Remreiniger

1x HELLA PAGID 500ml Bremsenreiniger Teilereiniger Kupplungsreiniger Sprühdose
Link1x HELLA PAGID 500ml Bremsenreiniger Teilereiniger Kupplungsreiniger Sprühdose*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 8,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
1x HELLA PAGID 500ml Bremsenreiniger Teilereiniger Kupplungsreiniger Sprühdose
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 8,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Remreiniger

De remreiniger

De zogenaamde remreiniger wordt nu niet alleen gebruikt om de remmen te reinigen, zoals de naam al aangeeft, maar ook om olie en vet te verwijderen zonder resten achter te laten. Om recht te doen aan andere gebieden wordt de remreiniger nu ook wel onderdelenreiniger genoemd.

Omdat de remreiniger niet alleen vuil verwijdert, maar ook al het vuil zonder resten achter te laten, stellen gebruikers dit product zeer op prijs. Wie in het verleden ergens olievlekken of kleverige olie heeft moeten verwijderen, weet hoe moeilijk dit kan zijn. Zelfs het krachtigste schrobben zal weinig verbetering brengen, maar als je een beetje remreiniger op de vervuilde plekken spuit, zal de vlek bijna vanzelf verdwijnen.

Het is moeilijk te geloven, maar het is waar, dus waarom zou je niet met eigen ogen zien en een blikje van de remreiniger kopen. Ondanks het indrukwekkende effect, moet u een beetje voorzichtig zijn bij het gebruik ervan, want deze reiniger is een mengsel van sommige stoffen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid, bij onjuist gebruik bestaat er een risico op schade aan de gezondheid. Dit gevaar is niet evident in het product, maar de geur van het product toont aan dat deze reiniger niet helemaal zonder gevaar is.

Welke remreiniger?

Omdat veel fabrikanten remreinigers aanbieden, zijn er natuurlijk verschillen. De samenstelling varieert van fabrikant tot fabrikant en daarom ziet elk product er een beetje anders uit. De hoofdcomponenten van remreinigers zijn bijna altijd identiek en bestaan uit koolwaterstofverbindingen en verschillende Aromatische stoffen zoals tolueen en benzeen, deze stoffen worden verkregen uit nafta. Naptha staat bij de meesten van ons bekend als petroleum, de petroleum is giftig en vervluchtigt snel.
Al deze stoffen zijn lipofiel en lossen zeer goed vet op, zodat als logisch gevolg daarvan een reinigingsmiddel is geproduceerd uit deze stoffen. Het effect van de remreiniger kan aanzienlijk worden vergroot door toevoeging van enkele andere ingrediënten, zoals ethanol of isopropanol, waardoor zelfs niet-vethoudend vuil kan worden gereinigd.

Onze Top 10 – remreiniger

Nr. 1
1x HELLA PAGID 500ml Bremsenreiniger Teilereiniger Kupplungsreiniger Sprühdose
Kundenbewertungen
1x HELLA PAGID 500ml Bremsenreiniger Teilereiniger Kupplungsreiniger Sprühdose*
von HELLA PAGID

Zahlungsarten:Paypal Vorkasse-Überweisung Nachnahme Sie haben Fragen an uns? Schreiben Sie uns an, wir sind jederzeit gerne für Sie da Turbo-Versand gefällig? Wir versenden zuverlässig und schnell noch am selben Tag! HELLA PAGID 500ml Bremsenreiniger Teilereiniger Kupplungsreiniger Reiniger Sprühdose Artikel-Nr.: 8DX...

 Preis: € 8,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

In Duitsland wordt jaarlijks ongeveer 12 miljoen liter remreiniger gebruikt door de industrie en particuliere huishoudens. Dit is zeker ook te danken aan het feit dat de reiniger niet alleen wordt gebruikt voor het verwijderen van vuil, maar ook wordt gebruikt voor de voorbereiding tijdens het schilderen of zodat de oppervlakken vooraf worden gereinigd tijdens de lijmwerkzaamheden.

De remreiniger moet buiten of in goed te ventileren ruimtes worden gebruikt. Het is niet aan te raden om de reiniger in woonruimtes te gebruiken. Vlekken in het tapijt kunnen verdwijnen, maar houd er rekening mee dat de giftige bestanddelen nog lang in de stof en in de kamerlucht aanwezig kunnen zijn. Rubber en kunststoffen worden broos als u ze vaker met de remreiniger reinigt, en deze materialen kunnen zelfs oplossen.

Remmenreiniger online kopen

Op de markt zijn er veel verschillende remreinigers, om geen onnodige risico’s te nemen moet men afzien van NoName-producten, er zijn nauwelijks prijsverschillen, de producten variëren allemaal tussen de 10 en 20 euro, dus er is niets tegen het kopen van een product van een bekende fabrikant te zeggen.

In principe kunnen de remreinigers in tweeën worden gebruikt Variantindeling, beide typen hebben zowel voor- als nadelen.

De Parts Cleaner Spray is erg handig in het gebruik, je spuit gewoon de vuile onderdelen en dat is het. Deze versie is ideaal voor fietsen, auto’s en motoren. De spray verdampt na korte tijd en laat geen residu achter. Enigszins nadelig is dat je de spray niet precies kunt doseren.

De andere variant is de onderdelenreinigingspasta, deze pasta wordt specifiek op de betreffende onderdelen aangebracht, vanwege de consistentie is dit product zeer hechtend. Een ideaal toepassingsgebied zijn piepende scharnieren en deuren. Niet geschikt voor fietsen, bovendien is er een verhoogd risico op ontsteking, bij verhitting stinkt het product.

Welke alternatieven zijn er beschikbaar?

Een alternatief voor de remreiniger is petroleum of een motorreiniger.