Rechte slijper

Perslucht slijper (rechte)
LinkPerslucht slijper (rechte)*
VerfügbarkeitVersand nach: Worldwide
Preis € 20,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Perslucht slijper (rechte)
VerfügbarkeitVersand nach: Worldwide
€ 20,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Rechte slijper

Rechte slijpmachines of staafslijpmachines, een handgereedschap, zijn erg handig. De rechte slijpers worden in verschillende sectoren gebruikt. Voor gebruik in de industrie, maar ook privé voor hobbyisten.

Rechte slijpers zijn meestal elektrische handslijpmachines, die vooral nodig zijn voor de verwerking van metalen en kunststoffen. De verschillende hulpstukken, die verkrijgbaar zijn in een breed scala, kunnen worden gebruikt voor verschillende taken.
Rechte slijpmachines werden ontwikkeld voor veeleisende slijpwerkzaamheden. Een krachtige motor maakt het mogelijk om permanent te slijpen. De slanke spil maakt slijpen op smalle plaatsen mogelijk.

Het hart van een rechte slijper is een krachtige motor, die soms 650 watt heeft. U kunt diverse slijpstenen als opzetstuk aan de spil bevestigen.
De rechte slijper draait tussen 10.000 en 28.000 omwentelingen per minuut. Geleid naar het te bewerken werkstuk wordt het slijpen met vloeiende bewegingen uitgevoerd. Afhankelijk van de korrelgrootte van de slijpschijf kunt u materiaal verwijderen of een oppervlak slijpen. De rechte slijper wordt ook gebruikt om scherpe randen te ontbramen. Enorm belangrijk, voor een schoon resultaat is de traploze regeling van de snelheden.
De verschillende slijpstenen die beschikbaar zijn voor de rechte slijper kunnen snel en eenvoudig worden verwisseld met een spantang en een sleutel.

Welke rechte slijpmachinemodellen zijn beschikbaar en wat zijn hun speciale kenmerken?
De rechte slijpers verschillen vooral in de maximale snelheid, maar verder weinig.

De verschillen in Rechte slijpers.
Dit zijn rechte slijpmachines, die met elektriciteit via kabel, accu of perslucht worden aangedreven. U kunt een snoerloze rechte slijper flexibeler en individueler gebruiken. Een snoerloze rechte slijper is natuurlijk minder geschikt voor continu gebruik.
Hieronder krijgt u een overzicht van de voor- en nadelen van rechte slijpmachines.

De voordelen zijn.
– Een kleine en handige slijpmachine.
– Rechte slijpers zijn veelzijdig inzetbaar.
– Geschikt voor metaal en kunststof.
– Rechte slijpers voor ontbramen, slijpen, polijsten en fijnfrezen.
– Goed voor moeilijk bereikbare gebieden.
– De snelheid is traploos instelbaar.
– Het verwisselen van de slijpstenen door de spantang gaat snel.
– Op sommige modellen is een extra handvat beschikbaar.
– Handig en trillingsarm, goed voor lang werken.
– Lichtgewicht met 1,5 kg.

De nadelen zijn:
– Voor het schuren van slechts kleine oppervlakken.
– Niet zo flexibel.

Wat doe je met een rechte slijper? De rechte slijper is ontwikkeld om ook op moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen slijpen. Door de smalle spindel en de compacte behuizing is de slijper voor alle kanten en hoeken toegankelijk.

Met een rechte slijper slijpt u minder in huis en tuin!
De rechte slijper is geschikt voor het verwerken en gladstrijken van diverse metalen. De rechte slijper wordt daarom vooral gebruikt in de metaalverwerkende industrie. Zelfs doe-het-zelvers hebben de voordelen van de rechte molen al ontdekt.

Met de slijper kun je veel meer doen dan alleen maar slijpen. U kunt polijsten en gladstrijken met de juiste bevestiging. Het ontbramen van scherpe randen en lassen is geen probleem voor een rechte slijper.

Sinds wanneer bestaan er rechte slijpers?
De rechte molen, staafmolen of fijnslijpmachine behoort tot de multifunctionele gereedschappen. De rechte slijpmachines zijn ontwikkeld om het tijdrovende handmatig slijpen te vergemakkelijken. Al in de jaren dertig van de vorige eeuw bracht de Amerikaanse fabrikant Dremel een multifunctioneel gereedschap op de markt.

Onze Top 10 – Rechte slijpers

Nr. 1
Perslucht slijper (rechte)
Kundenbewertungen
Perslucht slijper (rechte)*

Perslucht slijper (rechte)Objectnummer : 10125950 Copyright © 2017 Kutlu Deutschland GmbHdewabit

 Preis: € 20,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De betere keuze, de perslucht aangedreven rechte slijper? Bent u van plan om een rechte slijper te gebruiken voor langere slijpwerkzaamheden en in continubedrijf? Dan is een rechte slijpmachine aangedreven door perslucht aan te bevelen. Voor een rechte slijper met luchtaandrijving heeft u een compressor nodig die de energie levert om de luchtturbine in de slijper aan te drijven.
Rechte slijpmachines met elektromotor zijn meer voor incidenteel werk en dus voor hobbymensen. Rechte slijpmachines zijn in principe gedifferentieerd naar het type energievoorziening, zoals
– Rechte slijpers met batterij
– Rechte slijper met netvoeding
– Rechte slijper met perslucht

Een snoerloze rechte slijper met zijn voor- en nadelen?
Het verschil tussen de rechte slijper en de rechte slijper is dat er geen kabel of luchtslang is aangesloten. De hoge mobiliteit wordt gekocht door lagere prestaties en een kortere bedrijfstijd.
Als u slechts sporadisch met een rechte slijper wilt werken en een kabel of compressorslang stoort u, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voordat u een aankoop doet, moet u zich ervan vergewissen dat de batterij in de leveringsomvang is inbegrepen.

De voordelen van de snoerloze slijper.
– Een handig hulpmiddel.
– Zeer hoge mobiliteit en wendbaarheid.

De nadelen zijn:
– De prestatie is lager.
– De batterij moet worden opgeladen, de looptijd is beperkt.
– De aanschaf van de batterij is soms duurder en ook de aanschaf van de batterij is soms duurder.
– Relatief zwaar door de accu.

Een rechte slijper met netvoeding en zijn voor- en nadelen?
De meest voorkomende Variant tussen professioneel en hobbygebruik. De grootste selectie van modellen is hier ook beschikbaar. De op het net werkende rechte slijper scoort over de batterijversie met meer vermogen en bedrijfstijd. Er moet echter wel een stopcontact in de buurt zijn.

Hij weegt ook iets minder.
In vergelijking met de persluchtversie is deze rechte slijper wendbaarder. Als je iets vaak moet frezen, graveren of slijpen, dan is de rechte slijpmachine met hoofdbediening ideaal.

De voordelen van de elektriciteitsnetmolen.
– Heel handig als de kabel niet storend is.
– Zeer goede prestaties, veel keuze en goedkoop.

De nadelen zijn:
– De kabel kan een belemmering zijn.
– Het bereik is beperkt.

Een rechte slijper met perslucht en zijn voor- en nadelen?
Als u een luchtaangedreven rechte slijper wilt aanschaffen, heeft u een geschikte compressor nodig. De compressor moet echter wel voldoende perslucht leveren. De kosten van de compressor en de slijper zijn echter afhankelijk van de kwaliteit. Na de prestatie van de rechte slijper kan dit enkele honderden euro’s zijn.

De luchtslijpmachine heeft een hoge prestatie en een laag gewicht!
De compressor beperkt ook de mobiliteit een beetje. Daarom is de kans groter dat je voor je werk aan de werkplaats gebonden bent. Toch wegen de positieve eigenschappen zwaarder dan de nadelen als je veel met de rechte slijper werkt.

De voordelen van de luchtslijpmachine.
– Geeft de meeste kracht.
– Ligt goed in de hand.
– Licht op ongeveer 400 gram.

De nadelen zijn:
– Niet erg mobiel, gebonden aan de compressor.
– Met een goede kwaliteit vrij duur.

Besteed aandacht aan de prestaties en de goede hantering.
Belangrijk voor technisch gereedschap is de prestatie. Het is de moeite waard om te kijken naar het wattage en de snelheid. Een rechte slijper moet al 500 watt hebben, zeker als u probleemloos lasnaden wilt slijpen. Rechte slijpmachines kunnen, afhankelijk van het model, een stationair toerental hebben van 5000 tot 100.000 omwentelingen per minuut bereiken.

Er zijn zeer veel fabrikanten die rechte slijpers aanbieden. Een rechte slijpmachine test zal u de kenmerken en aankoopprijzen laten zien. Hier vindt u gerenommeerde fabrikanten van rechte slijpmachines.
AEG, Bosch, DeWALT, Dremel, Fein, Makita, Metabo, Milwaukee, Protool en Rupes.

Een rechte slijper is een vrij oud ontworpen machine. Altijd verbeterd in detail, natuurlijk, maar in principe hetzelfde sinds de jaren dertig. Relatief nieuw zijn de snoerloze rechte slijpers.

Voordat u koopt, dient u de online dealer van uw keuze zorgvuldig te controleren. Het is gemakkelijker voor u om gebreken te vinden bij grotere leveranciers. Koop alleen bij gerenommeerde online verkopers en controleer de echtheid van de keurmerken van online verkopers.

Bij providers die u niet kent, moet u de informatie controleren:

– Heeft de handelaar een volledige identificatie?
– Afdruk met naam, voornaam en volledig adres van de handelaar.
– Telefoonnummer, e-mail en fax voor snel contact.
– Zijn handelsregister en handelsregisternummer aangegeven.
– Is er de volledige bedrijfsnaam met het identificatienummer voor de omzetbelasting?
– Zijn de algemene voorwaarden beschikbaar?
– Is er informatie over gegevensbescherming en gegevensbeveiliging beschikbaar?
– Zijn er berichten over de terugbetaling van de aankoopprijs, het herroepingsrecht en het recht op teruggave beschikbaar?
– Zijn de verschillende betalingsmogelijkheden aangegeven?
– Zijn alle kosten te traceren?

De rechte slijper is een gereedschap dat meer gebruikt wordt in de professionele sector. Voornamelijk in de metaalverwerkende industrie maar ook in de sanitaire sector. Veel Hobbyisten die voertuigen repareren of restaureren willen niet zonder een rechte slijper. De kwaliteit en afwerking van een rechte slijper moet ook visueel kloppen. De verwerking moet er niet goedkoop en onhandig uitzien.

Hoe zit het met de accessoires?
Een rechte slijper heeft absoluut een spantang en een sleutel nodig om de verschillende slijpapparaten te verwisselen. Om de rechte slijper op vele manieren te kunnen gebruiken, moeten er zoveel mogelijk slijpstenen en hulpstukken beschikbaar zijn. Het frezen, slijpen en polijsten gebeurt met een rechte slijper als prioriteit.
De maximale snelheid van professionele modellen hoeft niet te worden bereikt met doe-het-zelf rechte slijpmachines. Voor een echt krachtige machine moet de rechte slijper ongeveer 25.000 omwentelingen per minuut hebben.
Het is belangrijk dat je zo’n handmolen goed vast kunt houden. Naast een extra handgreep mag een softgrip niet worden onderschat. Als de rechte slijper goed in de hand ligt, kunt u er nauwkeurig en voor langere tijd mee werken.

De rechte slijper moet zo trillingsarm mogelijk zijn!
Trillingen en geluiden mogen niet te hoog zijn. Als u lang moet malen of malen, zult u een trillingsarme machine zeker waarderen.

U moet de bruikbare hulpstukken waarmee een rechte slijper kan worden uitgerust, verduidelijken voordat u een aankoop doet. Niet elke machine is compatibel met alle opzetstukken. Dit is uiterst belangrijk als u verschillende korrelgroottes en verschillende slijpstenen nodig hebt.
Vermijd het kopen van goedkope accessoires indien mogelijk. Goedkope wetstenen slijten sneller en moeten vaker worden vervangen.
Een Straight Grinder Test Guide kan u helpen de voor- en nadelen van het kopen van slijpschijven te begrijpen. Met de Straight Grinder Test kunt u testen op modellen van niet zo’n bekende fabrikanten en hoeven niet per se kwaliteit op te offeren.