Pneumatische spijker

FERM ATM1051 Pneumatische spijker- en nietpistool - combitacker - spijkers (1...
LinkFERM ATM1051 Pneumatische spijker- en nietpistool - combitacker - spijkers (1...*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 37,49
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
FERM ATM1051 Pneumatische spijker- en nietpistool - combitacker - spijkers (1...
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 37,49
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Pneumatische spijker

De pneumatische spijker is voor veel ambachtslieden een alledaags hulpmiddel geworden, zelfs hobbyisten en hobbyisten krijgen steeds vaker zo’n apparaat. Een pneumatische spijker laat nieten of spijkers zonder enige moeite in verschillende materialen zinken. Zelfs het plaatsen van de spijkers of het intrekken van de nietjes gaat volledig automatisch. Natuurlijk, voordat je een pneumatische spijker koopt, zijn er een aantal punten die je moet weten. De aangeboden pneumatische tackers verschillen in toepassing, bediening, ergonomie en prestaties.
Precies daarom hebben wij hier de belangrijkste informatie uit diverse luchtnageltests voor u verzameld.

Een pneumatische spijkermachine werkt met een pneumatisch systeem, door het handige ontwerp en een zeer eenvoudige bediening is deze machine bijvoorbeeld erg populair.
Zodat er geen ongelukken gebeuren, moet men ook aandacht besteden aan de veiligheidskenmerken van elke luchtnagel. Zoals de spreekwoordelijke naam „spijkerpistool“ al aangeeft, is het werk niet geheel zonder gevaar. De nietjes of spijkers worden met perslucht in verschillende materialen geschoten, zelfs beton is geen probleem voor een pneumatische spijker, hier wordt duidelijk welke krachten er achter zitten.
Net als bij een vuurwapen heeft een pneumatische spijker een magazijn, in dit magazijn worden de spijkers of nietjes gerangschikt, met een druk op de knop worden de spijkers e.d. eruit geschoten.

Als men denkt aan het kostbare spijkerwerk dat nodig is voor bijvoorbeeld dakbedekking of bij het bevestigen van nieuwe vloerdelen, wordt pas duidelijk hoeveel spijkers, in verleden, moest worden gehamerd in een moeizame en uitputtende manier. Vandaag de dag maken geschoolde arbeiders gebruik van pneumatische spijkers om de dure werkuren te verminderen en de druk op de arbeiders te verminderen.
Het werken met een pneumatische spijker is zeer efficiënt en vermindert de kosten merkbaar.
In de gespecialiseerde markten en in de online shops vindt u verschillende soorten pneumatische tackers, deze zijn ontworpen voor verschillende toepassingen, dus bij de aankoop moet u er zeker van zijn dat de machine geschikt is voor u.
Hoogwaardige apparaten ontwikkelen slechts een laag volume tijdens het opnameproces. De werkstroom is als volgt: je richt op het punt waar een spijker moet worden geschoten en zet vervolgens de pneumatische spijker op deze gerichte plek.
Voor de bediening van een dergelijk apparaat is geen voorkennis nodig, in principe kunt u binnen enkele minuten met de machine werken. Om verwondingen te voorkomen, moet men geschikte beschermende kleding en een veiligheidsbril dragen. Afhankelijk van het ontwerp van de machine kunnen spijkers met een lengte van 5 cm tot 9 cm worden geschoten. Een 5 cm lange spijker wordt gegarandeerd niet vrijwillig in de voet geschoten.

Het interval waarmee de spijkers in het materiaal kunnen worden geschoten kan worden aangepast, sommige apparaten schieten met een druk op de knop één spijker per keer, andere apparaten schieten met tussenpozen meerdere spijkers. Bij deze techniek hoeft de vakman aanzienlijk minder kracht te gebruiken en zelfs het activeren van het schot met de vinger kan urenlang fysiek ongemak veroorzaken. Daarom kan een spijkerinterval zeer nuttig zijn, vooral voor grote oppervlakten.

Onze Top 10 – Pneumatische nagelstudio’s

Nr. 1
FERM ATM1051 Pneumatische spijker- en nietpistool - combitacker - spijkers (1...
Kundenbewertungen
FERM ATM1051 Pneumatische spijker- en nietpistool - combitacker - spijkers (1...*

Welcome to Cheesecake Demo Store.

FERM ATM1051 Pneumatische spijker- en nietpistool - combitacker - spijkers (1...

Prijs
EUR 37.49

GRATIS VERZENDING
De verzending is gratis en kan eenvoudig worden gevolgd met Track & Trace

GRATIS RETOURNEREN
Gratis retourneren binnen 14 dagen na aankoop

ONLINE SUPPORT
Vragen? Neem gerust conta...

 Preis: € 37,49 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Heel grofweg kan men de functie van een pneumatische spijker beschrijven, met die van een revolver. Als men de pneumatische spijker door hoofddruk losmaakt Er wordt hier geen revolverbal afgevuurd, maar een spijker met een luchtdruk tussen 5 en 10 bar.
De tijdschriften van de pneumatische spijkers kunnen tussen de 100 en 200 spijkers bevatten, afhankelijk van het model. Natuurlijk speelt ook de sterkte van de nagels een rol.
Na het indrukken van de trekker wordt de „driver“ geactiveerd, deze slaat de perslucht tegen de spijkerkop en drijft deze uit het apparaat. Nadat de ene spijker is geschoten, laadt het magazijn automatisch de volgende spijker opnieuw.

De kracht die ontstaat bij het werken met perslucht moet niet worden onderschat, en dat is precies de reden waarom spijkers alleen kunnen worden geschoten als het schietoppervlak een hard materiaal raakt. Praktisch geen van de persluchtnagelmachines zal een schot afvuren als het oppervlak te zacht is.

Of het nu commercieel of privé is, kleine of grote klussen, kleine of grote oppervlakken, de pneumatische spijker slaat de spijkers op alle vlakken betrouwbaar in het materiaal. De mogelijkheden om de pneumatische spijker te gebruiken zijn schijnbaar eindeloos.
Het bevestigen van houten planken op een balk, het verbinden van tafelpoten met een tafelblad of het bevestigen van daklatten zijn slechts enkele voorbeelden. In het ambachtelijke bereik kunnen honderden verschillende activiteiten worden uitgevoerd met de pneumatische spijker, of het nu gaat om de renovatie, de bouw of de reorganisatie, als u een keer met een pneumatische spijker werkte, zou u dit niet meer willen missen. Stel je voor dat je met een conventionele hamer 200 of 300 spijkers moet hameren, dat zou een zeer energie- en tijdrovend karwei zijn, of wat denk je?

Natuurlijk hangt de aanschaf van een pneumatische tacker samen met kosten, maar als u er regelmatig iets mee kunt doen, betaalt de investering zich na korte tijd terug.

Niet allHobby ambachtslieden of onervaren hobbyisten slagen erin om spijkers schoon in het materiaal te hameren, de spijkers buigen en de kwaliteit van het werk is niet erg goed. Met een pneumatische tacker kan dit werk snel en professioneel worden uitgevoerd.

Hoe lichter de pneumatische spijker als geheel, hoe beter het werk met de hand gedaan kan worden, kleine spijkerklussen kunnen worden gedaan met een pneumatische spijker die werkt met een zogenaamd stripmagazijn, deze tijdschriften worden achter elkaar geplaatst in de vorm van een strip en de machine trekt het tijdschrift stuk voor stuk in het interieur. Een meer uitgebreide oplossing, met een veel hogere capaciteit, zijn de trommelmagazijnen, die tot 150 nagels kunnen bevatten. Natuurlijk zijn pneumatische tackers met trommelmagazijn aanzienlijk duurder in aanschaf, maar in de professionele sector loont de aanschaf zich in zeer korte tijd, omdat de personeelskosten worden gereduceerd en niet aan de klant in rekening hoeven te worden gebracht.

– Gewicht

– Functionaliteit

– Veiligheidsuitrusting

– Bruikbaarheid

– Geluidsgeneratie

– Trillingsintensiteit

Als u op zoek bent naar een pneumatische tacker die voldoet aan uw individuele eisen, als u alleen maar af en toe aan iets wilt werken met het gereedschap, dan zou een goedkope pneumatische tacker voldoende moeten zijn, deze is dan uitgerust met het reeds genoemde strokenmagazijn. Zware pneumatische spijkers zijn iets minder geschikt voor beginners, door het hoge eigengewicht en de hoge werkdruk is de bediening veel lastiger. Een pneumatische spijker met batterij is bijzonder praktisch, als men wat meer bewegingsvrijheid wenst en iets wil vastzetten op moeilijk bereikbare plaatsen.
Thuis is een apparaat met spijkers van ongeveer 3 cm lang voldoende. Kijk naar apparaten van Bosch, Kyocera, Güde, Metabo of Makita, deze overtuigen door hoge kwaliteit en goede prestaties.