd, kan de Pizzadom ook worden gebruikt om een grote familie pizza te bakken.

Pizzadom-tests hebben aangetoond dat de verwarmingsplaat van de Pizzadom ofwel van gemakkelijk te reinigen metaal moet zijn, dat ook snel opwarmt, ofwel van een stenen plaat. De stenen plaat houdt de warmte heel lang vast en de bodem van de Pizza wordt bijzonder knapperig.

Andere tests met de pizzakoepel hebben aangetoond dat de terracotta koepel de warmte en het vocht binnenin opslaat, waardoor de topping van de pizza gekookt en sappig blijft. De manier waarop de pizza wordt gekookt is vergelijkbaar met de boven- en onderwarmte in een oven.

Bij de tests met de pizzakoepel is ook gebleken dat het mogelijk moet zijn om een goede pizzakoepel uit elkaar te halen om het makkelijker te kunnen reinigen. De terracotta koepel moet altijd met de hand worden schoongemaakt. Ook de verwarmingsplaat is niet geschikt voor de vaatwasser.

Als u graag met het hele gezin pizza’s bakt, is een pizzakoepel een heel goed idee. De Pizzadom is zo ontworpen dat iedereen zijn eigen kleine pizza kan bereiden en bakken. U moet slechts kleine porties deeg hebben voor de bodem van de pizza en diverse toppings. Dan kan iedereen de toppings op zijn of haar pizza leggen zoals hij of zij het lekker vindt en zelf in de Pizzadom bakken.

De Pizzadom is ook geschikt om een grote familie pizza in te bakken. De Pizzadom kan eenvoudig op tafel worden geplaatst. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, zodat zelfs kinderen hun eigen pizza kunnen bakken. Er zijn geen vervelende geuren. De bereiding is zeer snel en de pizza is knapperig aan de onderkant en de topping is sappig, net als een pizza. zou moeten zijn.

Onze Top 10 – Pizzadom

In plaats van uw pizza in een pizzakoepel te bakken, kunt u hem natuurlijk ook in uw oven bakken. Omdat de oven niet zoveel warmte ontwikkelt als de pizzakoepel, duurt de bereidingstijd iets langer. U zult ook het plezier missen van het samen aan tafel bakken van uw eigen pizza.

Als alternatief voor een pizzakoepel zijn er ook kleine pizza-ovens die ook op tafel kunnen worden geplaatst. Maar de kleine pizza’s kunnen er niet individueel in worden bereid. Maar je kunt wel één grote of meerdere kleine pizza’s tegelijk koken.

De Pizzadom creëert echter een bijzondere flair met zijn terracotta koepel en een pizza-oven past helemaal niet bij het uiterlijk van een pizzakoepel.

Hieronder staan enkele bekende fabrikanten van pizzakoepels met hun internetadressen:

  • Ultratec

  • Emerio

  • Klarstein

  • Cucina di Modena

Er zijn geen bekende innovaties in de pizzakoepelsector. De fabrikanten proberen natuurlijk altijd hun producten op de hoogte te houden van de nieuwste technologie en de apparaten steeds energiezuiniger te maken. Er zijn ook altijd kleine verschillen in het ontwerp, maar het basisprincipe van een pizzakoepel blijft onveranderd.

Als u op het internet wilt winkelen, bent u niet gebonden aan vaste openingstijden. De online winkels zijn de klok rond voor u geopend. U kunt op uw gemak kiezen en met een paar klikken kunt u uw boodschappen doen zonder dat u uw huis of appartement hoeft te verlaten. Je hoeft niet te wachten bij een kassa om te betalen. Voordat u besluit te kopen, kunt u verschillende producten met elkaar vergelijken. U kunt de opmerkingen van andere klanten over het product zien en u kunt over elk product lezen op verschillende testpagina’s. Ook een prijsvergelijking op het internet is zeer eenvoudig via verschillende prijsvergelijkingssites. Soms kunt u vouchers vinden voor bepaalde producten, wat u veel geld kan besparen.

Bovenal is het aanbod op het internet onverslaanbaar. Terwijl u moet kiezen tussen een paar producten in een lokale elektriciteitswinkel, biedt het internet een breed scala aan online winkels. Door gebruik te maken van verschillende zoekmachines wordt het product dat u zoekt bij verschillende leveranciers getoond. Aangezien onlinewinkels geen huur hoeven te betalen voor winkels en verkooppersoneel, kunt u uw aanbiedingen meestal aantrekkelijker maken in termen van prijs dan de buurtwinkels.

U heeft een 14-daags recht van terugkeer zonder opgaaf van redenen. Bij veel leveranciers is de verzending gratis en worden de bestelde producten meestal zeer snel geleverd.

Grootte van de Pizzadom

De grootte van de pizzakoepel moet afhangen van het aantal mensen waarvoor u een pizza wilt bereiden. De openingen in de terracotta koepel vertellen je voor hoeveel mensen je tegelijkertijd pizza kunt bakken. Natuurlijk, als je alleen maar pizza’s voor twee personen wilt maken, hoef je niet alle stoelen in de pizzakoepel te gebruiken.

Materiaal van de koepel

Voor een pizzakoepel is een terracotta koepel een goede keuze. Het slaat de Verwarm en bevochtig de binnenkant goed en breng ze terug naar de pizza, zodat de topping gekookt is en nog steeds sappig blijft. Er zijn echter ook metalen kappen op de markt die u kunt gebruiken om zeer goede pizza’s te maken. Wanneer u een pizzakoepel koopt, moet u er echter voor zorgen dat de koepel kan worden verwijderd, zodat u ook een grotere pizza in de pizzakoepel kunt bakken. Dit maakt het ook veel gemakkelijker om de pizzakoepel schoon te maken.

Materiaal van de plaat

Bij de keuze van het materiaal voor de plaat kunt u kiezen voor een stenen plaat of een metalen plaat. De stenen plaat slaat de warmte beter op en het deeg wordt knapper.

Behandeling en functies

Bij de meeste pizzakoepels is de stekker in het stopcontact gestoken en is de pizzakoepel klaar voor gebruik. Slechts enkele modellen hebben een thermostaat die ervoor zorgt dat de oven alleen opwarmt als de plaat temperatuur verliest. Een thermostaat is nuttig omdat deze helpt om energie te besparen.

Schoonmaken

Modellen met een bakplaat zijn gemakkelijker te reinigen dan modellen met een stenen plaat. U moet echter wel Maak de terracotta koepel altijd met de hand schoon, evenals de stenen plaat.

In het geval van een pizzakoepel is er ook een pizzaschep per opening in het leveringsprogramma opgenomen. U moet een paar kleine kommen en borden beschikbaar hebben waarop u de toppings voor de pizza’s kunt plaatsen, zodat iedereen aan tafel zichzelf kan helpen. Natuurlijk hoort daar ook de benodigde lepels of vorken bij voor het toppen van de pizza. Een pizzaschijf om de pizza’s te snijden is ook zeer nuttig.

Pizzaborden horen ook bij een gezellige pizza-maaltijd. Als u salade bij de pizza wilt serveren, moet u ook een grote slakom kopen, die overeenkomt met het ontwerp van de pizzaborden, en bijpassende kommen.